16/06/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

«ΓΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ»!- ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ!- ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ SOS ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ… (ΒΙΝΤΕΟ- ΣΟΚ)

Κοινοποίηση:
isis

Στο στόχαστρο της διεθνούς ισλαμικής τρομοκρατίες βρίσκεται η χώρα μας σύμφωνα με ειδικούς του ΝΑΤΟ , και για αυτό από τις αρχές καλοκαιριού έχουν ληφθεί πλέον πρόσθετα μέτρα ασφαλείας αναφέρει δημοσίευμα επικαλούμενο πηγές του ΝΑΤΟ με τον τίτλο «Πιθανός στόχος η Ελλάδα».
 
Κέντρο της Αθήνας , το αρχαιολογικό συγκρότημα  Ακρόπολη -Πνύκα και Αρχαία Αγορά, το Μουσείο της Ακρόπολης, το ακρωτήριο του Σουνίου , τα περίχωρα της Ολυμπίας, ακόμη και αρχαιολογικοί χώροι  της Δήλου, η συνοικία του Μακρυγιάννη (είσοδος στην Ακρόπολη) το Θησείο , Ψυρρή –Γκάζι- Κουκάκι, κρουαζιερόπλοια, οχηματαγωγά πλοία. Ολοι οι παραπάνω μπορούν να αποτελέσουν στόχους του ISIS.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ ΤΟ ISIS ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»!- ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΑΜ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! – OI ΠΙΘΑΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ… (ΒΙΝΤΕΟ)
 
Από τις αρχές του καλοκαιριού, υπήρξε μια συνάντηση σε υψηλό επίπεδο, στην οποία συμμετείχαν οι επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ, που ασχολούνται με το επιχειρησιακό σκέλος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, καθώς και υπηρεσία διεθνούς συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών που σχετίζεται  με την πρόθεση της διεθνούς τζιχάντ να πραγματοποιήσει  «εντυπωσιακά»  τρομοκρατικά κτυπήματα σε δημοφιλείς περιοχές-στόχους στις θαλάσσιες περιοχές της Μεσογείου.
 
 

 
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, εμπειρογνώμονες και  αναλυτές του ΝΑΤΟ αλλά και υπηρεσίες ασφαλείας των χωρών μελών της Συμμαχίας και της Ελλάδας συνέταξαν έναν σύντομο κατάλογο πιθανών στόχων.
 
Οι στόχοι χωρίστηκαν σε κατηγορίες ως εξής: παγκοσμίως γνωστά μέρη αρχαιολογικών χώρων με υψηλή παρουσία  ξένων επισκεπτών διαφορετικών εθνικοτήτων και θρησκειών, νησιά, λιμάνια και πλοία. Με βάση τις λογικές υποθέσεις αυτών των εμπειρογνωμόνων ,  σε κίνδυνο είναι κυρίως το κέντρο της Αθήνας , το αρχαιολογικό συγκρότημα  Ακρόπολη -Πνύκα και Αρχαία Αγορά και το Μουσείο της Ακρόπολης. Οι πιθανοί στόχοι περιλαμβάνουν επίσης σημεία όπως το ακρωτήριο του Σουνίου , τα περίχωρα της Ολυμπίας, ακόμη και αρχαιολογικοί χώροι  της Δήλου.
 

 
Η δεύτερη κατηγορία αναφέρει τα νησιά με ισχυρή διεθνή παρουσία, υψηλό οικονομικό επίπεδο και με μεγάλη επισκεψιμότητα .
 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτός ο «εφιαλτικός» στόχος μπορεί να είναι νησιά όπως η  Μύκονος κά, λαμβάνοντας υπόψη ότι το νησί έχει έντονη «αραβική παρουσία», καθώς και ανθρώπους όλων των ειδών «ελίτ» με πολλά χρήματα. Η τρίτη κατηγορία περιλαμβάνει το λιμάνι του Πειραιά.

