ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ PZL ΓΙΑ… DOLCE VITA ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ – ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΑΝΑ ΩΡΑ ΞΕΣΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…

    Κοινοποίηση:
    HELLAS_CL_415_PZL

    Την ώρα που ένα καταπράσινο νησί όπως τα Κύθηρα έχει παραδωθεί στις φλόγες αφού η μεγάλη πυρκαγιά αναζωπυρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, η Κυβέρνηση κρίνει ότι προέχουν οι… δημόσιες σχέσεις της χώρας και όχι να σωθούν οι περιουσίες των πολιτών.

    Όπως περιγράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η πυρκαγιά στα Κύθηρα είναι ανεξέλεγκτη και η νύχτα αναμένεται μακρά. (Διαβάστε εδώ: ΣΥΜΠΤΩΣΗ; ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ! ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ – ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΥΤΑΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ [ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ BINTEO & ΕΙΚΟΝΕΣ])

    Αυτό που προκαλεί οργή και ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ μια απάντηση είναι το γεγονός ότι δυνάμεις πυρόσβεσης – εναέριες μάλιστα- όπως τα αεροσκάφη PZL δεν μπορούν να επιχειρήσουν στον ελλαδικό χώρο καθώς κάποιοι τα έχουν στείλει για να σβήσουν τις… αλβανικές φωτιές.

    Τα δύο PZL απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση της Κέρκυρας και απασχολούνται στη γειτονική χώρα για δεύτερη ημέρα. Και δεν είναι μόνο αυτό. η χώρα μας έχει προσφέρει ακόμα και επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης -ξαναλέμε- για τις ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ. Δεν χωνεύεται εύκολα.

    Ας βοηθήσουμε τους σφετεριστές της ιστορίας τους Αλβανούς που “βλέπουν” την Αλβανία μέχρι τα Γιάννενα και ας καούν όλα τα δάση της χώρας σε μια χρονική περίοδο που κάθε ώρα ξεσπά και μία δασική φωτιά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Χρυσή Αυγή η Μόνη λύση για το Ελληνικό Έθνος

    2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ…
      ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗ
      Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ

      ΥΓ….ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ..

    3. Gouglarete πουτανακια αλβανίδες και θα δείτε τι θα βγάλει μέχρι τις Κολ…..δες τους δείχνουν ανοιγμένες αλλά άντρες όχι κοριτσακια…. περίεργο

    4. ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΣΑ ΑΛΒΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;
      ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΒΑΝΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ.
      ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ.
      ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΠΟΙΑ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ;

      1. Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο ρε κομπλεξικό Αλμπανό ; σε ταΐσαμε σε ποτίσαμε και αυτό είναι το ευχαριστώ βρε αχάριστε ; να γράφεις αυτές τις αηδίες , Ντροπή σου

    5. Ο/Η στα χέρια πιθήκων η ψήφος κάνει χειρότερο κακό από ένα όπλο... λέει:

      ΣΥΡΙΖΑ είσαι σύντροφε…

      1. Μόνο με ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΩΘΕΊ Η ΕΛΛΆΔΑ.

      2. ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΗΛΗΡΩΤΙΚΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΥΒΡΙΔΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ !!!!!!!! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.