ΕΚΤΑΚΤΟ – ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!

    Κοινοποίηση:
    maxresdefault

    Ο δήµαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, µπορεί να πήρε τελικά το χρίσµα από τον Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές του 2019, παρόλο που ξεκαθάρισε ότι «δεν είµαι, ούτε θα γίνω, ούτε θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ» και τόνισε πως «αν θέλετε, να µας στηρίξετε, αλλά µη ζητήσετε ανταλλάγµατα», αλλά τα πράγµατα στη «Νύµφη του Θερµαϊκού» δεν είναι ρόδινα.

    Σύµφωνα µε «κρυφή» δηµοσκόπηση για τον δήµο, επιφανή στελέχη της πόλης δεν πείθουν ιδιαίτερα τους πολίτες 17 µήνες πριν στηθούν οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο δήµαρχος και persona της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, καρπώνεται τη θετική άποψη µόνο του 24% των συµπολιτών του, ενώ το 38% θα επιθυµούσε «να φύγει αύριο», ένα εύρηµα ιδιαίτερα αρνητικό για τον ίδιο. Τον γνωρίζει, δε, το 98% των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

    Σε «χαµηλές πτήσεις» κινούνται και τα «αγαπηµένα» παιδιά του Μπουτάρη, Καλυψώ Γούλα και Σπύρος Πέγκας, πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου και αντιδήµαρχος Τουρισµού, αντίστοιχα. Και οι δύο παίρνουν από 9% θετικές γνώµες, ενώ πάνω από το 70% δεν τους γνωρίζει. Η Κατερίνα Νοτοπούλου, διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην πόλη, η οποία είχε ακουστεί για υποψήφια δήµαρχος, τυγχάνει αναγνωρισιµότητας µόνο από το 30% των Θεσσαλονικέων, ενώ θετική γνώµη έχει µόλις το 5%, παρά την προβολή που έχει από το περιβάλλον του Μαξίµου, αναφέρει ενημερωτική ιστοσελίδα.

    cebccf80cebfcf85cf84ceb1cf81

    Σε ίδια επίπεδα κινείται και ο Εφραίµ Κυριζίδης, ο οποίος σκοπεύει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του το προσεχές διάστηµα.

    Σύµφωνα µε τα αποτελέσµατα της µέτρησης, 4 στους 5 ερωτώµενους δεν γνωρίζουν τον κ. Κυριζίδη, ενώ συνολικά µόνο το 3% έχει διαµορφώσει θετική γνώµη για το πρόσωπό του.

    Το 62% φέρεται να δηλώνει ότι θέλει έναν ανεξάρτητο υποψήφιο χωρίς καµία κοµµατική προέλευση ή στήριξη.

    Σε ό,τι αφορά τους ψηφοφόρους της Νέας ∆ηµοκρατίας, το 48% συµφωνεί για ανεξάρτητο υποψήφιο, την ώρα που ο Στ. Καλαφάτης τηρεί στάση αναµονής για το αν θα διεκδικήσει τη δηµαρχία, ενώ σε ποσοστό 65% το ίδιο ζητούν και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Η καλύτερη επιλογή θα ήταν ο Αρτέμης, γνωστός και ως Άουσβιτς ή ευγονικός αλλά που μυαλό τα καρντάσια.

    2. Ποια δημαρχία? Πρωθυπουργός θα γίνει με την υπερπροβολή που έχει από τα sites…Ηλικιακά δεν ξερω αν αντέχει…

    3. Ο/Η Με τον αγαπημένο του σύριζα Κασιδιάρη τι θα γίνει; λέει:

      Δεν πάνε ούτε δύο μήνες από την εθνοπροδοτική συνέντευξη του σκουρόδερμου στο τούρκικο TRT και την ΔΗΛΩΣΗ καταδίκης της βίας, μία δήλωση που έχωσε πιο βαθιά στο μπουντρούμι τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

      1. Ψοφα Δεξια Κατσαριδα

    4. Μ άρεσε πάντως η λαθρομπουτάρω που τον ξεφτίλισε τον Τσίπρα!!! Ούτε αυτός δεν πρόκειται να ψηφίσει ποτέ σύριζα!!! Αλέξη τσάμπα το κ@λ@γλύψιμο στον τρελό γερο, κι αυτός ακόμα σε έφτυσε!!! Καλά λένε ότι από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!

