ΒΟΜΒΑ! ΑΠΟΛΥΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ, ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ Μ@Λ@ΚΕΣ

Κοινοποίηση:
foursa1

Ο σταθμός ενισχύει το ενημερωτικό του προφίλ, εντάσσοντας περισσότερα δελτία ειδήσεων.

 

Ωστόσο, οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ καθώς αποκλειστικές πληροφορίες του mediamagazine.gr αναφέρουν πως η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, «Αποκαλυπτικά», δε θα προβληθεί την τελευταία  εβδομάδα του Δεκεμβρίου (30 & 31.12).

Συγκεκριμένα, ασφαλείς πληροφορίες που φτάνουν στο site μας αναφέρουν πως ο Μένιος Φουρθιώτης και η ομάδα του ετοίμαζαν ειδικές εκπομπές οι οποίες θα έβγαιναν από τη Θεσσαλονίκη. Παρά το γεγονός πως είχαν βρεθεί ήδη οι χορηγοί, η πρότασή του να βγει από τη Θεσσαλονίκη απορρίφθηκε από τους ιθύνοντες, οι οποίοι επιλέγουν να προβάλουν στην ώρα του… ταινία. Έτσι, ο παρουσιαστής εκείνες τις ημέρες θα πάρει άδεια!

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η μεσημεριανή εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη δε θα προβληθεί τις ημέρες των εορτών, καθώς τα προηγούμενα χρόνια ο παρουσιαστής και η ομάδα του έβγαιναν Live.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Μπράβο Σαββίδη. Άντε επιτέλους μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος από τους διαστρεμμένους και γενετήσια ανάπηρους.

  2. ΩΧ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΤΟΥ ΤΡΟΜΕΡΟΥ

  3. Οι πουστάρες έχουν μεγάλη υποστήριξη μεταξύ τους. Μπορούν να εκβιάσουν κάποιον και να το πετύχουν. Πάνε στους γαμιάδες τους και τους απειλούν με αποχή αν δεν πραγματοποιήσουν τα αιτήματα τους. Και σκέπετε ο κωλομπαράς ότι αν δεν θα γαμήσει σήμερα πότε πάλι? Δεν γαμιέται θα του κάνω το χατίρι και αυτή (η πούστρα) θα μου έχει και υποχρέωση. Έτσι επιβιώνουν οι Φουρθιώτηδες.

    1. Είστε όμως και οι άλλες οι κακιασμένες που χύνετε χολή

  4. Ο μεμαλαγμέν(ι)ος βοθρ-ιώτης, ο θηλυπρέπής και οι σωβαντισμένες λούλες του θα μου λείψουν πολύ αυτά τα Χριστούγεννα. Aλλά πρέπει να το αντέξω.
    Αλλωστε έχω ακόμη τον Καπουντζίδη, αυτόν τον αρρενωπότατο παρουσιαστή του Τhe Voice, ο οποίος επαξίως θα μου καλύψει την απώλεια παντός λακκοπρώκτου.

  5. γιαυτό χθές ήταν στενοχωρημένη η περούκα στις κούκλες

  6. Αδιάφορη είδηση για όλους αυτούς που έχουν εδώ και χρόνια βγάλει την τβ από την ζωή τους

  7. Διωχτε όλες τις λουγκρες από τα κολοκαναλα

  8. Καλυτερα.Ποιος ειχε ορεξη χριστουγεννιατικα να βλεπει το σιχαμενιο,τις κυρατζες,και τα αλλα πουσταρια;

Comments are closed.