ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΘΩΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ! ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ! – “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ”

    Κοινοποίηση:
    mathaiopoulos

    Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπολος και ο συγκατηγορούμενός του

    Ανταστάσιος Τριανταφύλλου οι οποίοι ήταν κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία.

    Αρτέμης Ματθαιόπουλος για την σημερινή πανηγυρική αθώωσή του: Υπάρχουν έντιμοι δικαστές που δεν εκβιάζονται!

    Η υπόθεση αφορούσε , σύμφωνα με τη δικογραφία, επίθεση σε βάρος ενός Έλληνα πολίτη το 2005 στον χώρο της Αρχαίας Αγοράς από τον οποίο φέρονταν να αφαίρεσαν ένα τσαντάκι.

    Ωστόσο, καταθέτοντας σήμερα στο δικαστήριο, ως μάρτυρας ο άνδρας που σύμφωνα με την κατηγορία δέχτηκε την επίθεση ισχυρίστηκε πως “δεν έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα” με αποτέλεσμα οι δυο κατηγορούμενοι να αθωωθούν.

    Η απόφαση του δικαστηρίου με δικαιώνει νομικά αλλά πρωτίστως και πάνω απ’ όλα ηθικά. Υπενθυμίζω πως εγώ ο ίδιος ζήτησα την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας για να μπορέσω να αποδείξω στο δικαστήριο την αθωότητα μου για το ατιμωτικό αδίκημα της ληστείας που μου αποδόθηκε.

    Σήμερα το μεσημέρι το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με απάλλαξε οριστικά από τις κατηγορίες και με ανακήρυξε αθώο, γεγονός που αποδεικνύει πως υπάρχουν ακόμα έντιμοι δικαστές που κρίνουν αντικειμενικά και που δεν εκβιάζονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και το κλίμα δαιμονοποίησης που καλλιέργησαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι μέσω των άδικων διώξεων.

    Δηλώνω για πολλοστή φορά πως παρά το γεγονός ότι το εν λόγω περιστατικό για το οποίο κατηγορήθηκα δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη Χρυσή Αυγή, συκοφάντες και κατ’ εξακολούθηση διαστρεβλωτές της αλήθειας έσπευδαν εκ των προτέρων να με καταδικάσουν για προφανείς λόγους.

    Ως εκ τούτου τους αφιερώνω με την ίδια περιφρόνηση την σημερινή αθωωτική απόφαση.

    Αρτέμης Ματθαιόπουλος

    Βουλευτής Σερρών

    Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ “ΚΕΝΤΡΩΟΣ” ΠΙΘΗΚΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ.
      ΑΥΤΟΣ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1990 ΕΝ ΕΤΗ 2015.
      ΠΟΣΟ ΠΗΡΕΣ “ΚΕΝΤΡΩΕ” ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? 1,5%?
      ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΕ..ΟΥΣΤΤΤ

    2. αθωος ο ματθαιοπουλος, αθωος ο κασιδιαρης για το χαστουκι, αθωος ο κασιδιαρης για το βιντεο μπαλτακου, αθωος ο κασιδιαρης για τη υποτιθεμενη ληστεια παλαιοτερα, αθωος ο μπαρμπαρουσης για τους παγκους, ρε ανωνυμοι καροτακηδες, για πειτε μας σε ποιο δικαστηριο καταδικαστηκαν;

      1. TA KANALIA OI MONO KATARGHSAN TO TEKMHRIO THS A8WOTHTAS, ALLA TOYS APOKALOYN ENOXOYS AKOMA KAI META THN A8WOSH TOYS!!

    3. ολα καλα αλλα Μη δινετε σημασια σε αστρατευτεs ΟΦΣΟΡΟΔΟΞΕΣ κυλοτεs του διγαμου καραλασποφερη τον κω…λο του παπαδημου

    4. να τελειωνουμε με τους φασιστες, μη προβαλετε σκουπιδια

      1. Ο/Η ΕΣΥ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ..ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΠΙΘΗΚΕ 7:24 λέει:

        Εσυ κεντρωε του κωλου εισαι φασιστας.Γιατι γενικεκευεις.Και η γενικευση αμορφωτε χιμπατζη ειναι η αρχη του φασισμου σου.
        Ψοφα τωρα κεντρωε του 1,5%..αχαχαχαχαχ ουσττττττ

    5. Αποσύρθηκε η κατάπτυστη διάταξη για την κάρτα του Πολίτη – Σώπασαν τα παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης
      Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

      Έμμισθοι παπαγάλοι της πιάτσας Συγγρού διέδιδαν στο διαδίκτυο ότι η Χρυσή Αυγή δήθεν ψήφισε υπέρ της διαβόητης «κάρτας του πολίτη». Σκοπός των υπαλλήλων των φιλομασώνων της ΝΔ είναι να κοροϊδέψουν τον κόσμο. Παλιά μου τέχνη κόσκινο άλλωστε για τους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ.

