ΜΟSSAD ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ: ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΤΕΡΡΙΦΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΙSIS-Sinai”. ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΥΨΩΜΑ 900 m. ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ FN-6. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

Κοινοποίηση:
ROSIKO12

Mυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τροφοδοτούν με πληροφορίες Ισραηλινά ΜΜΕ που φαίνεται να  επιβεβαιώνουν την κατάρριψη του ρωσικού Airbus A321 από αντιαεροπορικό σύστημα της ισλαμιστικής οργάνωσης Ansar al-Migdas παρακλάδι της ISIS η οποία είχε στήσει ενέδρα θάνατου στο ύψωμα Jabal Halal σε ύψος 2.685 πόδια απ’ όπου και εκτόξευσε τον πύραυλο που έπληξε το αεροσκάφος ενώ τονίζουν πως δεν πετούσε στα 30.000 πόδια εκείνη τη στιγμή.

Επιπλέον αποκαλύπτουν ότι ούτε η ισραηλινή Αεροπορία δεν πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις στην συγκεκριμένη περιοχή για να μην βρεθεί στην εμβέλεια των αντιαεροπορικών των ισλαμιστών . Η περίπτωση της βλάβης αποκλείεται γιατί έξω απο την πόλη του El Arish βρίσκεται αεροδρόμιο στην περιοχή Al Hasna. Αν το αεροσκάφος είχε κάποιο πρόβλημα (εκτός αν ήταν ακαριαίο) μπορούσε να κάνει χρήση του αεροδρομίου ενώ βρέθηκαν κομμάτια του αεροσκάφους σε μια εκτίνα 5 χλμ γεγονός που δείχνει έκρηξη….

Οι ισραηλινοί πιστεύουν πως οι αρχικές εκτιμήσεις για την τύχη του αεροσκάφους ήταν εσκεμμένα αόριστες και αντικρουόμενες για να τραβηχτεί η προσοχή μακριά από το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης από ισλαμιστές ενώ αμφιβάλλουν αν το αεροσκάφος πετούσε εκείνη τη στιγμή στα 31.000 πόδια…

Πρώτα αναφέρθηκε ότι χάθηκε επαφή μετά από επικοινωνία με τον αιγυπτιακό πύργο ελέγχου, έπειτα ειπώθηκε ότι κατευθυνόταν με ασφάλεια στη Ρωσία δια μέσου Τουρκίας ενώ ρωσικές πηγές τόνιζαν ότι το Α321 χάθηκε στον Κυπριακό εναέριο χώρο ενώ έγινε λόγος και για τεχνική βλάβη.

Στην συγκεκριμένη περιοχή είναι πανίσχυρη η ισλαμιστική οργάνωση Ansar al-Miqdas, η οποία έχει μετανομαστεί σε “ΙSIS-Sinai”.

Oι Ισραηλινοί σημειώνουν πως η Ρωσία είναι απρόθυμη να κοινοποιήσει πως το αεροσκάφος κατερρίφθη από το παρακλάδι του ISIS στη περιοχή γιατί θα αποδειχτεί πως οι ισλαμιστές είναι πλήρως εξοπλισμένοι και ικανοί για τέτοιου είδους χτυπήματα.

Tα συντρίμμια βρέθηκαν εντελώς κατεστραμένα και σε κοντινή απόσταση στο Bir Al-Hassaneh, στο κεντρικό Σινά στα βουνά Jabal al-Halal όπου η τρομοκρατική ισλαμιστική οργάνωση Ansar Beit al-Miqdas έχει καταφύγια και το μέρος είναι δυσπρόσιτο στις ομάδες διάσωσης.

Σύμφωνα με αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ, το ISIS έστειλε πρόσφατα αξιωματούχους, πρώην μέλη του στρατού του Σαντάμ Χουσεϊν για να ξεκινήσουν μια μεγάλη εκστρατεία εναντίον του αιγυπτιακού Στρατού με εξελιγμένα αντιαεροπορικά συστήματα που μπήκαν στο Σινά και στη Λωρίδα της Γάζας από τη Λιβύη.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και η ισραηλινή Αεροπορία δεν πραγματοποιεί χαμηλές πτήσεις στην περιοχή για να μην βρεθεί μέσα στην εμβέλεια αυτών των αντιαεροπορικών πυραύλων του ISIS.

ROSIKO5

Το παρακλάδι του ISIS στο Σινά έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο πληροφοριών που το χειρίζονται τοπικές φυλές βεδουίνων που ανιχνεύουν τις κινήσεις στη Χερσόνησο.

