ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ : ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΧΙΟ – ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ – “ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”;

Κοινοποίηση:
xios

Εδώ και 11 περίπου ώρες κυκλοφορεί μια είδηση σοκ στο διαδίκτυο και πραγματικά απορήσαμε εάν αυτό έχει συμβεί στην πραγματικότητα, πως είναι δυνατόν να μην έχει γίνει πρώτο θέμα παγκοσμίως; Μα καλά, ούτε μια φωτογραφία, ούτε ένα βίντεο από αυτό το φαινόμενο;  Η κίνηση ήταν απλή.Ένα τηλεφώνημα στη Χίο! Το makeleio.gr επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα του νησιού για να πάρει την εξής απάντηση: «Δεν έχουμε αντιληφθεί κάτι τέτοιο». Εμ, φανταζόμαστε πως αν είχε συμβεί τουλάχιστον εσείς θα το ξέρατε… «Ε, μάλλον» μας απάντησε ο αστυνομικός γελώντας! Δείτε τώρα τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και μάλιστα σε μέγιστη αναπαραγωγή και φρίξτε. Μέχρι και δηλώσεις κατοίκων υπάρχουν που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό:

 

Τίτλος: Ξημέρωσε τα μεσάνυχτα για 45 λεπτά στη Χίο!

«Σοκ και δέος προκαλεί το πρωτόγνωρο και ανεξήγητο φαινόμενο που συνέβη τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Χίο.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους για 45 λεπτά περίπου γύρω στις 2:35 τα ξημερώματα, η νύχτα έγινε μέρα στη κυριολεξία. Ναι καλά ακούσατε ο ήλιος ανέτειλε πρόωρα και όλα έδειχναν πως μια νέα μέρα ξεκινά.

 

Οι περισσότεροι μάλιστα δίχως να χουν καταλάβει τι πραγματικά είχε γίνει θεώρησαν πως χάλασαν τα ρολόγια τους και σηκώθηκαν από τα κρεβάτια τους για να πάνε κανονικά στις δουλειές τους.

 

Στη συνέχεια εικόνες αποδιοργάνωσης και αναστάτωσης διαδραματίστηκαν στο νησί μιας και πολλοί μαθητές πήγαν κανονικά στα σχολεία τους για μάθημα, πολλοί εργαζόμενοι πήγαν στις δουλειές τους καθώς και ελεύθεροι επαγγελματίες άνοιξαν κανονικά τα μαγαζιά τους.

 

Όμως όλοι παρατηρούσαν πως κάτι δε πάει καλά μιας και η τηλεόραση έδειχνε ακόμα τηλεμάρκετινγκ, στα ραδιόφωνα καμία εκπομπή δεν είχε ξεκινήσει ακόμη, εφημερίδες δεν υπήρχαν στα περίπτερα και η κίνηση στους δρόμους δεν ήταν η συνηθισμένη.

 

Κρίση πανικού επίσης πάθανε οι αρτοποιοί μιας και δε μπορούσαν να πιστέψουν πως δεν θα ήταν σε θέση να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους εγκαίρως.

 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μεγάλη πτώση του τζίρου σημειώθηκε στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μιας και όλοι γύρισαν πρόωρα στα σπίτια τους και δε κατανάλωσαν τις συνηθισμένες ποσότητες αλκοόλ.

 

Η κορύφωση της αναστάτωσης προήλθε όταν ο ουρανός ξανασκοτείνιασε και η “νύχτα” συνεχίστηκε κανονικά.

 

Σ’αυτό το σημείο ο κόσμος έντρομος και πανικόβλητος βγήκε στους δρόμους και σκηνές αναρχίας εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια όλων.

 

<<Είδατε ότι μας ψεκάζουν?>> φώναζαν κάποιοι.

 

<<Έρχεται το τέλος του κόσμου>> ακουγόταν από πολλούς.

 

Ο κόσμος έχασε τη ψυχραιμία του και η οργή και η αγανάκτηση κυρίεψε τους πάντες.