      Την ίδια ώρα διαβάζαμε στο καθεστωτικό «Βήμα» ότι σε νομοσχέδιο που βρισκόταν στο στάδιο της δημόσιας διαβούλευσης στο opengov.gr, θεσμοθετούταν η πολιτική εφαρμογή της «κάρτας πολίτη». Επρόκειτο δηλαδή για μία ρύθμιση που ακόμα ΔΕΝ είχε έρθει στην Βουλή προς ψήφιση! Συνεπώς το σενάριο υπερψήφισής της από την Χρυσή Αυγή ήταν έτσι και αλλιώς σενάριο επιστημονικής φαντασίας, γεγονός που δεν πτόησε όμως τους έμμισθους λασπολόγους.

      Τώρα διαβάζουμε, επίσης σε καθεστωτικά μέσα, ότι η επίμαχη διάταξη αποσύρθηκε μετά από αντιδράσεις πολιτών, που αντιτίθενται στο εν λόγω μέτρο. Άραγε πώς μπορεί να αποσυρθεί κάτι το οποίο, σύμφωνα με τους παπαγάλους της πιάτσας Συγγρού «είχε ήδη ψήφιστεί»; Ρητορική προφανώς η ερώτηση!

      Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-perase-h-karta-tou-polith#ixzz3WKyQstxF

    6. ΩΡΑΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΟΙ ΝΑΖΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ Κ ΛΕΛΙΝΙΣΤΗΣ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΛΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ Κ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Κ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ

    7. οι μασκες επεσαν ο ελληνικος λαος πλεων δεν δεχεται αμασητα τα ψεματα και τις δηθεν αποκαλυψεις απο εμισθα πρακτορικα ξενοδουλα παρακρατικα αντιδημοκρατικα ορκ και απο ελληνοφωνα λαθρολαγνα ανθελλληνικα νεογενιτσαρα παραβατικα ουγκ που διαρκως υβριζουν και προβοκαρουν τον σταθερα τριτο σε δυναμικοτητα πολιτικο φορεα γιατι ετσι τους λενε τα αφεντικα τους γελουν και οι πετρες απο τις αναρθρες και χωρις νοημα κραυγες που υποδηλωνουν τις αρρωστημενες αντιλαικες και εθνομηδενιστηκες ξεπερασμενες ιδεοληψιες τους η ελλαδα ανηκει στον ελληνικο λαο

    8. να τελειωνουμε με τους ναζηδες, ειναι εθνικη ντροπη, φτανει πια

      1. ναι να τελειωνουμε με τις ΝΑΖΙαρες
        πασοκους νουδουληδες και τσιπροκαμμενους πρακτορες της Μερκελ σας

        1. Εχετε δικιο, ψηφο ολοι στην Ενωση Κεντρωων, το μονο πατριωτικο κομμα.

          1. Ρε ουστ κεντρωε του κωλου.Κι εσυ και τα σουργελα σου..Λαθρολαγνο παρταλι

      1. πια κάρτα του πολίτη υπόγραψε!!!!, μέσα στη ψηφοφορία ήταν οπού και ήτανε μυστική. η χ.α ζήτησε να γίνει ονομαστική ψηφοφορία και αν θυμάσαι η ζωή κωνσταντοπούλου πήγε να το κάνει και επαναστάτησε πασοκο, ν.δ, ποταμι, και δεν πέρασε!!!

        1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ H ψηφοφορία ήταν μυστική. μάντης είσαι!!! αν έχεις κατι βγαλτο και ασε τα ΨΕΥΔΕΣΑΙ!!!

