ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ Η ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ ΚΑΙ Η ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ – ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ! ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΡΥΦΟ!

    Κοινοποίηση:
    φωτοοο εξ

    Μεγάλο θέμα έγινε στο Διαδίκτυο η συνέντευξη της 70χρονης Ζωής Λάσκαρη στην εφημερίδα «News» ότι ο πατέρας της ο Κουρούκλης ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και δολοφονήθηκε στον Εμφύλιο, όταν εκείνη ήταν μόλις 8 μηνών. Στην ίδια συνέντευξη η Ζωΐτσα αποκάλυψε ότι έμεινε ορφανή κι από μητέρα σε ηλικία 7 ετών, χωρίς να πεί λέξη πώς πέθανε η μαμά της…

    Πρόκειται περί νέας τρανής αποδείξεως ότι στην Ελλάδα βασιλεύει η Αριστερή Τρομοκρατία που δεν επιτρέπει στις δύο δημοφιλέστερες ηθοποιούς μας (Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ζωή Λάσκαρη) να πούν ότι οι πατεράδες τους δολοφονήθηκαν από τους κομμουνιστές!.. ΙΔΟΥ πώς έχουν τα πράγματα: Η γεννημένη το 1942 (και όχι το 1944, όπως αναφέρει η ίδια στο βιογραφικό της και το αναπαράγει η Wikipedia) Ζωΐτσα Κουρούκλη (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Λάσκαρη) έχασε τον πατέρα της στα τέλη του 1943. Ο Θεσσαλονικιός υπολοχαγός (και όχι συνταγματάρχης όπως αναφέρουν οι άσχετοι στο Διαδίκτυο) Κουρούκλης συνελήφθη και βασανίστηκε άγρια από τις ορδές του Άρη Βελουχιώτη σε ηλικία μόλις 28 ετών. Οι ΕΛΑΣίτες τον σκότωσαν προς παραδειγματισμό όλων των «Μοναρχοφασιστών» Αξιωματικών για τον εξής λόγο: Ο μπαμπάς της Ζωΐτσας ήταν φανατικός Βασιλόφρων και αδελφός του μακαριστού στρατηγού Γεωργίου Κουρούκλη που (ως υπασπιστής του Κονδύλη) πρωταγωνίστησε στο Βασιλικό Αντι-Κίνημα του 1935 που κατήργησε την διεφθαρμένη Βενιζελική Δημοκρατία και επανέφερε την Βασιλεία στην Ελλάδα.
    Τεράστιο ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που πέθανε η μαμά της Ζωΐτσας το σωτήριον έτος 1949: Λίγους μήνες πρίν το τέλος του Συμμοριτοπολέμου, εγκάθετοι του Νίκου Ζαχαριάδη (σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις… Σλαβο-«Μακεδόνες» του Δημοκρατικού Στρατού!) την συνέλαβαν ως χήρα του Βασιλόφρονος Λοχαγού Κουρούκλη και την έσφαξαν με κονσερβοκούτι! Ουδέποτε η 70χρονη Ζωΐτσα έχει τολμήσει να μιλήσει για τον τρόπο θανάτου της μητέρας της, διά τον φόβον των Αριστερών. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ: Μια ζωή η Ζωή Λάσκαρη ψήφιζε ΚΚΕ εσωτερικού και Συνασπισμό, ενώ στην συνέντευξή της στην εφημερίδα «News» δήλωσε πως ουδέποτε αισθάνθηκε μίσος για τους φονιάδες του πατρός της!!!
    Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν τον μπαμπά της Λάσκαρη τον είχαν σκοτώσει οι Χίτες και οι Ταγματασφαλίτες; Θα είχε γεμίσει η Ελλάδα αγάλματά του και ο Συριζώνυμος Λιάπης θα τελούσε κάθε χρόνο το μνημόσυνό του με Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια…

    …Ακόμη χειρότερα είναι τα πράγματα με τον μπαμπά της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Ο Ιωάννης Βουγιουκλάκης ήταν Νομάρχης Αρκαδίας επί Κατοχής, διορισμένος από την Κυβέρνηση Ράλλη. Όλοι συμφωνούν ότι έκανε του κόσμου τις αγαθοεργίες σε όλη την Πελοπόννησο, σώζοντας χιλιάδες Ελληνόπουλα από την πείνα, από τους Γερμανούς και από τα κονσερβοκούτια του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ. Αυτό δεν μπορούσαν με τίποτα να του συγχωρέσουν τα πρωτοπαλλήκαρα του Άρη Βελουχιώτη.

