“ΒΡΑΖΟΥΝ” ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ – ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ – ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ, ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ – ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ… ΣΩΒΡΑΚΑ

    Κοινοποίηση:
    evros

    Η Κυβέρνηση των κατσαπλιάδων που έχουν καταλάβει το Μαξίμου και την εξουσία όχι μόνο είναι ανίκανη αλλά και επικίνδυνη.

    Το επεισόδιο στον Έβρο τείνει να μετατραπεί σε άλλη μία μαύρη σελίδα για το Έθνος (βλέπε Ίμια). Όσο περνούν οι μέρες έρχεται στην επιφάνεια το τι πραγματικά συνέβη στον Έβρο σε αντίθεση με τα ψέμματα που μας πουλάνε.

    Σύμφωνα με έγκυρες στρατιωτικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα meaculpa.gr, αλλά και πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους οικείοι του ενός Έλληνα στρατιωτικού, η απαγωγή των δύο στελεχών συνέβη ως εξής:

    Κατά πρώτον, δεν ήταν σε περίπολο – έχει γραφτεί και διασταυρώνεται πανταχόθεν! Ο λοχίας, πολύ “παλιός” στη μονάδα και γέννημα-θρέμμα της Ορεστιάδας είχε πάρει τον “νέο” ανθυπολοχαγό, που πρόσφατα μετατέθηκε στην Ταξιαρχία “Ρίμινι”, για να του “δείξει τα κατατόπια” σε μια πολύ “περίεργη” περιοχή ελάχιστα χιλιόμετρα μακριά από το τριεθνές. Τα δύο στελέχη επέβαιναν σε τζιπ του ΕΣ – το οποίο επίσης βρίσκεται σε τουρκικά χέρια – και πήγαιναν από τη Βύσσα προς τις Καστανιές. Η ενέδρα των επίλεκτων “Μπορντό Μπερελί”, που μετά το πραξικόπημα έχουν καταστεί μια μονάδα προσωπικά αναφερόμενη στον Τούρκο πρόεδρο, εκδηλώθηκε στην περιοχή της Βύσσας και σε ελληνικό έδαφος – πέραν πάσης αμφιβολίας ή αμφισβήτησης.

    Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ του meaculpa.gr, το περιστατικό ήρθε ως κορύφωση δυο εβδομάδων πολύ υψηλής έντασης στον Έβρο, που συνάδει με τα τεκταινόμενα σε Αιγαίο και Κύπρο. Έλληνες αγρότες, αλλά και στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι σε σημεία που μπορούν Τούρκοι κομάντος εισέρχονταν τελευταία εκατοντάδες μέτρα εντός του ελληνικού εδάφους.

    Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, σημειώνονται “εμπλοκές” με “γαλλικά” με Έλληνες πολίτες! Από το ρεπορτάζ επίσης προκύπτει ότι σε τουρκικά χέρια βρίσκεται το τζιπ, ο ασύρματος και ο οπλισμός των Ελλήνων στρατιωτικών – κάτι για το οποίο δεν έχει ακουστεί τίποτα από επίσημα ελληνικά χείλη. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν οι δύο απαχθέντες προέβαλαν αντίσταση – ως όφειλαν.

    Επίσης, επιβεβαιώνεται ότι οι δύο στρατιωτικοί μας έχουν δεχθεί βία. Ειδικά στον Στρατό Ξηράς, η ατμόσφαιρα είναι πολύ βαριά – δύο Έλληνες, αξιωματικός και υπαξιωματικός, το όχημα και ο οπλισμός τους βρίσκονται στην Τουρκία ως πιόνια σε μια βρώμικη σκακιέρα. Μένοντας μακριά από μικροπολιτικές προσεγγίσεις, από την ελληνική κυβέρνηση απαιτείται το μείγμα αλήθειας και αποτελεσματικότητας που θα φέρει τους δύο πίσω σώους και ασφαλείς το συντομότερο!

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    68 Σχόλια

    1. Να μας απαντήσουν οι διοικουντες γιατί στις 02 Μαρτίου 18 στις καστανιες αφέθηκαν 5 Τούρκοι κομαντος με πιστόλια ελεύθεροι;

    2. Ειχαμε μια ελπιδα στο στρατο αλλα τελικα ειναι ολοι μπουχεσες και εκτελουν διαταγες πολιτικων, δηλαδη δεκανικια του συστηματος. Καλα σας καναν και σας πηρανε οι μογγολοι, δεν αξιζετε κανεις ουτε να πολεμησετε, μολων λαβε λεγανε οι σπαρτιατες και εσεις τα δωσατε με χαμογελο. Να σας μασει φλωροι. Σας ξεβρακωσαν οι ξυπολητοι μογγολοι. Καταδρομεις και μαλακιες, αν σας βασταει καντε μαγκιες αν δε γλυψετε την πατουσα του καθε πολιτικου βρωμιαρηδες πατριδοκαπηλοι ολοι σας. Ουστ σας σιχαθηκα τουρκοσποροι.

    3. 1). Δεν υπάρχει περίπολο με 2 άτομα. Αν έτσι το έχουν, ο Ταξίαρχος έπρεπε να έχει παραιτηθεί.
      2). Οι ένστολοι πληρώνονται τζάμπα μια ζωή για να αποδείξουν όταν το χρειαστεί η Πατρίδα την αφοσίωσή τους σε αυτή. Αν έκαναν τις γνωστές ηλιθιότητες που κάνουν όσοι υπηρετούν στα σύνορα, δηλαδή να μπαινοβγαίνουν και οι μεν και οι δε και να ανταλλάσσουν ακόμα και προϊόντα με τους Τούρκους, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ευθύνες τους και να δικαστούν.

      1. εχεις υπηρετησει στα συνορα και εχεις καποια πειρα?

    4. Το Δόγμα των ¨Ανοιχτών Συνόρων για όλους και το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του”, πήρε σάρκα και οστά από τη Κυβέρνηση των ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΣυριζΑνθέλ.

    5. ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ…ΝΑ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ..ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…..

    6. Καλα η μ….και παει συννεφο.Εχουν ξεπερασει κάθε οριο επιστημονικης φαντασιας οι πληροφοριες και τα σεναρια κάθε χαζοχαρουμενου αναλυτη εδω και μερικες μερες.
      Για ποια απαγωγη και ποια ενεδρα μιλατε ρε ασχετοι?
      Ουτε μια στο εκατομυριο δε θα τολμουσε τουρκος να μπει σε τετοια κινηση.
      Οσο για τις αρλούμπες των ασχετων δημοσιογραφων αλλα και κάθε καραγκιοζη στρατιωτικου και πολιτικου που ακουσε και επαναλαμβανει ότι το να μπαινοβγαινουν οι δικοι μας αλλα και οι απέναντι στην απέναντι μερια είναι συνηθες φαινομενο τι να πει κανεις?
      Ουτε μετα από 10 εγκεφαλικα επεισοδια δεν θα μπορουσε καποιος να μπερδευτεί και να περασει τα σύνορα στον εβρο ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ.
      Ειδικα στην συγκεκριμενη περιοχη είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
      Για να τα παρουμε με τη σειρα λοιπον μπας και καταλάβετε επιτελους τι τρεχει.
      Καταρχήν δεν ηταν σε περιπολο οι δυο τους ουτε πατημασιες ειδαν ουτε μπηκαν μεσα σε τουρκικο εδαφος.
      Μια συνηθισμενη συναλλαγή χορταρικου πηγαν να κανουν με καποιους εξισου μαλ…ες από απέναντι μεσα στο μικρο δασακι βορεια από τις δυο σκοπιες (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ) περιπου 100-200 μετρα αποσταση
      σε σημειο που τα δεντρα είναι χρωματισμένα και από τις δυο μεριες κοινως στο συνορο ακριβως.
      Η δουλεια όμως στραβωσε γιατι καποιος αξιωματικος τουρκος ειχε παρει χαμπαρι τι παιζει με καποια μοσχάρια δικα του και τους ειχε καρτερι..
      Ετσι κατεληξε να χεστουν ολοι τους όταν ξαφνικα βρεθηκαν φατσα καρτα με την ομαδα του τουρκου αξιωματικου και εγινε απλα μπαχαλο.
      Οι δικοι μας απλα ταχασαν ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ενώ μπορουσαν ανετα απλα να φυγουν (γιατι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ )και ο τουρκος αξιωματικος απλα εμπλεξε σε κατι που δεν ηθελε καν.
      Αντι να πιασει τους πιτσιρικάδες του και να κανει το κομματι του στους ανωτερους του φορτωθηκε σε μια στιγμη και δυο ελληνες στρατιωτικούς και τωρα εχει χασει την ησυχια του πιθανον να εχει και κυρωσεις οσο και αν σας φαινετε παραλογο.
      Ουτε τζιπ υπηρξε ουτε τιποτα.Δεν περναει τζιπ από την πανω πλευρα γιατι είναι το ποταμι ο αρδας και από τη μερια που είναι οι σκοπιες η αποσταση είναι τοσο μικρη μιλαμε για το πολύ 200 μετρα που δεν χρειαζεται.
      Τωρα το πρόβλημα είναι ότι και οι μεν και οι δε πρεπει να ξεφορτωθουν τους δυο δικους μας χωρις να φανει τι εγινε ακριβως γιατι δεν ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.να μαθευτεί ποσο ΧΥΜΑ είναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
      Η καλυτερη περιπτωση είναι μετα από μια τυπικη και καλα δικη αυριο να τιμωρηθουν με ΑΠΕΛΑΣΗ και να τελειωσει γρηγορα το μαρτυριο για τις οικογεννειες τους και οι τουρκοι να εχουν το κερδος να μας τα ζαλιζουν με το ποσο δικαιοι και καλοπιστοι είναι και μελλοντικα να μας δειχνουν σαν μη συνεργάσιμους σε αλλα παρομοια θεματα και η άλλη είναι αστα να πανε……
      Αν αυριο δεν τους αφησουν για να σκεφτουν τι μπορει να κερδισουν μιας και ετυχε η φαση τοτε τους βλεπω ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ.
      Και οσο για το περιστατικο του 1986 στον Πεπλο για να μην τραγουδάνε μερικοι μερικοι, μια από τα ιδια ηταν.
      Χορταρακι πηγε να παρει τρομαξε ο πιτσιρικας απέναντι γιατι ειδε υποπτη κινηση από έναν δικο μας και τον πυροβολησε …..και μετα εγινε το σωσε.
      Αυτά τα λιγα από καποιον που όταν υπηρετουσε στην προκαλυψη (και βαρουσε με τους φαντάρους στα φυλακια 30 χιλιόμετρα καθημερινο περιπολο 12ωρη σκοπια 8ωρη ενεδρα και 16ΩΡΑ ΣΤΕΚ επειδή στο φυλακιο αντι για 32 ηταν μονο 9 ατομα ) δεν υπηρχαν ουτε ΕΠΟΠ ουτε συνοριοφυλακες και κάθε μερα στην ενεδρα πιαναμε ατομα και αφου τους διναμε στην αστυνομια μετα τους γυρνουσαμε νυχτα με τις βαρκες πισω.
      Και η τρελα δεν τελειωνει εδω.Γιατι ενώ τοτε δεν περνουσε κουνουπι παρολη την ελλειψη προσωπικου (ΕΦΤΑΝΕ να κοιταει οποιος ηταν στο παρατηρητηριο κάθε μιση ωρα για 2 λεπτα με την θερμικη διοπτρα από το αντιαρματικο MILAN ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΑ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ κάθε μακακο μεσα στα καλαμποκια )ΣΗΜΕΡΑ μετα από 30 χρονια με τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και καλα της FRONTEX ,των τελειως
      μα τελειως χωρις αντικειμενο υπαρξης συνοριοφυλακων και των απαιδευτων εποπ ,και τελως με τους φαντάρους που κανουν μερικους μηνες όχι εκπαιδευση αλλα την πλακα τους και μετα γυρνανε στο σπιτι και δεν ξερουν ουτε σε ποιο μερος της ΕΛΛΑΔΑΣ υπηρετησαν, φτασαμε να περνανε οποιοι τους καπνισει οποτε τυχει και να πηγαινουν μερα μεσημερι μονοι τους στο αστυνομικο τμημα για να παρουν μια παπαρια εγγραφο ώστε σαν κυριοι να φτασουν ανενόχλητοι στην Αθηνα η τη Θεσσαλονικη.
      Το μονο παρηγορο είναι ότι ουτε τοτε ουτε και σημερα κινδυνεύουμε από τους τουρκους γιατι και πριν ηταν σε ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ αλλα και σημερα είναι ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.

