ΕΚΤΑΚΤΟ –ΕΛΑΒΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες-620x345

    Δραματικές εξελίξεις στην Μέση Ανατολή με τα σύννεφα πολέμου να πυκνώνουν πάνω από το Ιράν. Αργά τη Δευτέρα, το Κοινοβούλιο του Ισραήλ, Κνεσέτ, πέρασε νομοσχέδιο μετά από εισήγηση της Υπουργού Δικαιοσύνης,  Ayelet Shaked, με το οποίο μεταφέρθηκε η εξουσιοδότηση κήρυξης πολέμου από το Υπουργικό Συμβούλιο στον Υπουργό Άμυνας της χώρας απλουστεύοντας τη διαδικασία λήψης αποφάσεων με ταχύτατους ρυθμούς!

    Ισως η πιο δυσάρεστη πολεμική είδηση που ακούστηκε εδώ και καιρό στη Μέση Ανατολή.

    Ταυτόχρονα από χτες βράδυ, αυτόπτες μάρτυρες είδαν στρατιωτικές φάλαγγες με άρματα μάχης, τεθωρακισμένα και φορτηγά των δυνάμεων του Ισραήλ, IDF, να κατευθύνονται βόρεια κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου 6.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΙ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σ’ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΑΝ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ!!! ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΕΠΛΑΚΗ, ΗΤΑΝ ΤΕΧΝΗΤΟΙ!!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ “ΠΑΙΖΟΥΝ” ΘΕΟΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!! ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ!!! ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ “ΔΙΩΓΜΟΥΣ” ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΓΙΑΤΙ Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ!!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ!!!

      1. Ειπες την αληθεια αυτο ακριβως συμβαινει.Στημενο και το να αποκτησουνν κακο ονομα για να τρεχουν τα σχεδια των χαζαρων

    2. Και νομιζετε φοβηθηκε το Ιραν τωρα… μια χαψια θα τους κανει τους οβραιους.

    Comments are closed.