ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… ΜΠΟΧΑ KAI ΔΥΣΩΔΙΑ ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ… ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    mayro1

    ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΑΥΤΟ, ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; Σίγουρα ΟΧΙ… ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ…
    ‘XEΡΙ – ΧΕΡΙ’ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ; ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

    ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;;;;
    ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ….

    (ΜΠΟΧΑ & ΔΥΣΩΔΙΑ! ‘MADE IN USA’ AND ‘MADE IN …PAKISTAN’! ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ…)
    Όμορφος κόσμος «ηθικός» αγγελικά πλασμένος…

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ!

    Αμερικάνικη ΜΚΟ, πακιστανικής καταγωγής λεφτά, με δεσμούς με τους Κλίντον, που… έστησε «δομή υποστηρίξεως παιδιών προσφύγων» στην Θεσσαλονίκη και έβαλε σαν σήμα της, γράφημα που έχει επισημανθεί από το ‘FBI’, ως κωδικός αναγνωρίσεως και προσκλήσεως …π α ι δ ο φ ί λ ω ν !!!

    1288

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΗΜΑ, ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ‘ΟΜΟΚΕΝΤΡΑ’ ΤΡΙΓΩΝΑ(…) ΚΑΙ ΤΙΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ» ΑΚΡΙΕΣ ΤΟΥΣ!

    Οι αρχές τί λένε;
    Το έψαξαν το θέμα;
    Το ψάχνουν;
    Εις βάθος;…
    Έ;

    sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ρε κουτοστραταιοι τιποτα δε μαθατε απο τον παπαδοπουλο!Παρτε τη χωρα στους ωμους σας ,εμπρος

      1. Μάλιστα κυριοι όψιμοι πατριώτες, όμορφος κόσμος ελληνικός κι αγγελικά πλασμένος, τα κάνουν ανελλιπώς μπουρδέλο οι πολιτικοί που 43 χρόνια ψηφίζουν μονοκούκι τα ελληνόφωνα ραγιαδοψηφοφόρια, κι όταν το αγγούρι από το λοκώ φτάνει στο λαρύγγι… έλα κυρ συνταγματάρχη να σώσεις την παρτίδα και τη πατρίδα, για να ξαναναλάβουμε πάλι εμείς οι δημοκράτες μετά… και συ να πεθάνεις μετά πάμφτωχος μέσα στη φυλακή, διότι όταν στη “δημοοκρατία” λέμε ισόβια… εννοούμε ισόβια!!!!

        Όχι κύριοι κάποτε πρέπει ακόμα κι ο “ελληνόφωνος λακαμάς” να μάθει ότι το έγκλημα έχει και την τιμωρία του…

    2. ΝΑ ΠΟΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ 69 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΕ ΝΟΜΟ ΡΕΠΟΥΣΗ-ΔΡΑΓΩΝΑ ΑΦΟΥ Η ΠΑΙΔΟΦΥΛΙΑ ΠΛΕΩΝ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΑΝΑΠΗΡΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΣΤΑ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΛΠ ΝΑ ΔΩ ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩ ΞΑΝΑΨΥΦΗΣΤΕ ΚΚΕ -ΣΥΡΙΖΑ -ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΑΝΕΛ-ΧΑ-ΚΛΠ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΘΟΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ

    3. MOYZAΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΩΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ…..ΜΑΣ ΛΥΣΣΑΞΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!.ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΡΕ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ. ΦΕΡΕ ΤΑ ΡΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΓΑΑΑΛΕ ΠΑΠΠΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ??????ΕΞΗΓΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΑΜΟΣ ΟΡΓΗΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ,ΣΑΣ “ΕΙΔΟΠΟΙΑΩ”.

    4. Τελείωσε η Ελλάδα, πάει…
      Όσο κράτησε η γενιά του μεγάλου Κολοκοτρώνη που κι αυτούς τους σκότωσαν εν τέλη οι ανθέλληνες.
      Τα ίδια συμβαίνουν και σήμερα. Όσοι πάνε να το παίξουν «Κολοκοτρώνηδες» τους βαπτίζουν ρατσιστές, φασίστες και στο τέλος τρώνε και φυλακή.

    5. Κκκκκκκκκκκκκκκ
      Μπα…. δεν κανουν τετοια πραγματα οι πακιστανοι….!παγιδα θα ειναι για να πιασουν τους παιδοφιλους..

    Comments are closed.