Ο αιγυπτιακός Στρατός και τα αμερικανικά στρατεύματα που βρίσκονται στην πολυεθνική δύναμη στην πειροχή γνωρίζουν ότι υπαρχει 24ωρη επιτήρηση των αιγυπτιακών θερέτρων από τους τρομοκράτες καθώς πράκτορες του υπάρχουν σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, τοπικά αεροδρόμια ως πληροφοριοδότες.

Οι ισλαμιστές είχαν πληροφορίες για την ώρα απογείωσης του ρωσικού αεροσκάφους, του δρομολογίου του κατά μήκος της δυτικής ακτής του Κόλπου του Aqaba μέχρι το Dahab και την στροφή του δυτικά προς το Κεντρικό Σινά με κατεύθυνση τη Μεσόγειο!

Οι τρομοκράτες έστησαν μια ενέδρα θανάτου από το ύψωμα Jabal Halal σε ύψος 876 μέτρα (2,865 πόδια).

Ισραηλινά μη επανδρωμένα αεροσκάφη απογειώθηκαν άμεσα από την Ασντοτ στην έρημο Νεγκέμπ και συνέδραμαν στον γρήγορο εντοπισμό του.

ROSIKO4

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Με ανάρτησή του στο Twitter το Ισλαμικό Κράτος στην Αίγυπτο υποστηρίζει ότι κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος που κατέπεσε σήμερα στη χερσόνησο του Σινά, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ. Λίγο νωρίτερα είχε αναρτηθεί στο You Tube βίντεο στο οποίο φαίνεται η κατάρριψη αεροσκάφους.

“Οι στρατιώτες του Χαλιφάτου πέτυχαν να καταρρίψουν ένα ρωσικό αεροσκάφος στην επαρχία του Σινά, που μετέφερε περισσότερους από 220 Ρώσους σταυροφόρους οι οποίοι σκοτώθηκαν όλοι” ανέφερε το μήνυμα της τζιχαντιστικής οργάνωσης που ισχυρίζεται ότι προχώρησε στην ενέργεια αυτή σε “αντίποινα” για τη ρωσική επέμβαση στη Συρία.

Την ανάληψη της ευθύνης εκ μέρους του παρακλαδιού του ΙΚ στην Αίγυπτο μετέδωσε και ο ιστόποτος Aamaq , επικαλούμενο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι αρχές που ερευνούν τα αίτια της συντριβής, δεν έχουν βρει – μέχρι στιγμής – στοιχεία που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το αεροσκάφος δέχτηκε πυροβολισμούς ή ότι σημειώθηκε έκρηξη.

Στο μήνυμα που έστειλαν μέσω εφαρμογής μηνυμάτων οι τζιχαντιστές, δεν αναφέρουν με ποιον τρόπο καταρρίφθηκε το αεροσκάφος από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Στο σημείο του δυστυχήματος, οι έρευνες συνεχίζονται για την ανεύρεση όλων των πτωμάτων. Έχει ήδη ανακοινωθεί ότι όλοι οι 224 επιβαίνοντες είναι νεκροί, όμως έχουν ανασυρθεί μέχρι τώρα, μόνο 100 πτώματα από τα συντρίμμια του αεροσκάφους, μεταξύ αυτών και πέντε παιδιών, από τα συνολικά 17 που επέβαιναν στη μοιραία πτήση.

Λίγη ώρα πριν από το tweet, βίντεο στο οποίο φαίνεται αεροσκάφος να τυλίγεται στις φλόγες, ενώ είναι εν πτήσει, αναρτήθηκε στο You Tube. Το βίντεο έχει τη μουσική επένδυση που συνοδεύει όλα τα βίντεο των τζιχαντιστών, ωστόσο, η γνησιότητά του παραμένει αδιευκρίνιστη.

 Η βάση δεδομένων του μοιραίου αεροσκάφους

 

-Βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο πιθανόν από ισλαμιστές, δείχνει αεροσκάφος πιθανόν πολιτικής ταυτότητας, να καταρρίπτεται από πυρά.

Η εικόνα σοκάρει υπό την υπόκρουση αραβικής μουσικής.

Είναι αυτό το αεροσκάφος των Ρώσων;

Πάντως ο χρήστης αναφέρει: Στρατιώτες χτυπούν αεροπλάνο στο Σινά στην Αίγυπτο.

