ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΖΟΜΠΙ” ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ “ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ” ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ- ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΑ-ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ

    Κοινοποίηση:
    dimas3

    Ο Σταύρος Δήμας είναι Έλληνας δικηγόρος και πολιτικός.

    Διετέλεσε Υπουργός Εμπορίου, Υπουργός Γεωργίας ,Υπουργός Βιομηχανίας, Ενέργειας & Τεχνολογίας και Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, καθώς και Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Περιβάλλον,[1] ενώ σήμερα κατέχει θέση Αντιπροέδρου στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

    Βιογραφία

    Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Απριλίου 1941. Σπούδασε νομικά και οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και της Νέας Υόρκης και έχει εργαστεί ως δικηγόρος για την νομική εταιρεία της Wall Street, «Sullivan & Cromwell» (1969-1970) και για τη νομική υπηρεσία της Διεθνούς Εταιρείας Οικονομικών στην Παγκόσμια Τράπεζα (1970-1975). Την περίοδο 1975-1977 ήταν Αναπληρωτής Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας Βιομηχανικής Ανάπτυξης.

    Έχει εκλεγεί μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου επί δέκα συνεχείς φορές, από το 1977 μέχρι το 2004 εκπροσωπώντας το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.[4] Διατέλεσε Υπουργός Εμπορίου (1980-1981), Υπουργός Γεωργίας (1989-1990), Υπουργός Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τεχνολογίας (1990-1991). Την περίοδο 1985-1989 ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, και μεταξύ 1995-2000 ήταν Γενικός Γραμματέας του κόμματος.

    Τον Μάρτιο του 2004 διορίστηκε Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρχικά ως Επίτροπος για την Απασχόληση και τις Κοινωνικές Υποθέσεις και από τον Νοέμβριο 2004, Επίτροπος της ΕΕ για το Περιβάλλον, θέση την οποία κατείχε μέχρι τη λήξη της 1ης θητείας της επιτροπής Μπαρόσο το 2009.

    Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου στις 4/11/2011 και μετά την συνάντηση και καταρχήν συμφωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, το πρόσωπό του αναφέρθηκε στον Τύπο ως προτεινόμενο για την θέση του πρωθυπουργού ή για την θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στο νέο συμμαχικό κυβερνητικό σχήμα που διαφαίνεται ότι θα υπάρξει στην Ελλάδα.

    Ορίστηκε Υπουργός Εξωτερικών στη κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου το Νοέμβριο του 2011.

    Ο Σταύρος Δήμας είναι ο υποψήφιος που επέλεξε η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ για την Προεδρία της Δημοκρατίας τον Δεκέμβριο του 2014.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Μοίρα Ελληνολάτρης ώρισε στο πρόσωπο Του κυρ Σταύρου να συναντηθούν Το ΧοντροΧαρτζιλίκωμά Του και Η ΕθνοΣωτηρία Μας.ΆΞΙΟΣ.

    2. ΡΕ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
      Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ (ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ) ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΟΡΦΩΣΗ,
      ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΙΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

      ΤΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΡΕ ;
      ΜΗΜΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ή ΝΑ ΕΙΧΕ ΟΦΣΟΡ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΖΕΣ Ή ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ;

      Ή ΜΗΜΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ 40-50 ΧΡΟΝΩΝ, ΑΒΓΑΛΤΟΣ, ΑΠΕΙΡΟΣ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ, ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΟ Ή ΔΙ’ ΑΛΛΗΛΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΤΥΧΙΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ, ΙΚΑΝΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΚΩΦΑΝΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ;

      ΚΡΙΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

      1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΡΑΦΙΚΕ , ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΘΕΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΚΟΠ…ΥΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑ, ΤΟΝ ΑΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ …….Α ΡΕ NIGEL FARAGE ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ

        1. φιλε φασιστα, οσο εισαι εσυ μασονος τοσο ειναι κι αυτος. Ουγκ

        2. Δεν εκθειάζω απολύτως κανένα και δεν θα το έκανα ακόμη και αν συμφωνούσες. Η γνώμη μου βασίζεται στο βιογραφικό του που διάβασα.
          Αν εσύ είσαι προικισμένος με περισσότερες γνώσεις και γνωρίζεις κάτι γιατί δεν μας το λές να ανοίξουν και τα δικά μας μάτια ;

    3. Ο κάθε ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ τον πάνε στο ΛΑΟ για να τον ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΡΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΣΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ !

      Γ..Ω ΤΑ ΣΠΙΤΙΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΔ ΠΑΣΟΚ

    4. Πάντως η φάτσα του έχει κατι το διαστροφικό.Φάτσα πορνόγερου θα έλεγα.Οχι άλλοι κολώγεροι γαμώτο.

    5. Προερχεται και ειναι μεσα στο ιδιο συστημα διαπλοκης και μασονιας γιαυτο και προτεινεται στην θεση αυτη.Ποτε δεν θα μπορουσε για το συστημα να εχει καλλιτερη επιλλογη διοτι σε αντιθετει περιπτωση εαν ενεργουσε Ελληνικα θα ζημιωναν τα ξενα συμφεροντα.

    Comments are closed.