ΕΓΚΛΗΜΑ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ-ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣ-ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΧΑΛΑΖΙ(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    maziwtis3

    Προφανώς οι γαλονάδες που έδωσαν την διαταγή να συλλάβουν τον Μαζιώτη μέσα στους τουρίστες δεν πρέπει να ήταν στα καλά τους ή τους τύφλωσαν οι προαγωγές. Μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη, διέταξαν τα φιλότιμα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ -που εάν δεν ήταν αυτοί με την μαχητικότητα τους θα θρηνούσαμε νεκρούς- να πιάσουν τον φυγά που έχει ρεζιλέψει το Σώμα, δίχως να υπολογίσουν θύματα και συνέπειες. Το βίντεο που ακολουθεί πείθει και τον πιο καχύποπτο φίλο των διωκτικών αρχών ότι από τύχη δεν θρηνήσαμε πολλά θύματα. Η αστυνομία είχε τύχη. Γιατί εαν δεν είχε, τώρα θα είχαμε πολλά φέρετρα λες και βρισκόμαστε σε τριτοκοσμική χώρα.

    ————————————————————

     

     

    Επεισοδιακή σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, λίγο μετά τις 13:00.

    Ο αντάρτης της πόλης αντάλλαξε πυροβολισμούς με αστυνομικούς που τον καταδίωκαν στην οδό Μητροπόλεως 40.

    Στην ΕΛ.ΑΣ. έφτασε σήμα για ένα άτομο το οποίο οπλοφορούσε και βρισκόταν σε κατάστημα με είδη κάμπινγκ στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού στο Μοναστηράκι.

    Επί τόπου έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις και επιχείρησαν να τον ελέγξουν. Εκεί έγινε η πρώτη ανταλλαγή πυροβολισμών, στις 12.35 όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Ο Νίκος Μαζιώτης, που φορούσε περούκα, κατάφερε να μπει σε ταξί προκειμένου να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν άμεσα το κέντρο για τον ύποπτο δίνοντας τα χαρακτηριστικά του.

    Οι αστυνομικοί, καθοδηγούμενοι από αξιωματικό της Αντιτρομοκρατικής που βρισκόταν στο κέντρο επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ και ο οποίος αντελήφθη ότι πρόκειται για τον Νίκο Μαζιώτη, κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν στην οδό Μητροπόλεως 44, στην Καπνικαρέα. Εκεί ακολούθησε συμπλοκή και πυροβολισμοί.

    Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε ένας 29χρονος αστυνομικός καθώς και ο ίδιος ο Μαζιώτης, αλλά και δύο τουρίστες, ένας Αυστραλός και ένας Γερμανός, ευτυχώς ελαφρά.

    Μάλιστα ο Γερμανός τουρίστας δεν θέλησε καν να νοσηλευθεί, ενώ και ο Αυστραλός φέρει αμυχές από θραύσμα στο πόδι, και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό για προληπτικούς λόγους.

     

    ΝΠροηγούμενη ενημέρωση:

    Η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη έγινε κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην περιοχή της οδού Μητροπόλεως, (40) στο κέντρο της Αθήνας.

    Ο αντάρτης της πόλης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φορούσε περούκα και γυαλιά ηλίου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως  παρακολουθούταν από την Αντιτρομοκρατική, με τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν και να του ζητούν παραδοθεί.

    Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών.

    ΑΙΜΑ, ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΑΖΙΩΤΗ. ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ & ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ…ΩΡΑΙΟΣ ΣΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)-ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

     

    Βίντεο-Φωτορεπορτάζ:Δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια & του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό & τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη-Κυκλοφορούσε με ταυτότητα ως Μιχελάκης Μιχάλης του Νικολάου!

    Συνελήφθη ο ταξιτζής που μετέφερε τον Μαζιώτη – Κρατείται στη ΓΑΔΑ (βίντεο)

    Χειρουργείται στον Ευαγγελισμό ο Νίκος Μαζιώτης (βίντεο)

    ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τη σύλληψη του Μαζιώτη και του συνεργάτη του (;) στο Μοναστηράκι

    maziotis-mpanner

     

    perouka

    Συμφωνα πάντα με πηγές, ο Μαζιώτης επιβιβάστηκε σε ταξί και έβαλε κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν στα πυρά και τον τραυμάτισαν.

    Ο Μαζιώτης έχει τραυματιστεί στο δεξί ώμο και να έχει διακομιστεί στον «Ευαγγελισμό». Τραυματιστηκε ενας αστυνομικός και δύο τουρίστες.