 

Επιπλέον, υπάρχουν ανησυχίες ισλαμική δράση, ιδιαίτερα σε χώρους όπως η συνοικία του Μακρυγιάννη (εισόδος στην Ακρόπολη) το Θησείο , Ψυρρή –Γκάζι- Κουκάκι. Αναφέρεται ότι «υπάρχει έντονη παρουσία μουσουλμάνων» σε αυτές τις περιοχές και  είναι δύσκολο να ελεγχθούν. Η τελική κατηγορία στόχων είναι τα κρουαζιερόπλοια και ειδικά τα οχηματαγωγά πλοία που μεταφέρουν επιβάτες καθημερινά. Στα πορθμεία, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός επιβατών διαφορετικών εθνικοτήτων που ταξιδεύουν , κάτι που είναι ελκυστικό για τους τζιχαντιστές . Ενώ σε κρουαζιερόπλοια η είσοδος και η έξοδος ελέγχονται προσεκτικά από ειδικές υπηρεσίες ασφαλείας με διεθνή εμπειρία. Οι  ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν επίγνωση αυτών πιθανών σχεδίων αλλά και του γεγονότος ότι το σύστημα των τζιχαντιστών , όπως το ισλαμικό κράτος, «Αλ-Κάιντα» , δεν  υπακούσει στα διεθνή πρότυπα, και έχουν λάβει εδώ και καιρό τις προφυλάξεις τους.

 
Τα «σημάδια»
 
Εντωμεταξύ στην προσαγωγή ενός αυτοπροσδιοριζόμενου ιμάμη από το Μπαγκλαντές έφτασε προχθές η Ελληνική αστυνομία, ενώ εκτός από τον συγκεκριμένο προσήχθησαν ακόμη τέσσερα άτομα, όπου είχαν μετατρέψει μια αποθήκη σε χώρο λατρείας. Τα συγκεκριμένα άτομα είχαν συγκροτήσει ένα είδος «Ισλαμικής Αστυνομίας» κάνοντας παρατηρήσεις σε γυναίκες που κυκλοφορούσαν στην Αθήνα χωρίς τους ενδεδειγμένους κώδικες συμπεριφοράς που ορίζει το Ισλάμ. Στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε ένας αυτοπροσδιοριζόμενος ως ιμάμης από το Μπαγκλαντές ο οποίος επισκεπτόταν σε καθημερινή βάση ένα χώρο λατρείας στην Αθήνα που χαρακτηρίζεται ως ύποπτος από την Ελληνική Αστυνομία.
 
Ειδικότερα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν στην προσαγωγή του συγκεκριμένου άνδρα προκειμένου να εξεταστεί ο κύκλος των επαφών του και ο ρόλος που κατείχε. Το σκηνικό είναι επικίνδυνο πλέον και για την χώρα και ας ελπίσουμε να μην βρεθούμε στην μέση ενός  ισλαμικού κυκλώνα που απειλεί την Ευρώπη. Άλλωστε η  Ελλάδα δεν ήταν ποτέ μέχρι τώρα στόχαστρο της ακραίας ισλαμικής τρομοκρατίας , κάτι που δεν υπήρχε  ούτε ως πρόθεση τα προηγούμενα χρόνια. Όσο όμως  χάνουν έδαφος  οι ισλαμιστές στην Συρία και την Λιβύη , τόσο θα γίνονται πιο επικίνδυνοι στην Ευρώπη και αυτό θα πρέπει να  προβληματίσει ιδιαίτερα όλες τις αρχές  ασφαλείας.
 
Νέο περιστατικό προβληματίζει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ,  μετά τη σύλληψη -το μεσημέρι του Σαββάτου- 34χρονου Ιρακινού, που κρατούσε μεγάλο σπαθί έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας. Ο 34χρονος που κινείτο απειλητικα ανάμεσα στους πολίτες συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που φέρεται να ειδοποιήθηκε από τον φύλακα του Μουσείου.
 Να σημειωθεί ότι, οι κάτοικοι της περιοχής των Ιτεών κοντά στην είσοδο του νέου λιμανιού της Πάτρας νόμιζαν πως έβλεπαν κάποιο βιντεάκι από αυτά που ευρέως κυκλοφορούν στο youtube και δείχνουν τζιχαντιστές να τρομοκρατούν κάνοντας «βροντερές» επικλήσεις στον Αλλάχ.
 
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Περίπου εκατό άτομα είχαν σχηματίσει «κύκλο» είχαν βγάλει τα παπούτσια τους, ένας στη μέση έψελνε και οι υπόλοιποι επικαλούνταν τον Αλλάχ. «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναζαν δυνατά, ενώ στο τέλος της προσευχής τους, άρχισαν να υψώνουν τις γροθιές τους και να φωνάζουν και πάλι «Αλλάχ Ακμπάρ». Όλα αυτά στο πίσω μέρος της ΑΒΕΞ, δίπλα από το γκαράζ των λεωφορείων του ΚΤΕΛ.
 
Οι κάτοικοι θορυβήθηκαν, μια και οι «πιστοί» Αφγανοί έδειχναν «αγριεμένοι» μετά την προσευχή τους. Ανησύχησαν δε, όταν τους είδαν με υψωμένες τις γροθιές να φωνάζουν το περιβόητο «Αλλάχ ακμπάρ». Και την επομένη όμως ημέρα οι Αφγανοί δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια. Οι κάτοικοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες μίας ενέργειας που τελευταία κάνουν οι μετανάστες προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο να τους χτυπήσει αυτοκίνητο, όταν προσπαθούν να εισβάλλουν στο λιμάνι διασχίζοντας κάθετα την παραλιακή Ακτή Δυμαίων. Ρίχνουν λάδι στο οδόστρωμα. «Το “χουν ξανακάνει πολλές φορές» μας δηλώνει κάτοικος της περιοχής. Την ίδια ώρα διαστάσεις χιονοστιβάδας τείνει να λάβει το μείζον θέμα των μεταναστών που διαμένουν και κινούνται στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας. Η Ελληνική Αστυνομία άφησε πολύτιμο χρόνο να χαθεί και τώρα οι επιτελείς της «τρέχουν και δεν φθάνουν». Μετακινώντας καθημερινά στην παραλιακή ζώνη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που στην ουσία παίζουν το ρόλο του απλού παρατηρητή, επιδιώκουν απλά να καλύψουν την πλευρά του νομίσματος που «γράφει»: «αισθητή παρουσία» και μόνον».
 
Στην ουσία η τοπική ΕΛ.ΑΣ. αδυνατεί να δώσει έστω και ένα ήπιο στίγμα αστυνόμευσης, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών που διακινούνται στην ευρύτερη περιοχή διαθέτουν άδεια ασύλου. Ταυτόχρονα, επιτρέπει να αυξάνεται κατακόρυφα ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος για τους ίδιους τους αλλοδαπούς, που στοχεύουν κατ’ ευθείαν στην περίφραξη του Λιμανιού, διασχίζοντας σε ανύποπτοι χρόνο μία λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Μακάρι τα ισλαμογουρούνια να αρχίσουν να μακελεύουν τους φραπεδάτους, μπας και ξυπνήσουν.

  2. Viki ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΜΗ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ!!! ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΑΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΘΑ ΚΩΛΩΝΑΝ??? ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΑΝΤ ΕΞΑΛΛΟΥ(ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ), ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ -ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ- Ο ΑΣΑΝΤ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ!!! Η ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΚΑΙ Η ΛΑΤΤΑΚΕΙΑ, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΌΡΕΤΙΚΑ ΕΘΝΗ ΣΥΜΒΙΩΝΑΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!!!

  3. Οι Συριοι δεν ειναι οι πολιτισμενοι μουσουλμανοι που θα συμβιωσουν αρμονικα μεταξυ τους οπως ονειρευεσαι , Υπουργειο Εσωτερικων… αποτελουνται απο διαφορετικες φατριες και αιρεσεις και σφαζονται μεταξυ τους… κοιτα πως καταντησαν την χωρα τους …. οι περισσοτεροι απο τους Συριους που δεν τακτοποιηθηκαν στην Γερμανια , ειναι τζιχαντιστες …οσοι δεν ειναι εμποροι ναρκωτικων δηλαδη.

  4. “Αξιοζήλευτη” η προσπάθειά σας να ενισχύσετε την ισλαμοφοβία, αλλά δε θα σας περάσει. Όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες ξέρουμε πώς να αντιμετωπίζουμε τους τρομολάγνους ελληναράδες.

  5. ΜΠΑ!!! ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ;

  6. Μύκονος:Να ένας καλός-ο καλυτερότερος θα έλεγα- στόχος!…Και μάλιστα ΤΩΡΑ!Στην φουλ” σήζον ”,που λέει κι η καριόλα ψιψίνα του Μαραθώνα…

    Το ξεβρώμισμα να ξεκινήσει από εκεί που όζει η σαπίλα του γλόμπου ολόκληρου!
    Ε,μετά;…Οι γνωρίζοντες και ΚΑΛΑ προετοιμασμένοι,θα ξεκωλιάσουν κατά πως πρέπει και αρμόζει(όπως έχει συμβεί πολλάκις κατά τη μακραίωνα ΙΣΤΟΡΙΑ της Ιεράς Γης),τον συρφετό ολόκληρο των λαθροσκούπιδων της γαμημένης θρησκείας που είναι δημιούργημα των χαιδεμένων και πολυχρονεμένων και περιούσιων γουρουνιών του γλόμπου.

  7. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;;;ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΦΑΛΑΓΓΙ ΤΑ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ! ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΓΟΝΑΤΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΣΤΟ ΓΡΑΝΙΚΟ, ΣΤΑ ΓΑΥΓΑΜΗΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ Κ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ, Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ! ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ…….

  8. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!! ΣΥΜΜΕΡΙΖΩΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ!!! ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ!!! ΕΤΣΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΨΕΙ Ν’ ΑΝΗΣΥΧΕΙ!!! ΟΙ ΔΕ ΣΥΡΙΟΙ, ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΣΕ ΦΥΛΑΣΣΩΜΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΑΣ, ΜΕ ΣΥΡΙΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ!!! ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ!!! ΟΙ ΔΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!

    1. Αυτη η ανακοινωση θα λεγοταν απο ενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ κρατος . Στις μερες μας το κρατος ειναι ανθελληνικο και σκοτωνει τους Ελληνες , φερνοντας ταυτοχρονως οτι σαβουριαρικο διποδο κυκλοφορει στον πλανητη .
      Ας ειμαστε ομως ετοιμοι , διοτι οι εχοντες ελευθερο νου , γνωριζουν απο χρονια οτι καποια στιγμη θα τους δωσουν εντολη να σκοτωσουν οσους περισσοτερους Ελληνες μπορεσουν .
      Απο την εποχη του αλητη δοσιλογου σαμαρα και μεχρι σημερα , εχουν φερει πολλα εκατομμυρια για να μας ξεκανουν .
      Ειναι δε οπλισμενοι με πολεμικα οπλα και παρα πολλοι απο δαυτους , εκτος απο αδιστακτοι ειναι και εμπειροπολεμοι .
      Ομως , ΕΜΕΙΣ θα τους δειξουμε οταν ξεκινησουν τι εστι τζιχαντ …
      Ο.Υ.Κ

  9. ΠαρεξηγησιΣ άκυρο το μήνυμα νόμισα πως έγραψες υπέρ των Μουσουλμάνων.

  10. Εκεί στο Θησείο που μαζεύονται όλα τα άπλυτα να τους τιναξει ένας στον αέρα. Τωρα απειλούνται οι καριολες οι ελεεινιδες που τα πετάνε όλα έξω και καποιες πανε και με “επενδυτες”τελευταία και τα άπλυτα στις περιοχές τους από το Ισλαμ. Φύγατε από το Θεό αντίχριστοι κι αυτός θα σας τιμωρήσει.

  11. Τι λες ρε κολομπαρά που το Ισλάμ είναι ειρηνική θρησκεία, το 98% των επιθέσεων είναι από μη μουσουλμάνους; εδω γελάνε Και για να σου πω ρε υποκριτή από που ως που αποκαλείς την Ελλάδα πατρίδα σου άντε στα τσακίδια πράκτορες πηγαίνετε από κει που ρθάτε όλοι.

Comments are closed.