ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΑΚΗ! TO MAKEΛΕΙΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ “ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ” ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΤΔ- ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ- ΕΚΑΝΕ 865.ΟΟΟ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!

    Κοινοποίηση:
    800

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    Ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν Υπουργός Δημόσιας Τάξης επί Γρηγορόπουλου! Ξέρετε την εξέγερση που ήταν μπροστάρης ο ΣΥΡΙΖΑ…
    Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ INTRACOM-SIEMENS
    Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος  ήταν νομικός Σύμβουλος της Intracom του Κόκκαλη
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ
    το αυθαίρετο του Λάτση “ΤΗΕ ΜΑLL”
    ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    “Ιπποκράτειος Πολιτεια”, στο οποίο θα επανέλθουμε….
    EXEI ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
    και όλους τους μνημονιακού νόμους
    865.000 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΑΥΛΟΥΠΟΥΛΟΥ

    Ως βασικό στέλεχος των κυβερνήσεων Καραμανλή 2004 – 2009, ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει δεχθεί έντονη κριτική τόσο από την κεντροαριστερά και την αριστερά, όσο και από το εσωτερικό της κεντροδεξιάς. Το ΠΑΣΟΚ αλλά και πολιτικοί από τον φιλελεύθερο χώρο, τον κατηγόρησαν ότι διόρισε στο Δημόσιο χιλιάδες «γαλάζια παιδιά», παρακάμπτωντας και απαξιώνοντας το ΑΣΕΠ με τεχνάσματα όπως η προφορική συνέντευξη, που ονομάστηκε «γαλάζια συνέντευξη», επιβαρύνοντας έτσι το κράτος και συμβάλοντας στην οικονομική κρίση.Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, ο Παυλόπουλος ήταν υπεύθυνος για 865.000 διορισμούς στο Δημόσιο (μόνιμων και συμβασιούχων), μεταξύ των οποίων οι 170.000 ήταν μόνιμοι και αορίστου χρόνου, δηλαδή μέχρι σήμερα το κράτος υποχρεούται να τους πληρώνει. Ο Θάνος Τζήμερος δήλωσε ότι «ο επόμενος ισοβίτης πρέπει να λέγεται Παυλόπουλος».

    Από την μεριά της Δεξιάς, κατηγορήθηκε για πρωτοφανή αδιαφορία στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, που γιγαντώθηκε επί των ημερών του, για την κατάρρευση των υπηρεσιών του υπουργείου Εσωτερικών στις μεγάλες φωτιές της Πελοποννήσου το 2007, καθώς και για την αμυντική στάση του στα «Δεκεμβριανά» του 2008. Στελέχη του ΛΑΟΣ όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσαν ότι ο Παυλόπουλος υπήρξε από τους πλέον αποτυχημένους υπουργούς της Μεταπολίτευσης σε ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας

    Στοιχεία για τις προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο την περίοδο 2004-2009
    Σύμφωνα με αυτό ο αριθμός τους αντιστοιχεί στο 129% του σημερινού υπηρετούντος προσωπικού.
    Την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας όπως δημοσίευσε καθημερινή εφημερίδα, από τον Κώστα Καραμανλή προσελήφθησαν στο Δημόσιο 865.000 άτομα, ενώ σήμερα σε όλο το Δημόσιο απασχολούνται 670.000.
    Αναλυτικά:
    Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
    Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
    Συμβασιούχοι έργου 161.383
    Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
    Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
    Θητεία 1.542
    Σύνολο 865.132
    15000000000
    Στην πλειονότητά τους οι προσλήψεις της περιόδου εκείνης δεν έγιναν μέσω ΑΣΕΠ. 6 στις 10 ήταν για για υπαλλήλους με σύμβαση έργου ή ορισμένου χρόνου, οι διαδικασίες για τις οποίες δεν υπάγονταν τότε στον έλεγχο της ανεξάρτητης Αρχής. Mόνο δύο στις δέκα προσλήψεις αφορούσαν μόνιμο προσωπικό, για το οποίο οι φορείς ήταν υποχρεωμένοι να τηρούν διαφανείς διαδικασίες.
    Ωστόσο, και σε αυτή την περίπτωση καθιερώθηκε η προφορική συνέντευξη. Παράλληλα, με το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου κατέστη δυνατή η μονιμοποίηση 35.240 συμβασιούχων που απασχολούνταν στο Δημόσιο. Είναι χαρακτηριστικό πως την πενταετία Καραμανλή προσλαμβάνονταν κατά μέσο όρο ετησίως περίπου 98.400 συμβασιούχοι, αριθμός υπερδιπλάσιος των σημερινών 45.600 απασχολουμένων ως συμβασιούχων.

    ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

     

    Παυλόπουλος ο τίμιος. Ψήφισα να σας πάρουνε το σπίτι αλλά δεν είμαι προδότης, σας προειδοποίησα.

    ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΕΞΗ – ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΛΑΕΙ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    58 Σχόλια

    1. Ναι γι αυτό όσους διόρισε τότε ψηφίζουν τώρα ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Και ευεργετηθέντες, και αχάριστοι.Και λαμόγια και φασίστες.Και κλέφτες και παριστάνουν και το θύμα.ΘΑ ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ

      1. Εσύ πρέπει να μάθεις να σκέφτεσαι με την βοήθεια τού κοινού,
        γιατί μόνος σου δεν τα καταφέρνεις.

    2. ρε κουφάλες του συριζα τα κάνατε πλακάκια με τους νδημοκράτες, άλλα τη να κάνουμε και η δυο φασίστες ήσαστε

    3. Αναρρωτιόμασταν, άν μπορούσε το σύστημα να βρεί χειρότερο πρόεδρο από τον Παπούλια!!! Κι όμως ο υπόνομος τού συστήματος είναι άπατος!!!
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΚΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    4. οταν μια νεοεκλεγμενη αντισυστημικη αντιμνημονιακη κυβερνηση οπως ισχυριζεται η ιδια,θελει να κτισει κατι καινουριο απο αφθαρτα υλικα,ε τοτε οταν βαλει φθαρμενα υλικα ολο το πολιτικο οικοδομημα ειναι σαθρο απο την κορυφη της πυραμιδας μεχρι τον πατο!

    5. ΜΑ αυτοί ακριβώς είναι οι λόγοι που τον πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ.
      Όταν ο Πάκις έμπαινε στην Μασωνία γι αυτό το έκανε;
      όταν ο Πάκις έλεγε για τους λάθρο γι αυτό το έκανε
      όταν ο πακις διόριζε (αριστερούς και δεξιους) γι αυτό το έκανε
      Όταν ο Πάκις ψήφιζε μνημόνιο γι αυτό το έκανε
      Τώρα δικαιώθηκε!
      Ο Συριζα ξέρει πολύ καλά τι κάνει.
      Πάντως ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση , ασορτί ε την δημοκρατία ας και το Συνταγματικό τόξο.

    6. Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ…..ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΥΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…….

      ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ…..ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ……

      ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    7. Άντε βρε… να πάμε πάλι στο Σύνταγμα μαζικά… να συμπαρασταθούμε στην κυβέρνηση που… μας έκανε υπερήφανους… δυο-τρεις μέρες… με κονιάκ και παξιμαδάκια αυτή τη φορά… και καφέ της παρηγοριάς… να κλάψουμε την μακαρίτισσα την ελπίδα… την προσφιλή μας….που την χάσαμε …νεογέννητη!

    8. ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΟΛΟΒΕ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ;ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ; ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ …ΠΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΟΥΡΓΟΥΣ..ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΘΥΚΕΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΗΛΑΔΗ.ΠΧ..ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΧ..ΑΛΛΑ ΕΝΤΙΜΟ…ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ…Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ….

    9. Ένας δεξιός μου είχε πει πως ο Πάκης κυρίως διόριζε αριστερούς.

    10. Δεν θέλατε ΧΑ ε; Φάτες τους τώρα και αυτούς. Καλή συνέχεια από τους προηγούμενους…

    11. Γιατί όλοι ξεχνάτε το νόμο περί ευθύνης υπουργών?Πάκης και Βενιζέλος οι πρωτεργάτες! Τσίπρα σήμερα έπεσες σαν χάρτινος πύργος και προσπάθησες να στρέψεις τα μάτια του κόσμου στον Πάκη γιατί δεν θέλεις να ασχοληθούμε με την κωλοτούμπα σου! Όλοι τα ίδια @@@..