    7. Να απαντήσει στον Γιγιτ Μπουλουτ, ο σύμβουλος του Τσίπρα, ο Κ Α Ρ Α Ν Ι Κ Α Σ, για να δούμε που θα κρυφτεί ο Μπουλουτ μπροστά στο φόβητρο του καρανικα!!!!

    8. ΜΑΖΕΨΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΕΙΛΟΓΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ οπως καπποτε ο Ντερτινλης καντε ενα καλο για την πατρηδα δωστε λυση ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΑΙ ΑΦΟΥ ΒΡΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ κωλομασσονοι βαψομαλλιαδες ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑρεκλα πουλανε και την μανα τους ακομα Ξυπναται οι καθαροι εκει μεσα στο στρατευμα και εμεις μαζι σας στιν πορεια πρωτη γραμμη φτανει η καθημερινη ξεφτιλα μας……

    9. steilte τον ηρωα της κυπρου στρατηγο ΓΛΕΤΖΕ των καταδρομων να γυρισει πισω με κομενα αυτια τουρκων…..
      βρηκαν κ τα κανουν οι μογγολοι…..

    10. Θέατρα για λίγους.Φοβερές παραστάσεις δωρεάν μόνο για λίγο!!

    11. Το εάν όφειλαν να αντιδράσουν οι δύο στρατιωτικοί, δεν πρέπει να το λέμε. Είτε έχουν υψηλό φρόνημα είτε είναι οι βουτηρομπεμπέδες του facebook, τα δύο παιδιά αυτά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΎΝΗ και πρέπει και να ευχόμαστε να έχουν μία ασφαλή επιστροφή (ώστε να ησυχάσουν και οι οικογένειές τους). Δεν είναι εύκολο να έχεις αποκοπεί από το στράτευμά σου και να είσαι σε κατάσταση ομηρίας. Οι μόνοι υπεύθυνοι είναι η ηγεσία του στρατεύματος και αλυσυδωτά οι κυβερνώντες, οι οποίοι εκλέγουν κάθε φορά τα δικά τους κομματόσκυλα για τις υψηλά ιστάμενες θέσεις της ηγεσίας του στρατεύματος (έχοντας ελάχιστες ή και καθόλου ικανότητες, ως καθοδηγητές του στρατού – αυτό δείχνουν τα γεγονότα). Εάν υπήρχε σχεδιασμός-εντολές (ειδικά σε αυτές τις ημέρες που οι Τούρκοι προκαλούν και εδικά σε αυτές τις περιοχές “επαφής” με την Τουρκία) από την ηγεσία, ώστε οι κινήσεις των εν λόγω παιδιών να είναι διασφαλισμένες εκείνη την ημέρα της υπηρεσίας τους (και γενικά κάθε ημέρα) και αυτοί (οι 2 συλληφθέντες) δεν τις ακολούθησαν, τότε ναι φταίνε οι δύο στρατιωτικοί. Αλλά είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Όταν λέω “σχεδιασμός-εντολές”, σε αυτές τις έννοιες περιλαμβάνεται και ενδεχόμενη “συνοδεία” των 2 στρατιωτικών αυτών, από ετοιμοπόλεμες ειδικές δυνάμεις (ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να πλησιάσει Τούρκος – δεδομένης πάντα της κατάστασης των τελευταίων ημερών). Δεν χρειάζεται να σημειωθεί ότι θα έπρεπε (σε όσα τουλάχιστον σημεία είναι δυνατόν) να υπάρχουν κάμερες, ώστε να υπάρχει εικόνα πίσω στα φυλάκια ή και στις μονάδες, σχετικά με το τι συμβαίνει στην περιοχή. Ενδεχομένως κάμερες και μέσα στα τζιπ που περιπολούν (ή τέλος πάντων έχουν βγει για εργασίες σε εκείνες τις ευαίσθητες περιοχές) και τα οποία να στέλνουν live feed πίσω στα φυλάκια-μονάδες.

      1. Τι live feed λες τώρα και ειδικές μονάδες να πηγαίνουν με την περίπολο- δε γίνονται αυτά τα πράγματα, απλά. Ας ήταν πιο υποψιασμένοι και φαντάζομαι ότι τα περίπολα, που βγαίνουν τώρα είναι πιο υποψιασμένα, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται …..

    12. να στειλουμε τον θαλασσα με καταδρομικη να τους παρει πισω

    13. ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΑΠΑΤΡΗΔΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΗ…………………………………………………………………………………ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ….ΚΑΙ Ας ΦΤΑΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ……..

      1. Πρώτα θα καθαρίσει η χώρα απ’τους δημοκράτες και τα αναρχοκουμμούνια και μετά ασχολούμαστε με τους Μογγόλους.

    14. για τον πουτσο ενοπλεσ δυναμεις και ειδικα με αυτα τα γιδια πολιτικους που εχουμε ειναι σιγουρη η αποτυχια

    15. Οτι οι μουσουλμανομογγολοι είναι δειλοί το έχουν αποδείξει σε πολλές στιγμές της ιστορίας τους.

      Και μόνο ότι κήρυξαν τον πόλεμο στην Γερμανία λίγο πριν την πτώση του Βερολίνου το 1945 δείχνει το μέγεθος της δειλίας τους.

      Υγ ….Γιατι δεν ανεβαινουν καποιες απο τις τοποθετησεις μου ?

    16. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ,ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΨΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟN H ΠΛΑΤΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ .
      ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ…

      Ἄξιον ἐστίν ὡς ἀληθῶς μακαρίζειν σέ τήν Θεοτόκον, τήν ἀειμακάριστον καί παναμώμητον καί μητέρα τοῦ Θεού ἠμῶν. Τὴν τιμιωτέραν τῶν Χερουβίμ, καὶ ἐνδοξοτέραν ἀσυγκρίτως τῶν Σεραφίμ, τὴν ἀδιαφθόρως Θεὸν Λόγον τεκοῦσαν, τὴν ὄντως Θεοτόκον, Σὲ μεγαλύνομεν.

    17. καλα ρε….τρελα Ελληνηκη τωρα που λησαμε τα προβληματα της γης….ας δουμε και τα χαλιαμας

    18. ΧΑ ΧΑ ΧΑ εθνίκια ξευτιλιστηκατε,κρυφτείτε τώρα στις ποντικότρυπες σας φασισταριά του κερατά!!!
      Ο Έβρος ανήκει στο ποτάμι του !!!

      1. τί έγινε ρε συριζόνια; Έφτιαξε τελικά το γονατάκι της αριστεράντζας πού έφαγε τη φωτοβολίδα των συντρόφων της στο πολυτεχνείο;

      2. Ψόφα Λεχρίτη!
        Εσύ ανήκεις ατον πυθμένα του Έβρου!

      3. Τα δικά μας φασισταριά είναι άγιοι μπροστά στα αντίστοιχα τούρκικα…Πήγαινε εκεί να κάνεις τον ‘ανάρχα’…Φάλαγκα και τρελό ξύλο. Γι αυτό πολύ πολύ μην ειρωνεύεσαι…

      4. Συριζόπουλο γουστάρεις Βενεζουέλα. Πήγαινε εκεί να καλοπεράσεις.

