ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΣΩΤΗΡΑ”-ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ! – “ΝΤΟΥ” ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ! Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ! – ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    SORRAS 2

    Ένα εικοσιτετράωρο ασύλληπτος συμπληρώνει ο Αρτέμης Σώρρας αλλά και η σύζυγός του, μετά την απόφαση – καταπέλτη του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας που τους καταδίκασε σε οκτώ χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων.

    Εις βάρος του ζεύγους Σώρρα έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα. Δυνάμεις της αστυνομίας κάνουν αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε διαμερίσματα της Πάτρας, αλλά και της Αθήνας, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του. Από την άλλη, υπάρχουν υποψίες ότι έχει διαφύγει με ταχύπλοο στο εξωτερικό, η αστυνομία ερευνά και αυτό το ενδεχόμενο.

    Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε από την αστυνομία η επιχείρηση εντοπισμού του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας και η σύζυγός του.

    Παρά το απύθμενο θράσος και τις προκλητικές του δηλώσεις, ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» είχε καταλάβει ότι ο κλοιός γύρω του συνεχώς στένευε. Οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για την πραγματική οικονομική του κατάσταση διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ άρχισαν να βγαίνουν στο «φως» και οι εις βάρος του μηνύσεις για απάτες.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, ήταν παρούσα το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα εκδικαζόταν η μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος που είχαν καταθέσει εις βάρους τους ο κουμπάρος τους Φώτης Λεπίδας και ο πρώην συνεταίρος τους Γρηγόρης Δώσης. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Σώρρα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο ελπίζοντας να πάρει αναβολή, αλλά όταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γίνει κανονικά, έφυγε τρέχοντας.

    Αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε από την αστυνομία η επιχείρηση εντοπισμού του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας και η σύζυγός του.

    Xίος στο Μυλωνάκη για το ένταλμα σύλληψης του Σώρρα: «Αρτέμηηηηηη, έλα να σε κεράσουμε μια ζαμπονοτυρόπιτα». Χαμός!

    Η απάντηση του Αρτέμη Σώρρα στην καταδικαστική απόφαση

    Δείτε τι απαντά ο Αρτέμης Σώρρας για την καταδικαστική απόφαση της δικαιοσύνης σε φυλάκιση 8 ετών χωρίς αναστολή μετά από μήνυση του κουμπάρου του για υπεξαίρεση.

    Μιλάει για δικαστικό πραξικόπημα και για δικαστικό καθεστώς που τον κυνηγάει.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και μετά την απόφαση του δικαστηρίου, συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα συνέχισαν να ανεβάζουν κείμενα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook κάνοντας tag και τον πρόεδρο της «Ελλήνων Συνέλευσις». “ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ “ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ”…. “ΑΓΚΥΡΕΣ-ΒΑΡΙΔΙΑ”…. ΟΜΩΣ… ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ : “ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ”.!!!» είναι μία από τις αναρτήσεις.

    artemios sorras

    Συνεργάτες και πιστοί του Σώρρα παρομοιάζουν στο facebook τη δίκη με εκείνη του… Κολοκοτρώνη και του Πλαπούτα, ενώ οι «άπιστοι» τους «τρολάρουν» γράφοντας «Ο Κολοκοτρωνης δε ζητουσε αναβολες επειδη πονουσε η… μεσουλα του. Ετσι ειπε σημερα για να ζητησει τριτη αναβολη ο Σωρρας. Ας κατσει τωρα οχτω χρονια στη μπουζου για τους παιδοτοπους».

    Aπό την άλλη η τελευταία ανάρτηση της Βάιας Ρουγκλίου Σώρρα χρονολογείται από το βράδυ της Πέμπτης, οπότε και ανήρτησε μια φωτογραφία με τους… επτά νάνους από το γνωστό παραμύθι και τη φράση «…κάποιοι ξέρουν τι έχετε βάλει στο μήλο…».

    ssss

    Την ίδια ώρα στο twitter γίνεται πάρτυ με το hashtag «free_Σώρρας». «Εδώ φυλακίσαμε τον Κολοκοτρώνη, θα αφήναμε έξω τον Ολύμπιο Αρτέμη;», «Αν είχε χιούμορ ο δικαστής, θα έκανε την ποινή του Σώρρα εξαγοράσιμη 600 δις», «Ούτε τρισεκατομμυριούχο δεν σε αφήνουν να γίνεις σε αυτή τη χώρα», είναι μερικά από τα tweets των ευφάνταστων χρηστών του διαδικτύου.