Εαν το βίντεο επαληθευτεί πάμε για Γ Παγκόσμιο. Δεν τα βλέπουμε καθόλου καλά τα πράγματα.

 

rwsiko aeroskafos2

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ

xarths poreia

ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ 7K9268 ΠΟΥ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην τελευταία επικοινωνία που είχε το πλήρωμα του αεροσκάφους με την αιγυπτιακή πολιτική αεροπορία, λίγο μετά την απογείωσή του από το θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ για την Αγία Πετρούπολη, ζήτησε να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση και αμέσως μετά άλλαξε πορεία.

Γιατί συνέβη αυτό; Γιατί δεν ανέφερε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ποιο ήταν το πρόβλημα που τον ανάγκασε να θέλει να προσγειωθεί ή να αλλάξει πορεία. Κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση μέχρι στιγμής. Κάποιοι μάλιστα συνδυάζουν την τραγωδία με το γεγονός ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στην πολυτάραχη Χερσόνησο Σινά που ελέγχεται από τζιχαντιστές, φίλα προσκείμενους προς το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο έχει εξοντώσει στη Συρία η Ρωσία με συνεχείς βομβαρδισμούς.

Υπάρχει επίσης ανοιχτό και το ενδεχόμενο της αεροπειρατείας, καθώς πληροφορίες στην αρχή ήθελαν το αεροσκάφος να μην έχει πέσει στη Χερσόνησο του Σινά, αλλά να αγνοείται στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και προς την Κύπρο.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ 23 λεπτά μετά την αοπγείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο της Αιγύπτου, Sharm El-Sheikh.

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 09:40

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Ένα ρωσικό αεροσκάφος το οποίο μετέφερε 224 άτομα, κυρίως Ρώσους τουρίστες, συνετρίβη το πρωί του Σαββάτου στην Χερσόνησο του Σινά.

Παρά τις συγκεχυμένες πληροφορίες που υπήρξαν αρχικά για την τύχη του αεροσκάφους και των επιβατών του, ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα τη συντριβή του.

Όπως έγινε γνωστό, το αεροπλάνο, ένα Airbus A-321, ανήκε στην εταιρεία Kogalymavia -μια μικρή εταιρεία με έδρα τη δυτική Σιβηρία- και εκτελούσε την πτήση 7K9268, από το τουριστικό θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου στην Αγία Πετρούπολη.

Οι πρώτες πληροφορίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με το αεροπλάνο της Kogalymavia ανέφεραν ότι εξαφανίστηκε από τα ραντάρ 23 λεπτά αφότου απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ.

Russian plane crashes in Egypt with 224 aboard

Ωστόσο, την ώρα που ρωσικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι η πτήση 7K9268 συνετρίβη, υπήρχαν αναφορές από την Αίγυπτο ότι το αεροσκάφος είχε εντοπιστεί και πως όλοι οι επιβάτες του ήταν καλά στην υγεία τους, πληροφορίες οι οποίες διαψεύστηκαν λίγα λεπτά αργότερα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας.

Μάλιστα, Αιγύπτιοι αξιωματούχοι ανέφεραν νωρίτερα ότι λίγη ώρα μετά την απογείωσή του και αμέσως μόλις βγήκε από τον αιγυπτιακό εναέριο χώρο, το αεροπλάνο επικοινώνησε με την τουρκική υπηρεσία εναέριας κυκλοφορίας, ενώ Ρώσος αξιωματούχος είπε στο πρακτορείο Ria Novosti ότι το αεροσκάφος εξαφανίστηκε κοντά στην Κύπρο και όχι στο Σινά.

Russia Egypt Russian Plane Crash

Μέχρι στιγμής, δεν έχει εξακριβωθεί τι ακριβώς προκάλεσε το νέο δυστύχημα με το αεροπλάνο που μετέφερε 217 επιβάτες και επταμελές πλήρωμα.

aeroplano rwssia1

Η τελευταία επικοινωνία, η βλάβη και η πορεία επιστροφής

Όπως μεταδίδει το Russia Today, το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ 23 λεπτά μετά την αοπγείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο της Αιγύπτου, Sharm El-Sheikh.

Το αεροπλάνο είχε παρουσιάσει βλάβη στον έναν κινητήρα τουλάχιστον δυο φορές αυτή την εβδομάδα!

Ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός, Sherif Ismail, επιβεβαίωσε πως έχει συσταθεί ήδη μία Επιτροπή για να αντιμετωπίσει αυτή την κρίση. Το αεροσκάφος έπρεπε να επικοινωνήσει με την Λάρνακα αφού θα εγκατέλειπε τον εναέριο χώρο της Αιγύπτου, κάτι που όμως δεν έγινε.

rwsiko aeroskafos1

Το RT μεταφέρει πως ο πιλότος ζήτησε να αλλάξει πορεία, λέγοντας πως το αεροσκάφος έπρεπε να επιστρέψει και να προσγειωθεί στο Κάιρο.

Ένας αξιωματικός ασφαλείας που βρέθηκε στο σημείο, τόνισε πως το αεροσκάφος έχει “καταστραφεί ολοσχερώς” και πως το πιο πιθανό είναι όλοι οι επιβάτες να είναι νεκροί.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΡΗΝΟΣ και ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ για το δυστύχημα του Ρωσικού airbus: “ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩ ΠΟΤΕ!”

ΘΡΗΝΟΣ στη Ρωσία – Στα 25 τα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στην αεροπορική τραγωδία

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος ξακαθαρίζει σχετικά με την “κατάρριψη” του Ρωσικού αεροσκάφους: “Δεν υπάρχει πιθανότητα να…”

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ: Ασθενοφόρα στο Κάιρο μεταφέρουν ότι απέμεινε από τους επιβάτες της μοιραίας Ρωσικής πτήσης…(βίντεο)

Νέο βίντεο με ρωσικά “χαρακτηριστικά” δείχνει αεροπλάνο να εκρήγνυται στο έδαφος. Κάποιοι παίζουν με τη φωτιά και με την ανθρώπινη αγωνία

Πρακτορείο τζιχαντιστών στην Αίγυπτο: “Εμείς ρίξαμε το αεροπλάνο”. To συγκλονιστικό βίντεο

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΕΙΤΕ πως έπεσε το ρωσικό Airbus A321!

Οι πρώτες ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες από τα συντρίμμια του ρωσικού Airbus A321 – Έντρομη η κοινή γνώμη παρακολουθεί το γεγονός ότι μπορεί να το έχουν καταρρίψει Τζιχαντιστές! (ΦΩΤΟ)

Πτώματα των θυμάτων από την συντριβή ρωσικού επιβατικού αεροπλάνου φτάνουν στο νεκροτομείο του Καΐρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στο Σινά: «Θα ελπίζω μέχρι τέλους – Περιμένω τους γονείς μου»

Το πλήρωμα του μοιραίου Airbus είχε αναφέρει πολλές φορές προβλήματα με τον κινητήρα!

ΝΕΚΡΟΙ και οι 219 επιβάτες του ρωσικού αεροσκάφους που συνετρίβη στο Σινά!

EKTAKTO: Εμείς ρίξαμε το ρωσικό Airbus A321 λέει το Ισλαμικό Κράτος! – Ο ΠΟΥΤΙΝ στέλνει Ρώσους ειδικούς στο Σινά-Το βίντεο της κατάρριψης!

Ρώσος υπ. Μεταφορών: Ανακριβείς οι αναφορές περί κατάρριψης του Airbus από το Ι.Κ.

Σε ξενοδοχείο στην Αγία Πετρούπολη οι συγγενείς των επιβαινόντων του αεροσκάφους που συνετρίβη στο Σινά – Οι Ρωσικές αρχές προσφέρουν ψυχολογική υποστήριξη… (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Airbus: To αεροσκάφος που συνετρίβη είχε 56.000 ώρες πτήσης

H λίστα των επιβατών – Οι εκατοντάδες επιβάτες που σκοτώθηκαν στο Σινά ήταν σχεδόν όλοι Ρώσοι

Το χρονικό της τραγωδίας: Το ρωσικό Airbus 321 με 224 επιβαίνοντες στο Σινά ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ στο προπύργιο των ισλαμιστών της Άνσαρ Μπέιτ αλ Μάκντις(ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Η αεροπορική εταιρεία Kogalymavia είχε εμπλακεί σε ΦΟΝΙΚΟ δυστύχημα και το 2011(ΒΊΝΤΕΟ)

Εντοπίστηκαν τα δύο μαύρα κουτιά του ρωσικού αεροπλάνου – Το πλήρωμα του μοιραίου Boeing είχε αναφέρει πολλές φορές βλάβες στον κινητήρα

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ-Ακούστηκαν ανθρώπινες κραυγές από τα συντρίμμια του ρωσικού αεροπλάνου

ΘΡΗΝΟΣ-Ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός μεταβαίνει στο σημείο της συντριβής του ρωσικού αεροπλάνου – Συλλυπητήρια Πούτιν στους συγγενείς των θυμάτων(φωτο)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