     

    4950BFB0DCF64C2A572309C17866139C

     Προηγούμενη ενημέρωση:

    Συνελήφθη ο Νίκος Μαζιωτης –  Έγινε ένοπλη συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών – Τραυματίας ένας αστυνομικός Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής είχαν από πολύ κοντά τον Νίκο Μαζιώτη και φαίνεται ότι τους αντιλήφθηκε.

    antitr1

    Έπεσαν πυροβολισμοί όπου από την ανταλλαγή τραυματίστηκε ένας αστυνομικός ευτυχώς στο πόδι, ενώ οι κακοποιοί έριξαν μια χειροβομβίδα αλλά ευτυχώς  δεν έσκασε.

    Το συμβάν έλαβε χώρα στο Μοναστηράκι (Μητροπολεως 40) , όπου ο Νίκος Μαζιώτης, μαζί με άλλα άτομα προσπαθούσε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στην οδό Ερμού.

    antitr2

    Η περιοχή είναι αποκλεισμένη, αφού όλα έγιναν λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι σε μια περιοχή που είναι γεμάτη τουρίστες.

    Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν ο αστυνομικός ήταν από την Αντιτρομοκρατική ή από την ομάδα ΔΙΑΣ.

    Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον τραυματισμό και ενός πολίτη.

    antitro3

    Υπάρχουν πληροφορίες πως έχουν συλληφθεί ακόμα δύο άτομα. Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό πιθανών ομάδων υποστήριξης του Μαζιώτη που μπορεί να βρίσκονται στην περιοχή.


    Ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφός του Πόλα Ρούπα είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους πριν από δύο χρόνια μετά τη λήξη του 18μηνου της προφυλάκισής τους. Ωστόσο, είχαν παραβιάσει τους όρους και τα ίχνη τους είχαν χαθεί από τις 15 Ιουνίου 2012.

    sil2

    KAΡΕ – ΚΑΡΕ η στιγμή σύλληψης του αντάρτη πόλης Ν. Μαζιώτη! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Σύλληψη Μαζιώτη: Τον κυνήγησε η ομάδα ΔΙΑΣ. Σήκωσε το πιστόλι κι άρχισε να ρίχνει-Αστυνομικός τραυματίας στην κοιλιά και το πόδι-Δύο τραυματίες τουρίστες από τις ριπές των όπλων(Bίντεο αυτόπτη)

    ΔΕΙΤΕ πλάνα Makeleio.gr από την αιματηρή συμπλοκή Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας – Μεταφορά τραυματία στο νοσοκομείο (εικόνες)

    MAKELEIO ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τραυματίας από σφαίρες της συμπλοκής πάνω σε τραπέζι ταβέρνας δέχεται τις πρώτες βοήθειες! Πλάνα σοκ για να πιάσουν τον Μαζιώτη

    ΔΕΙΤΕ ακόμη 3 ΒΙΝΤΕΟ (Μakeleio.gr) από την επεισοδιακή σύλληψη του Μαζιώτη στο Μοναστηράκι

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο δεύτερος τουρίστας που τραυματίστηκε από εξοστρακισμό!

    ΔΕΙΤΕ αποκλειστικές εικόνες από τα πράγματα του Νίκου Μαζιώτη – H περούκα που ήταν μεταμφιεσμένος ο τρομοκράτης μέσα στο αίμα (Μakeleio.gr)

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ 

    «Μετανιώνω μόνο γιατί έκανα αυτό το τεχνικό λάθος. Για τίποτα άλλο. Και να με καταδικάσετε, που θα με καταδικάσετε δηλαδή, δεν αλλάζει τίποτε. Αλλωστε η φυλακή είναι ένα σχολείο για κάθε κοινωνικό επαναστάτη, αφού δοκιμάζεται η ψυχική του αντοχή. Και αν αντέξει, μετά πιστεύει περισσότερο σε αυτά για τα οποία φυλακίστηκε».

    Σπίτι στα Καλύβια Αττικής που ερεύνησε η ΕΛ.ΑΣ.

    Με αυτά τα λόγια ο Νίκος Μαζιώτης -που συνελήφθη και κατηγορείται από την Αστυνομία για συμμετοχή στη δραστηριότητα της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας»- απολογήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, μία μέρα πριν από την απόφαση για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού το 1997 στο υπουργείο Ανάπτυξης.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αναρχικός Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται ενώπιον του δικαστηρίου.