    5. Αρκετά ρε παιδιά δεν ασχοληθήκαμε με αυτόν τον ζαβό? Μεγάλη αξία του δίνουμε και δεν την αξίζει.

    6. Ασε ρε πουστακο παιξε με τον δονητη σου τωρα εκει και ασε τα πολιτικα για τους Αντρες….Τελιωσατεεεεεεεε πουστακια αριστεροβρωμιαρηδες ολοι η ευρωπη ειναι ακροδεξια πλεον…..

    7. Σας δωθηκε η ευκαιρια.Οτι προλαβατε καθυστερημενοι…………Λιγο ηταν ,αλλα δεν αξιζατε και παραπανω. Τερμα η κονομα. Στις τρυπες σας. Σε 100 χρονια παλι.

    8. Όλοι μαζί δυνατά για το τούβλο τον αθληταρά μας τον Ζαγοράκη.

    9. Μπουτάρης και τα μυαλά στα κάγκελα.Ο μόνος ανεξάρτητος.

    10. Κάποιοι προώθησαν τα τελευταία χρόνια για “σωτήρες”, μέχρι και τα ΚΑΠΗ της Στοάς Μαλακαντάση…!
      Για αυτά τα ΚΑΠΗ, δεν υπάρχουν μνημόνια!
      Πιό πολύ για την αξία των gay-prides μιλάνε με στόμφο σε μία κατεστραμμένη κοινωνία, και ποτέ για τη μανία και τη μεθοδικότητα των “προοδευτικών” “ακρίδων” που την κατέστρεψαν χωρίς να τιμωρηθούν.

      Όποτε μας μιλάνε για τον “πολυπολιτισμοί” που θαυμάζουν οι δανειστές μας,
      θυμόμαστε ότι και στη Ρωσία έρριξαν τον Γκορμπατσόφ και στη θέση του έβαλαν έναν κοινό κομμουνιστή μεθύστακα και πρώην δήμαρχο της Μόσχας, τον Γέλτσιν,για να την καταστρέψουν.

      Αλλά και το “Δεν είναι όλοι οι Έλληνες τεμπέληδες” που είπε η Μέρκελ σε ένα Γερμανόπουλο,
      το “Δεν είναι όλοι οι Έλληνες ρατσιστές” των ανθρώπων των Γερμανών στην κεντρική πολιτική σκηνή και στην μνημονιακή τοπική αυτοδιοίκηση μας θυμίζει.

    11. Ναι καλα…δεν θα ψηφίσουμε τον Μπουτάρη για να βγει δήμαρχος ο αγράμματος Ζαγοράκης!!! Πατε καλα???? Χίλιες φορες Μπουτάρης!!!

      1. Τα χρυσαυγουλα λόγω γειτνίασης με την δεξιά θα πάνε δυνατά για τον αγράμματο μουλο, ποτέ δεν ξερεις. Εδώ έχουν τα φασισταριά Αδωνη και Μάκη στο κόμμα τους.