      5. Τουρκόσπορος είσαι παλιολιγδιάρη…;

    19. οσοι ειναι κατα της ελλαδας ,ειναι τουρκοσποροι,και δεν μιλαω για τους εξω,αλλα για τους μεσα,ο ερντογαν πριν μπει στη συρια ,μαντρωσε τους παρυσακτους,εμεις με 1000000αλβανους πως θα πολεμισουμε,οι οποιοι ηδη εκφραζουν γνωμη υπερ της Τουρκιας!

    20. Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜΟΙΦΘΗΣΕΤΑΙ….ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΠΛΑΤΥΠΟΔΑΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΙΟΤΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΩΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΚ …..ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΠΛΕ ΣΤΡΟΥΦΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ

    21. «Αποστράτευσαν» τον ταξίαρχο που συγκρούστηκε με τον Καμμένο για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία!
      Σάββατο, 03 Μάρτιος 2018 21:39
      /media/k2/items/cache/fe63ca8525fb6303786eff59cb5e9d0e_XL.jpg?t=1520106103
      Πρόκειται για τον ταξίαρχο Μισαήλ Παπαδάκη, το επεισόδιο του οποίου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για το σκιώδες «deal» με τους Σαουδάραβες είχε αποκαλύψει το «Πρώτο ΘΕΜΑ».

      Συνεχίστηκαν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων από το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) και το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο (ΑΣΣ).

      Η είδηση προκύπτει από μια αποστρατεία που σίγουρα θα συζητηθεί και δεν είναι άλλη, από αυτή του ταξιάρχου, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση της πώλησης των βλημάτων του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία.

      Πρόκειται για τον ταξίαρχο Μισαήλ Παπαδάκη, που βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα», όταν, ως πρώην επικεφαλής γραφείου της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, είχε επεισόδιο με τον Πάνο Καμμένο, ο οποίους έφτασε μέχρις του σημείου να καλέσει φρουρούς να τον συλλάβουν!

      Όπως είχε αποκαλύψει το «Πρώτο ΘΕΜΑ», ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έφτασε στο σημείο να ζητήσει τη σύλληψη (!) του ταξιάρχου, ο οποίος υπηρετούσε στη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων, θεωρώντας ότι ο Έλληνας αξιωματικός υπονόμευε το deal της πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, που μπορούσε να ανέλθει στο ποσό των 64 εκατ. ευρώ.

      «Να παραμείνει φρουρούμενος στον προθάλαμο χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με οποιονδήποτε» διέταξε ο Πάνος Καμμένος και ζήτησε από τον προϊστάμενο της ασφάλειας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας να θέσει σε αυστηρό περιορισμό τον ταξίαρχο διευθυντή Αμυντικών Προγραμμάτων και Κυρίων Συμβάσεων που ο ίδιος ο υπουργός είχε επιλέξει για την ευαίσθητη αυτή θέση πέντε μήνες νωρίτερα…

      Το θερμό επεισόδιο μεταξύ του υπουργού και του ταξιάρχου ξέσπασε το πρωί της 30ής Αυγούστου. Ο υπουργός είχε καλέσει τον ανώτατο αξιωματικό της Διεύθυνσης Εξοπλισμών στο γραφείο του και εκεί, ενώπιον του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Βαγγέλη Αποστολάκη, του αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, και άλλων συμβούλων του, εξερράγη. «Κύριε ταξίαρχε, από τη στιγμή αυτή τίθεστε σε διαθεσιμότητα, καθόσον ανήκετε σε κύκλωμα που υπονομεύει τη διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία», ήταν η βαριά κατηγορία που εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος στον ανώτατο αξιωματικό, στενό του συνεργάτη μέχρι εκείνη τη στιγμή.

      Την ώρα του άγριου καβγά, έξω από το γραφείο παρέμεναν με εντολή του υπουργού τέσσερις στρατονόμοι με εξάρτυση και χειροπέδες, αναμένοντας οδηγίες για να συλλάβουν τον ταξίαρχο…

      Αναλυτικά, οι αποφάσεις που έλαβε ανά βαθμό το ΑΣΕ είναι οι ακόλουθες

      Ετήσιες Τακτικές Κρίσεις Υποστρατήγων Όπλων

      1. Κυρώνονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 του ν.2439/1996 οι παρακάτω πίνακες τακτικών κρίσεων Υποστρατήγων Όπλων έτους 2018-2019 που συντάχθηκαν από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο με την υπ’ αριθμό 47/Σ.4/2018 απόφασή του:

      α. Διατηρητέων Υποστρατήγων Όπλων:

      (1) Ιππικού Τεθωρακισμένων Τσερπέ Σταύρου του Γεωργίου ΑΜ:44931
      (2) Ιππικού Τεθωρακισμένων Λαλούση Χαραλάμπους του Ανδρέα ΑΜ:44937
      (3) Πεζικού Γλυμή Δημητρίου του Ευθυμίου ΑΜ:44955
      (4) Πεζικού Γρηγοριάδη Γρηγορίου του Θεοδοσίου ΑΜ:44971
      (5) Ιππικού Τεθωρακισμένων Μπονώρα Δημητρίου του Σωτηρίου ΑΜ:44978
      (6) Πυροβολικού Κούτρα Κωνσταντίνου του Αθανασίου ΑΜ:44982
      (7) Πεζικού Μακρή Ιωάννη του Γεωργίου ΑΜ:44985
      (8) Πεζικού Μασούρα Κωνσταντίνου του Γεωργίου ΑΜ:44993
      (9) Πυροβολικού Λυμπερίου Σπυρίδωνα του Κωνσταντίνου ΑΜ:45007
      (10) Μηχανικού Παπαδάκη Μηνά του Αχιλλέα ΑΜ:44967
      (11) Ιππικού Τεθωρακισμένων Παπαδόπουλου Βασιλείου του Λεωνίδα ΑΜ:44999
      (12) Πεζικού Λιάκου Γεωργίου του Δημητρίου ΑΜ:45013
      (13) Πεζικού Μπουζάκη Γεωργίου του Ιωάννη ΑΜ:45018
      (14) Πεζικού Δρίβα Χρήστου του Κωνσταντίνου ΑΜ:45031
      (15) Πεζικού Κεβεντζίδη Συμεών του Νικολάου ΑΜ:45056
      (16) Πεζικού Δημητρόπουλου Γεωργίου του Διονυσίου ΑΜ:45078
      (17) Μηχανικού Λάλου Νικολάου του Βασιλείου ΑΜ:45554
      (18) Πυροβολικού Βιτετζάκη Δημοσθένη του Στυλιανού ΑΜ:45556
      (19) Διαβιβάσεων Περβολαράκη Αποστόλου του Δημητρίου ΑΜ:45571
      (20) Διαβιβάσεων Βύνιου Γεωργίου του Κωνσταντίνου ΑΜ:45573
      (21) Πεζικού Χιονή Νικολάου του Αντωνίου ΑΜ:45580
      (22) Πεζικού Δεμέστιχα Πέτρου του Ιωάννη ΑΜ:45600
      (23) Μηχανικού Λύκου Ευάγγελου του Γεωργίου ΑΜ:45613
      (24) Πεζικού Κούκκου Δημητρίου του Πέτρου ΑΜ:45614
      (25) Πεζικού Καρατζέτζου Προκοπίου του Ιπποκράτη ΑΜ:44958
      (26) Πυροβολικού Πουλιανίτη Χρήστου του Γεωργίου ΑΜ:45634
      (27) Ιππικού Τεθωρακισμένων Ρώσση Σπύρου-Γεράσιμου του Κωνσταντίνου ΑΜ:45656

      β. Ευδοκίμως τερματισάντων τη σταδιοδρομία τους Υποστρατήγων Όπλων:
      (1) Πεζικού Μπουζέλου Δημητρίου του Αθανασίου ΑΜ:44676
      (2) Ιππικού Τεθωρακισμένων Σταματιάδη Γεωργίου του Κωνσταντίνου ΑΜ:44921
      (3) Μηχανικού Κονδύλη Αντωνίου του Στυλιανού ΑΜ:44928
      (4) Μηχανικού Γαρμπή Βασιλείου του Στυλιανού ΑΜ:44930
      (5) Ιππικού Τεθωρακισμένων Λέτσιου Γεωργίου του Βασιλείου ΑΜ:44961
      (6) Πεζικού Παπαγιαννούλη Μιλτιάδη του Γεωργίου ΑΜ:45135
      (7) Πεζικού Μπούνα Ευθυμίου του Κανάρη ΑΜ:45552
      (8) Πυροβολικού Αγοράκη Δημητρίου του Θεοδοσίου ΑΜ:45570
      (9) Πεζικού Παναγόπουλου Νικολάου του Θεοδώρου ΑΜ:45599

      γ. Προακτέων Υποστρατήγων Όπλων στο βαθμό του Αντιστρατήγου σε αποστρατεία:

      (1) Πεζικού Μπουζέλου Δημητρίου του Αθανασίου ΑΜ:44676
      (2) Ιππικού Τεθωρακισμένων Σταματιάδη Γεωργίου του Κωνσταντίνου ΑΜ:44921
      (3) Μηχανικού Κονδύλη Αντωνίου του Στυλιανού ΑΜ:44928
      (4) Μηχανικού Γαρμπή Βασιλείου του Στυλιανού ΑΜ:44930
      (5) Ιππικού Τεθωρακισμένων Λέτσιου Γεωργίου του Βασιλείου ΑΜ:44961
      (6) Πεζικού Παπαγιαννούλη Μιλτιάδη του Γεωργίου ΑΜ:45135
      (7) Πεζικού Μπούνα Ευθυμίου του Κανάρη ΑΜ:45552
      (8) Πυροβολικού Αγοράκη Δημητρίου του Θεοδοσίου ΑΜ:45570
      (9) Πεζικού Παναγόπουλου Νικολάου του Θεοδώρου ΑΜ:45599