    Αρχές Δεκεμβρίου του 1943, οι ΕΛΑΣίτες τον συνέλαβαν έξω από την Κόρινθο. Εξευτελίζοντάς τον και βασανίζοντάς τον σε όλη την διαδρομή, τον μετέφεραν στο Χάραδρο της Κυνουρίας, ένα χωριό έξω από το Άστρος.

    Εκεί, στην θέση «Γουρνάκι,» τον βασάνισαν δημοσίως με χίλιους χωρικούς να παρακολουθούν για παραδειγματισμό: Του έβγαλαν ένα – ένα τα χρυσά του δόντια με τανάλια και στο τέλος του πετάλωσαν τα πόδια όπως στα άλογα. Στις 31 Δεκεμβρίου του 1943 μετέφεραν τον Ιωάννη Βουγιουκλάκη στην θέση «Διάσελα» μαζί με άλλους 5 Εθνικόφρονες πολίτες, τους έρριξαν σε έναν λάκκο ζωντανούς και τους αποτελείωσαν με λιθοβολισμό, όπως έκαναν οι Εβραίοι στις Μοιχαλίδες!.. Όλα αυτά τα αναφέρει με λεπτομέρειες στο «Χρονικό της Σκλαβιάς» ο έγκυρος Χρήστος Ζαλοκώστας, αλλά και ο ιστορικός της Ελληνικής Χωροφυλακής, Κοσμάς Αντωνόπουλος. Η ίδια η αείμνηστη Αλίκη ποτέ δεν τόλμησε να πεί λέξη για τον πατέρα της, για να μη χαρακτηριστεί «κόρη Δοσίλογου Ταγματασφαλίτη» και χάσει τους αριστερούς θεατές από τις παραστάσεις της!..

    ellinonpaligenesia.blogspot.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗ Ο ΣΩΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΛΑΥΟΦΩΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΥΟΦΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΑΣ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΧΟ.ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΙΔΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.Η ΖΩΗ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΝΤΟΠΙΑ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑ.

    2. Nai re panathlie oloklires ginekes sta 40 xronia pou kivernouse to sintagmatiko tokso kai i diki tous deksia aftes i kakomires fovotane min tis sfaksi i aleka papariga me kanena konservokouti poso kala aftes eitan gelies ala esi akoma pio gelii den iparxi sotiria eleos

    3. Λάθος εκτίμηση της κατάστασης έχει γίνει από τον αρθρογράφο.
      Ας ερευνήσουμε ποιος σκαρφίζεται, θρέπτει, συντηρεί, και τηλεκατευθύνει τους μπολσεβίκους καθώς και όλα τα άλλα Συστημικά πολιτικά κόμματα, και ποιος ελέγχει την βιομηχανία πολιτισμικής παραγωγής (κινηματογράφος, ΜΜΕ, εκπαίδευση κτλ). Θα παρατηρήσουμε πως είναι η γνωστή μια και αυτή δύναμη που πάντα δρα παρασκηνιακά. Τα κόμματα και οι βιομηχανίες παραγωγής πολιτισμού στα χέρια της απλά είναι εργαλεία ελέγχου των εθνών. Όταν αυτά χρησιμοποιούνται για εγκλήματα γίνονται εργαλεία εγκλήματος που πρέπει πάραυτα να καθαρίζονται διότι αλλιώς αχρηστεύονται και συχνά προδίδουν τον χρήστη τους. Όταν δε αυτά εκτίθενται από προβεβλημένους αστέρες όπως η Αλίκη και η Ζωή – σε εποχή όπου ακόμα υπάρχουν εν ζωή πολλοί συγγενείς δολοφονηθέντων από το ΚΚΕ – η αρνητική επιρροή είναι τεράστια σε διαστάσεις, συμβάλει σε κοινωνικο-πολιτικούς τριγμούς, και δημιουργείται κίνδυνος ώστε τα πράγματα να βγουν έξω από έλεγχο με απρόβλεπτες συνέπειες. Το λιγότερο αναγκάζει τον δράστη να αλλάξει πολλά από τα εργαλεία και τα σχέδιά του, κάτι που βρήσκει πάρα μα πάρα πολύ ενοχλητικό.
      Οι δυο διασημότερες αστέρες του ελληνικού κινηματογράφου, λοιπόν, είχαν να διαλέξουν μεταξύ εξοστράκισης από την τότε ανθούσα κινηματογραφική βιομηχανία και να ζουν στην αφάνεια τιμώντας τους νεκρούς γονείς τους για το υπόλοιπο της ζωής τους, ή την φήμη την προβολή, την οικονομική άνεση και το άνοιγμα των σαλονιών της «υψηλής κοινωνίας». Αλίμονο, σήμερα δεν υπάρχουν πια «Αντιγόνες» αφού ζούμε σε πλήρη κοινωνική παρακμή με συνέπεια την κραυγαλέα παραγραφή των άγραφων πνευματικών αξιών και νόμων. Δεν είχαν η Αλίκη και η Ζωή να βρουν από πού να ανάψουν το Φως και να το μεταλαμπαδέψουν, αφού ΕΜΕΙΣ ως κοινωνία είχαμε ήδη σβήσει τις πανάρχαιες ηθικές αξίες μας.
      Όμως, οι δυο αστέρες με την απόλυτη, μέχρι θανάτου σιωπή τους καταδεικνύουν από τους τάφους τους αυτή την κραυγαλέα κατάργηση των πνευματικών αξιών μέσα μας. Διότι όλοι μας φταίμε, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκτιμήσουμε αφού δίνει μια σημαντική ώθηση για αφύπνιση και συμμετοχή στον ιερό αγώνα επανελλήνισης. Αν δεν συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση υπνοβασίας μας τότε αξίζουμε να παθαίνουμε ό,τι παθαίνουμε στην πορεία αφανισμού που προτιμήσαμε.