        1. Koψε τις πηχτες Νικολακη και σουπα μην ξημεροβραδιάζεσαι στα gaybar του εξωτερικου.

      2. Κοριτσι μου πας καλα;;;; Αληθεια ρε παιδια, τι στον διάολο εχουν κανει στο μυαλό μας και λέμε τετοιες μπούρδες η ψηφίζουμε ολους αυτους που θελουν να μας εξαφανίσουν απο προσώπου γης. Αυτους που ξερουμε πως μας μισούν θανάσιμα. Ο Μπουτάρης μισεί τους Ελληνες και την Ελλαδα. Με μεγαλη του ευχαρίστηση θα μας έβλεπε να μας κρεμάνε και να μας σφάζουν παλι οι Τούρκοι. Ανωμαλοι γίνατε εκει στην Θεσσαλονίκη;;; Και εγω εκει γεννήθηκα, αλλα εγω την πονάω την πόλη αυτην, αςχετα αν έφυγα σε μικρή ηλικία. Αλλα τρελαίνομαι οταν βλεπω ανθρωπους να στηριζουν ακομα τον δολοφόνο τους. Εκτος και αν δεν ειναι Ελληνες. Και ξερουμε πως η Θεσσαλονίκη τουλάχιστον εχει πολλούς Ελληνόφωνους. Και ειναι αυτοι που γλυκοκοιτάζουν την Θεσσαλονίκη. Αντε, δώστε την να δω που στον διάολο θα πάτε εσεις. Ηλίθιοι.

        1. Αν έχεις κότσια επέστρεψε να παλουκωθεις.

          1. Κάνε υπομονή αγαπη μου. Εςενα θα σε παλουκωσουν οι φιλοι σου οι Τούρκοι. Εχουν ξέρεις ειδικότητα σε αυτο. Το κανουν ακομα και σήμερα στους Γκιουλενιστες που πιάνουν, δηλαδη στους δικους τους, στους Τούρκους. Φαντασου λοιπον τι θα κανουν σε σένα. Εκτος βεβαια και αν σου αρεσει το Οθωμανικό. Δεν θα μου φαινόταν παράξενο, γιατι συνηθως οταν καποιος ειναι ανώμαλος στο μυαλό, ειναι και στο σώμα.

      3. Φαίη, σου αρέσουν τα Μπουτάρια τραβεστοανωμαλίκια ; ΤΙ έχει κάνει γιά την Θεσ-νίκη ο Μπουτάρης εκτός από ανώμαλες παρελάσεις και γυμνές ποδηλατοδρομίες ;

    12. Ουδεμία σχέση έχει τι θα πει ο λαός με την ψήφο του, ή τι θα δείξουν πριν οι δημοσκοπήσεις.
      Τον τελευταίο λόγο τον έχει η γνωστή σε όλους ιδιωτική εταιρεία διαχείρισης των εκλογικών αποτελεσμάτων, η οποία και παίρνει εντολές από ξένα κέντρα εξουσίας. Επίσης όσο πιο μεγάλη η αποχή, τόσο διεκολύνεται το έργο τους στο τελικό μαγείρεμα.
      Όλα τα υπόλοιπα είναι σανό για τα προβατα που νομίζουν ότι εκλέγουν κυβερνήσεις μεσα από την κάλπη.

    13. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ

    14. επιτελους αρχιζει και ξυπναει ο ελληνικος λαος…τερμα τα παραμυθια με προοδευτικους δημαρχους..
      απο δω και περα μονο δημαρχους που θα κοιτανε το εθνικο συμφερον και το λαο..μακρια απο μαριονετες της παγκοσμιοποιησης..

        1. Συμφωνούμε αλλα μην χρησιμοποιείς το ονομα μου σύντροφε….

        2. επειδή υποψήφιος είναι και ο σκ@τός δεν σημαίνει οτι θα ψηφίσουμε ξανά τον απόσκ@το..αναρχοαπλυτο..τον πούλο απ’την πόλη τσιράκια του σόρος…πάρτε και τους ζαγοράκηδες και τους μπουτάρηδες μαζί και τον πούλο.

        3. ηθελα να ξερα,απο κοντα θα τον εβριζες?? θα τον ελεγες μουλο επειδη λεει την αποψη του?? ε,ρε και να σε ειχα μπροστα μου απο καμια μερια… θα σε γεμιζα τρυπες και θα σε πηγαινα πακετακι στους γονεις σου…

          1. Ελα με την οπισθεν συντροφε να σου ανοιξω και μεγαλυτερες οπες.

        4. Σας δωθηκε η ευκαιρια.Οτι προλαβατε καθυστερημενοι…………Λιγο ηταν ,αλλα δεν αξιζατε και παραπανω. Τερμα η κονομα. Στις τρυπες σας. Σε 100 χρονια παλι.

    Comments are closed.