    Το 1990 δηλώνει ολικός αρνητής στράτευσης. Αρνείται να υπηρετήσει τη στρατιωτική και κάθε είδους εναλλακτική θητεία. Δικάζεται από το στρατοδικείο το 1991 και φυλακίζεται τέσσερις μήνες. Το 1992 συλλαμβάνεται ξανά. Πραγματοποιεί απεργία πείνας 51 ημερών και αποφυλακίζεται.

     Στις καταλήψεις

    Δυο χρόνια αργότερα, το 1994, συλλαμβάνεται στην κατάληψη της ΑΣΟΕΕ ύστερα από έφοδο της αστυνομίας. Συμμετέχει στην κατάληψη του Πολυτεχνείου το 1995 και βρίσκεται ανάμεσα στους 500 συλληφθέντες. Υποστηρίζει τη συνειδητή συμμετοχή του και καταδικάζεται σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

    Στις 13 Ιανουαρίου 1998 συλλαμβάνεται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ύστερα από πολυήμερη παρακολούθηση. Εχει εντοπιστεί αποτύπωμά του στον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στο υπουργείο Ανάπτυξης και δεν εξερράγη (6 Δεκεμβρίου 1997). Στο σπίτι του, στο Καματερό, βρίσκουν 10 κιλά εκρηκτικής ύλης και τρία όπλα. Κατηγορείται για «απόπειρα έκρηξης», «προμήθεια, κατοχή και κατασκευή εκρηκτικών υλών και βομβών» και για «διακεκριμένη κατοχή όπλων και εκρηκτικών». Την ευθύνη είχε αναλάβει τότε η οργάνωση «Αναρχικοί Αντάρτες Πόλης».

    Μετά την αρχική άρνηση της κατηγορίας, ο Νίκος Μαζιώτης με επιστολή του στην «Ε, έχοντας σχεδόν συμπληρώσει 18 μήνες προσωρινής κράτησης, «αναλαμβάνει πλήρως τις πολιτικές ευθύνες των πράξεών του, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των κατοίκων του Στρυμονικού κόλπου, ενάντια στην οικολογική καταστροφή που συντελείται από τις επενδύσεις της πολυεθνικής εταιρείας TVX GOLD».

    «Οι Αναρχικοί Αντάρτες Πόλης είμαι εγώ. Μόνος μου κατασκεύασα και τοποθέτησα τον αυτοσχέδιο μηχανισμό στο υπουργείο Βιομηχανίας και Ανάπτυξης. Ο,τι βρέθηκε στο σπίτι της οδού Σπάρτης 13 είναι αποκλειστικά δικό μου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ένοπλο αντάρτη, αλλά κοινωνικό αντάρτη. Αγωνίζομαι στο μέτρο των ατομικών μου δυνάμεων για την ανατροπή του Κράτους και του υπάρχοντος κοινωνικού καθεστώτος, χωρίς να απορρίπτω καμία μορφή δράσης ή να ιεραρχώ κάποια ως ανώτερη από κάποια άλλη», αναφέρει. Απορρίπτει τον ισχυρισμό των αρχών ότι «είχε πρόθεση να προκαλέσει κίνδυνο σε ανθρώπινες ζωές» και λέει σε δικαστές και ενόρκους ότι είχε σκοπό να προκαλέσει μικρές ζημιές στο υπουργείο και μόνο.

    Καταδικάζεται πρωτόδικα σε 15ετή φυλάκιση. Η ποινή του μειώνεται. Αποφυλακίζεται μετά από 3,5 χρόνια, τον Αύγουστο του 2001.

     Καταγγέλλει την Αντιτρομοκρατική

    Τον Ιανουάριο του 2004 καταγγέλλει «την πρόκληση ατυχήματος, με ενδεχόμενη συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του» από μοτοσικλέτα της Αντιτρομοκρατικής, χωρίς πινακίδες, που τον παρακολουθούσε «(…) Το γεγονός ότι τραυματίστηκα ελαφρά πέφτοντας είναι θέμα τύχης και μόνο. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η αντιτρομοκρατική, η οποία με παρακολουθεί “διακριτικά”, κατά καιρούς περνάει εύκολα στο στάδιο της αδιάκριτης παρακολούθησης και από εκεί σε “παρακρατικές” μεθόδους. Η πρόκληση ατυχήματος με ενδεχόμενη συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό μου, δείχνει τη χωρίς όρια εκδικητικότητα των μηχανισμών ασφαλείας απέναντι σε αγωνιστές που οι φυλακές και οι διώξεις δεν μπορούν να νικήσουν. Η προσπάθειά τους να με τρομοκρατήσουν έχει ήδη αποτύχει», αναφέρει τότε στην επιστολή του.