      2. Προάγονται σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 32 και τις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 91 του ν.3883/2010 σε Αντιστράτηγους οι παρακάτω Υποστράτηγοι Όπλων που κρίθηκαν κατά τις τακτικές ετήσιες κρίσεις 2018-2019 από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους και στη συνέχεια προακτέοι στον ανώτερο σε αποστρατεία βαθμό:

      α. Πεζικού Μπουζέλος Δημήτριος του Αθανασίου ΑΜ:44676
      β. Ιππικού Τεθωρακισμένων Σταματιάδης Γεώργιος του Κωνσταντίνου ΑΜ:44921
      γ. Μηχανικού Κονδύλης Αντώνιος του Στυλιανού ΑΜ:44928
      δ. Μηχανικού Γαρμπής Βασίλειος του Στυλιανού ΑΜ:44930
      ε. Ιππικού Τεθωρακισμένων Λέτσιος Γεώργιος του Βασιλείου ΑΜ:44961
      στ. Πεζικού Παπαγιαννούλης Μιλτιάδης του Γεωργίου ΑΜ:45135
      ζ. Πεζικού Μπούνας Ευθύμιος του Κανάρη ΑΜ:45552
      η. Πυροβολικού Αγοράκης Δημήτριος του Θεοδοσίου ΑΜ:45570
      θ. Πεζικού Παναγόπουλος Νικόλαος του Θεοδώρου ΑΜ:45599

      Ετήσιες Τακτικές Κρίσεις Υποστρατήγων Σωμάτων

      α. Διατηρητέων Υποστρατήγων Σωμάτων:

      (1) Τεχνικού Βαζούρα Σπυρίδωνα του Χρήστου ΑΜ:44740
      (2) Εφοδιασμού Μεταφορών Γεωργίου Αναστασίου του Δημητρίου ΑΜ:45154
      (3) Υλικού Πολέμου Τσιάλτα Αναστασίου του Ιωάννη ΑΜ:44721
      (4) Υγειονομικού Ιατρών Κοτιλέα Παναγιώτη του Ιωάννη ΑΜ:44274
      (5) Οικονομικού Αζναουρίδη Ιωάννη του Χρήστου ΑΜ:44784

      β. Ευδοκίμως τερματίσαντος τη σταδιοδρομία του Υποστρατήγου Υγειονομικού Ιατρών Φιλιππάκη Κωνσταντίνου του Νικολάου ΑΜ:44273

      γ. Ευδοκίμως τερματίσαντος τη σταδιοδρομία του Υποστρατήγου Υλικού Πολέμου Μπάδρα Δημητρίου του Αντωνίου ΑΜ:44227, ο οποίος καταλαμβάνεται από το όριο ηλικίας στο βαθμό του.

      δ. Προακτέων Υποστρατήγων Σωμάτων στο βαθμό του Αντιστρατήγου σε αποστρατεία:

      (1) Υγειονομικού Ιατρών Φιλιππάκη Κωνσταντίνου του Νικολάου ΑΜ:44273
      (2) Υλικού Πολέμου Μπάδρα Δημητρίου του Αντωνίου ΑΜ:44227

      2. Προάγονται, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 32 και τις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 91 του ν.3883/2010 σε Αντιστράτηγοι οι παρακάτω Υποστράτηγοι Σωμάτων που κρίθηκαν κατά τις τακτικές ετήσιες κρίσεις 2018-2019 από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους και στη συνέχεια προακτέοι στον ανώτερο σε αποστρατεία βαθμό:

      α. Υγειονομικού Ιατρών Φιλιππάκης Κωνσταντίνος του Νικολάου ΑΜ:44273
      β. Υλικού Πολέμου Μπάδρας Δημήτριος του Αντωνίου ΑΜ:44227

      Ετήσιες Τακτικές Κρίσεις Ταξιάρχων Όπλων

      1. Κυρώνονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 του ν.2439/1996 οι παρακάτω πίνακες τακτικών ετησίων κρίσεων Ταξιάρχων Όπλων 2018-2019, που συντάχθηκαν από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, με την υπ’ αριθμό 47/Σ.4/2018 απόφασή του:

      α. Διατηρητέων Ταξιάρχων:

      (1) Πυροβολικού Γρυλλάκη Μιλτιάδη του Γεωργίου ΑΜ:45054
      (2) Πυροβολικού Τσουγανάτου Αθανασίου του Γεωργίου ΑΜ:45553
      (3) Διαβιβάσεων Κουτσιαύτη Δημητρίου του Ιωάννη ΑΜ:45611
      (4) Πεζικού Τραγαζίκη Ευαγγέλου του Ηλία ΑΜ:45584
      (5) Πεζικού Κάρλε Πέτρου του Παναγιώτη ΑΜ:45648
      (6) Πεζικού Καραμούζα Δημητρίου του Αναστασίου ΑΜ:45651
      (7) Πεζικού Ιλαρίδη Άγγελου του Αθανασίου ΑΜ:45676
      (8) Πεζικού Σουρβά Ιωάννη του Ευθυμίου ΑΜ:45697
      (9) Διαβιβάσεων Μπούρλου Στυλιανού του Κωνσταντίνου ΑΜ:45703
      (10) Πυροβολικού Βαϊραμίδη Βασιλείου του Κωνσταντίνου ΑΜ:45731
      (11) Πεζικού Ναλμπάντη Αθανασίου του Παναγιώτη ΑΜ:45660
      (12) Πυροβολικού Τρυφωνόπουλου Δημητρίου του Αθανασίου ΑΜ:45733
      (13) Μηχανικού Κακαβά Λεωνίδα του Νικολάου ΑΜ:46199
      (14) Πεζικού Φλάρη Νικολάου του Πελοπίδα ΑΜ:46201
      (15) Πεζικού Κοτανίδη Κωνσταντίνου του Στυλιανού ΑΜ:46208
      (16) Πεζικού Αλεξίου Αλεξάνδρου-Δημητρίου του Λυκούργου ΑΜ:46215
      (17) Διαβιβάσεων Σαπλαούρα Θεοδώρου του Λάμπρου ΑΜ:46216
      (18) Διαβιβάσεων Αθανασιάδη Χρήστου του Χαραλάμπους ΑΜ:46217
      (19) Μηχανικού Βλαχούλη Βασιλείου του Αθανασίου ΑΜ:46220
      (20) Πυροβολικού Γρυμπίρη Θεμιστοκλή του Ευαγγέλου ΑΜ:46223
      (21) Πεζικού Κολυβά Ιωάννη του Ευσταθίου ΑΜ:46225
      (22) Πεζικού Τσιτσικώστα Γεωργίου του Αλεξάνδρου ΑΜ:46228
      (23) Πεζικού Παπαδημητρίου Κωνσταντίνου του Γεωργίου ΑΜ:46229
      (24) Πυροβολικού Ρουμάνη Γρηγορίου του Γεωργίου ΑΜ:46234
      (25) Πυροβολικού Μαντωνανάκη Εμμανουήλ του Στυλιανού ΑΜ:46238
      (26) Πεζικού Ευγένιου Κωνσταντίνου του Γεωργίου ΑΜ:46253
      (27) Πεζικού Χουδελούδη Άγγελου του Δημητρίου ΑΜ:46258
      (28) Ιππικού Τεθωρακισμένων Χατζηγεωργίου Αντωνίου του Γεωργίου ΑΜ:46259
      (29) Πεζικού Μπικάκη Γεωργίου του Ευαγγέλου ΑΜ:46262
      (30) Διαβιβάσεων Παπαλιούρα Νικολάου του Αθανασίου ΑΜ:46267
      (31) Πυροβολικού Προκόπη Ιωάννη του Διονυσίου ΑΜ:46275
      (32) Πεζικού Δάλλα Πασχάλη του Κυριάκου ΑΜ:46277
      (33) Μηχανικού Κέλλη Γεωργίου του Στέργιου ΑΜ:46286
      (34) Πυροβολικού Καρατσίν Κλεάνθη του Δημητρίου ΑΜ:46289
      (35) Πεζικού Σπανού Αναστασίου του Αποστόλου ΑΜ:46297
      (36) Πεζικού Ανδριόπουλου Νικολάου του Χρήστου ΑΜ:46309
      (37) Αεροπορίας Στρατού Παπαναγνώστου Ιωάννη του Μιχαήλ ΑΜ:46316
      (38) Αεροπορίας Στρατού Ηλιόπουλου Χρήστου του Παναγιώτη ΑΜ:46322
      (39) Πυροβολικού Τσιρίδη Αλεξάνδρου του Ελευθερίου ΑΜ:46324
      (40) Πυροβολικού Γκούμα Αναστασίου του Σταύρου ΑΜ:46356
      (41) Πυροβολικού Βελιδάκη Γεωργίου του Εμμανουήλ ΑΜ:46357
      (42) Πεζικού Ευσταθίου Ιωάννη του Κωνσταντίνου ΑΜ:46397
      (43) Πεζικού Καλογιάννη Γεωργίου του Κωνσταντίνου ΑΜ:46418
      (44) Διαβιβάσεων Χούπη Δημητρίου του Χαρίτωνα ΑΜ:46660
      (45) Πεζικού Πάτσαλου Αναστασίου του Κωνσταντίνου ΑΜ:46663
      (46) Πεζικού Τσιόπλου Ιωάννη του Κωνσταντίνου ΑΜ:46665
      (47) Ιππικού Τεθωρακισμένων Κατσαΐτη Παντελή του Γεωργίου ΑΜ:46670
      (48) Διαβιβάσεων Λυμπέρη Ιωάννη του Γεωργίου ΑΜ:46675
      (49) Πεζικού Τσιπίδη Δημητρίου του Ιωάννη ΑΜ:46676
      (50) Μηχανικού Μαλαχιά Νικολάου του Αποστόλου ΑΜ:46678
      (51) Πεζικού Κολοκούρη Σάββα του Πέτρου ΑΜ:46679
      (52) Πυροβολικού Χατζηδήμου Ιωάννη του Νικολάου ΑΜ:46681
      (53) Πεζικού Παπαδόπουλου Ευαγγέλου του Ιωάννη ΑΜ:46685
      (54) Πεζικού Τερεζάκη Πολυχρόνη του Γερασίμου ΑΜ:46687
      (55) Πεζικού Κουρή Γεωργίου του Παναγιώτη ΑΜ:46688
      (56) Ιππικού Τεθωρακισμένων Πατσιά Ιωάννη του Αθανασίου ΑΜ:46691
      (57) Πυροβολικού Ναζίφη Λάμπρου του Ευαγγέλου ΑΜ:46693
      (58) Αεροπορίας Στρατού Δημόπουλου Χρήστου του Παναγιώτη ΑΜ:46659
      (59) Πεζικού Αθανασόπουλου Ανδρέα του Κωνσταντίνου ΑΜ:46699
      (60) Ιππικού Τεθωρακισμένων Κωστίδη Γεωργίου του Κυριάκου ΑΜ:46700
      (61) Πεζικού Αγγελή Νικολάου του Αλεξάνδρου ΑΜ:46701
      (62) Πεζικού Κωνσταντάκου Δημοκρίτου του Γεωργίου ΑΜ:46704
      (63) Πεζικού Κωστάκη Αντωνίου του Αριστείδη ΑΜ:46706
      (64) Αεροπορίας Στρατού Ματζουράνη Γεωργίου του Νικολάου ΑΜ:46713
      (65) Πεζικού Κωστάκογλου Σωτηρίου του Ιωάννη ΑΜ:46716
      (66) Πεζικού Αλεξόπουλου Κωνσταντίνου του Παναγιώτη ΑΜ:46722
      (67) Πεζικού Μισόκαλου Μαρίνου του Ιωάννη ΑΜ:46742
      (68) Πεζικού Φλωράτου Ανδρέα του Κωνσταντίνου ΑΜ:46758
      (69) Πυροβολικού Μιχαηλίδη Παναγιώτη του Χαραλάμπους ΑΜ:46764
      (70) Πεζικού Σταυρόπουλου Σταύρου του Σπήλιου ΑΜ:46768
      (71) Πυροβολικού Αλεξόπουλου Αθανασίου του Στέργιου ΑΜ:46770
      (72) Πεζικού Κοκολάκη Γρηγορίου του Στυλιανού ΑΜ:46773
      (73) Ιππικού Τεθωρακισμένων Σιγουλάκη Δημητρίου του Ηλία ΑΜ:46776
      (74) Αεροπορίας Στρατού Θεοδωρίδη Συμεών του Χρήστου ΑΜ:46783
      (75) Πεζικού Βαλλίδη Σπυρίδωνα του Γεωργίου ΑΜ:46784
      (76) Πεζικού Κωστή Κίμωνα του Ιωάννη ΑΜ:46790
      (77) Ιππικού Τεθωρακισμένων Σαμαρά Αστέριου του Χρήστου ΑΜ:46792
      (78) Πεζικού Λιόντου Κωνσταντίνου του Λάμπρου ΑΜ:46799
      (79) Πυροβολικού Αλφαντάκη Σπυρίδωνα του Χρήστου ΑΜ:46814
      (80) Πεζικού Σιγιολτζάκη Εμμανουήλ του Πέτρου ΑΜ:46817
      (81) Πεζικού Κατσίκα Νικολάου του Βασιλείου ΑΜ:46819
      (82) Μηχανικού Κορωνάκη Ανδρέα του Ιωάννη ΑΜ:46829
      (83) Πυροβολικού Κιμουρτζή Παναγιώτη του Δημητρίου ΑΜ:46831
      (84) Πεζικού Χατζηγεωργίου Γεωργίου του Δημητρίου ΑΜ:46851
      (85) Διαβιβάσεων Καλογερόπουλου Νικολάου του Μιχαήλ ΑΜ:46709
      (86) Πυροβολικού Παπαζαχαρίου Γεωργίου του Φωτίου ΑΜ:47229
      (87) Διαβιβάσεων Τσιρίδη Κωνσταντίνου του Ελευθερίου ΑΜ:47230
      (88) Πεζικού Γούναρη Κωνσταντίνου του Γεωργίου ΑΜ:47231
      (89) Πυροβολικού Παπασταθόπουλου Σταύρου του Γεωργίου ΑΜ:47233
      (90) Μηχανικού Αρσένου Ηλία του Βασιλείου ΑΜ:47234
      (91) Ιππικού Τεθωρακισμένων Βασιλάκη Ιωάννη του Γεωργίου ΑΜ:47236
      (92) Πεζικού Αλεξιάδη Αναστασίου του Κωνσταντίνου ΑΜ:47239
      (93) Πεζικού Κορδούλη Παναγιώτη του Γεωργίου ΑΜ:47242
      (94) Πεζικού Καπραβέλου Πάρη του Ευσταθίου ΑΜ:47243
      (95) Διαβιβάσεων Κολιού Νικολάου του Κωνσταντίνου ΑΜ:47246
      (96) Ιππικού Τεθωρακισμένων Μπούφη Χρήστου του Κωνσταντίνου ΑΜ:47249
      (97) Μηχανικού Κωνσταντίνου Ανδρέα του Στυλιανού ΑΜ:47250
      (98) Ιππικού Τεθωρακισμένων Καμπουρίδη Λαζάρου του Χρήστου ΑΜ:47252
      (99) Πυροβολικού Σαρικάκη Πέτρου του Ανδρέα ΑΜ:47253
      (100) Πεζικού Παπαθανασίου Αθανάσιου του Παναγιώτη ΑΜ:47255

      β. Ευδοκίμως τερματισάντων τη σταδιοδρομία τους Ταξιάρχων:

      (1) Πεζικού Σεργεντάνη Στυλιανού του Γρηγορίου ΑΜ:45716
      (2) Διαβιβάσεων Σαριδάκη Νικολάου του Γεωργίου ΑΜ:46301
      (3) Πεζικού Παναγιωτόπουλου Παναγιώτη του Σταύρου ΑΜ:46331
      (4) Ιππικού Τεθωρακισμένων Μόσχου Κοσμά του Νικολάου ΑΜ:46351
      (5) Πεζικού Δημάκη Πολυζώη του Σταύρου ΑΜ:46673
      (6) Πυροβολικού Τζώκα Νικολάου του Γεωργίου ΑΜ:46711
      (7) Διαβιβάσεων Σταθόπουλου Ιωάννη του Χρήστου ΑΜ:46727
      (8) Διαβιβάσεων Μαστοράκη Γεωργίου του Σταύρου ΑΜ:46794

      γ. Προακτέων Ταξιάρχων Όπλων στο βαθμό του Υποστρατήγου σε αποστρατεία:

      (1) Πυροβολικού Τζώκα Νικολάου του Γεωργίου ΑΜ:46711
      (2) Διαβιβάσεων Σταθόπουλου Ιωάννη του Χρήστου ΑΜ:46727
      (3) Διαβιβάσεων Μαστοράκη Γεωργίου του Σταύρου ΑΜ:46794

      δ. Διατηρητέου Ταξιάρχου Πεζικού Εκτός Οργανικών Θέσεων Κορδορούμπα Ευθυμίου του Δημητρίου ΑΜ:44989

      2. Προάγονται:

      α. Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 4α του άρθρου 21 του ν.2439/1996, σε Υποστράτηγοι, οι παρακάτω Ταξίαρχοι, οι οποίοι κρίθηκαν από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, στις τακτικές ετήσιες κρίσεις 2018-2019 ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους και έχουν κρίση διατηρητέου στο βαθμό τους:

      (1) Πεζικού Σεργεντάνης Στυλιανός του Γρηγορίου ΑΜ:45716
      (2) Διαβιβάσεων Σαριδάκης Νικόλαος του Γεωργίου ΑΜ:46301
      (3) Πεζικού Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης του Σταύρου ΑΜ:46331
      (4) Ιππικού Τεθωρακισμένων Μόσχος Κοσμάς του Νικολάου ΑΜ:46351
      (5) Πεζικού Δημάκης Πολυζώης του Σταύρου ΑΜ:46673

      β. Σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 32 και τις παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 91 του ν.3883/2010 σε Υποστράτηγοι, οι παρακάτω Ταξίαρχοι, οι οποίοι κρίθηκαν από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, στις τακτικές ετήσιες κρίσεις 2018-2019 ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους και στη συνέχεια προακτέοι στον ανώτερο σε αποστρατεία βαθμό:

      (1) Πυροβολικού Τζώκας Νικόλαος του Γεωργίου ΑΜ:46711
      (2) Διαβιβάσεων Σταθόπουλος Ιωάννης του Χρήστου ΑΜ:46727
      (3) Διαβιβάσεων Μαστοράκης Γεώργιος του Σταύρου ΑΜ:46794

      Ετήσιες Τακτικές Κρίσεις Ταξιάρχων Σωμάτων

      1. Κυρώνονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 του ν.2439/1996 οι παρακάτω πίνακες τακτικών κρίσεων Ταξιάρχων Σωμάτων έτους 2018-2019, που συντάχθηκαν από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο με την υπ’ αριθμό 48/Σ.4/2018 απόφασή του:

      α. Διατηρητέων Ταξιάρχων Σωμάτων:
      (1) Τεχνικού Στελιανού Χαραλάμπους του Θεοδώρου ΑΜ:46439
      (2) Τεχνικού Βιτετζάκη Αντωνίου του Εμμανουήλ ΑΜ:46459
      (3) Τεχνικού Ζώη Σπυρίδωνα του Νικολάου ΑΜ:46880
      (4) Εφοδιασμού Μεταφορών Θεοχάρη Γεωργίου του Κωνσταντίνου ΑΜ:46441
      (5) Εφοδιασμού Μεταφορών Βοσνακίδη Αθανασίου του Δημητρίου ΑΜ:46454
      (6) Εφοδιασμού Μεταφορών Μπρατσιώτη Κωνσταντίνου του Γεωργίου ΑΜ:46458
      (7) Εφοδιασμού Μεταφορών Καλογερόπουλου Κωνσταντίνου του Ιωάννη ΑΜ:46878
      (8) Εφοδιασμού Μεταφορών Χατζηνικολάου Ιορδάνη του Ελευθερίου ΑΜ:46894
      (9) Υλικού Πολέμου Φακάκη Δημητρίου του Παράσχου ΑΜ:44731
      (10) Υλικού Πολέμου Πουλικάκου Πουλίκου του Δημητρίου ΑΜ:45187
      (11) Υλικού Πολέμου Γαλανού Μιχαήλ του Εμμανουήλ ΑΜ:46436
      (12) Υλικού Πολέμου Μπέλλου Βασιλείου του Δημητρίου ΑΜ:46901
      (13) Έρευνας Πληροφορικής Χαλακατεβάκη Αντωνίου του Ευτύχιου ΑΜ:45558
      (14) Έρευνας Πληροφορικής Κούτσια Μύρωνα του Γεωργίου ΑΜ:46789
      (15) Υγειονομικού Ιατρών Τάκου Παναγιώτη του Παντελή ΑΜ:44412
      (16) Υγειονομικού Ιατρών Ιωσηφίδη Μιχαήλ του Στεφάνου ΑΜ:44774
      (17) Υγειονομικού Ιατρών Τσοκάνα Δημητρίου του Γεωργίου ΑΜ:45190
      (18) Υγειονομικού Ιατρών Μπερμπερίδη Χαραλάμπους του Αλεξάνδρου ΑΜ:44776
      (19) Υγειονομικού Ιατρών Τσιλαλή Θωμά του Δημητρίου ΑΜ:45205
      (20) Υγειονομικού Ιατρών Καρλιαύτη Κωνσταντίνου του Ευθυμίου ΑΜ:45992
      (21) Οικονομικού Μανουσαρίδη Σάββα του Ευσταθίου ΑΜ:45213
      (22) Οικονομικού Κατέλη Βασιλείου του Γεωργίου ΑΜ:45503
      (23) Οικονομικού Παπαδόπουλου Ανέστη του Ηλία ΑΜ:45542
      (24) Οικονομικού Δημητριάδη Αθανασίου του Δημητρίου ΑΜ:46083
      (25) Οικονομικού Κατζικά Βασιλείου του Νικολάου ΑΜ:46102
      (26) Γεωγραφικού Νινιού Χρήστου του Γεωργίου ΑΜ:45561

      β. Ευδοκίμως τερματίσαντος τη σταδιοδρομία του Ταξιάρχου Τεχνικού Παπαδάκη Μισαήλ του Ηλία ΑΜ:46427

      γ. Ευδοκίμως τερματισάσης τη σταδιοδρομία της Ταξιάρχου Υγειονομικού Νοσηλευτικής Ιωαννίδου Ιωάννας του Ησαΐα ΑΜ:45317, που διανύει τον τελευταίο βαθμό εξέλιξης της και συμπληρώνει 35ετία.

      2. Προάγονται:
      α. Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 4α του άρθρου 21 του ν.2439/1996, σε Υποστράτηγος ο Ταξίαρχος Τεχνικού Παπαδάκης Μισαήλ του Ηλία ΑΜ:46427, ο οποίος κρίθηκε από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, στις τακτικές ετήσιες κρίσεις 2018-2019 ως ευδοκίμως τερματίσαντας τη σταδιοδρομία του και έχει κρίση διατηρητέου στο βαθμό του.

      β. Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 17 του άρθρου 20 και των παραγράφων 4δ και 5γ του άρθρου 21 του ν.2439/1996, σε Υποστράτηγος η Ταξίαρχος Υγειονομικού Νοσηλευτικής Ιωαννίδου Ιωάννα του Ησαΐα ΑΜ:45317, που διανύει τον τελευταίο βαθμό εξέλιξης, συμπληρώνει 35ετία και κρίθηκε από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο στις τακτικές κρίσεις έτους 2018-2019 ως ευδοκίμως τερματίσασα τη σταδιοδρομία της.

      Ετήσιες Τακτικές Κρίσεις Συνταγματαρχών Όπλων

      Κυρώνονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 του ν.2439/1996, οι παρακάτω πίνακες τακτικών κρίσεων Συνταγματαρχών Όπλων έτους 2018-2019, που συντάχθηκαν από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο με την υπ’ αριθμό 47/Σ.4/2018 απόφασή του:

      Ευδοκίμως τερματισάντων τη σταδιοδρομία τους Συνταγματαρχών:
      (1) Πεζικού Αγγελάκη Ιωάννη του Λύσανδρου ΑΜ:47270
      (2) Πεζικού Αλευρά Αχιλλέα του Παύλου ΑΜ:47297
      (3) Πεζικού Τσερτσίδη Σπυρίδωνα του Βασιλείου ΑΜ:47321
      (4) Πεζικού Μπουντούρη Δημητρίου του Σωτηρίου ΑΜ:47323
      (5) Πεζικού Φρύσσα Αποστόλου του Σάββα ΑΜ:47327
      (6) Πυροβολικού Χατζηγεωργίου Θεοφίλου του Κωνσταντίνου ΑΜ:47345
      (7) Πεζικού Αραμπατζή Νικολάου του Γεωργίου ΑΜ:47351
      (8) Διαβιβάσεων Σταυρινού Δημητρίου του Σταύρου ΑΜ:47356
      (9) Πεζικού Τζανετάκη Ιωάννη του Γεωργίου ΑΜ:47365
      (10) Πυροβολικού Κώτση Ιωάννη του Χρήστου ΑΜ:47387
      (11) Πεζικού Ψυρούκη Δημητρίου του Φωτίου ΑΜ:47396
      (12) Πυροβολικού Χάρου Χρήστου του Κωνσταντίνου ΑΜ:47409
      (13) Πεζικού Αθανασίου Νικολάου του Ιωάννη ΑΜ:47412
      (14) Διαβιβάσεων Δήμου Ευαγγέλου του Κωνσταντίνου ΑΜ:47420
      (15) Πυροβολικού Βότσιου Νικολάου του Στυλιανού ΑΜ:47425
      — Πεζικού Ελαφράς Υπηρεσίας Αρμένη Αντωνίου του Λεωνίδα ΑΜ:47429
      (16) Αεροπορίας Στρατού Στέφου Κοσμά του Θεοφάνη ΑΜ:47862
      (17) Μηχανικού Δούπη Λεωνίδα του Γεωργίου ΑΜ:47871
      (18) Πεζικού Νικολόπουλου Γεωργίου του Θωμά ΑΜ:47880
      (19) Πεζικού Χαλκίδη Γεωργίου του Σάββα ΑΜ:47883
      (20) Πυροβολικού Κλεισιάρη Μιχαήλ του Δημητρίου ΑΜ:47911
      (21) Πεζικού Παναγιωτίδη Βασιλείου του Νικολάου ΑΜ:47949
      (22) Πυροβολικού Φραγκουδάκη Νικολάου του Γεωργίου ΑΜ:48000
      (23) Πεζικού Παπαθεοδώρου Θεοδώρου του Ζώη ΑΜ:48026
      — Πυροβολικού Eλαφράς Yπηρεσίας Παπαδόπουλου Ηλία του Ιωάννη ΑΜ:47423
      (24) Πεζικού Ζέππου Ιωάννη του Ευστρατίου ΑΜ:48508
      (25) Ιππικού Τεθωρακισμένων Δασκαλόπουλου Γεωργίου του Ανδρέα ΑΜ:48529
      (26) Πεζικού Πεγιάδη Αθανασίου του Λεωνίδα ΑΜ:48584
      (27) Διαβιβάσεων Δακλαδά Θεοδώρου του Μιχαήλ ΑΜ:48621
      (28) Πυροβολικού Χαρατσή Παναγιώτη του Νικολάου ΑΜ:48639
      (29) Μηχανικού Γεωργιάδη Αλεξάνδρου του Γεωργίου ΑΜ:49024
      (30) Αεροπορίας Στρατού Λιόβα Ιωάννη του Γεωργίου ΑΜ:49036
      (31) Πεζικού Πάγκαλου Δημητρίου του Μιχαήλ ΑΜ:49107
      (32) Πεζικού Κατσαμά Ιωάννη του Κωνσταντίνου ΑΜ:49165

      Προακτέων Συνταγματαρχών Όπλων στο βαθμό του Ταξιάρχου σε αποστρατεία:
      (1) Αεροπορίας Στρατού Λιόβα Ιωάννη του Γεωργίου ΑΜ:49036
      (2) Πεζικού Πάγκαλου Δημητρίου του Μιχαήλ ΑΜ:49107
      (3) Πεζικού Κατσαμά Ιωάννη του Κωνσταντίνου ΑΜ:49165

      Ευδοκίμως τερματισάντων τη σταδιοδρομία τους Συνταγματαρχών Εκτός Οργανικών Θέσεων, οι οποίοι καταλαμβάνονται από το όριο ηλικίας στο βαθμό τους:
      (1) Πυροβολικού Δέδε Σπυρίδωνα του Κωνσταντίνου ΑΜ:44132
      (2) Πεζικού Κορδάτου Γεωργίου του Παναγιώτη ΑΜ:44193
      (3) Μηχανικού Φαμέλη Ανδρέα του Ευαγγέλου ΑΜ:44633
      — Ιππικού Τεθωρακισμένων Ελαφράς Υπηρεσίας Παπαδόπουλου Κωνσταντίνου του Ευριπίδη ΑΜ:45607

