ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟΥ! ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ…..MΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ! ΤΩΡΑ! ΤΟ MAKELEIO.GR ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ! ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΜΑΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ! (BINTEO & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    spiti pilotos

    Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση στην οικογένεια του Γιώργο Μπαλταδώρου πως ο έμπειρος Έλληνας πιλότος, δεν ζει πια. Το πένθος είναι βαρύ τόσο στην γειτονιά του στην Πετρούπολη όσο και στο χωριό του, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας

    Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γείτονες του άτυχου Σμηναγού, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη και βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειάς του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Έτσι διαισθάνθηκε το θάνατο του συζύγου της! Συγκλονιστική ιστορία από τον στρατιωτικό ιερέα Παππα-Γιώργη Αγγελόπουλο! Τώρα το Makeleio.gr στην γειτονιά του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ

    ΣΠΙΤΙ ΠΙΛΟΤΟΥ 1

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:50! Ο πιο δύσκολος δρόμος! Η χήρα του ήρωα πιλότου έφυγε από την Πετρούπολη για να…

    ΣΠΙΤΙ ΠΙΛΟΤΟΥ.2

    Το σπίτι του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου στην Πετρούπολη, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Χρήστος Χριστοδούλου, για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του.

    Ο Αντιπτέραρχος, εξερχόμενος δε θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

    Περίπου στις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης έφτασε στο σπίτι του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου στην Πετρούπολη (πατρικό της συζύγου του), ο μοίραρχος της 331 ΜΠΚ, για ανακοινώσει τον θάνατο του στην οικογένεια του. Η σύζυγος του είναι σε κακή κατάσταση από την στιγμή που έμαθε το άσχημο νέο, ενώ ο σμηναγός αφήνει πίσω του εκτός από την γυναίκα του και δύο μικρά παιδιά ηλικίας 6 και 8 ετών.

    Η οικογένεια του Γιώργου Μπαλταδώρου από την Καρδίτσα (τόπος καταγωγής του), έφτασε από χθες στην Αθήνα, για να βρεθεί στο πλάι της οικογένειας του σμηναγού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: