ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ….ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ….! ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΕΙ ΣΟΥΜΠΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ! ΘΑ «ΦΑΕΙ» ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 69! ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΣΙΤΣΙΔΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    tora eksofilo


    Ένα βήμα πριν από τη φυλακή βρίσκεται ο Γιώργος Κιμούλης, μετά την καταδίκη του σε φυλάκιση 15 μηνών για χρέη στο Δημόσιο, ύψους περίπου 250.000 ευρώ, αφού έχασε τη ρύθμιση στην οποία είχε ενταχθεί!

    Η ποινή που του επιβλήθηκε σε δεύτερο βαθμό, όπως γράφει η εφημερίδα «Espresso» είναι χωρίς αναστολή, καθώς θεωρείται ύποπτος εξαιτίας άλλης καταδικαστικής απόφασης. Ωστόσο, η μετατροπή της προς 25 ευρώ ημερησίως δίνει τη δυνατότητα στον ηθοποιό να πληρώσει 25.000 ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις, για να μη βρεθεί στην φυλακή.

    Τα προβλήματα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του Γιώργου Κιμούλη είναι γνωστά ήδη από το 2001, όμως τέσσερα χρόνια αργότερα δεν έχει καταφέρει να απεμπλακεί. Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο του, ενώ μάρτυρας υπεράσπισης του ήταν ο λογιστής του. Η υπόθεση αφορά εταιρεία που συστάθηκε το 2001 για θέατρο του Γιώργου Κιμούλη που υπήρχε σε μισθωμένο ακίνητο και λειτουργούσε και σαν σχολή Σε αυτή την εταιρεία ήταν μέτοχος και η μητέρα του ηθοποιού, η οποία ασκούσε την διαχείριση.

    To(ν) “γλεντανε” από τώρα οι κρατούμενοι….

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Kαι φυλακη να μπει ο Κιμουλης για τις 250 χιλιαδες euro,η ποινη του ειναι 15 μηνες δηλαδη στην χειροτερη αν τυχον μπει που δεν….θα κατσει 3-4 μηνες και Αντιο…Τα 250 χιλιαδες euro το κρατος απο τον Κιμουλη και τον καθε Κιμουλη που χρωστανε στο δημοσιο Χιλιαδες και Εκατομμυρια Euro απο που θα τα παρει??Εκει ειναι το ΟΛΟ ΘΕΜΑ!
      Εχουμε φτασει στο σημειο τα ΛΑΜΟΓΙΑ να τα τσεπωνουνε στην χειροτερη να τους ριχνουνε καμια ποινη με αναστολη…η να μπαινουνε για κανα 6 μηνο και μετα το χρεος τους να το πληρωνει μεσω ΦΟΡΩΝ ο καθε Ελληνας πολιτης!
      Η Δικαιοσυνη δινει ρεστα!!

    2. Ρε παιδιά … ήμαρτον … άκου “τον γλεντάνε από τώρα οι κρατούμενοι” … μην είστε τόσο αισχροί και κακοί πια, απλά φανταστείτε ότι αυτός που θα μπει φυλακή για χρέη στο Δημόσιο θα μπορούσε να ήταν η μάνα σας, ο πατέρας σας, τ’αδέλφιά σας και όλο σας το σοι … τι θα λέγατε τότε? τα ίδια?

    3. Η σκορδέλη θα περάσει από λαϊκό δικαστήριο όταν έρθει η ώρα της. Ξέρει, γι’ αυτό κρύβεται.

      1. Εσύ και οι όμοιοι σου να δεις από που θα περάσετε σε λίγο καιρό που δεν θα υπάρχουν προδοτικές κυβερνήσεις να σας καλύπτουν εσάς και τους λαθροπίθηκους εραστές σας.
        ΚΑΝΕΝΑΣ αιχμάλωτος να ξεβρομίσει η χώρα.-

      2. Εσυ ειδικα οταν ερθει η αγια μερα θα φας καλα συμμοριτη της κλαρας μιασμα του κερατα.Προς το παρον προσεχε τον κολο σου αναρχοκουραδομηχανη.
        Επισης τασουλη θεοφιλου τειχο τειχο απο δω και μπρος.θεοφιλου πουστρακι κακο ψοφο να εχεις.

      3. Κρυψου καλα γιατι ερχονται δυσκολα χρονια για σενα και τους τρυπιους ανωμαλους συντροφους σου ανθελληνικο σκουλικη.

    4. Τι κέρδος θα χετε ρε σκατοψυχοι αν παει φυλακή ο καθε κιμουλης και χαίρεστε??

    5. Αυτός θα πρεπε να είναι μέσα λόγο λαμογιόφατσας… και εδώ που τα λεμε.. 15 μήνες? μόνο? πφφφ

    6. Ο ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ
      Η ΣΚΟΡΔΕΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΦΑΓΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

      1. ΈΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΊΛΕ ΑΝΏΝΥΜΕ. ΞΈΧΑΣΕ ΌΜΩΣ Κ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΊΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ ΠΟΥ ΣΤΈΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΑ 3 ΜΕ 4 ΆΤΟΜΑ. ΌΠΩΣ ΞΈΧΑΣΕ ΤΗ ΜΆΡΦΙΝ. ΌΠΩΣ ΞΕΧΝΆΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ.ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.ΕΣΕΊΣ ΤΟΥ ΠΟΛΆΚΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ. ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌΎΣ Κ .ΑΛΛΆ ΠΟΛΛΆ.

      2. Ε ΖΩΟ ΔΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!ΜΕ 25Κ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΣΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ!Η ΣΚΟΡΔΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΖΩΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΑΣΑΤΕ ΤΑ @@ ΜΕ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΩΤΗ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΒΡΕΦΟΦΑΓΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΑΝΩΜΑΛΕ ΑΘΕΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΕ ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙΣΤΑΚΟ…ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ

      3. Πες αλήθεια ζηλεύεις που θα τον τρώει ο Κιμουλης στο φρέσκο κ οχι εσύ.

    Comments are closed.