ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ “ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ” ΤΑΚΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟ. ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ “ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΤΖΗ” ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ-Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: “ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ”-ΜΕΡΚΕΛ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ;”ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

    Κοινοποίηση:
    EXOFILO-PARASKEVIS


    Στα περίπτερα όλης της Ελλάδος.

    Η εφημερίδα που δεν χρηματοδοτείται από κανέναν νταβατζή, σέβεται τον αναγνωστη και απαιτεί τον ίδιο σεβασμό και από τους νταβατζήδες.

    Διαφορετικά θα αρχίσουν τα όργανα. Και εμείς ξέρετε ότι από όργανα δεν καταλαβαίνουμε.

    Έτσι κύριοι των Δ.Σ; Και των αφεντικών των πολυ-ομίλων;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΗΛΙΑ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΥΓΙΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΣΚ……ΤΣΑ ΤΟΥΣ.ΑΜ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΑΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ .ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΣΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜ……..

    2. Οι εβραίοι δεν έχουν κανένα λόγο να θέλουν το τέλος σου κακομοίρη, μάλιστα κάτι φασισταριά σαν και του λόγου σου είναι κυβέρνηση στο Ισραήλ με ψήφους εβραίων.
      Εμείς οι Ελληνες ανεξαρτήτως θρησκεύματος θέλουμε το τέλος κάθε μισάνθρωπου σκουληκιού, κάθε μικρόψυχου θυληπρεπούς ανθρωπάριου από αυτά που μόλις έμαθαν ότι κάποιοι συνάνθρωποί μας εργάτες στη Μανωλάδα πυροβολήθηκαν από τα αφεντικά τους επειδή ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους, το πρώτο που σκέφτηκαν ήταν να πάνε στο νοσοκομείο να τους διώξουν!
      Ετσι ακριβώς είναι ρε κωθώνι, όπου σε πετύχουμε θα σε λιώσουμε. Χάρη σου κάνουν που σ’έχουν μέσα στη φυλακή και σε ταίζουν από το δικό μας υστέρημα. Για κάνε πως ξεμυτίζεις!

      1. Θα του κλασετε μια μεγαλη οικοπεδαρα @@.
        Μοναχα να ερθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κυβερνηση, τωρα μετα τον ΣΥΡΙΖΑ…
        Θα εξαφανιστειτε σαν τα ποντικια παλιοσκουλικια δολοφονοι της MARFIN BANK…

    3. το κακο αρχισε οταν διαβασε τα πρωτοκολλα στη βουλη, η πρωτη φορα αναγνωσης σε βουλη η κοινοβουλιο ολου του κοσμου.Αν ηθελαν τον κασι νεκρο θα το εκαναν στη φυλακη τη σου ειναι μια μακαροναδα;;

    4. Η δύναμη του συστήματος.

      Ένας άνθρωπος που διώκεται μόνο για τα πιστεύω του ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι κάποιοι μαζί του.
      Και όμως το σύστημα είναι τόσο δυνατό που μπορεί και να τον εξοντώσει ακόμη εάν δει πως δεν μπορεί να τα βγαλει πέρα αλλιώς μαζί του.
      Και εμείς καθόμαστε και λέμε λαλακίες να περνά η ώρα.

    5. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ..ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΛΙΑΚΓΑ…ΚΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤ ΚΟΜΑ….

    6. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΗΛΙΑ

    Comments are closed.