ΕΠΕΣΑΝ ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ – ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΑΝΔΡΑ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ! ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    εξωφυλλο

    Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Χέυδεν 18 στην πλατεία Βικτωρίας.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δύο άγνωστοι με μηχανή σταμάτησαν έξω από κομμωτήριο που βρίσκεται στην οδό Χέυδεν 18. Ο ένας εκ των δύο μπήκε μέσα, και πυροβόλησε έναν Αλβανό πέντε φορές.

    Οι δράστες στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, ενώ το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

    IMG_2868
    IMG_2869
    IMG_2870
    IMG_2872

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Που σαι ρε vlad με το όπλο να τους παλουκωσεις!

    2. Γουστάρω συριζόνια, γιατι εχουν διπλο διαφορικο, τραβανε στην ανηφορα, ειναι οικονομικα, και αν ποτε τα αλλαζα… Παλι συριζόνια θα επερνα να ΄ουμε…

    3. Ε Αλβανός καλος μονο νεκρός που ειναι το κακό να αγιάσει το χέρι οπιου το έκανε….

    4. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ, ΑΣΦΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ. ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ.

    5. Κολομβία γιναμε. Που ειναι εκείνη η όμορφη Ελλαδα που οχι απλως δεν ακούγαμε τετοια, αλλα κοιμόμασταν και με τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά. Καποιοι αυτο το λενε πρόοδο.

    6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ———ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΡΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ” — ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ–ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ — ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ——

    Comments are closed.