ΒΑΛΕ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΡΕ ΠΟΡΝ@ΓΕΡΕ! “ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ”- ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ! Η ΕΛΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή (1)

    Η ΕΛ.ΑΣ προειδοποιεί για μεταδιδόμενα νοσήματα όσους ενδίδουν στις προτάσεις των νεαρών εκδιδόμενων στο δρόμο

    Μια γυναίκα 23 χρονών και ένα κορίτσι μόλις 16 εκδίδονταν στο κέντρο της Πάτρας για 5 ευρώ.

    Αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια κατάφερε να εξασφαλίσει αρκετά στοιχεία για τη δράση των γυναικών που στόχευαν κυρίως ηλικιωμένους άνδρες, για να προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες.

    Πόσο όμως επικίνδυνο ήταν αυτό στο οποίο ενέδωσαν αρκετοί “πελάτες” των εκδιδόμενων γυναικών;

    Η περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, προειδοποιεί. Παρανομούν τόσο οι εκδιδόμενες όσο και οι πολίτες που συνευρίσκονται μαζί τους.

    Ακόμη πιο επικίνδυνο είναι οτί εκθέτουν τον εαυτό τους σε πιθανά μεταδοτικά νοσήματα δεδομένου ότι τα επ΄αμοιβή πρόσωπα δεν διαθέτουν αποδεικτικά υγιεινής, ενώ ακόμη και οι όποιες πράξεις γίνονται σε υπαίθριους χώρους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. EΙΜΑΙ ΣΥΣΥΝΤΑΝΤΑΞΞΙΟΥΧΟΣ ΕΙΕΙΜΜΜΑΙ ΠΡΟΠΡΟΝΝΝΟΜΙΟΥΧΧΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΗΠΗΔΔΔΗΞΞΞΩ ΟΟΟΛΕΣ…

    2. ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ SEX!ΤΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΦΥΓΜΟΙ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΑΣ ΝΤΟΥΒΡΟΤΖΟΤΑΜΠΛΑΣ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΤΩ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ;;; ΕΛΕΟΣ! ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΥΡΟΙ ΠΙΑ;;; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΝΑ’ΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΚΛΑΨΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ Κ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΠΩΣ Κ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ. ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ!!! ΥΓ. ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΧΗΡΟΣ 70ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ 2 ΚΟΡΕΣ, 6 ΕΓΓΟΝΙΑ Κ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. 53 ΧΡ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΓΙΟ ΕΝΑ ΡΕΤΑΛΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΙ.. ΕΧΕΙ ΤΡΙΩΡΟΦΟ Κ ΣΥΝΤΑΞΗ 2.500 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ. ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ…….

    3. Και μετα πανε και φιλανε τα μωρα εγγονια τους οι βρωμογεροι…
      Κοψιμο τις συνταξεις και αντικατασταση τους με δελτια τροφιμωνν, παλιολεχριτες ανωμαλοι

    4. γιατι ρε παιδια…και οι γέροι εχουν ψυχή!!

    5. ΑΥΤΆ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΧΥΛΕΣ ΣΥΝΤΆΞΕΙΣ. ΌΣΟ ΒΛΈΠΟΥΝ ΟΙ ΓΈΡΟΙ ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ ΤΌΣΟ ΑΥΤΆ ΤΑ ΦΑΙΝΌΜΕΝΑ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΟΝΟΝΤΑΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΠΆΣΗ ΦΎΣΕΩΣ ΈΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΙΣΟΎΤΑΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΉ ΚΑΡΈΚΛΑ. ΌΛΟΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΜΕΤΆ. ΣΚΑΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ.

    6. Μου αρέσει που η Ελ.Ασ. προειδοποιεί τους πολίτες για τους κινδύνους που υπάρχουν κάνοντας τα παραπάνω. Περιμένω να διαβάσω ποιοι οι κίνδυνοι? Μα φυσικά… Τα μεταδιδόμενα νοσήματα. Δηλαδή ρε γελοίοι το δεκαεξάχρονο που πηγαίνει με τον πορνόγερο δε σας προξένησε καμιά εντύπωση? Και έκανε ο αστυνομικός τον πελάτη και σε αυτή αντί να συλλάβει τη μάνα της? Ξεφτιλισμός…

    7. @D- πρεπει να χεις ψυχολογικα προβληματα για να λες οτι ολοι οι ανδρες ειναι υπερ της παιδεραστιας…εγω λεω οτι οι παιδοφιλοι πρεπει να εκτελουνται στο μισο μετρο…τωρα οσο για τον παππου που πηδαει τα γυφτακια για συριζαιο τον κοβω…χώρια που η ηπατιτιδα θεριζει στους γυφτους..οτι ψηφισατε να τα λουστειτε ανθελληνες..

    8. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

      1. ΓΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΚΟΒΩ.

    9. Αυτοι ειναι βρωμογυφτοι και ειναι ικανοι για ολα, αυτο το ξερουμε …πουλουν και τα παιδια τους(αλλωστε για αυτο τον λογο τα κανουν)…αυτοι οι εμετικοι σκατογεροι οι δικοι μας, δεν εχουν καμια δικαιολογια …μπλεκουν μονιμα λες και εχουμε να κανουμε με 5χρονα….την μια με π@υτ@νες βουλγαρες ουκρανες κτλ γνωστη ιστορια τους ξεζουμισαν και τους αφησαν αφραγκους…τωρα πανε ακομα και με γυφτισες…..τι να πω , ειναι δυνατον να εισαι με το ενα ποδι στο ταφο και να σε κυβερναει το π@υλι σου???!!! Ιχνος αυτοσεβασμου …ιχνος ωριμοτητας ….ιχνος μορφωσης …ενα ματσο σκαταδες…κλειστε τους στα υπογεια τους ηλιθιους καταστροφη για την χωρα ηταν και ειναι!!! Χωρια οτι ολοι αυτοι ειναι και πρωην πασοκοι και νυν αριστερατζες του συριζα…..στο υπογειο ρεεεε αλυσοδεμενοι εκει!!!!

    10. Τι αφροδισιο να κολλησει ο γερος μωρε με ενα τσιμπουκακι η με μια μακακια!

    Comments are closed.