    9. Anonymous 03/04/2015 at 9:48 pm
      αυτοι που κατηγορουν την χρυση αυγη ειναι εμισθοι ξενοδουλοι νενεκοι πρακτορες και παρακρατικοι αντιεθνιστες ηλιθιοι προβοκατορες γιατι το ψεμα και η βλακεια εχουν κοντα ποδαρια ο μαρτυρας κατηγοριας κατεθεσε και μαλιστα υπεπεσε σε πολλες αντιφασεις πηγε οτι κατεθεσε κανονικα το γραφει και το αρθρο του μακελειου αυτολεξει <> αλλα φαινεται οτι οι αντιχρυσαυγητες πρακτορες δεν ξερουν αναγνωση και με το λιγοστο μυαλο τους νομιζουν οτι μπορουν να κανουν το ασπρο μαυρο γιαυτο οι αντιδημοκρατες επαγγελματιες υβριστες του λαικου συνδεσμου ας πιουν μπολικο ξιδακι και ας βγαλουν το σκασμο γιατι γελοιοποιουνται με αυτα που λενε

      1. τοσο σου κοβει κακομοιρη, τοσα λες….

    10. Anonymous 03/04/2015 at 9:48 pm
      αυτοι που κατηγορουν την χρυση αυγη ειναι εμισθοι ξενοδουλοι νενεκοι πρακτορες και παρακρατικοι αντιεθνιστες ηλιθιοι προβοκατορες γιατι το ψεμα και η βλακεια εχουν κοντα ποδαρια ο μαρτυρας κατηγοριας κατεθεσε και μαλιστα υπεπεσε σε πολλες αντιφασεις πηγε οτι κατεθεσε κανονικα το γραφει και το αρθρο του μακελειου αυτολεξει <> αλλα φαινεται οτι οι αντιχρυσαυγητες πρακτορες δεν ξερουν αναγνωση και με το λιγοστο μυαλο τους νομιζουν οτι μπορουν να κανουν το ασπρο μαυρο γιαυτο οι αντιδημοκρατες επαγγελματιες υβριστες του λαικου συνδεσμου ας πιουν μπολικο ξιδακι και ας βγαλουν το σκασμο γιατι γελοιοποιουνται με αυτα που λενε

    11. ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

      ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

      Μιχαλολιακος–>: Ελα Ρουπακια επειδή εχω 15αρια στις δημοσκοπησεις και στις ευρωεκλογες θα παρουμε πανω απο 20% και ο Κασιδιάρης πεταει δημοσκοπικα στο Δημο της Αθηνας σκέφτομαι να κανω μια δολοφονια για να αυτοκτονήσω πολιτικα επειδή…βαριέμαι τι να κανω!

      Ρουπακιας–> Φοβερη ιδεα Αρχηγε τι να κανω;

      Μιχαλολιακος–> Παρ’ολοπου μας βριζουν όλα τα καναλια, εφημεριδες ,μπλογκς , ραδιοφωνα,δημοσιογραφοι ως φασιστες,ναζιστες,εγκληματιες εγω παρ’ολα αυτά τρεμω και δεν μπορω να…κοιμηθώ τα βραδια από έναν ονοματι Φυσσα που ζητημα είναι αν τον γνωριζουν πανω από 200 ατομα…Οντως αισθανομαι …απειλη από τον Φυσσα παρ’ολο που δεν τον ξερει κανενας!

      Ρουπακιας–> Τι θες να κανω Αρχηγε;

      Μιχαλολιακος—> Ετσι όπως εισαι χυμα και ανοργάνωτα παρε ένα μαχαιρι και χωρις να φορεσεις κουκουλα,Full face, κρανος, περουκα η οτιδήποτε άλλο παρε το δικο σου αυτοκινητο με τις νομιμες πινακίδες κυκλοφοριας και τραβα μεσα στον κοσμο ώστε να σε αναγνωρισουν περισσοτεροι αυτόπτες μαρτυρες και τραβα να μαχαιρώσεις αυτόν τον Φυσσα

      Ρουπακιας–> Μα καλα αυτος είναι 11 χρονια νεοτερος μου, πιο θηριωδης, πιο μυωδης πολύ ψηλότερος από εμενα δεν είναι πιο ευκολο να τον σκοτωσουμε με πιστολι που είναι πιο ευκολο στη χρηση του από τα …”πολλα” οπλα που εχουμε;

      Μιχαλολιακος—> Εγω θελω με μαχαιρι και να εχεις ερθει πρωτα σε συμπλοκή μαζι του και προσεξε να το κανεις όταν δεις κοντας σου αστυνομικούς της ΔΙΑΣ για να είναι πιο ευκολο να σε πιασουνε.