      Ετήσιες Τακτικές Κρίσεις Συνταγματαρχών Σωμάτων

      Κυρώνονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 του ν.2439/1996, οι παρακάτω πίνακες τακτικών ετήσιων κρίσεων Συνταγματαρχών Σωμάτων έτους 2018-2019, που συντάχθηκαν από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο, με την υπ’ αριθμό 48/Σ.4 /2018 απόφασή του:

      Ευδοκίμως τερματισάντων τη σταδιοδρομία τους Συνταγματαρχών Σωμάτων:

      (1) Τεχνικού Τσίρου Σπήλιου του Νικολάου ΑΜ:49217
      (2) Εφοδιασμού Μεταφορών Παπουτσίδη Δημητρίου του Αλεξάνδρου-Κωνσταντίνου ΑΜ:48675
      (3) Εφοδιασμού Μεταφορών Ιστάντσο Χαραλάμπους του Γεωργίου ΑΜ:49245
      (4) Εφοδιασμού Μεταφορών Λαδόπουλου Στεφάνου του Ιωάννη ΑΜ:49248
      (5) Υλικού Πολέμου Βεργίδη Γεωργίου του Ελευθερίου ΑΜ:49247
      (6) Έρευνας Πληροφορικής Καγιούλη Δημητρίου του Ιωάννη ΑΜ:48562
      (7) Υγειονομικού Ιατρών Μπαλάσκα Δημητρίου του Κωνσταντίνου ΑΜ:48970
      (8) Υγειονομικού Ιατρών Ράλλη Ευσταθίου του Ανδρέα ΑΜ:50008

      Προακτέων Συνταγματαρχών στο βαθμό του Ταξιάρχου σε αποστρατεία:

      (1) Τεχνικού Τσίρου Σπήλιου του Νικολάου ΑΜ:49217
      (2) Εφοδιασμού Μεταφορών Ιστάντσο Χαραλάμπους του Γεωργίου ΑΜ:49245
      (3) Εφοδιασμού Μεταφορών Λαδόπουλου Στεφάνου του Ιωάννη ΑΜ:49248
      (4) Υλικού Πολέμου Βεργίδη Γεωργίου του Ελευθερίου ΑΜ:49247
      (5) Υγειονομικού Ιατρών Ράλλη Ευσταθίου του Ανδρέα ΑΜ:50008

      Ευδοκίμως τερματίσασες τη σταδιοδρομία τους και προακτέων στο βαθμό του Ταξιάρχου σε αποστρατεία, των Συνταγματαρχών οι οποίες διανύουν τον τελευταίο βαθμό εξέλιξης τους και συμπληρώνουν 35ετία:

      — Υγειονομικού Νοσηλευτικής Ελαφράς Υπηρεσίας Κοκκόλη Ιουλίας του Χαραλάμπους ΑΜ:46534
      — Υγειονομικού Νοσηλευτικής Ελαφράς Υπηρεσίας Παπανικολάου Χριστίνας του Παναγιώτη ΑΜ:46541

      1. αι σιχτηρ βλακα εδω ηρθες να γραψεις βιβλιο

      2. περιμενουμε με αγωνια και τον δευτερο τομο

    22. Ισλάμ:”Και η Παναγία γέρο παντρεύτηκε”! ΒΙΝΤΕΟ
      Σάββατο, 03 Μάρτιος 2018 20:07
      /media/k2/items/cache/16f859b01e428917d3609311bc866973_XL.jpg?t=1520100507
      Άλλο ένα βίντεο που δείχνει τι πιστεύουν οι άνθρωποι που έρχονται να λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Δύσης

      και να αντικαταστήσουν τον πληθυσμό της Ελλάδας πλημμυρίζοντας τα hot spot και τώρα πλέον τις λεγόμενες, δομές αρκετών δήμων της χώρας μας.

      Είναι δυνατόν να περιμένουμε να ενσωματωθούν οι άνθρωποι αυτοί στον τρόπο της δικής μας ζωής; Είναι δυνατόν αυτοί να σεβαστούν οτιδήποτε από ότι σεβόμαστε και τιμούμε εμείς οι Έλληνες;
      https://youtu.be/nOcuPxKTTPU

    23. Ο πρωθυπουργός και ο κ.Καμμένος γνώριζαν από την Πέμπτη για την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών αλλά δεν είπαν τίποτα στους πολίτες
      Κυριακή, 04 Μάρτιος 2018 09:39
      Πολλά ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι η είδηση για την σύλληψη των δύο στρατιωτικών, έγινε γνωστή την Παρασκευή.

      Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, γνώριζαν από την Πέμπτη για την σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών. Το ότι το γνώριζαν πριν από όλους προκύπτει από την παρακάτω δήλωση, την οποία είχε «βγάλει» το Μαξίμου.

      Η δήλωση

      «Ο πρωθυπουργός παρακολουθεί από το μεσημέρι της Πέμπτης στενά τις εξελίξεις με τους δύο συλληφθέντες Έλληνες αξιωματικούς. Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, και τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά».

      Για πoιο λόγο λοιπόν όλη η Ελλάδα έμαθε μια ημέρα μετά αυτή την είδηση;

      Πως γίνεται ο ελληνικός λαός να μαθαίνει πάντα τελευταίος τα νέα;

      Είναι πολύ μυστήριες οι συνθήκες οι οποίες επικρατούν αυτή την στιγμή στην χώρα μας. Πολλά γεγονότα από αυτή την σύλληψη, κατ΄άλλους απαγωγή, δεν είναι ξεκάθαρα ακόμα.

      Κάποιοι κάνουν λόγο για παιχνίδι των Τούρκων ώστε να ζητήσουν ανταλλαγή, δηλαδή να δώσουν οι τούρκοι τους δικούς μας πίσω και εμείς να δώσουμε πίσω σε αυτούς, τους δικούς τους (αυτούς που ήρθαν Ελλάδα για να ξεφύγουν από την οπερέτα του Ερντογάν την νύχτα του πραξικοπήματος).

      Η κυβέρνηση μας κρύβει κάτι;

      Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η παρούσα κυβέρνηση, σε όλα τα σημαντικά θέματα κάνει ότι μπορεί, ώστε να κρατήσει κρυφή την ατζέντα της. Το πρόβλημα είναι ότι η ατζέντα της κυβέρνησης ποτέ δεν είναι καλή για τους πολίτες.

      Άραγε τι μας περιμένει αυτή την φορά;

      Να σας θυμίσω ότι για το Σκοπιανό μάθαμε την τελευταία στιγμή. Είχαν γίνει πολλές συναντήσεις μεταξύ των ΥΠΕΞ των δύο χωρών.

      Οι πολίτες έμαθαν για αυτές τις συζητήσεις όταν αυτές έφτασαν σε ένα οριακό σημείο!

    24. Σύμβουλος Ερντογάν: «Θα δώσουμε εντολή να χτυπηθεί η Αν.Μεσόγειος»!
      Κυριακή, 04 Μάρτιος 2018 18:55
      Ξεκάθαρες απειλές πολέμου από την Άγκυρα, όσο Αθήνα και Λευκωσία περιορίζονται σε…χλιαρές αντιδράσεις.

      Ο γνωστός για τις ακραίες του απόψεις, Γιγίτ Μπουλούτ, που αποτελεί το “δεξί χέρι” του Ερντογάν, επέστρεψε με νέες απειλές πολέμου, αυτή τη φορά κατά της Κύπρου αλλά και όσων εργάζονται για να προχωρήσουν οι εξορύξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ.

      Όπως έγινε γνωστό από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), ο Γιγίτ Μπουλούτ σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης TRT ανέφερε ότι “η ΕΝΙ προσπαθεί να μπει στην ΑΟΖ της Κύπρου με δύο ιταλικές φρεγάτες και για τρεις εβδομάδες το τουρκικό ναυτικό δεν το αφήνει να πάει”.

      “Βλέπετε το θράσος; Οι Ε/κ τους δίνουν τον διαγωνισμό και οι ιταλικές φρεγάτες έρχονται και προσπαθούν να βάλουν το γεωτρύπανο μέσα στα χωρικά ύδατα της Κύπρου. Εάν έχετε το θάρρος μπείτε.

      Το λέω καθαρά. Σε οποιοδήποτε πεδίο στο οποίο δεν δίνουμε άδεια, σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή προβοκάτσια, προσωπικά ο αρχιστράτηγός μας (ο Ερντογάν) θα δώσει την εντολή για χτύπημα. Κανένας να μην έχει αμφιβολία γι’ αυτό”.

      Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα και την Κύπρο, ωστόσο το γεγονός ότι είναι ο πλέον στενός συνεργάτης του Τούρκου προέδρου, δείχνει πολλά για τις προθέσεις της μουσουλμανικής χώρας στην Κυπριακή ΑΟΖ και το Αιγαίο.

    25. Και από πάνω θα μας απαγγείλουν κατηγορίες και για κατασκοπία σε βάρος της Τουρκίας. Όταν αυτοί με τα πολεμικά τους έρχονται στο Σούνιο, εμείς γιατί δεν τους αιχμαλωτίζουμε. Αν αύριο δεν αφήσουν τους δικούς μας και τους φυλακίσουν, τότε θα πρέπει αυτή η κυβέρνηση να παραιτηθεί και για εμάς το καλύτερο θα ήταν να σχηματιστεί πατριωτική-στρατιωτική κυβέρνηση. Εφόσον όμως αυτό αυτή τη στιγμή είναι ανέφικτο, ας γίνει οικουμενική κυβέρνηση και να κηρύξει γενική επιστράτευση. Το καλύτερο θα ήταν να έλθει πίσω ο Βασιλιάς και παρόλο που δεν υποστήριζα ποτέ το Βασιλιά. Όμως έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, είναι η μόνη λύση. Θα μπορούσε επίσης να αναλάβει πρωθυπουργός οικουμενικής κυβέρνησης ο Μαρκεζίνης και άλλες προσωπικότητες. Πάντως αυτοί πρέπει να φύγουν, ώστε να μπορέσουμε με μία σοβαρή κυβέρνηση να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία

    26. ΑΣ ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ . ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΑΣ ΒΡΑΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ .Κ ΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΩΡΑΣΗ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΣΟΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΕΝΑ ΑΝΑΔΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ . ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΒΡΑΖΟΥΝ

    27. Βραζουν και σαχλαμαρες …. μαλλον για το βρασιμο του βατραχου μιλαμε εδω….

