ΕΚΤΑΚΤΟ – ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ – ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”)

    Κοινοποίηση:
    zafeiropoulos1

    Νέες πληροφορίες δίνουν μια διαφορετική εικόνα για τις συνθήκες της στυγερής δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154 στο κέντρο της Αθήνας.

    Κατά τις αναφορές αυτές, οι δύο εκτελεστές είχαν προγραμματισμένο ραντεβού με τον δικηγόρο. Χτύπησαν το κουδούνι του γραφείου και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο της Ασκληπιού 154. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άντρες είχαν συζήτηση με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και τον συνεργάτη του για υπόθεση που αφορούσε αλλοδαπούς.

    Οι δύο δολοφόνοι που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ζήτησαν από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να βγει από την αίθουσα με το επιχείρημα ότι ήθελαν να συζητήσουν κάτι προσωπικά.
    Αμέσως μετά την αποχώρηση του συναδέλφου του δολοφονηθέντος, οι δύο άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο στο κεφάλι και στην κοιλιά και τον σκότωσαν. Αναφορές επισημαίνουν ότι οι δολοφόνοι έφυγαν τρέχοντας. «Βοήθεια, μας σκοτώνουν» άκουσαν κατά πληροφορίες άνθρωποι που βρίσκονταν σε διπλανό διαμέρισμα του 1ου ορόφου της Ασκληπιού 154, αλλά δεν ανέφεραν πυροβολισμούς, στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ενδεχομένως χρησιμοποίησαν όπλα με σιγαστήρα.

    ΑΥΤΟΣ ήταν ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος που ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ εν ψυχρώ μέσα στο γραφείο του στην κοιλιά – Παντρεμένος με παιδιά και φίλος με «μεγάλα» ονόματα της πολιτικής (ΦΩΤΟ)

    ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ: Όλες οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το πως έγινε η ΑΝΑΝΔΡΗ εκτέλεση – Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ (ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ με το σημείο)

    Eνημέρωση 20:05

    Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

    Άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης θέλει ο Αλ. Τσίπρας
    Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και ζήτησε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.

    Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αναβάλει την προγραμματισμένη για αύριο τελετή παράδοσης – παραλαβής του νέου επικοινωνιακού επιτελείου του κόμματος.

     Προηγούμενη ενημέρωση:

    Άγρια δολοφονία στο κέντρο της Αθήνας! Στο σημείο άμεσα άνδρες της Αντιτρομοκρατικής – Νεκρός ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος – Άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του! – Πεσμένος στο πάτωμα και σε μια λίμνη αίματος μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε στην κοιλιά – Καταφθάνει ήδη ιατροδικαστής – Ήταν ποινικολόγος και γιος του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου

    zaf1

     Ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς που δέχθηκε στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154

    dolofonia1

    Η ιστορία είναι σοκαριστική. Όλα συνέβησαν στην οδό Ασκληπιού 154, στο κέντρο της Αθήνας.

    Δύο άτομα χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος και ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τους άνοιξε την πόρτα. Οι δύο δράστες τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και διέφυγαν από το σημείο!

    μιχαλης

    Λίγο μετά το φονικό, οι πρώτες πληροφορίες για το θύμα ξεκίνησαν να έρχονται στην επιφάνεια. Κι ανέφεραν πως πρόκειται για τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Οι πληροφορίες τελικά επιβεβαιώθηκαν, με τις Αρχές να βρίσκονται σε συναγερμό!

    Ήδη στο σημείο του φονικού έχουν καταφθάσει άνδρες της Αντιτρομοκρατικής για την διερεύνηση της υπόθεσης.

    Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν ποινικολόγος και στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με σειρά σημαντικών υποθέσεων.

    dolofonia2

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Εν ψυχρώ εκτέλεση…

    Πρόκειται για τον γιο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος πέθανε το 2006.

    zaf3

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το πολυ στενό του περιβάλλον, ο γνωστός δικηγόρος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, όσο και η οικογένεια του αδερφού του Γρηγόρη (πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου) βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

    zaf2

    Δύο άγνωστα άτομα εισέβαλαν στο γραφείο του γνωστού ποινικολόγου. Στάθηκαν απέναντί του και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.

    Το θύμα είχε γεννηθεί το 1965 και ήταν πατέρας δύο παιδιών – Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε αναλάβει μεγάλες υποθέσεις και είχε αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική δράση

    Παντρεμένος με δύο παιδιά ήταν ο 52χρονος δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο γραφείο του από δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλα.

    Ποιες υποθέσεις είχε χειριστεί ο δολοφονηθείς δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος
    Γεννημένος το 1965 ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε αναλάβει μεγάλες υποθέσεις, όπως την υπεράσπιση του Θωμά Λιακουνάκου σε υποθέσεις εξοπλιστικών αλλά και την υπεράσπιση βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση της Energa Hellas power.

    Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε όμως και πλούσια συνδικαλιστική δράση στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας, αν και στις τελευταίες εκλογές είχε αποφασίσει να μην λάβει μέρος.
    Επίσης, είχε εκπρωσοπήσει πρόσφατα μαζί με τον Μάκη Βορίδη τους υπευθύνους της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σε αστική δίκη που είχαν με το ζεύγος Καμμένου.

    Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν γιος του Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας από το 1984 έως το 1987.

    Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος σπούδασε στο Εθνικό Καποδιαστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασκούσε δικηγορία από το 1991.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Άρα υπάρχει μάρτυρας. Όταν λέτε ότι ΔΥΟ άτομα……

    Comments are closed.