    Το Ιούνιο του 2007 με νέα επιστολή του στην «Ε» μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «αδιάκριτη παρακολούθηση» της Αντιτρομοκρατικής, μετά την επίθεση εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας, για «ιδιότυπη κατάσταση “φυλάκισης” και επιτήρησης», την οποία δεν σκοπεύει να αποδεχτεί, και για διαρροές προς τον Τύπο που σκοπό έχουν να τον καταστήσουν ύποπτο.

    Τέσσερις μήνες μετά ο Νίκος Μαζιώτης καταγγέλλει τη βίαιη προσαγωγή του από το σπίτι του στα Ανω Λιόσια στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, χωρίς να του γνωστοποιήσουν το λόγο. Αστυνομικός τον χτυπά ενώ φορά χειροπέδες «μόνο και μόνο γιατί είναι αναρχικός». Στη συνέχεια μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ, όπου του δηλώνουν πως είναι ύποπτος για ληστεία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Ιλιον. Μετά έξι ώρες τον αφήνουν ελεύθερο, έπειτα από την αρνητική διαδικασία αναγνώρισης μαρτύρων. «Σε μια περίοδο όπου για πολύ καιρό βρίσκομαι υπό παρακολούθηση από τη ΔΑΕΕΒ ως ύποπτος ένοπλης οργάνωσης και σε μια περίοδο όπου ανθεί το σενάριο του “αναρχοσυμμορίτη”-“συμμορία με τα μαύρα”, η προσαγωγή μου για ένοπλη ληστεία είναι μια ακόμα τακτική ενοχοποίησης», αναφέρει στην καταγγελία του. Από τότε τα ίχνη του «χάνονται μέχρι προσφάτως», όπως αναφέρουν από την Αστυνομία.

    Διαβάστε επίσης:

    Θέλει αίμα των”ταγμάτων εφόδου” ο Μαζιώτης: “Η Χρυσή Αυγή εξαφανίζεται μόνον με όπλα. Καλά έκαναν και σκότωσαν τους δύο Νεοναζί στο Ηράκλειο”

    Δειχνει Μαζιώτη και “Επαναστατικό Αγώνα” η ένοπλη ληστεία λαφυραγωγίας στην Κλειτορία Αχαΐας(φωτογραφικό υλικό χολυγουντιανής παραγωγής δημοσιοποιεί η αντιτρομοκρατική)

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    77 Σχόλια

    1. ναι, καλη μου αρθογράφε, έπρεπε η αστυνομία να φώναζε: “κάτσε ρε ακίνητος να σε συλλάβουμε μην χτυπήσουμε κανέναν περαστικό”. Και μετά θα μας έγραφες: “ξέφυγε μέσα από τα χέρια τους”. Σας μάθαμε πια ρεεεεεε. Όλα αρνητικά τα βλέπετε και όλα τα κατακρίνετε, από βασιλιά έως ΣΥΡΙΖΑ. Ε, γίνε εσύ προωθυπουργός ρε Χίε να μας λύσεις κάθε πρόβλημα και να γαλάει μαζί σου η παγκόσμια διπλωματική κοινότητα όποτε περνάς τα σύνορα…

    2. «Φορούσε περούκα…»
      Πια περούκα ρε λαμάκες!!! Στις φωτό βλέπουμε ένα τύπο με πλούσια κώμη και δίπλα του μια περούκα…
      Σε άλλο άρθρο το “μακελειό” προσπαθεί να συνδέσει το γεγονός ως παραπέτασμα για τον Κασιδιάρη!!!
      Πάλι λαμακίες λέμε.

      Το ότι το ζαγάρι των αφεντικών μας ο Σαμαράς, μας ξεπουλάει τούτη τη στιγμή, μπιρ παρά στο παζάρι των Βρυξελλών, δεν σας λέει κάτι;

    3. ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;;

      ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ;;;;

      ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ

      ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ

      ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

      ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΕΡΙΩΠΗΣ

    4. Ο/Η Ρεσιτάλ γλυψίματος από τα παπαγαλάκια και τους ναζί λέει:

      Το κορυφαίο είναι το “τρόμος από τις σφαίρες του τρομοκράτη”. Ενώ από τις σφαίρες των αστυνομικών, όλοι όσοι ήταν στην περιοχή αισθάνθηκαν μια ασφάλεια, μια θαλπωρή. Ψόφο ρουφιάνοι

      1. ΜΗΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΣΥΠΡΙΖΑΙΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΣΥΠΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ “ΑΓΩΝΙΣΤΗ”, ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

      2. ΠΟΙΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΒΡΕ ΖΩΟΝ!!!ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ !!!ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ!!ΜΟΝΟ ΤΟ ΖΩΟ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ!!!ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙ ΣΟΥ !!!

