ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΩΔΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΕΦΕΤΗΣ-ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΘΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΑΠΟ ΕΔΡΑΣ: “ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΚΑ. ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ”! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Brionis

    Τι αποζητά ένας μάρτυρας και ένας κατηγορούμενος πολίτης, όταν παρουσιάζονται ενώπιων του φυσικού τους δικαστή; Την αναγνώριση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Την αμερόληπτη έδρα. Την αδέκαστη κρίση.

    Κάτι που δεν έγινε στην σοβαρή δικαστική υπόθεση που είχε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ , με την ανάμειξη μετά από δημοσιεύματα, πέρσι τον χειμώνα, του ονόματος του θεατρίνου της αριστεράς , κομμουνιστή στις ιδέες και δεξιού καπιταλιστή στην τσέπη, Σπύρου Παπαδόπουλου, στις λίστες Μπόργιανς. Ο ηθοποιός με δήλωση του είχε διαψεύσει ότι έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό και η εφημερίδα μας, έπραξε το αυτονόητο. Δημοσίευσε την ανακοίνωση του, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να δυσπιστεί για το εάν εξελίχθηκαν έτσι τα ακριβή περιστατικά.


    Και ξαφνικά θυμηθήκαμε, μια υπόθεση από το παρελθόν. Που είχαμε ξανασυναντήσει το όνομα Βρυώνης;

    ———————Μα, Στην σκανδαλώδη υπόθεση της καταραμένης-όπως εξελίχθηκε- ιστορίας των απατεώνων της Ενεργκα και Ελλάς Πάουερ που κατέληξε στη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και στις συλλήψεις Αλβανών φυσικών και ηθικών αυτουργών. Σύμφωνα με νόμιμα έγγραφα που έχουμε στην κατοχή μας, έγκλειστος για οικονομικά αδικήματα στον Κορυδαλλό, ονόματι Αλέξανδρος Τζάρκας, είχε μηνύσει τον δικαστή Βρυώνη, αυτόν που μας επετέθη στην υπόθεση  του Σπύρου Παπαδόπουλου,  καταγγέλλοντας ότι

    1)Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ Γεράσιμος Βρυώνης, εμπλέκεται σε παραδικαστικό κύκλωμα που αποφυλάκισε τους απατεώνες της ΄’Ενεργκα”, με το εξευτελιστικό ποσόν των 200.000 ευρώ.

    2)Αυτούς που κατέκλεψαν το ελληνικό δημόσιο και τα λεφτά του Λαού, ενθυλακώνοντας πάνω από 300 εκ ευρώ.

    3)Ότι ο δικαστής Γεράσιμος Βρυώνης με άλλους δικαστές και εισαγγελείς “τα πήραν και αποφυλάκισαν 4 κατηγορούμενους της αιματοβαμμένης υπόθεσης , στο οκτάμηνο και τους άλλους δύο στο δεκαοκτάμηνο. Για δουλειά πληρωμένη και μιλημένη”.

    και 4) ότι ο δικαστής και συνάδερφοί του, είναι “βαθύτατα διεφθαρμένοι αφού χρηματίζονταν και μαζί με αυτούς χρηματίζονταν και μεγαλοδικηγόροι της Αθήνας”.

    Ως επίλογο ρωτάμε τον υπουργό Δικαιοσύνης, τον κύριο Κοντονή: Μπορεί να μας πει τι απέγιναν εκείνες οι καταγγελίες; Μπήκαν στο αρχείο; Εκδικάστηκαν;  Παραπέμφθηκε κάποιος; Ήταν αστείες;

    Και κάτι ακόμα. Εάν υπήρχε ίχνος αληθείας ή ακόμα και ψεύδους, σε όλα τα καταγγελόμενα, υπήρχε πιθανότητα να μην είχε δολοφονηθεί ο ΜΙχάλης Ζαφειρόπουλος και να είχε ξεκαθαριστεί μια υπόθεση, που σκόρπισε πίσω της αίμα, σύμβόλαια θανάτου, καρτέρια με απόπειρες ανθρωποκτονίας και πολλή μα πάρα πολλή μπόχα και δυσωδία;

    Αναμένουμε κύριε Κοντονή.

    ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Από σήμερα όλα στο “σφυρί”- Μετά την πρώτη κατοικία και οι μονάδες της ΔΕΗ
      Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 09:34
      Σε καλό κλίμα οι συζητήσεις με τους θεσμούς

      Σε πολύ καλό κλίμα που θύμιζε περισσότερο φιλική συνάντηση κύλησε η πρώτη μέρα των επαφών ανάμεσα στους υπουργούς Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη και Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και στα στελέχη των θεσμών στο ξενοδοχείο Χίλτον.

      Όλα «έτρεξαν» γρήγορα. Η κυβέρνηση δέχτηκε οριστικά την Τρίτη να πουληθούν ως τον Ιούνιο δύο λιγνιτικές μονάδες στη Μεγαλόπολη, άλλη μία στη Μελίτη Φλώρινας καθώς και η άδεια για μια ακόμη μονάδα της ΔΕΗ στην περιοχή μαζί με τα γειτονικά ορυχεία.

      Τα νέα προκάλεσαν αναστάτωση κυρίως στη Μεγαλόπολη όπου σημειώθηκαν αντιδράσεις από την πλευρά των εργαζομένων της ΔΕΗ, τοπικών παραγόντων, ακόμη και της εκκλησίας.

      Αυτή η εξέλιξη σε συνδυασμό με την εκκίνηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που θα φτάσουν τις 700 μηνιαίως για πρώτες κατοικίες με αντικειμενική αξία και πολύ κάτω από τις 300.000 ευρώ το 2018, άνοιξε το δρόμο για την επίτευξη τεχνικής συμφωνίας με το κουαρτέτο ακόμη και το προσεχές Σάββατο.

      Βεβαίως θα εκκρεμεί η συμπλήρωση των 101 προαπαιτούμενων τον Ιανουάριο για να κλείσει οριστικά η αξιολόγηση και να εκταμιευθεί η δόση.

      Για σήμερα Τετάρτη στις 10:30 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους επικεφαλής των θεσμών με θέμα τη Δημόσια Διοίκηση παρουσία της αρμόδιας υπουργού, Όλγας Γεροβασίλη.

      Την Παρασκευή κόψιμο συντάξεων – επιδομάτων

      Αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση στέλεχος από την πλευρά του υπουργείου Εργασίας εξήγησε ότι τα εργασιακά δεν είναι πια στο τραπέζι καθώς έχουν κλείσει τα συνδικαλιστικά ζητήματα (προϋποθέσεις για κήρυξη απεργίας, συνδικαλιστικά «προνόμια») ενώ μένει να οριστικοποιηθούν τα θέματα του συνταξιοδοτικού, δηλαδή ο επανυπολογισμός αλλά και η αναμόρφωση των οικογενειακών επιδομάτων.

      Ως γνωστόν, ο επανυπολογισμός των συντάξεων είναι η βάση για την περικοπή των υφιστάμενων συντάξεων από 18% ως 22% τον Δεκέμβριο του 2018, για τη σύνταξη του Ιανουαρίου του 2019 και μετά. Τα θέματα αυτά θα τεθούν επί τάπητος την Παρασκευή στη συνάντηση που θα έχουν η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου με τα στελέχη των θεσμών.

      Σταθάκης: Πωλούνται ως την 1η Ιουνίου

      Εξερχόμενος από τη χθεσινή συνάντηση ο υπουργός ενέγειας Γιώργος Σταθάκης σημείωσε ότι έχει επιτευχθεί μεγάλη πρόοδος, αποκαλυπτώντας ότι έχει κλείσει το πλαίσιο της συμφωνίας, ενώ απομένει να διευκρινιστεί το χρονοδιάγραμμα και ο οδικός χάρτης για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων λέγοντας επιπλέον ότι παραμένει σε ισχύ το χρονικό ορόσημο για ολοκλήρωση της διαδικασίας ως την 1η Ιουνίου του 2018.

