ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η “ΗΛΙΘΙΑ” ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΓΗΜΑΤΟΣ. ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ;

    Κοινοποίηση:
    Ο-Μητσοτάκης-στην-Αλεξανδρούπολη

    Δεν έχουν τέλος οι επικές γκάφες του Κ. Μητσοτάκη. Οταν θες να γίνει Πρωθυπουργός, πρέπει να προσέχεις, ειδικά όταν υποτίθεται πως τα κόμμα που εκπροσωπείς έχει υψηλά στην ατζέντα τα Εθνικά θέματα.

     Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος κατάφερε να… ξεχάσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα ενώ πήγαινε ταξίδι στην Τουρκία, χρέωσε την ευθύνη γι’ αυτό στη σύζυγο του και ανέβασε και σχετική φωτογραφία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, βίωσε νωρίτερα, ενώ βρισκόταν στην Αλεξανδρούπολη, ακόμα μια περιπέτεια όταν… του λύθηκαν τα κορδόνια!

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να δέσει τα κορδόνια του μπροστά από ένα στρατιωτικό άγημα το οποίο στεκόταν προσοχή, ακουμπώντας το πόδι του πάνω σε έναν πάσσαλο κι όλα αυτά μπροστά σε φωτογράφους για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι θα κυκλοφορήσει η φωτογραφία.

    Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το πλάνο τραβήχτηκε κυριολεκτικά τυχαία καθώς ήταν η στιγμή μετά τις δηλώσεις, την ώρα που κάναμε τερματισμό της ζωντανής μετάδοσης.

    Η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνει την συγκεκριμένη κίνηση σχολιάζεται ποικιλοτρόπως σε κοινωνικά δίκτυα.

    Το στιγμιότυπο βρίσκεται στα 15:34 δευτερόλεπτα…

     

    Οι Τούρκοι ζήτησαν ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν διέθετε. Ο κ. Μητσοτάκης και η συνοδεία του, ατύπως βρέθηκαν σε καθεστώς κράτησης – αναμονής στο τουρκικό φυλάκιο.

    Κατά το πρωτόκολλο ο κ. Μητσοτάκης είναι εφοδιασμένος με διπλωματικό διαβατήριο αλλά οι Έλληνες πολίτες έχουν την δυνατότητα να μεταβαίνουν στην Τουρκία ακόμη και με την αστυνομική ταυτότητα τους.

    Προφανώς δεν είχε ούτε την αστυνομική του ταυτότητα.

    Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι διπλωματικές αρχές και δόθηκε διαταγή στην Πρόξενο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, Δανάη Βασιλάκη, να σπεύσει στους Κήπους για να εφοδιάσει τον αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ταξιδιωτικά έγγραφα.

    Ο κ. Μητσοτάκης θα παρευρισκόταν στα θυρανοίξια εκκλησίας στην Ίμβρο με τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και αντιπροσωπεία των ΑΧΕΠΑΝΣ.

    Λίγη προσοχή δεν βλάπτει….

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. τρια πουλακια καθοτανε…….θελει και να γινει πρωθυπουργος ,ρε ουστ !

    2. ρε μητσο μπροστα στο αγημα πηγες να δεσεις τα κορδονια σου και θελεις να κυβερνησης ΣΩΘΗΚΑΜΕ οιτουρκοι γελανε στο απηρο

    3. Καλά λίγο το έχετε να ξέρει να δένει τα κορδόνια των παπουτσιών του χωρίς βοηθεια;

    4. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ???

    5. Καθε λαος ειναι αξιος των ηγετων που ανεβαζει. Η μαζες δεν θα παραπονεθουν για τους τυρανους τους οσο και να αντιδρουν διοτι οταν τους συναντουν τους γλυκοφιλουν. Οσο γοα τον κουλη κοινως αστηχειωτος ετοομος να κυβερνησει εναν εξισου ατηχειωτο λαο πλυν μερικων εξαιρεσεων που τους τρωει η μαρμαγκα γιατι δεν πρεπει να ακουγονται οι φωνες τους….

      1. Δημοκρατια.!!!!…οταν η κυβερνηση δεν διοριζεται απο μια χουφτα διεφθαρμενων αλλα εκλεγεται απο αστοιχειωτη πλειοψηφια.

        Σω μπερναρ.

    6. ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ, ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΟΝ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ), ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ

    7. αφου δεν εβγαλε και τις καλτσες του παλι καλα…

    8. Ποιον να καταστρέψουν ρε; Τον μιζαδόρο της Siemens και ΤΣΙΡΑΚΙ του ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ:

    9. Το κλασικό βουτυρομπεμπέ του κολλεγίου Αθηνών που με τα λεφτά της βρωμοφάρας του και αυτά που έκλεψε ο ίδιος πάει και για πρωθυπουργός.

    10. Καποιος απο τη συνοδεια του αντιληφθηκε τη μαλακια, και κανει σα να ζηταει συγγνωμη;

    11. Μη παραξενευτεί κανείς αν δούμε τον Πινοκιο για άλλα τέσσερα χρόνια στην εξουσία

    12. Δεν ειναι τοσο ηλίθιος. Απλως μας δείχνουν πλεον καθαρά ρο ποσο πολυ μας μισούν, ποσο μας υποτιμούν, ποσο μας εχθρεύονται. Ο Τσιπρας έπιανε τα αρχι@@@δια του οταν Ακουγόταν ο εθνικός μας ύμνος, ο άλλος δένει το κορδόνι του κλπ. Οχι, δεν ειναι τοοοσο ηλίθιοι. Απλως έριξαν πλεον τις μάσκες και δείχνουν το αποκρουστικό τους πρόσωπο, δείχνουν το μίσος τους. Και αυτο το κανουν γιατι πολυ απλα δεν μας φοβούνται. Ξερουν πως ειμαστε ανίκανοι να τους στείλουμε εκει που πρεπει. Και δεν μιλαω για εκλογές, δεν μιλαω πως πρεπει να τους στείλουμε σπιτια τους. Αλλου πρεπει να τους στείλουμε, αλλα δυςτυχως δεν ειμαστε ικανοί.

