“ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. 75 ΚΙΛΑ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΣΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ Ι.Χ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ. ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ “ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ”(ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

    Κοινοποίηση:
    amerikis4

    Περιστατικό που ξύπνησε τους Αθηναίους σημειώθηκε στις 5.55 το πρωί της Πέμπτης. Ειδικότερα, ακούστηκε εκκωφαντικός θόρυβος που

    έμοιαζε με έκρηξη, ωστόσο η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση, παρά μόνο σε αποκλεισμό κεντρικών οδών της Αθήνας.

    amerikis1 amerikis2 amerikis3

     

    amerikis5 amerikis6 amerikis7

    Αναλυτικά, τηλεφώνημα για παγιδευμένο με 75 κιλά εκρηκτικά σταθμευμένο αυτοκίνητο επί της οδού Αμερικής, μεταξύ των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου, έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος και τα γραφεία της Τρόικας,  δέχθηκε το zougla.gr.

    Ο άγνωστος που τηλεφώνησε στις 5.11 ακριβώς τα ξημερώματα της Πέμπτης έδωσε διορία 45 λεπτών και εντολή να εκκενωθούν όλα τα γύρω κτήρια. Τηλεφώνημα δέχθηκε και η Εφημερίδα των Συντακτών.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Makeleio.gr  πρόκειται για νεαρό άντρα που μιλούσε άπταιστα Ελληνικά και τηλεφωνούσε  από κλειστό χώρο.

    ame1 ame2 ame3 ame4 ame5 ame6

    Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε αποκλεισμό των οδών Αμερικής, Πανεπιστημίου και Σταδίου για αποφυγή τυχόν τραυματισμών.

    Στις έξι παρά πέντε ακούστηκε θόρυβος που έμοιαζε με έκρηξη, ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν οι πυροτεχνουργοί προχώρησαν σε εξουδετέρωση ή αν όντως το αυτοκίνητο εξερράγη. Πρόκειται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Nissan το οποίο είναι κλεμμένο.

    Μέσα στην τράπεζα υπήρχαν δύο φύλακες, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν. Από την έκρηξη έχουν σημειωθεί μόνο υλικές ζημιές.

    Πάντως δεν είναι λίγοι όσοι εδώ και ώρα κάνουν λόγο για “ύποπτη πρακτόρικη επίθεση και μεθοδολογία που σκοπό έχει να αλλάξει την ατζέντα εν όψει της επίσκεψης της Μέρκελ και μετά τις αποκμαλύψεις Κσιδιάρη”. Κάτι που πάντα διέψευδαν τα αντάρτικα πόλης μετά τις προκηρύξεις.

    Διαβάστε επίσης:

    ΔΕΙΤΕ – Zημιές και συντρίμμια από την έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας (φωτό&βίντεο makeleio.gr)

    Η στιγμή της έκρηξης του παγιδευμένου ΙΧ στο κέντρο της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ)

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ρε πάρτε το χαμπάρι αυτό είναι για να ξεχαστεί το θέμα μπαλτακου, τώρα θα μιλάνε 2-3 εβδομάδες για την έκρηξη, και θα ξεχάσουμε των μπαλτακο, όλα είναι από τους ναζιστές κυβερνήτες που έχουμε στην Ελλάδα, τη το καλύτερο από το να βάλουν μια βόμβα σε τέτοιο σημείο για να μιλάει ο κόσμος και φυσικά η δημόσιοκάφροι

    2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΙ…

    3. Τι κάνει νιάου….νιάου στα κεραμίδια?
      Σε συνδυασμό με τις αλλαγές στην ηγεσία της ΕΛΑΣ?
      Μόνοι τους τα κάνουνε για να έχουν μετά πάτημα για μεγαλύτερη αστυνόμευση και αφαίρεση ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του δύστυχου Έλληνα πολίτη…

    4. Ηλίθια αποβράσματα της κοινωνίας που νομίζουν ότι βάζοντας μπόμπες κάτι κάνουν , με ζημίωσαν σήμερα ένα εκατομμύριο ευρώ , (υλικές ζημίες , και μεροκάματα που πληρώνω σε μπάτσους κλπ) Ρέε ρεμάλια της κοινωνίας εάν θέλετε να κάνετε κάτι πηγαίνετε στο σπίτι του Σαμαρά και με την προϋπόθεση ότι θα τα πληρώσει ο Αντωνάκης από την τσέπη του , όχι της μαγκιές εκ του ασφαλούς της δικές σας να της πληρώνω εγώ Όλα αυτά τα αποβράσματα πρέπει να έχουν την τύχη του θειου αυτουνου του ηγέτη της βόρειας Κορέας , γυμνοί και στα σκυλιά !

