ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ! ΟΠΟΙΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    ντροπη-μακελειο

    Την βλέπετε την κυρία; Την εκπληκτική είδηση…μας τη δίνει ο Γιάννης Παπαζήσης.

    bekiari

    Δείτε το βιογραφικό της και πόσο υπερήφανα σημειώνει μέσα στην σελίδα της Μεγάλης Στοάς Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και Γυναικών, ότι ανήκει στη μασονική στοά έχοντας τον 33ο βαθμό! Πρόκειται για την Ιωάννα Μπεκιάρη.
    Διαβάζουμε:
    Βιογραφικό Σημείωμα της Πανσεβασμίας αδ.: Ιωάννας Μπεκιάρη Αναπληρωτής Μεγάλος Διδάσκαλος , Αντιστράτηγου ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας.
    BEKIARI4
    Σπουδές Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας {ΑΕΙ] Μεταπτυχιακή εργασίας ” Παραβατικότητα Ανηλίκων- Προβλήματα Πρόληψη και καταστολή”- Ανώτατη Σχολή Επιμόρφωσης Στελεχών Ελληνικής Αστυνομίας. Μετεκπαίδευση στη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου σε θέματα παραμέλησης – κακοποίησης ανηλίκων. Aγγλικά Τουρκικά Ρωσικά [μέτρια]. Επικεφαλής της Interpol Ελλάδος 2006-2009, επίσημος εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας στις Γενικές Συνελεύσεις της Interpol με γενική εξουσιοδότηση στη λήψη αποφάσεων. Αξιωματικός Σύνδεσμος της Ελληνικής Αστυνομίας με τις Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας [F.S.B] – και M.V.D. Μέλος της ένωσης αξιωματικών συνδέσμων ΕΕ στην Ρωσική Ομοσπονδία . Επικεφαλής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη [Interpol, Europol, Sireneκ/Shengen]. Εκπρόσωπος της Ελλάδος στην επιτροπή Ασφαλείας ΕΕ / COSI, εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας στο Σύμφωνο για την Ασφάλεια στην Νοτιοανατολική Ευρώπη /SECI.
    “Στον Τεκτονισμό μυήθηκα στην Σεπτή Στοά Δελφοί το 1996 του Διεθνούς Μικτού Τεκτονικού Τάγματος Le Droit Humain.
    Σεβασμίευσα στην Σ.: Στοά Δήλο την Περίοδο 2002-4. Το 2012 μαζί με πληθώρα αδελφών ιδρύσαμε την Ανεξάρτητη Στοά Φιλική Εταιρεία και ενταχθήκαμε στο Διεθνές Τάγμα Δελφοί στο οποίο παρέμεινα μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012. Εν συνεχεία με την καθοδήγηση της Μεγάλης Στοάς Ανδρών και Γυναικών της Μεγάλης Βρετανίας υπήρξα ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής αντίστοιχης Μεγάλης Στοάς και εγκαταστάθηκα Α ‘Μεγάλη Επόπτης στις 7 Δεκεμβρίου 2013, Βοηθός Μεγάλος Διδάσκαλος τον Ιούνιο του 2014 και αναπληρωτής τον Φεβρουάριο του 2016 όπου και παραμένω έως σήμερα.
    Επίσης στον Σκωτικό Τεκτονισμό έχω τον 32ο βαθμό και πρόσφατα το Υπάτο Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση τον Νοέμβριο του 2015 στο Λονδίνο αποφάσισε όπως ανυψωθώ στο 33ο και τελευταίο βαθμό του Αρχαίου και Αποδεδεγμενου Σκωτικού Τύπου στην τελετή που θα λάβει χώρα το Μάιο του 2017 στην Σόφια”.

    ΑΠΟ ΤΟ indobserver.blogspot.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Βασικά, είστε βλάκες και άσχετοι. Οι μασόνοι δεν έχουν καμμιά σχέση με αυτά που νομίζετε…και δε θα μάθετε και ποτέ δηλαδή, γιατί απλά δε θα σας δεχτούν στις στοές τους. Οι ανεγκέφαλοι είναι ανεπιθύμητοι…
      Υ.Γ. Οι γυναίκες γίνονται δεκτές…
      Υ.Γ. 2 Ο Κολοκοτρώνης ήταν μασόνος…και πολλοί άλλοι.