    5. …Μόνο να μην περάσει το 18μηνο και τον αφήσουν ελεύθερο πάλι…
      …Αν δεν το έχει σκάσει νωρίτερα…
      Λέω…ΑΝ…

    6. Ρε αυτός ο αναρχοαυτόνομος είναι καλός να τον επάρουμε για το Αίμα… τη Χρυσή ακι την Αυγή δυο ελληνοποιημένες γκόμενες εξ Αφρικής Ναμίμπια και Γκάνα τις έχουμε ήδη στο κόμμα :))

      Oυγκ Ούγκ ΟΥγΚκκκχακχακχκχακκκκκκχ

      1. ΠΑΛΙ ΠΙΩΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΡΟΜΠΑ? ΜΠΥΡΙΝΑΡΧΗ(ΔΗ)

    7. Ανταρτης πολης; Παρτακιας με ιδεολογία. Ανταρτης του κωλου. Κλεβει, περναει καλα, σκοτωνει, πεταει καμια μπαρουφα για τους ηλιθιους που τον πιστευουν, και ως εκει. Πεταξε και χειροβομβιδα το τομαρι, να σκοτωσει και αλλους αθωους. Τωρα τα συντροφια τρομοκρατες, φανεροι και κρυφοι θα αναλαβουν να τον βγαλουν και λαδι.

      1. συγγενης του μπακογιαννη εισαι?

        οι κωλομπατσοι ριχνανε παντου σφαιρες

        1. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΡΟΓΩΝΤΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΝΑ ΦΑΣ ΜΙΑ ΞΟΦΑΛΤΣΗ

        2. Στην αρχη του ριξανε ροδοπεταλα, αλλα επειδη το παρεξηγησε το θεμα ο ανταρτο κωλης και τραβηξε οπλο, αναγκαστηκανε να ριξουνε και οι κωλομπατσοι. Ετσι ειναι αυτα. Μια ο ενας, μια ο αλλος, αλλαξοκωλιες. Δεν πατε καλα ρε… Μήπως και ηθελες να του πληρωσουν και το ταξι; Οτι οι εγκληματιες που κυβερνανε ειναι το ιδιο επικινδυνοι, δεν δικαιολογει αλλους να τραβανε οπλα και να ριχνουν χειροβομβιδες.

    8. Ο/Η Και πάνω που είχαμε πιστεί ότι αντισυστημικοί είναι οι χρυσαυγίτες λέει:

      Ήρθε το ΑΙΜΑ να αποκαταστήσει την αλήθεια.

    9. το περοκινι… ειναι παντως ολα τα λεφτα !!!!!!

    10. μόνο στην Ελλάδα μπορεί να γίνει αυτό: να υποστηρίζουν αριστεροί επισήμως τρομοκράτη και να το χαρακτηρίζουν “ελευθερία έκφρασης”, ενώ οι παππούδες υποστηρικτές χρυσαυγητών που τους συνοδεύουν στην τράπεζα για να πάρουν την σύνταξή τους να χαρακτηρίζονται ως φασίστες. Ας γελάσουμε με τις ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ αντιδράσεις τώρα που θα μιλήσουν για βασανισμό του αρχιλήσταρχου μεν, συντρόφου δε, Μαζιώτη

      1. τα ιδια λεει αυτη την στιγμη και ο Κρανιδιωτης στον σκαϊ.
        ολη την μερα την ιδια καραμελα.

      2. οι αντάρτες πολεις δεν σκοτωνουν κανενα επειδη εχει αλλο χρωμα ειναι γκευ ειναι μετανάστης

        εσείς καθαρίζεται όποιον δεν σας αρέσει οπτικά

        1. ονόματα, διευθύνσεις θυμάτων έχουμε;;;;;;

        2. Ναι κ την χειροβομβιδα που δεν εσκασε αμα το δεις και αλλιως την εριξαν πανω σε αστους που ετρωγαν το καπιταλιστικο σουβλακι η¨κεμπαπ ενω επρεπε να δινουν την μαχη μαζι με τον “λαο”
          ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ

          Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ….ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΥΤΡΩΟ

    11. Ωραια εικονα το τσουτσουκι δεν μπορει να το παιξει μαγκακι τελος η επανασταση.Οταν θα ανεβει η Χρυση Αυγη ολοι θα ειναι παρελθον.