    5. Μου θύμισε το Μπέλφαστ, τη Βόρεια Ιρλανδία και τον IRA το όλο σκηνικό.

    6. 75 κιλά εκρηκτικά;;;
      @α@άρια μάντολες…

      και πούναι ο κρατήρας βρέεεεε;;;;

    7. ΧΤΥΠΗΜΑ MADE IN USA. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ.

    8. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ (ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ -ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ …..ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΧΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ …. ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ…

    9. η μόνη διάφορα είναι αν ήταν 75 κιλά τη ζημιά θα είχε κάνη?
      δεύτερον στα κανάλια δείχνουν μια κάμερα στο έδαφος να γράφει την έκρηξη, δίπλα ένα περιπολικό και μένουν αδιάφοροι από την έκρηξη, τρίτον εγώ ξέρω πως η κάμερες είναι σε ψηλά σημεία μονταρισμένες και όχι στο έδαφος, με λίγα λόγια είναι του συστήματος αυτό το περιστατικό, ακόμα ο αντωνακης έχει τους rangers ενεργούς

    10. ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΎΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΩΝΙΣΜΌΣ! ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΡΟΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

    11. Όχι άλλο κάρβουνο!!!Τι τρέλες είναι αυτές;Τι 75 κιλά και βλακείες!Σκέτο νιτρικό αμμώνιο να είχαν βάλει,με 75 κιλά,θα είχε κάνει κρατήρα μισό μέτρο!Με βάση,όμως,το ότι οι “τρομοκράτες” χρησιμοποιούν ANFO(κατά κύριο λόγο),με 75 κιλά,δεν θα είχε μείνει,ούτε κάγκελο,ούτε η σκαλωσιά που είναι δίπλα,ούτε τίποτε!!!Όσον αφορά τον κρατήρα,θα ήταν περίπου στο μέτρο!Πιο πιστευτό θα ήταν,αν έλεγαν ότι ήταν 7,5 κιλά!
      Όσον αφορά τους “τρομοκράτες”,για ποίους λένε;Γι αυτούς που αφέθησαν ελεύθεροι από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη;Ή μήπως κι αυτό έγινε ΜΕ ΕΝΤΟΛΉ ΣΑΜΑΡΑ;
      Υ.Γ.1) Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια!Οι αποκαλύψεις μπαλτάκου πάνε περίπατο και φυσικά αύριο που θα έρθει η μέρκελ,ΛΟΓΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ,δεν θα αναπνέει κανείς!!!
      Υ.Γ.2) ΖΗΤΩ Η “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ”-ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ-ΖΗΤΩ Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!

    12. Την ώρα που η κυβέρνηση ανδρεικέλων των Αμερικανοσιωνιστών βουλιάζει , τα αφεντικά της έδωσαν εντολή στα άλλα ανδρείκελα τους τους τρομοκράτες να κάνουν αντιπερισπασμό. Μπουμ για να ασχολούμαστε με την βόμβα στο αυτοκίνητο και όχι με τις βόμβες Κασιδιάρη.
      ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, ΑντσρCIA, Αναρχικοί , τρομοκράτες , ΜΜΕ , Εργολάβοι κλπ όλοι μαζί κάτω από τις εντολές των Αφεντικών συνεργάζονται τόσα χρόνια αρμονικότατα, απλά τώρα τους καταλάβαμε.

    13. άρχισαν τα όργανα;;;

      τι δεν υπάρχουν πια δάση όπως το 2007 και 2009;;;;

    14. Μαζέψτε τον Σαμαρά και τους κηπουρούς του. Επικίνδυνοι.
      Ζητάνε αίμα πριν τις ευρωεκλογές για να παίξουν το παιχνίδι ‘τα δύο άκρα’. Ούτε η μαϊμού έξοδος (νέο δάνειο) δεν τους κάθετε.

    15. κριμα που δεν εσκασε οταν ηταν η χιτρλερ ουπς συγνωμη εννοω μερκελ στο ελλαδισταν- αθηναισταν και σιγκεκριμενα αγκαλια με το κολοαμαξο… δεν πειραζει ομως… ισως μια μερα τα πλυρωση ΟΛΑ με τον χειροτερο τροπο και αυτο το πορνιδιο και οι τσατσοι της (εσεις οι δημοσιογραφοι). ΜΟΥΝΙΑ

    16. Αρχισανε οι προειδοποιησης;; Ηταν στα χαρτια και αναποφευκτο, το παρακρατος που ΔΕΝ ειναι βεβαιως Ελληνικο αλλα ενα μειγμα ελληνοφωνων και ξενες υπηρεσιες …. βεβαια τωρα εχουμε και τον υπεραριθμο των πληρωμενων μισελληνων, αλλοδοξους, αλοεθνους και θρησκευτικα φανατικους, βλ. λαθρομεταναστες…..αυτο το μειγμα απο σκουληκια, θα το χρησιμοποιουσαν καποια στιγμη.