      1. Αν ήταν μασσώνος, ρε αποχαυνωμένε μασσώνε, ο Κολοκοτρώνης, δεν θα περιέτρεχε στα γεράματά του τα σχολεία της πατρίδας, διδάσκοντας στα Ελληνόπουλα -όπως έκανε και στην αξέχαστη υπέροχη ομιλία του στην Πνύκα, να “βάλουν στην καρδιά τους μόνον Χριστό και Ελλάδα”. Θα τα δίδασκε να γίνουν μασσώνοι σαν κι εσένα ή θα έκανε “συνθήκες ειρήνης και φιλίας” με τον τούρκο και θα πρότεινε για Νόμπελ ειρήνης τον σφαγέα Ελλήνων, όπως έκανε ο άλλος όμοιός σας, ξέρεις, ο Μπενι Σελόν (ελληνιστί “Βενιζέλος”)!. Αλλά που να βρείτε μυαλό και λογική να σκεφτείτε λίγο ατομικά, αυτά τα ψέματα που σας “διδάσκουν” για τον Κολοκοτρώνη και άλλους ελληνοψυχους. Και το λίγο μυαλό που διαθέτατε (πριν μπείτε στην μασσωνία) σας το έφαγαν κι αυτό τα μαύρα σκοτάδια και τα απλωμένα ξιφάκια πάνω από τα ξαπλώματά σας γυμνοί μέσα σε φέρετρα!!!!! Τόσο γελοία άτομα είστε!