    12. Οι aristeroi είναι η ΜΑΣΤΙΓΑ της Ελλάδας, αλλά και κάθε έθνους. Αντίχριστοι-απάτριδες-ανώμαλοι-δολοφόνοι. Οι χειρότεροι που είδε η ανθρωπότητα. 100 χρόνια αγωνίζονται να καταστρέψουν την Ελλάδα και σήμερα σχεδόν το έχουν καταφέρει.

    13. Τι ειπαν οι γιατροι ρε παιδια; ποτε θα ειναι γερος για να παρει την πρωτη αδεια;

    14. ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ….ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 2 ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ…. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ! ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ !!! ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ….. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΧΩΡΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ!

    15. μαχη με σφαιρες και χειροβομβιδα..δειτε ποιοι ειναι οι πραγματικοι εγκληματιες και δειτε ποιους προφυλακιζουν 10 μηνες τωρα…

    16. ΑΧΤΟΥΝΓΚ 16/07/2014 at 3:52 pm Reply
      Ξηλώστε από τον τελευταίο τροχονόμο μέχρι πρωθυπουργό 16/07/2014 at 4:21 pm Reply
      Tσουγκασβιλη 16/07/2014 at 4:15 pm Reply

      TROLLITSA ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΣ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ

    17. Αποδημηστε σταλινόπουλα να γλυτωσουμε απο εσας….

    18. ΠΑΛΗΚΑΡΙ

      ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΛΕΒΑΝ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΛΗΕΝΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΔΗΘΕΝ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

      1. και οι 2 τραυματίες τουρίστες φαίνεται οτι ήταν τραπεζίτες…
        έτσι σύντροφε;;;;;;

      2. Τα λεφτά των τραπεζών από που προέρχονται; Από τον Άρη; Οι πολίτες τα χρεώνονται.

    19. ΟΛΟ ΤΟ MAKELEIO ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ. ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ “ΝΤΟΥΚΟΥ” ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

    20. Ο/Η Ξηλώστε από τον τελευταίο τροχονόμο μέχρι πρωθυπουργό λέει:

      Πιστολίδια στην Ερμού στο μέσον της τουριστικής περιόδου; Μεγαλύτερη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ενέργεια δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα. Και για πρώτη φορά έχουμε τραυματίες τουρίστες! Μόνο τα τσιράκια της εξουσίας οι ναζί γουστάρουν. Βλέπεις οι δικοί τους ήρωες και αγωνιστές, πάνε ατσαλάκωτοι στην μπουζού, σαν τις κότες που μαζεύονται όταν νυχτώσει.

      Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους

    21. Παντως αντιθετα απο τους χρυσαυγητες “μαγκες” ο Μαζιωτης ουτε
      δειλιασε ουτε αρνηθηκε τις πραξεις του και τα πιστευω του,
      καποιοι αλλοι μεχρι που ανεξαρτητοποιηθηκαν απο βουλευτες
      δηλωνοντας εμβροντητοι οτι δεν γνωριζαν τι ηταν η οργανωση
      στην οποια ηντουσαν βουλευτες!! τουλαχιστον υπαρχουν ακομα
      στις μερες μας, εστω και λιγοι, που σηκωνουν ακομα το αναστημα τους….

      1. ρε φιλε αν ο μαζιώτης ήταν μάγκας άς ελεγε “κλέβω για να περνάω καλά χωρις να δουλευω, μισώ το έθνος και θέλω να σκοτώνω κόσμο”.. αντιθετα λέει “ειμαι επαναστάτης”… κρυβεται πίσω απο το δάχτυλό του, όπως και οι Χ.Α που δεν λενε “ειμαστε ναζί” αλλά λένε “ειμαστε εθνικιστές”..
        απο εκει και πέρα, τι να αρνηθεί ο μαζιώτης? αφου τον πιανουνε με οπλα και χειροβομβιδες… στην χ.α δεν έχουμε ακομα στοιχεια για φονους κτλ.. τι να παραδεχτουν? οτι σκότωναν, χωρίς να σκότωναν???

    22. Ο Κασιδιάρης γνωριζε οτι στη φυλακή ειανι πιο ασφαλής γιαυτο και δεχθηκε να μπει αδιαμαρτυρητα και καλα εκανε. Εξω ηταν στόχος των αναρχοκατσαπλιάδων.
      Έτυχε και αυτο με το Μαζιώτη οπότε τωρα μένει ο Ξηρός και ο Λιάκος θα ξαναβγεί εξω και ολα μια χαρα.

      1. Δέχτηκε να μπει; Δηλαδή τον ρωτήσανε και συμφώνησε. Τι άλλο θα ακούσουμε.

    23. Μια σφαιρα στο κεφαλι επρεπε τιποτα αλλο.Παντως ερχονται εκλογες και ετοιμαστειτ για συλληψη Ξηρου.

