ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ – ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ, ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ KAI ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “ΜΑΚΕLEIO.GR”)

    Κοινοποίηση:
    p0

    Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στην οδό Πατησίων έξω από το Πολυτεχνείο, μετά το τέλος πορείας αντιεξουσιαστών.

    Μετά την ολοκλήρωση της πορείας, 40 περίπου άτομα – από τα περίπου 600 που συμμετείχαν στη συγκέντρωση – έβαλαν φωτιά σε κάδους και έστησαν οδοφράγματα στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, ενώ στην περιοχή βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ.

    Νωρίτερα, οι συμμετέχοντες στην πορεία διαμαρτυρήθηκαν για τις φυλακές τύπου Γ’, ενώ εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στους απεργούς πείνας των φυλακών

    Τρεις προσαγωγές στα επεισόδια έξω από το Πολυτεχνείο (φωτό&βίντεο “Makeleio.gr”)

    Ενημέρωση 15:48

    Οι νεαροί που πραγματοποίησαν νωρίτερα πορεία στο κέντρο της Αθήνας, έχουν μπει μέσα στο Πολυτεχνείο,(γύρω στα 40 άτομα)  το οποίο έχει περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

    Την ίδια ώρα, αντιεξουσιαστές έχουν πυρπολήσει κάδους απορριμμάτων στην οδό Στουρνάρη, όπου διεξάγεται ο γνωστός κλεφτοπόλεμος με τους αστυνομικούς.

    7

    p3P6

    p1p2

    Η πορεία ξεκίνησε από το Μοναστηράκι, με αίτημα να καταργηθούν οι φυλακές τύπου Γ.

     Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, σύμφωνα με πληφοφορίες, οι διαδηλωτές πέταξαν κόκκινη μπογιά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στην πλατεία Συντάγματος, έριξαν πέτρες στην τζαμαρία μια τράπεζας και έγραψαν συνθήματα σε κτήρια.

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Eπεισόδια αυτή την ώρα στην οδό Πατησίων έξω από το Πολυτεχνείο από ομάδα νεαρών.

    Νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει πορεία στο κέντρο της Αθήνας αντιεξουσιαστές, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν επεισόδια. Μια μικρή ομάδα μετά το τέλος της πορείας έγραψε συνθήματα σε τοίχους, πέταξε μπογιές στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και έσπασε ΑΤΜ τράπεζας.

    Οι συμμετέχοντες στην πορεία, περίπου 700 άτομα, διαμαρτυρήθηκαν για τις φυλακές τύπου Γ΄, για την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού καθώς και για τους απεργούς πείνας στις φυλακές.



    Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας από αντιεξουσιαστές – Μικροεπεισόδια και ζημιές (φωτό&βιντεο “Makeleio.gr”)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΣΥΡΙΖΑ σημαινει οτι η χωρα βρισκεται στο ελεος των αναρχικων,καθολου τυχαιο δεν ειναι οτι απο την μερα που βγηκε ο συριζα αυτοι οι υποκεινουμενοι απο το συστημα μπαχαλακηδες κανουν πλεον οτι γουσταρουν ανενοχλητοι και με εσκεμενο αφοπλισμο της αστυνομιας απο τον συριζα ..καταληψεις..καταστροφες και σε λιγο θα απελευθωροσουν και τους τρομοκρατες…ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πλεον η μονη λυση για να ξανγινει η ελλαδα που ολοι θελουμε..η χρυση αυγη ειναι πλεον μονοδρομος μετα και τον μνημονιακο πλεον συριζα

    2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΠΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΤΠ ΣΟΡΟΣ ΜΚΟ Κ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΣ ΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΦΤΩΧΟ ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ο ΑΞΕΧΑΣΟΣ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Κ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ‘‘ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΑΛΑΚ..Α ΟΛΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΟΛΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ Κ ΕΝΑ FUCK FUGK‘‘ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΨΑΝΕ??????? ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΠΙ ΝΔΟΥΛΑΣ ΟΤΙ¨¨¨¨¨¨¨΄ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ¨¨¨¨¨¨ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ Κ ΟΙ ΝΔ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ Κ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘‘

    3. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΜΙΣΟΧΑΖΟΙ ΕΥΝΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΧΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΡΟΠΑ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΟΡΚΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

    4. Μόνο λύση πλέον ο Στρατός. Έρχεται λίαν συντόμως.

    5. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ…ΓΙ’ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ “ΤΥΡΑΝΝΟ”.

    6. OTAN ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΙΝΤΕΔΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ.

    7. Αν ήταν Χρυσαβγήτες θα τους είχαν μαντρώσει όλους…

    8. Πανουση μαζεψε τους ισλαμοφασιστες σου γιατι θα τα γ@μησει καποια μερα ο Ελληνικος λαος.

    9. Τα εγχώρια SS του ISIS στην ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ!

      ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

    10. Βλεπετε θεατες η ελ.αs παρακολουθουν διακρητικα τους (νομιμουs) αναρχοαπλυτους να τα σπανε και να καινε , αν τωρα ηταν η Χ.Α. η διαδηλωνε θα γινωταν της κακομοιρας και συλληψεις θα γινωτανε και τα βοθροκαναλα θα βριζανε και θα εστηναν μαυρη προπαγανδα ως συνηθως αυτοι ειναι (δημοκρατες) πολιτικοι του ελλαδισταν

    11. Η ΝΕΟΛΡΕΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ….ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑ,ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ…ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!

    12. καποιος ελεγε οτι τα ματ θα καταργηθουν αν θυμαμαι καλα.

    13. Πολύ ωραια.
      σε λιγο καιρο τα αναρχοαπλυτα θα κοβουν εισιτηριο στη αστυνομια που καθεται κ τους κοιταει να μετρατεπουν την αθηνα σε Λιβανο

    14. πως γινεται ολοι αυτοι που ρημαζουν τον τοπο και την δημοσια περιουσια να εχουν κατα βαση κοινη ιδεολογια;γιατι δε θα δεις ποτε χρυσαυγιτες να καινε καδους,να σπανε αμαξια και βιτρινες,να κανουν γκραφιτι σε ξενες περιουσιες;

      1. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΤΣΥΡ(ΙΖ)ΑΚΙΑ!!!!

      2. Ένα θα σου πω, σε δύο παρόμοιες περιπτώσεις έχει συληφθεί ο ίδιος τούρκος υπήκοος και δεν τρέχει τίποτα. αν ήταν Χρυσαυγήτης θα βρισκόταν φυλακή ισόβια. Για να ξέρουμε ποιοί κυβερνούν διαχρονικά τον τόπο.

    Comments are closed.