 1. τους βαζει σ ενα κυκλο και τα καιει ολα να μη μεινει ουτε μουσι απ αυτους

 2. Μην πιστεύετε τίποτα έχει πολύ λάκο η φάβα. Αυτοί δεν είναι ικανοί ούτε να πάνε για κατούριμα μόνοι τους οχι να ρίξουν αεροπλάνο. Τα βίντεο είναι επεξεργασμένα και με χαμηλή ποιότητα κάτι που από μόνο του είναι ύποπτο. Να θυμάστε οτι η Σιών (όπως και οι κινέζοι που ξαφνικά άλλαξαν και ειναι εναντίων των ΗΠΑ) είναι πολύ καλοί στα ψέματα. (αυτό το βλέπετε και τις υποσχέσεις που σας δίνουν οι προθυπουργοι τους 40+ χρόνια τώρα και οταν πανε στην εξουσια σας διαλύουν).

 3. Ημίθεε Πούτιν, εξαΰλωσε τους, με πυρηνικά, βιολογικά και χημικά όπλα.

 4. ΠΟΥΤΙΝ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ….ΤΩΡΑ ΕΙΝ Η ΕΥΚΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΔΡΑΞΕ ΤΗΝ

 5. Αν ισχυει η καταρριψη,τοτε αυτην την π…στια θα την πληρωσουν ΟΛΟΙ αυτοι που υποθαλπτουν και φυγαδευουν τα ισλαμοζωα στο εδαφος τους.
  Απο βδομαδα μετα τις εκλογες στην τουρκα ερχονται απιστευτες εξελιξεις…η ιστορια εχει δειξει οτι ΠΟΤΕ δεν επιβιωσε κυβερνηση συνασπισμου(κατι που δεν επιδιωχθηκε απτην πλειοψηφια αυτων),αντιθετως ,κι αυτο ειναι το επικυνδυνο,στις περισσοτερες των περιπτωσεων το πραξικοπημα ηταν αυτο που εδινε τη λυση!!!
  Κινδυνος θανατος υποβοσκει απτη μια λοιπον κ για μας ,απτην αλλη η τουρκα σαν πατρονας των τζιχαντιστων θα βομβαρδιστει ανηλεως στα σημεια οπου υπαρχουν καταφυγεια υποθαλψης τους, απτο μαινομενο και απιστευτα πλεον κυνικο Πουτιν ,που πλεον ουτε δικαια θα αναγνωριζει ουτε εθνικους εναεριους χωρους παρα μονο ΕΧΘΡΟΥΣ.Φυσικα ουτε η Σ.Αραβια θα γλυτωσει ουτε το Καταρ.
  Η συρραξη ειναι βεβαιη με τους στρατηγους στην τουρκα να τα παιζουν ολα για ολα στη Συρια αλλα κι οπουδηποτε αλλου εχουν συμφερον,ασχετα αν κινδυνευουν με συντριβη…..

 6. Κλασική προπαγάνδα Ρώσων για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους για τα κουφάρια αεροπλάνα που έχουν. ΕΛΕΟΣ.

  1. σύντροφε Nick μήπως είσαι αμερικακανοτσολιάς ή αριστεροκουμμούνι;

  2. Gidi Airbus A321 production and manufacturing facilities mainly in France, Germany, Spain and the United Kingdom

 7. Πιστεύω ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια προερχόμενη από τους Τζιχαντιστές και αυτό θα έχει βέβαια άμεσες επιπτώσεις στο χώρο της Μ. Ανατολής, διότι θα επεκταθεί μοιραία ο πόλεμος στην Αίγυπτο, αφού ως γνωστόν η Χερσόνησος του Σινά είναι μεγάλο κέντρο της ορθοδοξίας. Εμένα όλο αυτό, μου θυμίζει το Σινούκ, που μετέφερε τον Πατριάρχη Αλεξάνδρειας και έπεσε λίγο πριν φθάσει στο Άγιο Όρος, στο οποίο μάλιστα επρόκειτο να επιβιβαστεί ο Πρόεδρος Πούτιν, όταν είχε έλθει στην Ελλάδα, προκειμένου να επισκεφθεί το Άγιο Όρος, αλλά τελικά δεν επιβιβάστηκε. Ο πόλεμος πλέον πέρασε την πόρτα της Αιγύπτου

 8. Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της κατάρριψης οι Ρώσοι

Comments are closed.