    28. Αποκλείεται να κάνουν τίποτα οι στρατιωτικοί. Μακάρι να έκαναν και όλοι θα τους ακολουθούσαν. Αλλά η στατιστική λέει ότι και αυτοί είναι παρακλάδι του σάπιου πολιτικου συστήματος.

      1. Οι στρατιωτικοί σέβονται την ψήφο σου που ήθελες Αλέξη και Γιαν(ν)η

    29. Απόδοση ευθυνών για τη μειοδοτική πολιτική.
      Δήμευση ΟΛΩΝ των περιουσιακών στοιχείων όλων των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και υψηλόβαθμων στελεχών του ΔΗΜΟΣΙΟΥ και του ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ. Αφού πλούτησαν σε βάρος της ΠΑΤΡΙΔΟΣ και την έθεσαν σε μέγιστο κίνδυνο, αφού έριξαν τον λαό της σε ΜΕΓΙΣΤΗ φτώχεια, να πληρώσουν.
      Άμεση δήμευση όλης της ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ τους και απόδοση στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ για την υπεράσπιση της ΠΑΤΡΙΔΟΣ και του ΛΑΟΥ της.

    30. ΝΑΙ ΒΡΙΣΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΦΙΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΠΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΣΙΣΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ Μ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΡΙΩΝΕΤΑ !!!!!!!!!!!! ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ !!!!!!!!!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΝΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ !!!!!!!!!!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣΑΝΑΣΚΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΛΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    31. Μωρέ τι γεια στην ηρωική αριστερά, ανώνυμε σχολιαστή;
      Θα τους χαιρετάμε κι από πάνω τους κολομπινέδες, τους πούστηδες του ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ;
      Δεν μους φτάνει που αιματοκύλισαν την ΕΛΛΑΔΑ στον ΕΜΦΥΛΙΟ, τώρα μας ετοιμάζουν βορά στα νύχια των μεμέτηδων του σχιζοφρενή του ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
      Να αναλάβει ΑΜΕΣΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, να στηθούν αγχόνες, να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τα προδοτικά κατσαπλιοειδή, όχι να τους αφήνουμε με τ’ αναροάπλυτα συντρόφια τους να καταστρέφουν βιτρίνες και καταστήματα.
      Να παρέμβειο ο ΣΤΡΑΤΟΣ να τα αρπάξει τα αναρχο κατσαπλιάδικα και να τα στήσει στη μέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να τα κάψει, όπως καίνε τόσα χρόνια την ΑΘΗΝΑ, το αριστερό σκυλολόι του εβραιο ΛΕΝΙΝ.

    32. Έχετε αποδείξεις για την “εισβολή”; Γιατί, αν χάνονταν πολεμικός εξοπλισμός, θα έτρεχαν οι στρατιώτες μας πάνω στον Έβρο. Καλό θα ήταν να μην επαναλαμβάνονται ανεξακρίβωτες φήμες, που έχουν αρνητική επίπτωση στο ηθικό του στρατού. Το θέμα δεν προσφέρεται για εντυπώσεις.
      Κατανοώ την αγωνία για τους Αξιωματικούς μας. Χαίρομαι για τον Πατριωτισμό των περισσότερων Ελλήνων. Επειδή ακούω πολλά λόγια και επειδή θυμάμαι κάποιες καταστάσεις (στην Κύπρο) προτείνω, αν κάποιοι κύριοι επιθυμούν να πολεμήσουν οπωσδήποτε τους Τούρκους, υπάρχει λύση χωρίς να εμπλακούμε ως χώρα σε πόλεμο. Να πάνε στο Αφρίν, να βοηθήσουν τους Κούρδους. Μάλιστα κάλο θα ήταν να πάρουν μαζί τους όσο το δυνατό περισσότερα φάρμακα, τρόφιμα και άλλα εφόδια, για τους αμάχους που υποφέρουν.
      Η Ελλάδα είναι αρκετά ισχυρή ώστε να αποτρέπει τους πολέμους. Έχουμε κάνει πολλές θυσίες, όχι μόνο οικονομικές, για να μπορούμε να ζούμε ειρηνικά.
      Ένας έφεδρος αξιωματικός.

    33. ΣΥΜΦΩΝΩ
      Ο ΒΡΑΣΜΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΗ
      ΑΝ ΒΡΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ
      ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΛΟΓΩ ΥΨΙΣΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
      ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΤΟ ΓΟΥΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΛΥΣΗ
      ΣΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΛΟΓΩ ΚΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ

    34. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΗΡΩΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!!!!!!! ΚΩΛΟΜΠΙΝΕΣΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ,ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΑΤΕ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΕΠΕΤΕ ΦΥΛΟΥΣΑΝ !!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΚΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    35. ΑΦΟΥ ΒΡΑΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 12 ΩΡΕΣ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΥΡΑΤΕΣ ΚΟΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ…

    36. Να πάρουν οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ την κατάσταση στα χέρια τους.
      Το λένε και οι προφητείες, είναι ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.
      Να συλληφθεί κάθε ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ βολευτής και βολευτίνα, να στήσει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, να αποδώσει ΕΥΘΥΝΕΣ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε όλους τους βολευτές του κυνοβουλίου, σ αυτό το ελεεινό σκυλολόι, που πρώτα μας έριξε σε οικονομική υποδούλωση και μετά σε εθνική κατάπτωση.
      Απαγόρευσαν και λογόκριναν το συλλαλλητήριο για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, φιμώνουν κάθε αντίδραση για τα παλληκάρια μας που αιχμαλωτίστηκαν στον ΕΒΡΟ, κήρυξαν πόλεμο με την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ και με τα ΕΘΝΙΚΑ μας σύμβολα.
      Εις ΘΑΝΑΤΟΝ σε όλους τοπυς πολιτικούς νυν και πρώην που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους οδηγούν την πατρίδα στον όλεθρο.

    37. Τους πηραν τα σωβρακα τα μεμετια και χωρις μια ντουφεκια εστω για την τιμη των οπλων…….απο καιρο θελαν οι Τουρκοι να αιχμαλωτησουν ελληνες στραταιους απο τον εμβολισμο του Γαυδος και αντι να πονηρευτουν τα κοπροσκυλα του Γ.Ε.Ν και να βαλουν στα συνορα ειδικες δυναμοις στειλαναι αυτους τους ταλαιπορους που τον στρατο τον εχουν για ενα μεροκαματο. Κωλογαλοναδες των Αθηνων εσεις φταιτε για την νεα ντροπη του στρατου μας αμα εχεται τσιπα παραιτηθειται και πηγαινετε σπιτια σας ειστε αχρηστοι και επικυνδηνοι για το εθνος ειδαλως θα την πληρωσεται μαζι με τους ανθελληνες πολιτικους με οτι απομεινει απο Ελλαδα στο τελος

    38. και αφου βραζουν ρε χιο γιατι δεν κανουν μια μυστικη αποστολη να φερουν 5-6 τουρκους αιχμαλωτους μας λες ετσι κανουν οι μαγκες τι περιμενουν το οκ του κουβελη ολο βραζουν και απο τηγανιτα τιποτα τους καταλαβαμε και αυτους

      1. Οι στρατιτικοί μας δεν φοβούνται τον έχθρό, κάποιοι πολιτικοί τους έχουν δεμένα τα χέρια.
        Ας τους λύσουν τα χέρια και τότε τρύβουμε τα μάτια μας

    39. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ….ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ..ΤΕΤΕΛΑΙΣΤΕ..

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    40. Το μουν@πανο ο καραμανλής (συγνωμη που βριζω τα μουν@πανα) θα παρει τηλ τον κουμπαρο του; τσιπροκαραμανληδες στην αγχονη

      1. Τι λες ρέ βλαμένο,πηγαινε να σε εξεταση κανενας ψυχίατρος.Εισαι επικίνδυνος γιά να κυκλοφορής ελεύθερος.Καταστρέψατε την χωρα οι πασοκοαριστεροί καί σας φταίει ο Λαραμανλής. Α.Χ.

        1. Η ψευτοπατριωτικη Νου Δου ανεκτηκε,αβανταρε, καλυψε και οταν επρεπε συγκυβερνησε με το Πασοκ, ΔΟΥΛΕ ΡΑΓΙΑ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ. Οσο φταινε οι τουρκοσποροι πασοκτσηδες γιδοβοσκοι αλλο τοσο φταιτε και σεις, οι γιαλατζι κεντροδεξιοι της φακης…Ειστε η αλλη οψη του ιδιου, “δημοκρατικου“ νομισματος…. λες στον αλλο να παει σε ψυχιατρο εγω σου λεω παρε φορα απο κανα γκρεμμο και πεσε με το κεφαλι.

        2. Γ@μώ και σενα και τους πασοκοαριστερους και τον καραμανλη και ολα τα μπ@σταρδα που υποστηριζεις νουμερο καραγκιοζακι εγκαθετε που χωριζεις τους ελληνες με τα κομματα. Κατι μπαζα σαν κ σενα πετρα στα ποδια και σουμπουτεο

    Comments are closed.