ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ “ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ” ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ;”(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

    Κοινοποίηση:
    mpaltakos-samaras5

    “Επιφανής βουλευτής της Ν.Δ και στενά συνδεόμενος με τον Αντώνη Σαμαρά είναι «πρωταγωνιστής» σε νέο βίντεο με τον Κασιδιάρη της «Χρυσής Αυγής»;  Οι πληροφορίες μας δεν επιδέχονται αμφισβήτηση”και σε λίγα 24ωρα έκπληκτοι θα αντιμετωπίζουμε όσα θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτιά μας…. Λέγεται ότι οι διάλογοι των δυο ανδρών είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικοί σε σχέση με τους διαλόγους Μπαλτάκου-Κασιδιάρη , ότι εμπλέκονται στην κουβέντα ονόματα που θα δημιουργήσουν αλυσιδωτές εκρήξεις ενώ διαφαίνεται μια ξεκάθαρη προσπάθεια από πλευράς του βουλευτή και πρώην υπουργού που ήταν στη σφαίρα επιρροής Σαμαρά – να απαξιώσει πολιτικά τον Πρωθυπουργό.

    Ο ίδιος σήμερα δεν γνωρίζει για την υποκλοπή της μυστικής συνάντησης κι ούτε φαντάζεται το βαθμό έκθεσης του επιχειρώντας αυτή τη συνομιλία με τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής που κάθε τόσο θα προσπαθεί να διαχύσει στο πολιτικό σκηνικό διαλόγους –φωτιά, ακριτομυθίες, αποκαλυπτικά ντοκουμέντα και εκρηκτικά στοιχεία που θα δημιουργήσουν πολιτικά εγκεφαλικά στη συγκυβέρνηση!!”

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει αναρτήσει γνωστός ιστότοπος (http://www.hellasforce.com/blog/apokalipsi-vouleftis-tis-nd-o-epomenos-protagonistis-sta-vinteo-kasidiari/) “επιφανής βουλευτής που αρέσκεται να βγαίνει στα τηλεοπτικά παράθυρα και να αποστομώνει τους αντιπάλους των κομμάτων της αντιπολίτευσης, έχει δημιουργήσει αντιπαλότητες με κορυφαίο υπουργό εξ απορρήτων του Σαμαρά ενώ για μικρό διάστημα υπήρξε και …αντιμνημονιακος.

    Το θέμα είναι τι θα πράξει η ηγεσία της Ν.Δ μετά και από αυτό το ατόπημα και εάν ο πρώην υπουργός – λαλίστατος και στα τηλεοπτικά παράθυρά και στη Βουλή και με τον Κασιδιάρη- θα παραμείνει στις κυβερνητικές τάξεις η θα βρεθεί στα τάρταρα ακολουθώντας τη ρότα Μπαλτάκου….”, αναφέρει η ιστοσελίδα. Για να δούμε τι από όλα αυτά θα επαληθευτούν τελικά και εαν η ακροδεξιά έχει κι άλλους άσους στο μανίκι της ή εαν τα παραπάνω αποτελούν απλώς εικασίες ή σενάρια αναμεμειγμένα με ανεπιβεβαίωτες απληροφορίες .

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ? ΗΛΙΑ ΒΓΑΛΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ !!!

    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΑΣΟ!!!…..ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ…ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ “ΘΗΡΙΟ” ΛΑΒΩΜΕΝΟ…..ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΡΩΝΕΙ……

    3. Το θέμα είναι ότι αργούν στη ΧΑ να βγάλουν τα βίντεο στη φόρα και δίνουν σε όλους τους “μιλήσαντες” το χρόνο να προετοιμάσουν αμυντική γραμμή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Έτσι όπως έγινε του Μπαλτάκου, το παρουσίασαν σαν μεμωνομένο περιστατικό και το κουκούλωσαν λέγοντας ότι ήταν προσωπική συμπεριφορά (που δε το πιστεύω). Αν ήταν 2-3 διαφορετικοί σε 2-3 βίντεο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ να μιλάνε για σκευωρίες και τα συναφή, θα είχαν φύγει από τα παράθυρα οι κυβερνώντες από τη χλεύη. Δε το χειρίζεται σωστά η ΧΑ το θέμα με τα βίντεο.

    4. ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ.
      ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.

    5. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ …ΚΟΥΡΑΣΕΕΕΕΕΕΕ……ΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ …ΟΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ….ΟΛΟ ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ…..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ…..ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ……

    6. ΜΙΛΑΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΞΕΦΤΙΛΑ Εθνικιστές.Θρούψαλα ο φασιστικός χώρος. Ο ένας μισεί τον άλλο και όλοι μαζί τον εαυτό τους. Φασίστες και αφεντικά έχουν παντού την ίδια μούρη.

    7. Δυο ονόματα περνούν απ το νου
      Ντινοπουλος που δε θυμάμαι να διετέλεσε υπουργιλικι και Γιακουματος ….

    8. Αν είναι ο Βορίδης που διαδέχθηκε το Μιχαλολιάκο στην ηγεσία της ΕΠΕΝ, θα πέσουμε όλοι από τα σύννεφα..Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί; Σε πόλεμο βρίσκονται (έτσι δεν λένε οι χρυσαυγίτες;).

      Μάλλον εκτός από το “του φευγάτου δεν έκλαψε ποτέ”, οι χρυσαυγίτες τηρούν και το ρητό “τους φίλους σου κοντά, τους εχθρούς σου πιο κοντά”…

    9. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ!!!!

    10. Επιφανής βουλευτής της Ν.Δ –πρώην υπουργός- και στενά συνδεόμενος με τον Αντώνη Σαμαρά είναι «πρωταγωνιστής» σε νέο βίντεο με τον Κασιδιάρη της «Χρυσής Αυγής»

      Πρώην υπουργός αδελφέ. Επί Παπαδήμου, έκανε υπουργός ο Μ.Β.

    11. Tον λένε Μ. και το επίθετο αρχίζει από Β. Ποιός είναι, ποιός είναι; Μήπως παλιά κυκλοφορούσε με τσεκούρια;

      1. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Α ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ Γ ?? ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ???? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ….!!

    12. Μεσσηνιε με το ματι σου το καλο να τον δεις οχι με το αλλοιθωρο σου το νεο εργο με τον κασιδιαρη και τον βουλευτη κιορ που λενε και οι ποντιοι

    Comments are closed.