      ΤΟ μονο που ηταν αγνωστο ηταν σε πια χρονικη στιγμη θα ‘εσκαγε’ το παρακρατος μυτη…

      Λοιπον θα τυπωσω μια αλλη εκδοχη στο τι υπαρχει πισω απο, αυτην την εκρηξη προειδοποιηση.

      Λοιπον εχουμε μερικα ενδιαφεροντα σημεια που εχουν δεσμο μεταξυ τους και η τυχαια συμπτωση δεν αρκει για να τα εξηγησει:

      Πρωτο: τα 5 πενταρια….εκρηξη σημειωθηκε στι 05:55 και 5 λεπτα πριν τις 06:00, και την ημερα Πεμπτη

      Δευτερο: η εκρηξη πηρε μερος στον χωρο της οδου Αμερικης ενδιαμεσα δυο οδων, την Πανεπιστημιου και την Σταδιου…..Αρα εχουμε το συμβαν σε τοποθεσια που εχει την ονομασια “Αμερικης” και διαδραματιζεται μεταξυ δυο τοποθεσιες “Πανεπιστημιο¨& “Σταδιο” Εαν χρησιμοποιησουμε τις αγγλικες λεξεις για τις τρεις διαφορες τοποθεσιες, εχουμε – America, Arena, College/University. Ξερουμε πως τα λεγομενα think tanks πλαισιονονται και διαμορφωνονται στα κολεγια και τα πανεπιστημια εξισου οι διαφορες κολεγιες συμφεροντων και μυστικων υπηρεσιων ειναι εντος Ελλαδος.
      Τωρα το καλυτερο…

      Τριτο ενδιαφερον σημειο ειναι το αντικειμενο που εξεραγη, ο φορεας το ‘οχημα’, εδω δινω διπλη εννοια. Το αυτοκινητο/οχημα ειναι η μαρκα nissan.
      Λοιπον, Nissan στην Εβραϊκη γλωσσα και παραδοση αντιλαμβανεται και χρησιμοποιειται ως ο πρωτος μηνας του νεου ημερολογιου, ο μηνας που περιεχει το Εβραϊκο Πασχα…..

      Δεν τα γραφω για να πεισω κανεναν, ουτε να στοχοποιησω δηθεν υπευθυνους και θητες, ολα αυτα ειναι στην κριση του καθενος.

      Τα γραφω για να ενημερωσω το πως γινονται οι αναλυσεις σε τετοιου ειδος δυμβαντα, σε διαφορα κλιμακια απο διαφορες ‘υπηρεσιες’ με διαφορους ‘οργανισμους’ μεσα σε διαφορα κρατη.

      Παραδειγμα:
      Σε ενα ιστορικο γεγονος ξερουμε το αποτελεσμα, αλλα τα πραγματικα αιτια ειναι αυτα που ΔΕΝ ξερουμε. Και ειναι αυτα που καθοριζουν την πραγματικη ενοχη και τους πραγματικους αθωους.

    17. Ρε παδιά΄, καλά και ωραία όλα αυτά, αλλά λύστε μου μια απορία: Πώς ξέρει η Κυβέρνηση και η Αστυνομία ότι τα εκρηκτικά ήταν 75 κιλά? Φασόλια ήταν και τα ζυγίσανε? Μήπως βρωμάει λίγο το πράγμα γιατί ”ως δια μαγείας” όποτε οι Κυβερνήσεις χρειάζονται αβάντα και υποστήριξη, εμφανίζεται ξαφνικά και από ένα τρομοκρατικό χτύπημα…..

      1. Άκυρο αυτό που είπα για τα 75 κιλά. Τώρα διάβασα ότι το ανέφερε ο ίδιος ο τρομοκράτης.

        1. Άκυρο αυτό που είπα για τα 75 κιλά. Τώρα διάβασα ότι το ανέφερε ο ίδιος ο τρομοκράτης.
          η μόνη διάφορα είναι αν ήταν 75 κιλά ξέρεις τη ζημιά θα είχε κάνη?
          δεύτερον στα κανάλια δείχνουν μια κάμερα στο έδαφος να γράφει την έκρηξη, δίπλα ένα περιπολικό και μένουν αδιάφοροι από την έκρηξη, τρίτον εγώ ξέρω πως η κάμερες είναι σε ψηλά σημεία μονταρισμένες και όχι στο έδαφος, με λίγα λόγια είναι του συστήματος αυτό το περιστατικό

    18. Το σοκαριστικό είναι ότι οι εγχώριοι τρομοκράτες, προφανώς σε συνεργασία με αλλοδαπούς, έχουν πλέον στα χέρια τους την τεχνογνωσία για εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    Comments are closed.