    13. Έπρεπε ο φαντάρος να τον κοπανήσει με τον υποκόπανο στο καλάμι να του το σπάσει τον ηλιθιο!!!!

      1. Και αν ο φαντάρος τελειωνε την θητεία του το 2025 τι θα έλεγες;

    14. Ίσα ίσα τούς πιό Ηλιθιους Βλαμενο και Πειθήνιο, θέλουν να κυβερνήσουν όπως ο Λέσβο – Μυτιλήνης πού Σαλίων ει αυτοκόλλητο φάκελο για να ψηφίσει. Ουστ από δω προδότες του Ελληνικού Έθνους. Μόνο Χρυσή Αυγή.

    15. Τελικά για να πάρεις χρίσμα , πρέπει να έχεις πολύ συγκεκριμένο IQ….
      Όσους σοβαρούς και αξιοπρεπείς ήξερα όταν είχα ως ενασχόληση τη πολιτική, απλά τους “ετρωγε” το σύστημα, ή δήλωναν παραίτηση από τα κοινά….(δεν αφορά συγκεκριμένο κόμμα).
      Όμως και μεις ως λαουτζίκος, θέλουμε το σωστό και το ηθικό όταν αφορά τους άλλους, όταν όμως κληθεί ο κανακάρης μας να υπηρετήσει στα σύνορα, τάζουμε ψήφο στους γελοίους να το τακτοποιήσουν το ζήτημα και ας πάει στα σύνορα άλλης μάνας παιδί..Μετά γκρινιάζουμε και αφορίζουμε τις πράξεις του γελοίου που ψηφίσαμε.

    16. Καποιος άλλος επιανε τα π@π@ρι@ του σε τελετή στον αγνωστο στρατιωτη το ξεχασατε?Αυτος τουλάχιστον εδενε τα κορδονια του.Αυτο σας μαρανε? Ετσι για την Ιστορια !!!

      1. ο αλλος υποτειθεται δεν πιστευει σε πατριδες.Αυτος εκπροσωπει δεξιο κομμα που ειναι πατριωτικο.Καλο να σκεφτομαστε κ τι σχολιαζουμε ετσι?Αλλα προφανως σου θιξαν αυτον που θα ψηφισεις.Να τον χαιρεσαι τον μαλακα.Κ στο λεει ενας πρωην ΝΔμοκρατης που εφυγε απο την παραταξη οταν ανεβασαν πανω τον προδοτη του 93.

    17. μην ξαναπειτε μετα ποιος τον ψηφισε και οι εκλογες ειναι στημενες, γιατι εγω ακουω παντου βλαμμενους που λενε οτι ειναι η μονη ελπιδα αυτη τη στιγμη.. ή τι αλλο να ψηφισουμε δηλαδη…
      μιλαμε χωρις υπερβολη δεν υπαρχει ποιο μαλακας λαος απ το νεοελληνα, ισως να μην εχει ζησει ουτε παγκοσμια

    18. Υπαρχει λυση και ειναι μια ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ 3%

    19. γιατι εμενα μου βγαινει οτι κανει καθε τρεις και λιγο πως κανει παπαριες για να μην κυβερνησει

    20. τον βλεπουν οι τουρκοι και θα μας δωσουν και την Κωνσταντινουπολη απ το φοβο τους….

    21. Να βλέπουν κάποιοι ποιοι ζητάνε την ψήφο τους.

    22. ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ -Ο Μr.BEAN- ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;;;; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ;;;;

    23. Που τους βρήκαμε αυτούς τους ανώμαλος.παρε τον ένα κ βαρά τον άλλο.Ψεκασμενοι είναι όλοι.Επρεπε να του βάλουν το όπλο στον πισινό του να συνέλθει.

    24. Το 2008 κονομήσαμε τον μπούφο ΓΑΠ, το χαζοχαρούμενο με το παπί στο χέρι, που χρησιμοποιήθηκε σαν “χρήσιμος ηλίθιος” ώστε να παίξει το παιχνίδι των νταβατζήδων & κερδοσκόπων της ΕΕ βάζοντας μας στα μνημόνια και όσα ακολούθησαν…

      Σήμερα, σειρά παίρνει ο άλλος μπούφος, ο Κούλης, το παιδί για όλες τις δουλειές, που αν δεν ήταν γιος(?) του Μητσοτάκουλα, ούτε για θυρωρό δεν θα τον έπαιρνε κάποιος!

      Μόνο αυτοί γνωρίζουν ποιους σκοπούς θα εξυπηρετήσουν ερχόμενοι στην “εξουσία”… Την απολύτως ελεγχόμενη εξουσία από τα γνωστά κέντρα…

      Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αφού τους ανεχόμαστε και με παροιμιώδη απάθεια παρακολουθούμε τα εγκλήματα τους.

      1. Μεγαλε ξεχασες τα αλλα δυο ουφο τον Σαμαρομακακα και τον τσιπροπινοκιο,παρτον εναν και χτυπα τον αλλο σαν χταποδι για σβουριγμα.

    Comments are closed.