ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ;;;- ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ… ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΑΚΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    pirosvestes

    Ακούστε τι λέει ο Πρόεδρος του Σωματείου Πυροσβεστών στη δημοσιογράφο κ. Μάγδα Τσέγκου για τον γενικό γραμματέα πολιτικής προστασίας … Ιωάννη Καπάκη

     

    kapakis2

    Ο κύριος Καπάκης

    ΑΚΟΥΣΤΕ τι λέει ο Πρόεδρος  Πυροσβεστών ΚΑΙ… και φρίξτε…!!!

    πηγή: masternews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. χεστηκε αυτο το ατομο που παιζει το ρολο του πρωθυπουργου για τα σπιτια των ανθρωπων αυτος θα νοιαζοτανε μονο αν ηταν τα σπιτια των λαθρομουσουλμανων

    2. μην μιλατε ετσι για τον ανθρωπο τον εχω φιλο στο fb αντε μπραβο

    3. Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΟΥ ΑΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

    4. Η Αυλωνίτου σήμερα βρήκε το συντονισμό εξαιρετικό !!!!!!!!!!!!!!Ρε,που πάμε με τους άσχετους.

    5. Αγριοτουρκος… τετοιοι δεν εχουν καμια προκοπη, ουτε για συλλογη απορριματων.
      Χαθηκαν τα ανθρωπινα λευκα προσωπα απο την Ελλαδα… γεμισαμε μαυριδερους γυφτους σε θεσεις κλειδια.

      1. Βικάκι,σε έχω κόψει πολλές φορές να αραδιάζεις τις μπούρδες σου σε αυτό το site.Μάστε και φύγε.Η παρουσία σου μετράει εις βάρος σου.Θα διερευνηθείς,θα βρεθείς και θα καταστραφείς.Τελευταία προειδοποίηση.

        1. αραπακλα φαε φασολαδα παρε φορα κι ελα να μου κλασεις ..

    6. Ωραίες αναρτήσεις κάνετε από πρώτης ποιότητας πηγές συγχαρητήρια (not)

    7. Πράγματι “ΤΟ ΨΆΡΙ ΒΡΩΜΆΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ” όταν η Ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε από μόνη της (κατόπιν ευρωπαϊκών ομολογιών όταν κατηγόρησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση για περικοπή κονδυλίων) μ μην προσλάβει τον απαραίτητο αριθμό εποχικών δασοπυροσβεστων, όταν η Ελλάδα έμεινε ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ Canadair και περικοπή καν τα κονδύλια ενοικίασης πτητικων μέσων πυρόσβεσης, το πιο εύκολο γι όλους τους εμπλεκόμενοι είναι να πετάνε “λασπη” στον άμεσα εμπλεκωμενο ώστε να μην τους “πάρει η μπορα” λόγο των προβλημάτων και της μεγάλης έκτασης της πυρκαγιάς. Ο Καπακης φταει; Που είναι το υπουργείο Εθνικής Αμύνης να βγάλει το στρατό να συνδράμει στην δημιουργία αντηπυρικων ζωνών; Που είναι η πολυδιαφημισμενη ΜΟ. ΜΑ του Καμένου; Μήπως χτυπάνε τον Καπακη για νέα μετά θέσουν το βάρος από εκεί που αντίστοιχου δε (κυβερνητικά στελέχη υψηλόβαθμα) και να υπάρξει ένα εξιλαστήριο θύμα ώστε να εκτονωθεί πάνω του όλο η οργή;
      Αν δεν μετέφερε στον Τσιπρα αυτός το μέγεθος της καταστροφής και την σοβαρότητα της κατάστασης ο κ. Τοσκας γιατί δεν το έκανε που είχε εξίσου επιτελική και υπεύθυνη θέση στην όλη επιχείρηση.
      ΠΆΛΕΥΕ ΜΕ ΤΟ ΤΊΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΎΝΤΑΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΆΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ;
      Επειδή βγήκε ο πρόεδρος των πυροσβεστων και είπε ότι έγιναν λάθη συντονισμου και η δημοσιογράφος ήθελα ΑΊΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΈΝΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ θα πρέπει να τους κάνουμε την χάρη;
      Να είσαστε σίγουροι και σίγουρες ότι ο κ. Γιάννης Γιάννης Καπάκης είναι άνθρωπος του καθήκοντος με γνώση πάνω στην δουλειά του εμπειρία μεγάλη στο Πυροσβεστικό Σώμα και κυρίως έχει αυτογνωσία ως προς το μέγεθος του μεριδίου ευθύνης αν και εφόσον έχει.
      Ας μην αυτοπροσδιοριζομαστε ο καθένας ως ΔΙΚΑΣΤΗΣ τόσο εύκολα και τόσο “προστατευμενα” πίσω από τα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης, δεν είναι σωστό να μας σέρνουν ΚΑΠΟΙΟΙ και εμείς χωρις κρίση μη έχοντας γνώση των γεγονότων να αφοριζουμε ανθρώπους και καταστάσεις.

