ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ – ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΛΛΕΣ 720 ΠΑΡΤΙΔΕΣ Η LACTALIS (ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    εκτακτη ειδηση

    Η γαλλική εταιρεία Lactalis ανακοίνωσε σήμερα την απόσυρση 720 παρτίδων βρεφικού γάλακτος και άλλων προϊόντων λόγω του κινδύνου μόλυνσης από σαλμονέλα – Πριν από δύο εβδομάδες είχε αποσύρει 625 παρτίδες! – Η απόφαση δεν αφορά μόνο τη Γαλλία αλλά και άλλες χώρες και πιθανότατα την Ελλάδα

    11122lactalis-list

    Νέος συναγερμός για το βρεφικό γάλα. Η γαλλική εταιρεία Lactalis ανακοίνωσε σήμερα την απόσυρση 720 παρτίδων βρεφικού γάλακτος και άλλων προϊόντων λόγω του κινδύνου μόλυνσης από σαλμονέλα. Η νεα ανησυχητική εξέλιξη σημειώνεται δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση για απόσυρση 625 παρτίδων ή 7.000 τόνους βρεφικού γάλακτος.

    «Η απόφαση που ελήφθη αφορά την ανάκληση από την αγορά του συνόλου των βρεφικών προϊόντων που παρασκευάστηκαν ή συσκευάστηκαν στο εργοστάσιό μας στην Κραόν από τις 15 Φεβρουαρίου του 2017», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

    Η νεα ανάκληση αφορά σκόνες και δημητριακά για βρέφη μάρκας Picot και Milumel και Taranis.

    Η σαλμονέλα μπορεί να προκαλέσει από ήπια γαστρεντερικά συμπτώματα μέχρι πιο σοβαρές μολύνσεις. Είναι πιο επικίνδυνη για τα μικρά παιδιά, τους ηλικιωμένους και τα άτομα με αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. οι ελλεινηδες να τρωνε σωστα, να μην καπνιζουν σαν αραπηδες, να μην εμβολιαζονται και εμβολιαζουν τα παιδια τους σαν μοσχαρια σε καραντινα, να κοψουν τα ψυχοφαρμακα και να γυμναζονται για να θηλαζουν τα παιδια τους, α και να μην ξεχασω κοψτε και λιγο τα μακιγιαζ και τα τατουαζ επειδη βλεπετε την καθε τσουλαρα στην tv, η τσουλες η μανες και τα δυο δεν γινεται.

    2. Μ@λακιες στην ελλαδα δεν υπηρξε ουτε ενα περιστατικο με το γαλα ουτε σε καμια αλλη χωρα που κανει εισαγωγη απο την εταιρια αυτη επισης σε εργαστηριακη ερευνα που εγινε στις παρτιδες απο την frezyderm εδω στην ελλαδα δεν βρεθηκε το παραμικρο το εργαστηριο ειναι αυτο erganal.gr οποιος θελει ας παρει να μαθει επισης εαν ειχε βρεθει κατι θα το ειχε βγαλει και ο εοφ ..οποτε μαλλον την γλυτωσαμε ..απο την σαλμονελα… που μπορεις ανετα να παθεις πχ εαν μια μαμα δεν πλυνει καλα τα χερια μετα απο επαφη με κοτοπουλο…

    3. Οτι και καλά σας ενόχλησε Ελληναράδες η συγκεκριμένη σκόνη-γάλα και όχι γενικα το γάλα που ειναι όξυνο για τον οργανισμό και ειδικά για τους μικρότερους αλλά ούτε κα ιτα εμβόλια με τους καρκίνους και τους αυτισμούς που κάνετε οι ίδιοι στα παιδιά σας. Μιλάμε για παράνοια..
      *Όποιος θυχτεί από τα εμβόλια ας γράψει εδώ έχω συγγενική εμπειρία με πολλαπλούς αυτισμούς μέσα σε 48ωρο 2 παιδιών μετά των εμβολίων και γιατρό που φοβάτε τη σκιά του να πει την αλήθεια πρίν γίνει το κακό…

    4. Στην Κινα πριν χρονια , εκτελεστηκαν με συνοπτικες διαδικασιες ΟΛΟΙ οι υπευθυνοι του εργοστασιου με τις μολυσμενες παιδικες τροφες….
      Αλλα εμεις στην εβροπη εχουμε Δημοκρατια , δεν κανουμε τετοια….
      Ζητω η ανευθυνοτητα !

    Comments are closed.