      Σύμφωνα με τον κ. Σταθάκη η συμφωνία θα διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας στους λιγνιτικούς σταθμούς, ενώ επιπλέον συζητιούνται και τα αντισταθμιστικά που έχουν ζητηθεί από την Ελλάδα.

      Η δύσκολη ουρά μιας γρήγορης διαπραγμάτευσης

      Η επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα επιφύλασσε λοιπόν μια βασική έκπληξη για όσους είχαν συνηθίσει σε κοπιαστικές και δύσκολες συνομιλίες, καθώς κυβέρνηση και κουαρτέτο έχουν βάλει αρκετό «νερό στο κρασί τους» επιδιώκοντας να επιτευχθεί τεχνική συμφωνία έως το Eurogroup της 4ης Δεκεμβρίου.

      Παρά ταύτα, ακόμη κι αν οι τρέχουσες συνομιλίες καταληξουν σε staff level agreement πήγες των Βρυξελλών επισημαίνουν ότι απαιτείται υλοποίηση όλων των προαπαιτουμένων ώστε να καταστεί εφικτή η κατάθεση της Έκθεσης Συμμόρφωσης (Compliance Report) από τους θεσμούς προς το Eurogroup πριν από τη συνεδρίαση της 22ας Ιανουαρίου του 2018.

      Προσθέτουν επίσης ότι το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης θα αποτελέσει την ουσιαστική βάση της συζήτησης για την επόμενη μέρα του προγράμματος. Αυτή η συζήτηση περιλαμβάνει την περαιτέρω επεξεργασία του πλαισίου εξυπηρέτησης του ελληνικού χρέους και τη σύνδεσή του με ένα «υβριδικό πρόγραμμα» μεταρρυθμίσεων το οποίο δεν θα ονομαστεί μνημόνιο αλλά θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να περάσει από τη Βουλή και θα έχει δεσμευτικό χαρακτήρα για την Ελλάδα.

    2. Έξω ο Χριστός από τα σπίτια! Από την Κίνα στην Ελλάδα; (Φωτό)
      Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 13:11
      media/k2/items/cache/5c246fbdcad3971d7e6f452ffffe01c1_XL.jpg?t=1511955588
      Η κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση διατάσσει, σύμφωνα με κινεζικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, χιλιάδες χριστιανούς στην περιοχή «Yugan», να κατεβάσουν από τους τοίχους τους το πρόσωπο του Χριστού και τον Σταυρό και στην θέση τους να κρεμάσουν το πρόσωπο του κομμουνιστή Προέδρου, Xi Jinping.

      Η εν λόγω διαταγή χαρακτηρίζεται ως προπαγάνδα της «κόκκινης» κινεζικής κυβέρνησης, προκειμένου να μετατρέψει τους πιστούς χριστιανούς σε ανθρώπους που πιστεύουν, αποκλειστικά και μόνο, στην δύναμη του Κομμουνιστικού Κόμματος.

      Ήδη περίπου 600 οικογένειες απομάκρυναν τα χριστιανικά σύμβολα από τα σπίτια τους και οι περισσότερες από αυτές κρέμασαν την φωτογραφία του Προέδρου Jinping.

      Οι παρακάτω εικόνες είναι συγκλονιστικές, ωστόσο, αυθόρμητα μας ήρθε κάτι στο μυαλό!

      Δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας κάνει συνεχώς, τον τελευταίο καιρό, αναφορές στον Κομμουνισμό, σκεφτόμαστε αν θα ζήσουμε ανάλογες εικόνες.

      Ήδη, σε δημόσιες υπηρεσίες έχει ζητηθεί από υπαλλήλους να βγάλουν τους Σταυρούς, ενώ εικόνα της Παναγίας έχει πεταχτεί στα σκουπίδια.

      Τα αριστερά καθεστώτα είναι άθεα και, βάσει ιστορικής εμπειρίας, όταν επικρατούν πλήρως, επιβάλλουν την ιδεολογία τους ακόμα και σε οικογένειες, όπως συμβαίνει, άλλωστε, στην Κίνα.