    8. Οι πυροσβέστες είναι ήρωες και δουλεύουν με αυταπάρνηση και αυτοθυσία για να μην καούμε εμείς…..Αξιοι και ένα ευχαριστώ για ότι κάνουν για μας…..

    9. Δεν θα αντιδικήσω με κάποιον από τους σχολιαστές. Το να βλέπω όμως σε Ανδριώτικη ιστοσελίδα όχι απλά να αναπαραγάγει αλλά να υιοθετεί πλήρως ως κύριο άρθρο της ένα λιβελογραφημα “γνωστών” κύκλων του Νησιού και της Ακροδεξιάς, τότε πράγματι ντρέπομαι για την κατάντια της ιστοσελίδας σας. Τα βάζετε με τον Καπάκη, ένα παιδί που ξεκίνησε φτωχικά απο ένα χωριό της Άνδρου και τίμησε το Πυροσβεστικό Σώμα φτάνοντας σε πολύ ψηλά κλιμάκια. Επειδή λοιπόν άκουσα τη συνέντευξη του Κου Προέδρου των Πυροσβεστών. Κατ αρχήν δεν λέτε όλη την αλήθεια. Είναι Πρόεδρος μια Περιφερειακής Ένωσης Πυροσβεστών 5ετους κατάταξης. Γιατί δεν το αναφέρετε??? Δεν σας διέφυγε φαντάζομαι. Άρα δεν είναι Πρόεδρος του Συνδικάτου των Μόνιμων Πυροσβεστών. Έστω μιας Περιφερειακής Οργάνωσης του Σωματείου των Μόνιμων Αξιωματικών. Αλήθεια τους 4000 πυροσβέστες που ζητούσε ο Κος Τοπικός Πρόεδρος Πυροσβεστών γιατί δεν μας είπε ποιός αρνήθηκε τις προσλήψεις και την μονιμοποίηση των Έκτακτων??? Γιατί δεν τον ρώτησε η Κα Τζεκου ή Μεγαλοδικηγόρος Μητροπουλος που ήταν στη συζήτηση και τον ήξερε και προσωπικά οπως είπε??? Μήπως αυτός τον υπέδειξε στον ΣΚΑΙ να τον βγάλει??? Σαν Ανδριώτης νοιώθω ντροπή που κάνατε σάκο του μποξ ένα Ανδριώτοπουλο μόνο και μόνο επειδή δεν ανήκει στο “Συστημα”…..

    10. Ειναι πρόεδρος των εποχικών και νυν πενταετών διορθώστε παρακαλω.

    11. Κρητοτουρκος ο τυπος πως να μην καει η ελλαδα…..τυχαιο δε νομιζω. Βρωμολυβιος

    12. Τσιμπλα κάνεις πρόβες για το πώς θα την κοπανησεις με το ελικόπτερο; Ο Τσαουσεσκου έφαγε 29 σφαίρες, εσύ πόσες;

      1. Αυτοι δεν θελουν σφαιρες,κρεμασμα αναποδα και γδαρσιμο του δερματος με μπολικο αλατι στις πληγες,ετσι θα καταλαβουν τα χασιστομουτρα τι εστι αγγουρι καλυβιωτικο.

    Comments are closed.