    12. Τι να πει κανείς με αυτά που συμβαίνουν . Όσοι ψηφίσανε συριζα θα πρέπει να είναι χαρούμενοι από τη μια μεριά προκόπης πρόεδρος, από την άλλη σήμερα ανακοινώθηκε από τον Πανούση ότι θα κλείσει την Αμυγδαλέζα και θα αφήσει ελεύθερους 4500 λάθρο οι οποίοι έχουν δηλώσει ψεύτικα στοιχεία για να μην απελαθούν. Τέτοια ανευθυνότητα και τέτοια πρεμούρα με τους λάθρο είναι πολύ περίεργη. Στέφανε επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό κάνε ρεπορτάζ γιατί η εγκληματικότητα θα χτυπήσει κόκκινο. Ο τσίπρας είπε ότι η Ελλάδα σε 6 μήνες θα είναι τελείως διαφορετική και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται δυστυχώς.

    13. Γιατί όλοι σας ξεχνάτε το νόμο περί ευθύνης Υπουργών?Πάκης και Βενιζέλος οι πρωτεργάτες!!

    14. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΚΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΜΑΣΟΝΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΟΙ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    15. Χιο κατηγορησε τον για ότι θελεις, το να μιλας όμως για γαλαζιες προσληψεις είναι εντελως λαθος. Σιγουρα θα επωφεληθηκαν και καποιοι γαλαζιοι, αυτό όμως δεν αφορα το συνολο των “προσληψεων”. Προφανως είμαι κι εγω μεσα στους 865.000, μονο που ουτε εγω είμαι γαλαζιος αλλα ουτε και πολλοι πρωην συνάδερφοι μου. Λεω πρωην συνάδερφοι επειδή είμαι πλεον απολυμενος σχολικος φυλακας. Οι σχολικοι φυλακες εργαζονταν συνεχως επι 5 χρονια και όλα αυτά τα χρονια μας δουλευαν συνεχως οι υπουργοι του ΠΑΣΟΚ (Σκανδαλιδης, Βασω Παπανδρεου). Μας πηγαιναν από παραταση σε παραταση και μας ειχαν ομηρους. Δεν ξερω αν ο Παυλόπουλος είναι κακος, παντως χειρότερος από τον Σκανδαλιδη και την Β. Παπανδρεου δεν είναι. Αυτά τα πασοκοσκυλα που καποτε στις συγκεντρώσεις τους κραταγα από 2 σημαιες σε κάθε χερι, μας φερθηκαν με τον πιο χυδαιο τροπο.

      1. Εμεις αδερφε κραταμε τα Μεταπτυχιακα μας στο Χερι, ειμαστε ανεργοι και μας χρεωνουν με Φορους Εισφορες Χαρατσι και Τοκους για να πας να δουλεψεις εσυ που κραταγες τις Σημαιες του ΠΑΣΟΚ στο χερι !!!! Δεν σε κατηγορω…αφου μπορεσες να επιβιώσεις με αυτόν τον τροπο, μπραβο σου και μαγκια σου !!! Υποστηριξε τους λιγο ακομα, ας παει το Χρεος και ένα Τρις… ας ερθει και ο Αρμαγεδδών !!!

      2. Καλά να πάθεις εσύ και οι όμοιοι σου! Για να την βολέψετε , εις βάρος μας, ψηφίζατε τα ρεμάλια που μας κατέστρεψαν. Τώρα φάτε αυτα τα σκατά που ψηφίζατε. Εμεις όμως τι φταίμε;
        Δεν είστε θύματα είστε συνένοχοι.

    16. ΤΟ’ΚΑΝΕ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗς ΠΑΛΙ…ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΟΙ…ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΜΑΣΟΝΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ

    17. Κριμα δε περιμενα να προτινουν αυτον τον αχρηστο για προεδρο, δυστυχως αυτη η χωρα μαλλον ειναι καταδυκασμενη να κυβερνειται απο μα@@@@@ κατι που το πληρωσαμε και θα το πληρωσουμε και στο μελλον

    18. δεν το πιστευω ,,,μεγαλη κολοτουμπα ,δηλαδή εδώ είναι που λενε όλα τα γουρούνια είναι ιδια και φιλοι ,,γιατι ρε καραγκιόζηδες τραβιόμαστε τοσο καιρο ;;;για να βγαλετε προεδρο αυτόν τον τυπο που εχει μια φωλια γεματη σκατα;;; εχουν κολο οι βουλευτες του σιριζα να τον μαυρισουν; Δεν ασχολουμαι πλεον με πολιτικα …ειστε ολοι πουλημένοι….