      Ρουπακιας–> Ρε Αρχηγε τι πανεξυπνη ιδεα ποιυ εχεις;

      Μιχαλολιακος—> Επισης αν εχεις οτιδήποτε υλικο του κομματος σπιτι σου αφησε το εκει μηνπεταξεις τιποτα ώστε αν σε πιασουνε να σε συνδεσουνε αμεσα με την χρυση αυγη και να μας κλεισουν φυλακη!!

      Ρουπακιας–> Καλα Αρχηγε τι…πανεξυπνο και …”οργανωμενο” σχεδιο που σκεφτηκες εσυ πρεπει να γραφτεις στο βιβλιο Γκιννες για την ”καλυτερη οργανωμενη δολοφονια του κοσμου”

    12. Για τους δυο πυροσβέστες που λένε ότι τους ακινητοποιησαν και ήταν και μάρτυρες, διάφορα σάιτ λένε ότι δέν μπορούσαν να έρθουν στο δικαστήριο επειδή πήραν μετάθεση, αφού ήταν μάρτυρες σε δικαστήριο δεν μπορούσαν να πάρουν άδεια απο την υπηρεσία τους να έρθουν; μήπως αυτοί οι μάρτυρες είναι ανύπαρκτοι; περαστικά σας!

    13. τι εγινε ρε???
      Αυτους που εβαλε μεσα το “δημοκρατικο τοξο” τους βγαζουν οι αριστεροι???

    14. AYTOS ΘΕΛΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ..

      ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ <> .. ΛΟΛ

      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ O ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ , ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ? ..

      ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ .. ΑΜΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΠΡΟΓΕΝΕΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΝΧΟΥΣ ΚΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ..

      <> ΛΟΛ

      1. Πρέπει να ντρέπεσε.
        Ψυχάκια. Έ ψυχάκια.
        Μιλάς για έναν άνθρωπο που έχασε ένα παιδί και το άλλο του παιδί έχει πρόβλημα υγείας.Πρέπει να ντρέπεσε.Να κάνης το σταυρό σου να μην σου τύχει στη ζωή σου παρόμοιο θέμα.Αλλά τέτοιος που είσαι χειρότερα σου αξίζουν.
        Άλλοι γονείς με παιδιά με παρόμοια προβλήματα τα κλείνουν στα διάφορα ιδρύματα κατάθεσης ψυχών και πάνε να τα δουν 5-6 φορες το χρόνο.
        Αυτοί το αγαπούν και τόχουν μαζί τους για να του δίνουν καθημερινά την αγάπη τους την οποία έχει ανάγκη περισσότερα από άλλα.

      2. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ-3/4/2014 at 10:48pm ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!ΕΤΣΙ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΕΝΕΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ!ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΕΓΚΥΟ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΑΙΤΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ,ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΕΝΕΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!

    15. με πλαστα κατηγορητηρια και με μαιμου μαρτυρες οργανωθηκαν απο το παρακρατος του παραφρων αντιδημοκρατη σαμαρα και το κατεστημενο της χρεωμενης μεταπολιτευσης οι παρανομες και αντισυνταγματικες πολιτικες διωξεις δημοκρατικα εκλεγμενων βουλεφτων και του γενικου γραμματεα του λαικου συνδεσμου της σταθερα τριτης πολιτικης δυναμης τωρα που τα σαθρα κατηγορητιρια και οι γελοιες μηνυσεις καταρεουν οι εμισθοι προβοκατορες ξενοδουλοι πρακτορες και οι γενιτσαροι λαθρολαγνοι ελληνοφωνοι αντιεθνιστες δεν ξερουν πως να δικαιολογιθουν αναμασουν τα ιδια ψεματα υβριζοντας την χρυση αυγη γιατι ξερουν οτι η ωρα που θα πληρωσουν για τις παρανομες πραξεις τους πλησιαζει ολοι οι ελληνες στηριζουνε χρυση αυγη για να ελευθερωθει και να ξεβρωμισει ο τοπος μας απο διευθαρμενους δικαστες ξεπουλημενους πολιτικους αντιεθνιστες νενεκους και μνημονιακους δουλους των ξενων τοκογλυφων γιατι η ελλαδα ανηκει στους ελληνες

      1. καλα, εσυ φασιστιδη μαθε πρωτα ελληνικα γιατι ακουγεσαι σα πακιστανος.
        Αγραμματοι & χαχολοι = το κοινο της χαβγης, χαχαχα