        1. Εξακολουθώ να υποστηρίζω πως είσαι άσχετος…απλά…

    2. Σχόλιό μου στο άρθρο του makeleio.gr <>
      Αν δεν το έχετε αντιληφθεί, η εν λόγω δεν είναι η πρώτη φορά που τα γράφει δημοσίως. Είναι βέβαιο, ότι τα έγραφε και τα γράφει κάθε φορά κατά τις Ετήσιες Κρίσεις της. Mε αυτό ως πονηρή πετυχαίνει δύο τρυγόνια:
      1) Aφενός, να την φοβούνται όλοι οι παραπάνω της κλαρούχοι και αστεράτοι ένστολοι της ΕΛΑΣ, ώστε δεν την αποστρατεύουν από φόβο μην πάθουν οι ιδιοι κάτι από τους μασσώνους των Υπουργείων
      2) Αφετέρου, αν τυχόν βρισκόταν κάποιος θαρραλέος Χριστιανός-Προϊστάμενός της στην ΕΛΑΣ και την αποστράτευε γι’ αυτόν ΑΚΡΙΒΩΣ το λόγο, δηλαδή για την αθέμιτη συμμετοχή της σε μυστικές -αντεθνικές και αντίχριστες- διεθνιστικές οργανώσεις, όπως έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό, αφού αν δεν κάνω λάθος απαγορεύεται ακόμη στους νεοεισαγώμενους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ σύμφωνα με τις προκηρύξεις των διαγωνισμών τους και τον σχετικό Κανονισμό της ΕΛΑΣ να συμμετέχουν σε μυστικές οργανώσεις, τότε αυτή η παλιοβρώμα θα είχε πάτημα να ισχυριστεί και να προσφύγει στα ανώτατα δικαστήρια (Διοικητικό Εφετείο και ΣτΕ), ακυρώνοντας την δυσμενή κρίση της για τέτοιον λόγο και δημιουργώντας αντίθετη σχετική νομολογία από ανώτατο δικαστήριο της χώρας, ότι όχι μόνο δεν απαγορεύεται αλλά και ότι ίσως (δήθεν!) αποτελεί επιπλέον ουσιαστικό προσόν η θήτευσή της σε τόσες διεθνείς μαύρες στοές. Είναι γενικά γνωστό ότι τα ανώτερα και ανώτατα ιδίως δικαστήρια της χώρας βρίθουν από μασσώνους δικαστές, και δη ανώτατου βαθμού (καραμασσόνων)!
      Οπότε με ένα σμπάρο θα πετύχαινε η “κυρία”, συλλογίζομαι εγώ, δύο τρυγόνια: Kαι διαφημίζει την ελεύθερη πλέον, κατά τα τελευταία χρόνια, είσοδο (και) γυναικών στις στοές της χώρας, και πιθανόν να εξασφαλίσει την για πρώτη φορά δικαίωση μασσόνου αξιωματικού από ανώτατο δικαστήριο της χώρας, ώστε να καταργηθούν και τυπικά (νομολογιακά) οι απαγορεύσεις εισόδου νεοταξιτών-αξιωματούχων μυστικών οργανώσεων, μασσόνων, ρότταρυ, λάϊονς και λοιπών τοιούτων στις στρατιωτικές σχολές παραγωγής αξιωματικών.
      Από πλευράς των αποθρασυμένων, πλέον, μασσώνων, είναι βέβαιο ότι η γυναίκα αυτή δεν αυτενέργησε. ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΕΤΣΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΑΣΕΙ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΣΩΝΙΑΣ! Δεν θα τα έγραφε αν δεν της είπαν οι μασσώνοι να τα γράψει έτσι ακριβώς όπως τα έγραψε στο υπηρεσιακό της έγγραφο (βιογραφικό σημείωμα). Αν ήταν αλλιώς, δεσμευόταν από τους φοβερούς όρκους μυστικότητας της οργάνωσης! Επομένως με το τα γράψει έτσι κατόπιν ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥΣ, είναι προφανές ότι στοχεύουν να πετύχουν κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, μέσω της γυναικός αυτής. Και ανέλυσα παραπάνω ποιες είναι οι τωρινές δύο επιδιώξεις της εβραιομασσωνίας στη χώρα μας.
      Ας τα βλέπουμε όλα αυτά όλoι οι υπόλοιποι εμείς, οι -υποτίθεται- αντίθετοι προς την μασσωνία. Εμείς που ντρεπόμαστε να ομολογήσουμε στις θέσεις που υπηρετούμε ότι είμαστε Ελληνες και Ορθόδοξοι, αντιοικουμενιστές και πιστά μέλη της αληθινής Ορθόδοξης Εκκλησίας που δεν γλείφει πατριάρχες και επισκόπους που φιλούν τα πόδια του πάπα. Εμείς οι “άλλοι” που από αφέλεια ή αδιαφορία μας επικροτούμε και μάλιστα -κάποιοι- χειροκροτούμε κατά τις μαθητικές εθνικές παρελάσεις τα δεκάδες συστήματα προσκόπων, ναυτοπροσκόπων και “σώματος ελληνίδων οδηγών” που είναι διεθνιστικές οργανώσεις δημιουργηθείσες ακριβώς ως Προθάλαμοι της εβραιομασσωνίας και οργανωμένες και ελεγχόμενες από αυτήν. Αυτούς που εχουν κατακλύσει τις μαθητικές παρελάσεις με τη επιμέλεια δεκάδων ελευθεροτεκτόνων δημάρχων και μητροπολιτών που τους βάζουν στις παρελάσεις και στους επιταφίους, σαν να μη….. συμβαίνει τίποτε. Εμείς όλοι οι “άλλοι” τα ανεχόμαστε!
      Αλλωστε, ποτέ κανένας από εμάς τους “άλλους”, τους μη μασσώνους, δεν βρέθηκε να έχει την περηφάνεια, το θάρρος να θεωρήσει σαν τίτλο τιμής του και να το γράψει κιόλας, να το ομολογήσει ευθέως, στα βιογραφικά του σημειώματα και τις υπηρεσιακές αιτήσεις του ότι υπήρξαμε κατηχητόπουλα της Εκκλησίας κατά τα μαθητικά μας χρόνια ή ότι διατελέσαμε ομαδάρχης σε χριστιανική κατασκήνωση κάποιας μητροπόλεως ή ότι συμμετείχαμε ενεργά σε λαϊκούς αγώνες και μαχητικά συλλαλητήρια κατά των θεομάχων, αντεθνικών και αντίχριστων νομοθετημάτων που σωρηδόν, κατά χιλιάδες, νομοθετούνται τα τελευταία χρόνια από τους αντίχριστους πολιτικούς της χώρας, πάσης κομματικής φύσεως. Ότι θεωρήσαμε χρέος μας να συμπαρασταθούμε στη αληθινή Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού, την αντιοικουμενιστική, μακριά από καθοδηγούμενους μασσόνους ή δειλούς ιεράρχες ακόμη και της επίσημης διοίκησης της Εκκλησίας…. Ποιοι τολμήσαμε να τα γράψουμε αυτά στα βιογραφικά μας σημειώματα;
      Bρήκαν, λοιπόν, οι μασσώνοι ένα κοιμισμένο και πλήρως αδιάφορο, για τα Εκκλησιαστικά θέματα, λαό και μια ορθίως κοιμωμένη εκκλησία των…. βαρθολομαιολιάπηδων (και των γλειφτών τους ρασσοφορεμένων σπουδαρχίδων), γι’ αυτό και ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