“Μας κοροϊδεύουν όλοι. Μέχρι και ο θεός” δήλωσε η κ.Τούλα κάτοικος του νησιού σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

 

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στη συνέχεια χωρίς όμως να πάρουν μεγάλες εκτάσεις καθώς αστυνομικές δυνάμεις καταστολής παρενέβησαν έγκαιρα, που ευτυχώς βρισκόντουσαν εν ώρα υπηρεσίας μιας κ αυτοί ξεγελάστηκαν από το ανεξήγητο φαινόμενο και πήγαν πρόωρα στη δουλειά τους. Διαφορετικά ίσως να θρηνούσαμε και θύματα.

 

Να σημειωθεί πως στη συνέχεια ξημέρωσε κανονικά στο νησί της Χίου και η τάξη και οι κανονικοί ρυθμοί ζωής φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

 

Το φαινόμενο έχει συγκλονίσει και τρομοκρατήσει παγκοσμίως όλους τους επιστημονικούς φορείς, που μέχρι στιγμής δε μπορούν να δώσουν την παραμικρή εξήγηση για τα αίτια που προκάλεσαν αυτό το ανώμαλο καιρικό φαινόμενο».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. χιχιχι!για πολλα γελια,ομως!που τα βρισκουν…μπουρδολογιες και οποιος αντεξει…αντε και τα μυαλα στα καγκελα!η οικον.κριση,δυστυχως επηρρεαζει αρνητικα και το νου…ψυχραιμια πατριωτες γιατι χανομαστε….

  2. ΕΙΜΑΙ ΧΙΩΤΗΣ ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΧΙΟ, ΗΜΟΥΝ & ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,Κ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΧΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ Κ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ. ΙΣΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ OBSERVERES(για οσους εβλεπαν FRINGE).AKOMH ΓΕΛΑΩ!!!! ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ & ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ.Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ,ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΗΚΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Μ###ΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ & ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ.

  3. αυτο το τσοκαρο η “Μαυρογενους” τι μαλακιες γραφει?
    μαστουρωμενη ειναι?
    βαλτε την να κανει πιπες αντι να γραφει σαχλαμαρες

  4. Τα πρεζόνια της Χρυσής Αυγής θέλουν να ξεμυτήσουν αύριο για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό (τώρα το θυμήθηκαν). Κανένα έλεος στους δολοφόνους τους Παύλου Φύσσα,τους σύγχρονους γεννίτσρους που δεν ξέρουν ούτε το όνομα του γέρου του Μοριά

    1. ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΡΕ ; ΣΑ ΤΗ ΚΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ

  5. Άλλη δουλειά !

    Σίγουρα έχετε πρόβλημα !

    Άι σιχτίρ
    Στράτος Δ

    1. Εσυ πρεπει να εισαι υπερβολικα εξυπνο ατομο. το καταλαβες κατευεθειαν!

  6. Τρελλη τρολια!Η τηλεοραση επαιζε τηλεμαρκετιγκ.Το ραδιοφωνο τι επαιζε;Εμβατηρια;;χαχαχαχα

  7. Το βρίσκω διαστροφή να την βρίσκουν κάποιοι ελπίζοντας ότι θα γίνουν πιστευτές τόσο μα ΤΟΣΟ μεγάλες γελοιότητες. Αυτός που το έγραψε να πάει να κοιταχτεί, να ακούσει την γνώμη ενός ειδικού αν δεν πιστεύει εμένα…

  8. χιο επιστρεφεις στις ριζες σου.επιστροφη στο trash ,δωσε και μια στηλη στον εθνικο σταρ και στον μιστερ μπουτια

  9. ο παισιος τι λεει για το θεμα?
    ξευτιλιζεστε για λιγα χιτς εκει στο μακελειο!!