    19. Εάν δυσανασχετησαν να ΜΗΝ τον ψηφισουν αδερφε !!! Ο κοσμος δεν μπορει να καταλαβει ότι ολοι αυτοι είναι μια παρεουλα που τα βρισκουν μεταξυ τους !!! Ψηφισε εσυ ΣΥΡΙΖΑ για να κανει Ειδικα Δικαστηρια με τον Πακη Προεδρο της Δημοκρατιας !!! Να πατε ολοι οι “πρωτη φορα αριστερα” στην Σκουφα στο Κωλονακι να φατε γλυκο από τον Πακη, κερναει σημερα…. Κοροιδα !!!

    20. Στέφανε εσύ μην μασάς ρε , ανεξάρτητη δημοσιογραφία και τα μυαλά στα κάγκελα ! Ξύπνα ρε Στέφανε τον κόσμο τι έγινε και ο αγαπημένος σου επαναστάτης ο Αλέξης έβαλε τον Φάντη με την πετσέτα για πρόεδρο !
      Και βάζε ρε ανεξάρτητε δημοσιογράφε και όλα τα σχόλια , όχι μόνο αυτά που σε πάνε κρέμα ….

    21. αυτο το σιχαμα προτειναν για προεδρο;
      ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!

    22. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, η Ελλάδα προτίθεται αύριο 18/02/2015 να καταθέσει αίτημα για την παράταση κατά έξι μήνες της δανειακής σύμβασης.

      φήμες ή πραγματικότητα;

    23. ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ; ΟΤΙ ΕΚΑΨΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ..ΤΙ; ΑΥΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ; ΜΠΡΑΒΟ..ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

    24. ΑΝΩΔΥΝΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
      Δεν κατάλαβα τι πρόβλημα έχετε με τον Παυλόπουλο; Δεν ξέρετε ότι ο ΠτΔ είναι μια μαριονέτα για τις Παρελάσεις και μόνο (τις οποίες απ’ ό,τι ξέρω ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει εκτός αν θέσει βέτο ο Καμμένος); Άντε να βραβεύει και κανέναν αθλητή που θα πάρει το χρυσό ή την Παπαρίζου όταν ξανακερδίσει τη Eurovision. Μια χαρά είναι ο Προκόπης. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να μη συμβιβαστεί στο Συμβόλαιο που “υπέγραψε” με το λαό. Η επιλογή Παυλόπουλου, που θα ψηφιστεί και από την Αντιπολίτευση, είναι ένας ανώδυνος συμβιβασμός που εξασφαλίζει τη συνέχεια της Κυβέρνησης στο έργο της.

    25. τα στερνά τιμούν τα πρώτα

      ο Παυλόπουλος έχει την ευκαιρία να αποδείξει αν είναι πατριώτης

    26. ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ…. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΙΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ “MAKELEIO” ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.

      1. Περίμενε λίγο ρε @ανώνυμε να μιλήσει ο Στέφανος με Κουμουνδούρου και θα επανέλθει με ψαγμένο ρεπόρτο που θα καθηλώσει .
        Για να μην χάνεις τον χρόνο σου όμως , χάζεψε (πάρε μάτι , όπως λέει και ο ίδιος) καμιά τσόντα από αυτές που έχει στην επάνω ή στην αριστερά πλευρά του αντημνημονιακού σάϊτ του .

    27. ΤΙ ΠΑΚΗΣ ΤΙ ΠΑΚΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΠΕΠΗ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΑΙ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΓΙΑ ΠΤΔ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΤΑΒΛΟ.ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ

    28. Aδέρφια,δεν αλλάζει αυτός ο τόπος,πάρτε το χαμπάρι.Εαν ηταν σωστοί,εκει στο Συριζα μεριά δεν θα πρότειναν αυτόν τον λοπωδύτη πρόεδρο τηs Δημοκρατίας.