    4. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΒΡΊΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΊΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΆΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΉ ΛΆΣΚΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!!!

    5. Το περιεχόμενο είπαμε να βάλεις στον πάτο σου, όχι τη συσκευασία μωρή ανωμαλιάρα χρυσαυγίτο

      1. Ρουφα το μαυρο πακιστανικο αυγο σου χασιστακι.

      2. Όταν έρθει η ώρα σου θα δεις ότι κι άλλοι ξέρουν να κρατάνε κονσερβοκούτια

    6. ΕΓΩ ΞΑΙΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ ΜΑΖΙ Κ Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ
      ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Η ΑΛΙΚΗ ΕΧΕΙ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ,Η ΖΩΗ ΚΑΝΕΙ ΓΑΜΠΡΟ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΛΗ
      ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΒΑΖΑΝ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΜΑΥΡΑ ΚΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΛΦΑ Κ ΧΟΡΕΥΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ??? ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980???

    7. tous klasate mia mantra axidia mpetovlaka patrioti gia pes mas sto mploko tis kokinias pou isastan magali patriotes doulika tis patridas germanotsoliades proskinimena skoulikia

    8. patrioti afta ta eleina skoupidia antistathikane tote kai i omii sas opos i paterades ton dio kirion eitane me tin plevra ton kataktiton kai afou einai eleini afti pou antistathikane tote afti i dikisou koukoulofori re amorfote kai anistorite ti eitane desto kai meta peta tin kathe malakia sou giati afti eitane patriotes kai oxi kati gidia kai doulika san esena kita edi mipos kai mathis kati perisotero apo tin filoxountodeksia propaganda pou sas kani to makeleio
      http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/san-simera-to-mploko-tis-kokkinias—73xronia-apo-ti-sfagi

    9. Σκατα στα μουτρα τους τις μαλακισμενες που ντρεποταν να μιλησουν για τους πατεραδες τους που σκότωσαν τα ελεεινά αριστερα σκουπιδια μόνο και μόνο για να τις βλέπουν στο σανίδι τα αριστερα δηθεν κουλτουριαρικα αποβρασματα. Ευτυχώς στο γραμμο και στο Βίτσι τους θαψαμε στην αμμο.

    10. orea aftes tis dio tis vgalate iroides pou sto kato kato den kanane kati apla meta apo tosa xronia thimithikate lei oti tous paterades tous tous fagane i atimi mpolseviki stixia omos kanena kai pios mas lei oti den itane sinergates ton kataktiton opos poli ali ala as telionoume me aftes giati to kinoniko tous ergo eitane miden eis to pilikon kai tora stefane kati prosopiko afou mas pipilizis to mialo me tis dio kiries pou kita pramata fovotane lei 40 xronia min milisoun kai tis sfaksi i papariga me to konservokouti gia toso xamila milame exete ksepesi ala exi kialo pio xamila otan kanis iroides ta dio tipota kai vgazis ti melina sinergatida ton nazi to mono pou mporis na kanis einai na kremastis toulaxiston ofilis mia signomi se mia gineka pou eixe karidia kai den fovotone na milisi opos i kiries i galazoaimates afti eitane i patriotisa i ellinida to antraki pou den masouse apo kataktites kai europaious xartogiakades pou oli esis simera tous proskinate athanati melina
      http://www.iefimerida.gr/news/173989/οταν-η-μελίνα-μερκούρη-έκανε-σκόνη-τον-διευθυντή-του-βρετανικού-μουσείου-για-τα-μάρμαρα-