        1. Μπέογλου,η μανία σε μια ιδεολογία (πχ αριστερή,δεξιά, κτλπ) δείχνει ψυχική ασθένεια.
          Δεν πάς σε κανά γιατρό να σε δεί;
          2 σφαίρες στο κεφάλι για τον αριστερό ανώμαλο και μια για σένα.

    24. Στείλτε τον πεσκέσι στα αφεντικά του να σκοτώσει μερικά παιδιά Παλαιστινίων

    25. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ AYTO ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΡΑΜΑ;

    26. Αφού τελειώσαμε και με αυτόν τον τρομοκράτη
      τώρα μας μένουν άλλοι 300 …

    27. “Αντάρτικο πόλης” γράφει ο δημοσιοκράφος! Πιό βλάκας από κομμουνιστή=ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

    28. 0 “αγωνιστης” μαζιωτης πυροβολει οποιον βρεθει μπροστα του. “παραπλευρες απωλειες” λενε οι ξεφτυλισμενοι πρακτορισκοι. το ιδιο ελεγαν και οι αμερικανοι για τα παιδια που σκοτωναν στη σερβια και το ιρακ. μεχρι στιγμης 3 τραυματιες ο απολογισμος και χωρις να εκραγει η χειροβομβιδα. να παρουμε ολοι απο ενα οπλο και να ληστευουμε ο ενας τον αλλον κι αμα κανεις αντισταθει του ριχνουμε και μια μπαταρια ετσι; αφου θα ειμαστε “αγωνιστες” κατα τα λεγομενα καποιων βουλευτων του συριζα.

    29. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ “ΔΙΑΣ”,
      ΚΑΛΟ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΛΥΤΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΛΠ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ

    30. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ

    31. ΠΡΟΣΕΥΧΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙΩΤΗ… ΤΟ ΝΕΚΡΟΚΡΕΒΑΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

    32. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΜΟΝΟ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ . Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ 2 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ . ΤΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΚΟΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 750 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΥΡΟ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΤΥΧΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ .
      ΥΓ: ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ …

    33. ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΣΗΜΑΔΙ?
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ?
      ΕΡΙΞΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ?
      ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ.
      ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ.
      ΦΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ,ΤΗΝ ΣΑΡΚΟΕΙΔΗ ΥΠΟΥΠΑΡΞΗ…..
      ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ…..ΑΦΟΥ ΧΑΡΗΚΕ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ….ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…..(ΟΙ 25ΧΡΟΝΟΙ!!!!!!!)
      ΒΑΣΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ…ΒΙΑΣΤΕ ΤΟΝ…..ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ.
      ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΡΧΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ (ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Η ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ)
      ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ…..ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ….
      (ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ….ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ….ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ….ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ….ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ….ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΙΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΔΡΟΓΥΝΑ….ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ….ΚΛΠ)
      ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ….ΤΟΝ ΑΛΜΠΑΝΟΓΥΦΤΟ ΛΗΣΤΗ.

    34. Να προαποφυλακιστει ο Μαζιώτης, και να επιβληθουν περιοριστικοι οροι στους αστυνομικους που τον επιασαν. Να παρουσιαζοντε καθε 1η και 15 στο σπιτι του Μαζιωτη, και να τους απαγορευτει η εξοδος απο την Αθηνα.

    35. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΙΣ
      ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ , ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΜΗΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΑΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

      1. χαχαχα γελασαμε παλι ρε μεγαλε…οι ιδιοι τον ειχαν αφησει εξω.ξυπνα προβατο

        1. Τελικά όλα είναι μια συνωμοσία ε?

          Ακόμα και τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο.

          Φοβερό!!

    36. Τά υπόγεια τού παρακράτους τού μπουρδέλου ## Μαξίμου ##, σέ νέες τζεημσμποντικές ιστορίες!!!

    37. Ναι προς το παρόν δεν τους χρειάζεται ο Μαζιώτης…θα τον ξαναβγάλουν από τη φυλακή όταν είναι απαραίτητο….ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ…..ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ!!!!!……ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ…ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΑΣ…..
      ΟΥΣΤ ΡΕ….