      1. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

        1. Στο “χρήμα” που λες, πιστεύουν δυστυχώς και μέλη της Εκκλησίας που δεν ούτε κληρικοί ούτε μασσώνοι. Απλοί άνθρωποι-λαϊκοί Χριστιανοί, αντί να μιμούνται την ζωή του Χριστού και των Αγίων, κυνηγούν δόξα, κοσμικές επιτυχίες και πλούτο, χωρίς αυτό να τους καθιστά μασσώνους. Αυτό, όμως, το είχε προφητεύσει ο Χριστός στην παραβολή της σαγήνης (=διχτυών) όπου παρωμοίασε την επί γης Εκκλησία του (“στρατευομένη”), ότι το δίχτυ αυτό πιάνει-αποτελείται ως Σώμα και από καλά και από “κακά” ψάρια, δηλαδή τα δεύτερα είναι οι άνρωποι αμφίβολης ηθικής ποιότητας, τιμιότητας κλπ. Πάντως άλλο είναι αυτό και άλλο το να είναι κάποιος μασσώνος δηλαδή αιρετικός που προσκυνάει τον ΜΑΤΣ, δηλαδή τον Εωσφόρο! Εχει μεγάλη διαφορά, γι’ αυτό και η Εκκλησία τρεις τουλάχιστον φορές στο παρελθόν έχει καταδικάσει την ιδιότητα του μασσώνου ως πλήρως ασύμβατη με την έννοια του ορθόδοξου πιστού!

    3. Καλά διώξτε του γύφτους κ λάθρο πρώτα και μετά ασχοληθείτε με τα πουσταρια κ τις μασωνες

    4. Bekiar στα τουρκικά σημαινει εργενης ελευθερος. πιο πολύ με τραβέστω μοιάζει παρά με γυναίκα αστυνομικό . Επίσης σιγά αυτή να μην πατάξει την εγκληματικότητα στην χώρα μας . Με όλα αυτα πιο πολύ θα προωθησει τους βιαστες , τους λάθρο, την πορνεια και δεν συμμαζευεται. Αυτη θα πονέσει για την γιαγιούλα που κτυπάνε και ληστεύουν , για τα κοριτσάκια που βιαζονται , για τους εγκληματίες που προωθούν ναρκωτικά ; ………..

    5. Για πόσο καιρό ακόμα πιστεύει ότι θα είναι και μασόνα και αστυνομικίνα? ?Δε τη δασκάλεψαν καλά φαίνεται οι δάσκαλοί της στις στοές. Δυστυχώς. Έμειναν να λένε στο κόσμο βλακείες ότι φυλάνε τη κοινωνία και άλλες τέτοιες μ@λακίες. Που να ξέρει ο κόσμος που έμπλεξε.

    6. Μασωνοι γυναικες σε στοες πρωτη φορα ακουω .Παρακλαδια(γυναικεια) οπως οι inner Wheels υπαρχουν αλλα ασχολουνται με οργανωσεις οπως “χαμογελο του παιδιου” και να διοργανωνουν διαφορα σουαρε για φιλανθρωπικους σκοπους.Οσο για το τι ηταν ο Μεταξας κι ο Κολωκοτρωνης κι ο καθενας απο αυτους,κανεις δεν ξερει γιατι κανεις δεν ηταν εκει .Το μονο σιγουρο παντου και ΠΑΝΤΑ στον πλανητη ,ειναι πως Ο,ΤΙ και να κανε καποιος,απο πισω εκρυβε και προσωπικο συμφερον.Στην περιπτωση της εθνοσωτηριου επαναστασης,το συμφερον που ειχαν πολλοι οπλαρχηγοι ηταν τα τσιφλικια τους .Βαρεθηκα να βλεπω “σωβρακα και φανελες” πια.Μπλε ,πρασινοι ,κοκκινοι οσο κυκλοφορειτε με αυτες τις ταμπελες που βαζετε οι ιδιοι στους εαυτους σας,ΠΟΤΕ δε θα ειστε πραγματικοι Ελληνες.Α και μαθετε ορθογραφια μερικοι απο σας γιατι ουτε το ονομα σας δε γραφετε σωστα …Αλλα ποδοσφαιρο survivor ,αθλητικες εφημεριδες ,γκομενες αμαξια και μηχανες μια χαρα ξερετε να ασχολειστε .Σηκωθειτε στα 2 ποδια επιτελους….

