ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ -“ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΦΙΛΟΙ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ”!

Κοινοποίηση:
vouleutis-sloviask-1-makeleio

Σοκαριστικές φωτογραφίες του δολοφονημένου πολιτικού Vladimir Rybak παρουσιάζουν τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.

vouleutis-sloviask-2-makeleio

Ο Vladimir Rybak, μέλος του κόμματος Batkivshchyna, εξαφανίστηκε αφού φέρεται να προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα κτίριο που βρισκόταν υπό κατάληψη από φιλορώσους ακτιβιστές.

vladimir-rybak

Προσπάθησε μάλιστα να σπάσει το οδόφραγμα των υποστηρικτών της αυτονομίας του Ντόνετσκ στην πόλη Gorlovka και “κατέβασε” την σημαία των ρωσόφιλων από κυβερνητικό κτίριο!

Σύμφωνα με ουκρανικές ιστοσελίδες το πτώμα του βρέθηκε σε ένα ποταμό κοντά στο Σλαβιάνσκ.

xira-rybak

Χθες αναγνώρισε το πτώμα του Vladimir Rybak η χήρα γυναίκα του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και στην Μαϊντανοεπανάστα για τους ελεύθερους σκοπευτές οι ξενοκίνητοι σφετεριστές κατηγορούσαν τον Γιανούκοβιτς, αλλά τελικά απεδείχθη ότι ήταν δικοί τους που σκότωναν αδιακρίτως τον κόσμο και τους αστυνομικούς για να εξωθήσουν σε περισσότερη βία.

    Οι ρωσόφωνοι δεν έχουν σκοτώσει άοπλο άνθρωπο. Ακομα και με τους στρατιώτες στα τανκς μιλούσαν.

    Αυτόν τον σκότωσαν οι δολοφόνοι του Κιέβου.
    Ένα πράγμα όμως… όλοι όσοι υποθάλπονται από τις ΗΠΑ να έχουν την ίδια ποιότητα… Να σκοτώνουν τους δικούς τους για να αποκομίσουν κέρδος από τον θάνατό τους! Το ίδιο έκαναν και τα αμερικανοκίνητα μορσάκια στην Αίγυπτο, το ίδιο και τα μουσουλμάνια του ιζεντμπέκοβιτς στη Βοσνία, το ίδιο και τα αλβανά στο Κόσσοβο.
    Όταν βλέπεις σκοταδισμό που δολοφονεί ακόμα και τους οπαδούς του για το κέρδος “του σκοπού” να ξέρεις ότι από πίσω είναι τα ερπετά της Ουάσιγκτων και του διευθυντηρίου των Βρουξελλών.

  2. Γιατί μου λέει εμένα οτι ειναι μουφα αυτές οι δηθεν αποκλειστικές φοωτογραφίες..Κανένα ουκρανικό μέσο δεν εχει..Το παροσωπά τους δεν φαίνονται και ο ενας εχει μουσι…σας παρακαλώ σταματήστε την παραπληροφόρηση.Σας διαβάζουμε αλλα δεν απευθυνεστε σε ηλιθιους αντε μπραβο.Για χάρη των κλικ κανετε τα πάντα ..

Comments are closed.