    38. αλεξη παρατα τις διακοπες σου και τρεξε να συμπαρασταθεις στον συντροφο…

    39. Κάνα μεροκαματακι , παιζει να εχει κανει ποτε στη ζωη του ? να κολλησει κανα ενσημο το τυπακι ,εκτος του να κλεβει τριτους ?
      τραβα να βρεις καμια δουλεια αληθινη ρε μεγαλε κ ασε τα καουμποιλικια.
      Οι πιοτεροι απο αυτους ειναι γονοι . ειτε πολιτικων η φραγκατων κ κανουν οτι κανουν εκ του ασφαλους

    40. κ@@λοφασιστες δολοφονοι κ@@λομπατσοι, μια απαλλοτρίωση καναν τα παιδια και σεις τους γεμισατε με σφαιρες ,τι τους περασατε για τιποτα δολοφονους χρυσαυγιτες και θελετε να τους βαλετε φυλακη;

    41. Αντε στο διάλο με το απόβρασμα να ξεβρωμισει ο τόπος . 30 χρονια όλος ο κρατικος μηχανισμός ασχολείται με αυτό το περίττωμα τον Μαζιώτη

    42. Κάνα μεροκαματακι , παιζει να εχει κανει ποτε στη ζωη του ? να κολλησει κανα ενσημο το τυπακι ,εκτος του να κλεβει τριτους ?
      Αιντε τραβα να βρεις καμια δουλεια αληθινη ρε μεγαλε κ ασε τα καουμποιλικια.
      Οι πιοτεροι απο αυτους ειναι γονοι . ειτε πολιτικων η φραγκατων κ κανουν οτι κανουν εκ του ασφαλους

    43. Σχόλια:
      1.Μέγα βλήμα ο Μαζιώτης που πάει σε κεντρικό σημείο στην Αθήνα να ληστέψει μέρα μεσημέρι.
      2.Δικαστές και εισαγγελείς ας τον ξαναφήσουν τώρα που ξανασυνελλήφθη. Εις το όνομα του ελληνικού λαού.
      3. Η αριστερά ας βγει να υπερασπιστεί το ανθρώπινο δικαίωμα του στο να κλέβει και να σκοτώνει.

    44. Μπουμπούκι. Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και κατοχή πυροβόλων όπλων? ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ξέρουν οι εισαγγελείς τι κατηγορία θα του συνάψουν, ώστε να αφεθεί ελεύθερος. Μπουμπούκια και οι δικαστικοί. Όλοι τα ίδια σκατ@. Περνάς έξω από την πρώην σχολή ευελπίδων και βρωμάει ο οχετός!.

    45. στην μπουζου ο αλητης που κλεβει τις τραπεζες μας
      μπραβο στους συναγωνιστες της ΔΙΑΣ

      1. συναγωνιστες οι της διας??? το τερματισες το κοντερ του αυνανισμου

    46. Τώρα όλοι οι Έλληνες νιώθουν πιο ασφαλείς. Ή όχι; Τρομοκράτες είναι αυτοί που εξαθλιώνουν μέρα με την μέρα τον ελληνικό λαό. Εργάτη, τον μισθό σου τον έχει τσακίσει η νεοφιλελέ Χούντα. Ηλικιωμένε την σύνταξή σου την έχει ποδηγετήσει η νεοφιλελέ Χούντα.
      Ρε τον Κικίλια. Εκτός από το να κοπανάνε τα στρουμφ καθαρίστριες, “καθαρίζει” και την Αθήνα από “τρομοκράτες”.

    47. Ανταλλαγή πυροβολισμών και ατσαλάκωτος ο Μαζιώτης …ξανά!

      ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΡΕ…

        1. Όχι!Φυλακή είναι για τις τελευταίες στιγμές ανεμελιάς!Παρτάκια,διάφορα κολπάκια μεταξύ τους,τσιγάρα-λουκουμόσκονες κ.α.Τα έχουν γράψει και οι δεσμοφύλακες στο βιβλία των φυλακών…και μετά την αποφυλάκιση και χωρίς απωθημένα να πέσουν με τα μούτρα στην δουλειά.Ξέρεις στελεχάρες σε κάποια τράπεζα ή συνδικαλιστές στο δημόσιο ή κάτι σχετικό,όπως ο μπαμπάς και η μαμά.

    48. ποτε δεν θα αλλαξουν τα κομουνια.μερα μεσημερι με κοσμο ανοιξε πυρ ο βλακας ο αριστερος για να σωσει το τομαρι του.αμα ετρωγε κανεναν περαστικο θα λεγατε παλι παραπλευρη απωλεια?

    49. Αν καταφέρει και διαφύγει τότε σίγουρα είναι εκ των έσω. Κάτι θα ξέρει και κάποιον υψηλόβαθμο θα κρατάει από τα @ρχίδι@. Χρόνια τώρα αυτή η καραμέλα δεν μπορεί να λιώσει. Πάρα πολλά παραδείγματα υπάρχουν.

    50. ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ , ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣΑ ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ ;

    Comments are closed.