      Λέτε αυτό να εννοεί ο Α.Τσίπρας, όταν λέει «πως πρέπει να κερδίσουν συνειδήσεις»;
      /images/tsiprik.jpg
      Θυμηθείτε το άρθρο μας Το Tweet του πρωθυπουργού για την «Δημοκρατία της Αριστεράς» και δείτε τις φωτογραφίες από την Κίνα:
      images/kixi1.png
      images/kixi2.png
      images/kixi0.png

    3. Δημοσιεύματα-“φωτιά” του γερμανικού Τύπου για τον Τσίπρα: “Η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν τον πιστεύει”!
      Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 08:01
      Οι Έλληνες δεν νιώθουν την ανάκαμψη

      Ο γερμανικός Τύπος στρέφει για άλλη μια φορά την προσοχή του στην ελληνική οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα με αφορμή την επιστροφή των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα ώστε να προετοιμαστεί το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης.

      Σε ανάλυσή της με τίτλο «Οι Έλληνες δεν νιώθουν την ανάκαμψη» η Frankfurter Rundschau παρατηρεί ότι οι έλεγχοι των θεσμών για την πορεία υλοποίησης των συμφωνηθέντων μέτρων «διεξάγονται αυτή τη φορά με διαφορετικούς οιωνούς».

      Το δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας της Φρανκφούρτης επισημαίνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι αναμενόταν «και αυτό ισχύει τόσο για το σύνολο της οικονομίας όσο και στο δημοσιονομικό πεδίο», σημειώνει η FR. Παραπέμπει δε σε πρόσφατη συνέντευξη του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η οικονομική βοήθεια που θα αντλήσει τελικά η Ελλάδα θα είναι αισθητά κάτω από το ανώτατο όριο των 86 δις ευρώ του τρίτου δανειακού προγράμματος.
      Το δημοσίευμα επισημαίνει την αισθητή βελτίωση των οικονομικών δεικτών της Ελλάδας και την επιδίωξη της ελληνική κυβέρνησης να επανέλθει στις κεφαλαιαγορές μετά τη λήξη του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018.

      Η κοινωνική κρίση συνεχίζεται

      Ωστόσο, παρά την εικόνα ανάκαμψης στην Ελλάδα, η εφημερίδα παρατηρεί ότι «η κοινωνική κρίση σε καμία περίπτωση δεν έχει ξεπεραστεί».

      «Βεβαίως η Ελλάδα επωφελείται από την τάση ανάκαμψης στην ευρωζώνη. Με αισθητή καθυστέρηση πραγματοποιείται και εκεί η στροφή που έχουν ήδη κατορθώσει άλλες χώρες. (…) Παρ’ όλα αυτά η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν πιστεύουν τον Αλέξη Τσίπρα όταν τους υπόσχεται καλύτερες μέρες. Στην καθημερινότητά τους νιώθουν ελάχιστα την ανάκαμψη.

      Μεταξύ άλλων πιέζονται από την ανεργία, που παραμένει ακόμη εξαιρετικά υψηλή. Ειδικά για τους νέους ανθρώπους είναι πιο δύσκολο συγκριτικά με άλλες χώρες της ευρωζώνης να βρουν επαγγελματικές προοπτικές. Για μια αλλαγή των δεδομένων στο κοινωνικό πεδίο όμως η Ελλάδα δεν χρειάζεται απλά μόνο μια ελαφρά οικονομική αντίδραση μετά από χρόνια κατάπτωσης, αλλά μια μαζική, ισχυρή και διαρκή ανάκαμψη. Αυτή όμως δεν διαφαίνεται», εκτιμά η Frankfurter Rundschau.

    4. Νέα επέκταση προς τα ανατολικά ετοιμάζει η Ε.Ε.- Ποιες χώρες βρίσκονται στο “κατώφλι” της ένταξης
      Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017 07:33
      Το σχέδιο των Βρυξελλών

      Η Ευρωπαϊκή Ενωση αρχίζει να εξετάζει το ενδεχόμενο ένταξης στο μπλοκ χωρών των δυτικών Βαλκανίων για να διασφαλίσει την ειρήνη στην περιοχή και να ενισχύσει την ίδια την Ενωση, δηλώνει ο επίτροπος αρμόδιος για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση Γιοχάνες Χαν.