  10. Λοιπον, ανηκω στο συγγραφικο κυκλο του Parasnews απο το οποιο πρωτοαναρτηθηκε και δημιουργηθηκε το εν λογω αρθρο. Καταρχην οπως ξερουμε ολοι εμεις που ασχολουμαστε με την συγγραφη σε μπλογκ, οι πληροφοριες μπορει μερικες στιγμες να ειναι μη αξιοπιστες. Ετσι ειναι αρκετα μεγαλη η πιθανοτητα να γιναμε θυματα ενος επιδοξου “φαρσερ” αλλα ας παραδεχτουμε οτι η πιθανοτητα να ηταν μη εγκυρη η δικη σας δημοσιευση να ειναι εξισου μεγαλη. Οπως και να εχει το προβλημα, που ειχαν με τη δημοσιευση σας τα ατομα με τα οποια εργαζομαι, δεν βρισκεται στο αν η δημοσιευση ηταν ακριβης η οχι αλλα στην απαραδεκτη συμπεριφορα σας απεναντι σε διαδικτυακους “συναδελφους”. Ειναι αληθεια οτι οποιοδηποτε ατοπο αρθρο, το οποιο οδηγει σε παρανοησεις και φοβο, ειναι μη αποδεκτο και επιβαρυνει την αξιοπιστια του μπλογκ μας. Ωστοσο δεν πιστευω οτι ο δημοσιος εξευτελισμος και εκφρασεις του τυπου <> ειναι επισης σωστες οταν περιγραφετε δημοσιευση αλλων χρηστων που αγωνιζονται για την ενημερωση σε ενα παρον που οι πληροφοριες ειναι πολλες και συνθετες. Ολοι εχουμε δικαιωμα στα λαθη, αλλα απο τη στιγμη που δεν ειναι σιγουρο το ενδεχομενο οτι η συγκεκριμενη αναρτηση απο το μπλογκ μας δεν αντιπροσωπευει αυτη καθαυτη την αληθεια των περιστατικων,ή μερη αυτων, κανεις δεν εχει το δικαιωμα να λογοκρινει το δημοσιογραφικο μας εργο. Θα ηθελα να τελειωσω λεγοντας οτι δεν ηταν καθολου σωστο εκ μερους σας και να αναφερω οτι με αυτο το τροπο δινεται αφορμες και εσεις με τη σειρα σας σε αλλους να λογοκρινουν τα συγγραφικα σας πονηματα δημοσιως χωρις να ξερουν αν ισχυουν, με αμεσο αποτελεσμα την εμφανιση του ιστοτοπου σαν ενα ακομα μη αξιοπιστο μπλογκ, οπως συνεβη στην προκειμενη περιπτωση με εμας.
    Με συγχωρειτε για την ενοχληση,
    Αλεξανδρος Σωτηριου

    1. Δεν αναφέρεται πουθενά του μπλογκ σας. Και επίσης το Μακελειό δεν είναι μπλογκ.

      1. Μπορειτε να μου πεiτε τι ακριβως ειναι το Μakeleio.gr?

    2. Αντε σοβαρέψου ρε μπλόγκερ της πλάκας.
      Δεν φτάνει που ότι τρολλιά γράφεται στο νετ το αναπαράγετε χωρίς να ελέγχετε τίποτα, ζητάτε και τα ρέστα; Το ξέρετε ρε γραφικοί ότι με τα διάφορα “συγκλονιστικά” νέα που ποστάρετε κατα καιρούς θα στείλετε κανέναν μπάρμπα με εγκεφαλικό καμιά ώρα; Ουστ ζωντόβολα που θα μιλήσετε κιολας.

  11. Ουτε παιδακι της πρωτης γυμνασιου να ειχε γραψει αυτη την εκθεσουλα.

    Ε ρε…ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! Το πιασατε;; Γιατι 9.000.000 Ελληνες μαζι, το IQ μας δεν δινει διψηφιο αριθμο!

  12. Στέφανε σε εκλιπαρώ έλεγχε το τι ανεβαίνει στη σελίδα γτ έχετε χάσει τραγικά την εγκυρότητα σας!!!! Σας διαβάζω εδώ κ 3 χρόνια κ λέω κάθε πέρυσι και καλύτερα!!!

Comments are closed.