    7. Οποια Συρζαια ενδιαφέρεται να γίνει Μασόνος κ άμεσα στον 6 βαθμό μπορώ να την κάνω με κ μόνο τελετή χειροτονιας Σκωτικου τύπου…ΠΙΠΑ στα Τέσσερα

    8. Μην μπερδεύεστε με τα πολλαπλά παρακλάδια που τα δημιουργούνε/πολλαπλασιάζουν για να μας μπερδεύουν… Στα παρακλάδια που δημιουργούν εκμεταλλεύονται μέχρι κ ιστορικά πρόσωπα που τα παριστάνουν για δικά τους μέσα στις παραχαράξεις που γράφουν, κ αυτό το κάνουν για να φαίνονται πιο συμπαθείς κ παράλληλα να μπερδεύουν κ με αυτό το τρόπο την Ιστορία …Αν ψαχνόσαστε με τις πολλαπλές ταμπέλες των παρακλαδιών, δεν θα βγάλετε άκρη αν νομίζετε ότι διαφέρουν (ακόμα κ αν παριστάνουν ότι τσακώνονται μεταξύ τους για να μας διχάζουν κ παράλληλα για να μας μπερδεύουν)…
      Τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ ότι νομίζετε, αρκεί να βρείτε από που ξεκίνησαν όλα αυτά …Αντιστρέψτε τις πολλαπλές ρίζες (από τα πολλαπλά παρακλάδια) μέχρι να βρείτε την αρχή της ρίζας (βρείτε την αρχή του προβλήματος που ευθύνεται για αυτή τη κατάσταση), κ εκεί θα διαπιστώσετε ότι όλα τα παρακλάδια δημιουργήθηκαν κ πολλαπλασιάζονται από τους εβραίους που κινούνε το σύστημα…

      Όλα Τα παρακλάδια = Εξουσίες, στρατοί, τρομοκράτες, κόμματα, εφορίες, τράπεζες, μυστικές υπηρεσίες, στοές (μασονοι, illuminati κ.τ.λ.), κ γενικά όλα μέσα στο σύστημα συνδέονται με την εικονική πραγματικότητα που μας κάνουν να ζούμε …Κ έτσι θέλουν να νομίζουμε ότι ευθύνονται εκείνες οι ταμπέλες, ώστε να μη καταλαβαίνουμε ότι είναι υπεύθυνη η κωλοφάρα τους που κρύβετε πίσω από αυτά…

      Όποτε δημιουργούνται κοινωνικές ομάδες που εναντιώνονται πραγματικά κατά σου συστήματος, το σύστημα δημιουργεί παρακλάδι που παριστάνει ότι αντιπροσωπεύει αυτή την κοινωνική ομάδα, κ βάζουν μέχρι κ έναν προωθημένο ηγέτη με προωθημένους κομπάρσους για να πλανάνε (εκείνους της κοινωνικής ομάδας) …Κ έτσι αποκτούν τον έλεγχο μέχρι κ των κανονικών ομάδων που ήταν εναντίον τους…

      Μας απορροφούν το Νου Μας μέσα στα προβλήματα που μας δημιουργούν στην καλοστημένη καθημερινότητα, ώστε να μας οδηγούν σε αδιεξόδους που θα μας απασχολούνε μέσα στα όρια του ρυθμού τους, κ έτσι μας ελέγχουν μέσα από όλα τα παρακλάδια που επιλέγουμε να πιστεύουμε για να μας δημιουργούν την εικονική ελευθερία …Αυτά γίνονται πάρα πολλά χρόνια, από πάρα πολλές γενιές πίσω στον χρόνο…

    9. Η φιλική εταιρία ηταν μασονική!
      Ξυπνάτε….μασόνοι ελευθέρωσαν την πατρίδα!