    freee

    sorras

    sorras (1)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ.ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΟΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΑΙΩΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ

    2. Βλέπω αρκετό κόσμο να βρίζει τον Σώρρα με σθένος θα ήταν όμορφο να βρίζατε με το ίδιο σθένος και όλους του προδότες πολιτικούς που σας έφεραν σε αυτα τα χάλια… Ο Σώρρας είναι ένας περαστικός ήλθε και έφυγε το παλικάρι δούλεψε ή προσπάθησε να δουλέψει και αυτός που του τράβηξε στα δικαστήρια είναι συγγενικό πρόσωπο. Στο Survivor o Κόσμος άφησε μέσα στο παιχνίδι έναν υποχθόνιο άνθρωπο τον ΠΑΝΟ ο οποίος ίσως να είναι και ψυχασθενής πόντιος και πέταξαν έξω μια σωστή γυναίκα με το όνομα Ελένη. Αυτά που έλεγε ήταν σωστά αλλά ο κόσμος την πέταξε έξω και κράτησε μέσα τον υποχθόνιο το κακό και πέταξε έξω το καλό την καλή Ελένη. Ένας δημοσιογράφος του Μακελειο μπήκε στο κόπο να κάνει ρεπορταζ για τον υποχθόνιο για τον κακό άνθρωπο και όχι για την Καλή Ελένη. Κανένας δεν ασχολείται με την Καλή Ελένη αλλά με τον υποχθόνιο αυτόν τον οποίο εγώ δεν συμπαθώ. Ποια είναι αυτή η δύναμη που ωθεί εσάς να κάνετε ρεπορταζ για την επικράτηση του κακού πως θα την ορίζατε σαν καλή ή κακή;

    3. ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΨΑΞΑΝΕ;;;;;;;;;;Πλάκα θα έχει να τον πιάσει η ομάδα Δίας!

    4. 2.000 χιλιάδες οπαδοί του Σώρρα από 50 ευρώ ο κάθένας να δώσει τότε μαζεύουν 100.000 ευρώ, τα δείνουν και ξεχρεώνουν τον αρχηγό τους και δεν πάει φυλακή, απλά τα πράγματα μόνο να γράφουν σχόλια ξέρουν

    5. δεν εχει φυγει
      τον ειδα σε ενα σε ενα εργαστηριο παραγωγης ζυμης
      να τους δινει οδηγιες για το πως φτιαχνεται η σωστη ζαμπονοτυροπιτα

    6. Σώρρας, Λεβέντης κλπ. Πώς να μη γλεντάνε οι δανειστές με τέτοιο λαό;

      1. Είδαμε και το Μιχαλολιάκο σας τον εμετό.

        1. Καλα κρουασαν,ειδαμε τον βλαμμενο το γκογκο,ειδαμε τον ΣΑΜΑΡΙΣΤΑΝ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΑΜΕΝΟ ΚΟΛoΤΟΥΜΠΑ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΒΟ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ Η ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΤΟΚ??? Ζησε μαη να φας τρυφιλο.

          1. Χαχα,δεν υπερασπίστηκα κανέναν.Θα ήθελα να τους δω όλους,χωρίς εξαιρέσεις,κρεμασμένους στην πλατεία στο Σύνταγμα.

    7. ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΕ ΤΑΡΑΜΑΔΕΣ.

      ΡΕ ΑΡΤΕΜΗ ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΥΨΩ ΕΓΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΡΕ.

      ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ 5Ο ΝΤΑΡΙΚΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

      ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΑ ΣΟΥ ΜΕΑ ΣΟΥ.

      ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΤΕΜΗ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΩ.

      ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΑΚΟΥΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΥΩΝΕΙΣ.

    8. Σχέδιο Σώρρα-Κυβερνήσεων-Τραπεζιτών ΤΕΛΟΣ.
      Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει,

    9. ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ;….ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…
      .

      ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΣΟΥ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΓΙΑΤΡΟ…ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ…
      .

      ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ….10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ 3 ΑΝΑΒΟΛΕΣ …ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΕ ΤΡΙΛΙΟΝΗ;….
      .

      ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘ ΕΛΞΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ….ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ 2 ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ

    Comments are closed.