    29. Στέφανε..Το ενδεχόμενο να θέλει ο Τσίπρας εκλογές αποκτώντας την αυτοδυναμία χωρίς τη σκιά των ΑΝΕΛ για να εφαρμόσει το όποιο σχέδιο έχει κατά νου ,το έχεις σκεφτεί; Είσαι σίγουρος ότι είναι αποδεκτός από τους βουλευτές της κυβέρνησης;…Για σκέψου το λίγο. Ευρείας αποδοχής ξαφνικά και από το πουθενά ο Πάκης;…Κάτι δε μου αρέσει.

      1. Δεν είναι ότι κάτι δεν σου αρέσει @Δίκαιε , απλά …περνάς στο επόμενο επίπεδο κολοτούμπας και την κάνεις συνειδητά , μην ανησυχείς .
        Χαχαχαααα ! …την ψάχνει λέει πολύ ο παίκτης , δεν τα χάβει εύκολα !

        1. Αγαπητέ..”Ρε έχετε παραγγείλει όλοι ;΄΄ Βγάζεις εύκολα συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζεις..Πληροφοριακά δεν παίζω στο τερέν ούτε Αριστερά..ούτε Δεξιά..ούτε Κέντρο..ούτε Λίμπερο..ούτε στα Άκρα..το πιάσες ή να κάνω και κακά;..

    30. ΧΑΧΑΧΑ ΘΑ’ΘΕΛΑ ΝΑΒΛΕΠΑ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΤΩΡΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΖΩΑ! Ε, ΖΩΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

    31. ο αλεξης τσιπρας απο εδω και μετα μετονομαζεται ως αρτεμης ματσας της αριστερας η αδολφος χιτλερ της αριστερας

      1. Τι κεραμιδα ήταν αυτη ρε Αλέξη στο κεφάλι μου.Δεν μπορώ να συνελθω.Αντε εσύ ξέρεις??

    32. Κάποια στιγμή θα καταχωρηθεί!!

      Επειδή “Αντιστεκόμαστε” με “ΑξιοπρέπειΑ”!!

    33. Επειδή “Αντιστεκόμαστε” με “ΑξιοπρέπειΑ”!

    34. ποιος ΓΚΑΓΚΑΟΥ τους προτείνει όλους αυτούς?
      Ντόρα, Σαβραμό, Πάκη? άντε και Καραμανλή Junior

    35. Επειδή κάνουμε “Αντίσταση” με “Αξιοπρέπεια”!!!!

    36. Ελευθερία, ισότης, αδελφότης και για ΠΤΔ ο Προκόπης!

    37. @ΠΡΟΚΟΠΗΣ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ

      ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 400-500000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕ 2-3 ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΥΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΧΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΧΙΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΔΙΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ, ΤΑ ΕΦΑΡΠΑΞ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΦΙΑ ΟΥΤΕ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΚΕΡΔΟΣ. ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΔΕΚΟΤΖΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 4750 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. ΦΟΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΕΩΝ ΣΤΟ 10% ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΥΨΟΥΣ ΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ. ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΤΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΕΛΟΣ!!!

    38. Εσυ να το δεις Χιο ….. μερικες φορες εισαι σαν να δεν διαβαζεις τα ιδια σου τα αρθρα….Η αφελεια που επιδεικνυεις ειναι σχεδον υποπτη…Νομιζω εισαι εντιμος οποτε πρεπει να κοιταξεις λιγο τον περιγυρο σου η αν δεν σε επηρεαζει κανεις, κοιταξε λιγακι το μυαλο σου και τον τροπο σκεψης σου που θυμιζει νηπιο με ελαφρα καθυστερηση…

      ΕΛΕΟΣ!!!!!

    39. Τους δικους του Διορισμούς πληρωνουμε σημερα εμεις οι Ανεργοι. Μονο που Στεφανε πρεπει να αλλαξεις τον τιτλο…δεν ηταν γαλαζιες οι Προσληψεις. Πασοκατσηδες με Συμβασεις ηταν ολοι αυτοι που χωθηκαν στο Δημοσιο τα προηγουμενα χρονια και ηρθε ο Πακης και τους εκανε Μονιμους με Νομο. Και ζητανε τωρα να πληρωσω εγω ο Ανεργος Χαρατσια Εισφορες Φορους και με τοκο 8% για να περνανε καλα τα λαμογια και οι γλυφτες !!!!! ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ… ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΑΤΕ ΜΕΤΑ !!!!???

    Comments are closed.