      1. ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ; ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΙΑΖΕΙ.
        ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ.
        ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ.

        1. Η πατρίδα ειναι των Ελλήνων ορθοδόξων,των Ελλήνων καθολικών,των Ελλήνων μασόνων,των Ελλήνων μουσουλμάνων κτλ κτλ
          Απλα ειναι τα πραγματα,τι δεν καταλαβαίνεις??

          1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΗ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΙΚΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ.

    10. Ανιστορητοι και αναρχοαπλυτοι να μην σχολιαζουν.Ουτε ο Κολοκοτρωνης ουτε ο Μεταξας υπηρξαν μασωνοι.Ας κανουν τον κοπο να προσκομισουν της πηγες που αναφερουν οτι ανηκαν στη μασονια. Αναφορες του τυπου ηταν μελος της φιλικης αρα μασονος ειναι γελοιοτητες.Σχετικα με τον Μεταξα μπηκε στη μασονια κατοπιν εντολης του Κωνσταντινου για να κλεισει τις στοες. Ελεος πια με την αριστερη προπαγανδα.

    11. για τους ναζηδες οι μασονοι ειναι κατι σατανικο…

      1. για τους μασονους οι πατριωτες ειναι κατι σατανικο…

    12. Είναι γενίτσαροι και μαντρόσκυλα του ανθελληνικού συστήματος από το 1974 και μετά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και τέτοια κολοκύθια. Βαράνε τον κόσμο για να προστατέψουν την βουλή και λένε υποκριτικά στον κόσμο “και μεις μαζί σας είμαστε”. Όλα αυτά για 6-7 κατοστάρικα. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΡΜΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!!!!

    13. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΔΩ. ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΕΒΡΑΙΑ.
      ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΟΜΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

    14. ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΗΤΑΝ

      1. Ο Μεταξάς μπήκε στη μασονία για να τους κατασκοπεύσει,όχι να τους υπηρετήσει. Ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν μασώνος.

      2. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ.
        ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥΣ.
        ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.

      3. Ανιστορητοι και αναρχοαπλυτοι να μην σχολιαζουν.Ουτε ο Κολοκοτρωνης ουτε ο Μεταξας υπηρξαν μασωνοι. Να φερουν αποδειξεις απο ιστορικες πηγες οσοι ισχυριζονται το αντιθετο.Αναφορες του τυπου ηταν μελος της φιλικης αρα μασονος ειναι το λιγοτερο γελοιες.Σχετικα με τον Μεταξα μπηκε στη μασονια κατοπιν εντολης του Κωνσταντινου με σκοπο να κλεισει τις στοες.

        1. Ναι φιλε μου,ο μασόνος βασιλιάς έδωσε εντολή τον Μεταξα να κλήσει τις στοές!!!!
          Που τα διαβάζεις αυτα βρε ανιστόρητε φασίστα ???

      4. ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕ ΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ ΜΕ ΧΛΩΡΙΝΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΩΤΡΩΝΗ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.

    15. Τη έγινε ρε Στέφανε πάλι ,τι κάθομαι και γράφω σχόλια ,αφού δεν τα δημοσιεύεις ,και χάνω το χρόνο,ο καθένας γράφει ότι τον εκφράζει .Εγω είμαι ελλην χριστιανός ορθόδοξος,,αν δεν κάνω λάθος γράφεις leave a response,τη σε πείραξε ,που της έδωσα της ευχές μου,να πάει στο διάολο ,αφού αυτόν υπηρετεί,εκεί θα πάει.

    16. Να πάει στον αγύριστο,που διατυμπανίζει κιόλας με υπερήφανεια ότι ότι είναι κωλοεβραια μασονα,γιαυτο δεν είναι αντικειμενικές οι θέσεις που κατείχε ,είχε πάντοτε υποστήριξη ,από τους άλλους 250 εβραιομασονους πουλημένους βουλευτές ,εκεί σιγοπονταρει η άθεοι ,με της ευχές μου,ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΝΑ ΠΑΣ,σκατοχυχη και να μην ξαναγύρισεις

    17. Οι γυναίκες δεν γίνονται μασόνοι. Μόνο άντρες.

      1. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ Η ΤΑΜΙΑΣ ΜΑΣΣΩΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

    Comments are closed.