        1. Ο/Η ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΕ ΠΙΘΗΚΕ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ,,ΟΥΣΤ ΜΟΓΓΟΛΟΧΙΜΠΑΤΖΗ λέει:

          6:42 Καλυτερα αγραμματος και Ελληνας,παρα μορφωμενος και ανθελληνας προδοτη ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ..Ψοφα τωρα μογγολοπιθηκε τζιχαντιστη..ουσττ

          1. Φασιστα, για να πεισεις περισσοτερο κανε κι ενα χαιλ.
            Και αγραμματος εισαι, και ανθελληνας εισαι.
            Ουγκ ουγκ τιποτενιε, χαχαχαχαχα γελοιεεεε…ΟΥΣΤΤΤΤΤ γαμο τη σβαστικα σου σκουπιδι τελειωμενο

            1. #ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 04/04/2015 at pm# ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ!ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΣΕ ΤΙ ΣΚΑΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΣΑΙ!

    16. Ε βεβαια και αθωος. Αφου τρομοκρατησαν τους μαρτυρες και δεν πηγαν να καταθεσουν.

    17. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ.
      ΑΦΟΥ ΑΝΤΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    18. Μα για όλα θα απαλαχτούν.

      Με μαιμού μάρτυρες (δήθεν προστατευόμενους) δεν ευσταθούν κατηγορίες
      εάν δεν είναι μιλημένοι οι δικαστές όπως στην προανάκριση.

      Πως να καταδικάσει ένας δικαστής χωρίς αποδείξεις και χωρίς αξιόπιστους
      μάρτυρες.
      Και στο παραπεμπτικό ειδαμε την εισήγηση.
      Το θέμα είναι ότι με αυτές τις απανωτές απαλλαγές και αθωώσεις από
      τα δικαστήρια θα τους κάνουν πιο δυνατούς.

    19. Ετσι! 03/04/2015 at 6:29 pm

      “Η ΧΑ δεν ειναι επερχομενη δυναμη, ειναι το μελλον που ηδη ειναι εδω!”

      Πωπω ρε φίλε,πολύ βαθυστόχαστο αυτό που έγραψες!!!! Πως το σκέφτηκες ρε μπαγάσα?

      1. σαλόμ και σένα ρε μπαγάσα σύντροφε!

      2. και γιατί δε χώνουν φυλακή αυτόν που κατέθεσε ψευδώς στην ακηδεμόνευτη ελλαδική δικαιοσυνη, οτι “έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα” ;;;;

    20. Με phοtoshop, με “μαρτυρίες” ψευδομαρτύρων αμφιβόλου ηθικής υπόστασης, με φωτογραφίες από το Google και με εκθέσεις ιδεών των πολεμίων της Χρυσής Αυγής που πλασάρονται ως “ενοχοποιητικά στοιχεία” δεν είναι δυνατόν να στοιχειοθετηθούν σοβαρές κατηγορίες σε ένα δικαστήριο…

    21. ΕΠΙΣΗΣ “ο άνδρας που σύμφωνα με την κατηγορία δέχτηκε την επίθεση” είχε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ για ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ για την εν’λόγω υπόθεση γιατί κατά την εξέτασή του στο δικαστήριο, υπέπεσε σε ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ.

    22. και γιατί δε χώνουν φυλακή αυτόν που κατέθεσε ψευδώς στην ακηδεμόνευτη ελλαδική οτι “έγιναν έτσι ακριβώς τα πράγματα” ;;;;

    23. Τώρα που αθωωθηκε θα έχει άδικο να κάνει μήνυση τους συκοφάντες του;

    24. Μπράβο Χίε ! Ξαναγύρνατο Χρυσή Αυγή τώρα !

    25. Η ΧΑ δεν ειναι επερχομενη δυναμη, ειναι το μελλον που ηδη ειναι εδω!

      1. χαχαχα ξυπνα φιλε, η χρυση αυγη ειναι ενας ανθελληνικος υπονομος. Βγες απ τα σκ@τ@

        1. Ανθελληνες για σενα χιμπατζη 7:30.
          Οι χρυσαυγιτες σηκωνουν την Ελληνικη σημαια,και λενε σε καθε εκδηλωση τους τον εθνικο μας υμνο.ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
          Εισαι τοσο σουργελο κεντρωε χιμπατζη, που μας κανεις να γελαμε με τις γραφικες παπαριες σου..Σκετο Νουμεροοοοοο.Φαε μια πιτσα τωρα και ψοφα.

    Comments are closed.