MEΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΠΕΦΤΕΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ! 30 ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΜΠΑ. ΞΥΛΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ(ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ep2

    Οι γνωστοί άγνωστοι έδρασαν για μία ακόμη φορά. Ομάδα νεαρών επιτέθηκε στους αστυνομικούς με μολότωφ με προφανή στόχο να διαλύσουν τη συγκέντρωση. Την ώρα που οι διαδηλωτές έφθαναν μπροστά από τη Βουλή οι νεαροί πραγματοποίησαν την επίθεση στην ουρά της πορείας. Οι δυνάμεις ασφαλείας άδραξαν την ευκαιρία και αντεπιτέθηκαν με πραγματικό στόχο να τρομάξουν τους διαδηλωτές. Προχώρησαν μάλιστα και σε μία προσαγωγή.

    Το θέμα έθεσε και στην αίθουσα της Ολομέλειας το ΚΚΕ ζητώντας από την κυβέρνηση να εξετάσει το θέμα της αστυνομικής παρέμβασης κατά διαδηλωτών που δεν είχαν σχέση με τα επεισόδια.

    Eπεισόδια και στα Εξάρχεια – Εγινε η νύχτα μέρα…

    ep1ep3

    exarxeia1exarxeia2exarxeia3

    30 κουκουλοφόροι κατάφεραν να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις

    F3F4F5e5e6eikonaf61462732185918171F2F1

    • e2e3e6e5

    epeisodia

    Διαδηλωτής από το μπλόκο των αγροτών διαπληκτίστηκε με ομάδα αγνώστων, που δεν δίστασαν να επιτεθούν εναντίον του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο. Βλέποντας τα αίματα στο πρόσωπο του Χρήστου Σιδηρόπουλου (γνωστού συνδικαλιστή της ΝΔ στον αγροτικό χώρο) οι πιο ψύχραιμοι ζήτησαν από τους νεαρούς να αποχωρήσουν και προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο διαδηλωτή.

    xilo2xilo1

    Παρότι το περιστατικό έγινε πολύ κοντά στους αστυνομικούς, αυτοί απέφυγαν να παρέμβουν, ειδικά από τη στιγμή που ο διαδηλωτής έτρεξε προς το μπλοκ των διαδηλωτών με τους οποίους είχε κατέβει στην Πλατεία Συντάγματος.

    a1a2

    Αντιεξουσιαστές χτύπησαν με κλωτσιές τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαραντάκο

    Με την αστυνομία για άλλη μία φορά θεατή, οι αντιεξουσιαστές αλωνίζουν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους στην πλατεία Συντάγματος και κάνουν κυριολεκτικά ό,τι τους καπνίσει.
    Μέσα από τους συγκεντρωμένους, αντιεξουσιαστές  φόρεσαν τις μαύρες κουκούλες τους και επιτέθηκαν κατά των δημοσιογράφων με ύβρεις και απειλές.

    Μάλιστα, στο στόχαστρο των αντa2ιεξουσιαστών βρέθηκε ο δημοσιογράφος του Star, ο Γιώργος Σαραντάκος τον οποίο χτύπησαν και κλώτσησαν.

    Ευτυχώς ο δημοσιογράφος έτρεξε και απέφυγε τα χτυπήματα, ενώ και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι απομακρύνθηκαν αφού η αστυνομία ήταν σε ρόλο παρατηρητή.

    Αγρότες έξω από τη Βουλή! «ΑΛΗΤΗ ΑΛΗΤΗ Αραχωβίτη!» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ «Makeleio.gr»)

    agrotes1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. οσο ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΠΛΟΚ, ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ…30 ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ, ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ 30 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ…ΤΥΧΑΙΟ???ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ….

    2. Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΖΗΜΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ;MΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; ΜΗΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ; ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ , ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ KAI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .
      ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ

    3. Εδρασαν παλι οι παρακραρτικοι υπαλληλοι του Τσιπρα. Εριξαν λιγες μολοτωφ για να ριξουν τα ματ μετα χημικα εναντιων του κυριου ογκου της διαδηλωσης. Επισης κουκουλοφοροι εκαναν συνεχως επιθεσεις σε κοσμο , σε δημοσιογραφους και οσους δεν ηταν του γουστου τους. Παντως ειναι πολυ υπουλοι , πλησιαζαν στα μουλωχτα και χτυπουσαν απεργους .. Την ιδια αντιμετωπιση θελουν , μουλωχτα ξεμοναχιασμα και ξυλο.. Ετσι ενεργουν αυτοι.

    4. στεφανε ο καμμενος στα ωσε στην βουλη, λεγοντας οτι τα αρπαζεις απο τις τραπεζες.ξεσκισετονα τωρα χωρις καθυστερησεις.

    5. ολοι στο Σύνταγμα, ωρα μηδεν, μην περιμενετε απο τος αλλους κανε και εσυ κατι … μην περιμένεις απο τους αλλους, ολοι μαζί για να φυγη η χολέρα, οχι δεν ειναι ‘παλιόπαιδα αι παρακρατικοί’ ειναι παιδια που τρεχουν … και μέσα τους τρέχει αίμα και οχι σαλια για να σώσουν οτι μπορουν να σώσουν, επιτελους βγάλτε την ‘καραμελα’ με αυτην την ιστορια, ορίστε ελάτε και αφηστε τα σαλια Πατριωτες και αγανακτισμενοι κλπ δηλώνετε ορίστε ελατε να το δειξετε στους θρασύδειλους, τα καθεστωτικά οργανα κοινωνικης εκτονώσεως εχουν αποχωρίσει πανε για ‘σουβλάκια’ και τωρα ΑΥΤΟΙ και ΕΜΕΙΣ !!!

    6. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΑΝ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

    7. ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ..”ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ” ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΣΚΗΝΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ… ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ…. (αναρχικος ηταν ο σωκρατης πχ.. αυτοι είναι ..καμια σχεση ..και μαλιστα τους χρησιμοποιουν …αυτοι που λενε ότι δεν θελουν)… ΟΠΩΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και ΚΚΕ..(ΚΙΜ κλπ) – ΝΑΖΙ..ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ..Χ.Α.. ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΑΠΛΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 200ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ….

    8. Βαράνε στο ψαχνό τα τάγματα εφόδου του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.

    Comments are closed.