      «Υπάρχει μεγαλύτερη επιθυμία μεταξύ των χωρών μελών να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο διεύρυνσης (από ό,τι πριν από έναν χρόνο)», δηλώνει ο Γιοχάνες Χαν στην αυστριακή εφημερίδα Wiener Zeitung.

      Η Αλβανία, η ΠΓΔ της Μακεδονίας, το Μαυροβούνιο και η Σερβία είναι επίσημα υποψήφιες προς ένταξιν χώρες, ενώ η Βοσνία και το Κόσοβο επιδιώκουν να αποκτήσουν το στάτους της υποψήφιας χώρας.

      Η Ευρωπαϊκή Ενωση θεωρεί την περιοχή των δυτικών Βαλκανίων σημαντική για σειρά θεμάτων όπως είναι ο έλεγχος της μετανάστευσης και η αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από ενδεχόμενη ρωσική ανάμειξη ή από το ριζοσπαστικό ισλάμ.

      Τα κράτη μέλη της ΕΕ συνειδητοποίησαν ότι «η ειρήνη μπορεί να επιτευχθεί στα Βαλκάνια και ότι η προοπτική της ένταξης στην ΕΕ είναι ζωτικής σημασίας», εξηγεί ο Γιοχάνες Χαν.

      Τα δυτικά Βαλκάνια και τα 20 εκατομμύρια του πληθυσμού τους που επιθυμούν να αναπτύξουν την ευημερία τους αποτελούν μία πολύ ελκυστική αγορά για την Ευρωπαϊκή Ενωση, δήλωσε ο ευρωπαίος επίτροπος προσθέτοντας ότι «ένα νέο μέλος δεν αποτελεί βάρος αλλά πλούτο».

      Ο Γιοχάνες Χαν διευκρινίζει ότι δεν υποστηρίζει την ιδέα μίας Ευρώπης πολλών ταχυτήτων διότι θα είχε διασπαστικές συνέπειες. Αντίθετα, πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να δοθεί η δυνατότητα στις ασθενέστερες χώρες να καλύψουν τη διαφορά για την ενίσχυση της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    5. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΩΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑ ΒΑΖΕΙΣ ΝΕΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΟΠΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΔΛΔ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΑΥΘΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΗΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΗΜΕΥΩ ΔΛΔ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΓΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΜΕ 500.000 ΕΥΡΩ ΞΕΦΤΥΛΑ Η ΜΕ 2.000.000 ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ 80.000.000 ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

    6. Γεια σου Στέφανε από Κατερίνη…ήθελα να σου πω ότι το σάιτ το σοβαρεψες πολύ ρε παλικάρι μου,δεν μας ανεβάζεις σχόλια ή αργούν πολύ να ανέβουν,το σάιτ ήταν πατριωτικό αλλά ήταν και λίγο χιουμοριστικό με την καλή την έννοια φυσικά, γελούσαμε λίγο και με τα σχόλια διαβάζαμε και τα νέα του σάιτ τώρα ρε Στέφανε με συγχωρείς βέβαια,αλλά έχει γίνει λίγο βαρετό!! Δεν μπαίνω πλέον με όρεξη να ενημερωθώ και να γελάσω λίγο με τα πολύ έξυπνα και πετυχημένα σχόλια!!!εξαλου προτουηπουσε κάποτε που ανέβαζε όλα τα σχόλια των αναγνωστών και φυσικά ήταν το μοναδικό στην Ελλάδα που το έκανε και είχε μεγάλη επιτυχία !!!!
      Με φιλικούς και πατριωτικούς χαιρετισμούς
      Μάκης Τανιμανίδης από την όμορφη Κατερίνη

    7. Το πιο συντομο ανεκδοτο:ελληνικη δικαιοσυνη

    8. ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΣΥΨΗ ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΩΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ…
      ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΤΕ Η ΑΠΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ ?
      ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ – ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ..

    9. Της κοινώς εκδιδομένης γυνής το κικλίδωμα….

    Comments are closed.