    11. kaii esi anonime an eixes thimata apo daktilodiktoumenous me koukoula tagmatasfalites kai sinergates ton kataktiton tha eixes diaforetiki gnomi

      1. ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ

    12. Χωρίς να είμαι ούτε αριστερός,αλλά ούτε και δεξιός,έχω ένα ερώτημα: πού κολλάνε αυτά τώρα με τη σημερινή κατάσταση; γιατί τέτοια επιτηδευμένη προσπάθεια καλλιέργειας και συντήρησης του παλιού και καταραμένου εμφυλιοπολεμικού μίσους; δεν πάμε πουθενά όμως έτσι,με το να κολλάμε στον συμμοριτοπόλεμο,όπου το φάντασμά του μας κυνηγάει ακόμα και σήμερα.Βέβαια κάποιοι βοήθησαν και βοηθούν ακόμα να συντηρείται,φοβούμενοι μην χάσουν την κουτάλα,αλλά και για να έχουν τόσα χρόνια τους Έλληνες διαιρεμένους,γι’αυτό μην ρίχνουμε άλλο λάδι στη φωτιά…φτάνει πια

    13. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ

    14. ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

    15. Kala ta exete peksi telios olokliri gineka to sintagmatiko tokso kivernouse ola afta ta xronia kai oxi i mpolseviki kai mas lete oti fovotane? ti fovotane i galazoemates? min tis sfaksoun me ta konservokoutia i mpolseviki? i malakia pai sinefo sto makeleio kathe mera peftete kai pio xamila to mono pou prosferane kai i dio eitane na xrimatodotoun ta intitouta omorfias gia travigmata prosopou voithisane kamia ftoxi oikogenia pote tipote giafto papste na prospathite kapious tipotenious na tous kanete iroes kai oso gia to anekdoto oti psifize kke to alo me ton toto to ksrrete? aftes kai i dio eitane mia zoi ametanoites deksies kai i zoi poles fores me ta legomenatis ipostirikse ta mnimonia tis deksias kai otan o tsipras psifise to mnimonio ipe oti tora egine sostos kai realistis giafto ante kai pnigite me tis anoisiesas kai mipos giafta edo i zoi http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/san-simera-to-mploko-tis-kokkinias—73xronia-apo-ti-sfagi den akouse tipota den eide tipota aftous pios tous edikse me to daxtilo kai tous stisane ston tixo? gia pes mas esi stefane pios tous edixne

    16. Ετσι ειπε για τον πατερα της η Λασκαρη..!;!;!
      Σκατα στον ταφο της τοτε!!!

    17. καλά κανεις βρε χίο και τα γραφεις γιατί εμείς πολλοί νομίζουμε ότι μεγάλωσαν μέσα σε βίλες και κακομαθημένα κορίτσια αλλα τα φαινόμενα απατούν μεγάλες “ιθοποιινες” και i δυο

    18. ΄Εχετε ξεφύγει πέρα απο κάθε όριο σοβαρότητας πλέον!!! Γελοιοποιείστε προσπαθώντας να μαζέψετε επισκεψιμότητα για μερικά καπίκια. Ως εδώ είσασταν…
      ΥΓ. Δεν είμαι αριστερός… απλά προσπαθώ σαν Έλληνας να αντιμετωπίσω το παρόν και το μέλλον. Και εσείς μας χώνετε ακόμη πιο βαθειά στον βούρκο της αγραμματοσύνης μας.

      1. Αν ειχες θυματα απο τα κονσερβοκουτια θα ειχες αλλη γνωμη μπολσεβικε

          1. Η χρήση των κονσερβοκουτιών οφείλετο στο ότι οι κονσέρβες ήταν απαγορευμένες από το ΚΚΕ καθώς ήλθαν ως ανθρωπιστική βοήθεια από την (μισιτή) Αγγλία, αλλά επίσης οφείλετο και στον σαδισμό των βασανιστών προς τα θύματά τους.
            Δεν έκαναν οικονομία οι συμμορίτες στις σφαίρες αφού τους περίσσευαν. Δεν έχασαν τον πόλεμο από έλλειψη πυρομαχικών, αλλά από βασικά στρατηγικά λάθη λόγω πολιτικής και στρατηγικής ανικανότητας.

    Comments are closed.