ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΤΙΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! “ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ” – ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK! ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    kkk

    Ελεύθερη αφέθηκε πριν από λίγα λεπτά η γυναίκα που προσήχθη επειδή πέταξε μία κότα στο προαύλιο του Μεγάρου Μαξίμου, πριν από τη συνάντηση του Αλέξη Τσιπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

    Η Αυγή Βουτσινά αποχώρησε από το αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος όπου βρισκόταν μετά την ενέργειά της.

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Η κυρία Βουτσινά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια selfie της από το αστυνομικό τμήμα του Συντάγματος, όπου οδηγήθηκε μετά το συμβάν.

    Τον περασμένο Οκτώβριο, ως επισκέπτρια στα θεωρεία της Βουλής, είχε διακόψει τον Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο

    Πιο συγκεκριμένα:

    Συνελήφθη και βρίσκεται στο Αστυνομικό τμήμα Συντάγματος η γυναίκα που πέταξε την κότα στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου, στο πλαίσιο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι η Αυγή Βουτσινά η οποία τον περασμένο Οκτώβριο κατά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής διέκοψε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα φωνάζοντας «ο λαός δεν ψήφισε μνημόνια, είπε όχι στο δημοψήφισμα κ.Τσίπρα», ενώ κρατούσε και μία μπλούζα που έγραφε «βρωμάτε προδότες».

    k1

    Ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε την φωνή και γύρισε το βλέμμα του προς τα θεωρεία, χωρίς όμως να διακόψει την ομιλία του, ωστόσο σχολίασε ότι «η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας». Τη στιγμή εκείνη, Πρόεδρος της Βουλής ήταν η κα Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία φώναξε «Δεν έχετε το δικαίωμα να πάρετε τον λόγο».

    k2

    Λίγο καιρό πριν έξω από την Βουλή είχε κάψει μία σημαία του ΣΥΡΙΖΑ  και φώναζε κατά του Αλέξη Τσίπρα ξανά.

    k3k4k5k6k7

    Με αυτή την φωτογραφία είχε προαναγγείλει το σχέδιο… «κότα» στη σελίδα της

    kota

     ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΙΣ…ΛΥΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ-ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΤΑΞΕ ΚΟΤΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ALEXIS-”ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ”(ΦΩΤΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. μπράβο στήν κυρία , αυτά πού ΔΕΝ εχουν οι αντρες (τού καναπέως τής φάπας τού φραπέ κ τής ψευτομαγκιάς ) τά εχει αυτή κ μάλιστα ΤΕΡΑΣΤΙΑ … κ πάλι μπράβο της , τούς ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ολους

    2. Αμ δεν τα ανοίγετε και λίγο τα ρημάδια τα γκαβά σας… ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΡΕ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ! Κοιτάχτε λίγο τη φωτογραφία και όποιος ενοχλήθηκε να πάει να σκουπίσει τα μάτια του Τσίπρα.

    3. Δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε πολιτισμένοι. Η εν “λόγω” κυράτσα χρησιμοποίησε ένα ζωντανό πλάσμα σαν να είναι αντικείμενο για να βγει στα κανάλια. Οι φιλοζωικές τι κάνουν;;Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη Χώρα…

    4. Όταν σφάζει τις κότες να τις φάει είν φιλοζωος ο από κάτω

    5. Εγώ πάντως όπως τη βλέπω πρέπει νάχει συγγένεια με την Τασία ή τη Σία.
      Από την άλλη αυτά που κάνει είναι πράξεις αυτοπροβολής για άγνωστους σε
      μας λόγους.

    6. oταν χλαπακιαζεις κοτόπουλα εκει δεν εχεις φιλοζωικη συνειδηση?

    7. Κανένα σεβασμό σε όποιον καίει την ελληνική σημαία. Εξοστρακισμός των απάτριδων διεθνιστών. Να πάνε αλλού. Εδώ δεν υπάρχει χώρος για σκουπίδια. Το ότι έκανε διαμαρτυρία δεν της συγχωρεί την εν γένει συμπεριφορά της στην πατρίδα. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις να ανατρέψουν το καθεστώς και όχι τσίρκουλα για να πουλάνε μούρη για τον “ακτιβισμό” τους.

    8. Τι απέγινε η κότα; Ειλικρινα ρωτάω σαν άνθρωπος με φιλοζωική συνείδηση κάτι που λείπει απ την “κυρία ” που χρησιμοποίησε ένα ζωντανό και το πέταξε σε ενα άγνωστο για αυτο περιβάλλον με κίνδυνο να το φάνε τα αδέσποτα σκυλιά. Ο πολιτισμός μας φαίνεται απο τον τρόπο που συμπεριφερόμαστα στα ζώα .Κανονικά θα έπρεπε η πανελληνια φιλοζωικη κίνηση να προβεί σε καταγγελία.
      Απαράδεκτο να χρησιμοποιούνται ζώα σαν εργαλεία και να εκτοξεύονται gia διαμαρτυρία.

      1. οταν τρως κοτοπουλο,εκει ξεχνας τη φιλοζωικη σου συνειδηση;

    9. Λυπάμαι (εγώ) για το προηγούμενο σχόλιο, αφού δεν ντρέπεται αυτός που το γράφει.
      Λυπάμαι επίσης γι’αυτή την έρμη τη χώρα μου, γιατί το μέσο επίπεδο των υπηκόων της είναι σαν του προηγούμενου κυρίου,που όποιος πει ή κάνει αυτό που πρέπει, σπεύδουν να του κρεμάσουν ταμπέλες.
      Δηλαδή ρε μόρτη, όποιος λέει την αλήθεια, έστω και με δηκτικό τρόπο, σ’αυτά τα ανεπάγγελτα κομματόσκυλα που παριστάνουν τους υπουργούς και τους πρωθυπουργούς, το κάνει κατά τη γνώμη σου με δόλο, επειδή δεν πραγματοποιήθηκε το όνειρό του να γίνει δημόσιος υπάλληλος;
      Την συγκεκριμένη κυρία για τέτοια την κόβεις;
      Ή θα πρέπει να προβληματιστούμε όλοι μας γιατί δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να κάνουμε το ίδιο;
      Δεν περιμένω απάντηση, έτσι και αλλοιώς δεν θα έχει καμία αξία με τα μυαλά που κουβαλάτε μερικοί…

      1. το θέμα είναι να μην κοίτατε μόνο την είδηση,αλλά και πίσω απο αυτή!!οχι μόνο το δέντρο αλλα και το δάσος

    10. απογοητευμένη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι η κυρία,που δεν την διορίσανε και αυτή κάπου!!

    Comments are closed.