ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ “ΠΡΑΣΙΝΟ” ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ… ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ – “ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ…”! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ivic

    Ανατροπή από “πράσινο” δημοσιογράφο για Ίβιτς και …καρφιά για τον ΠΑΟ – “Εδώ τελειώνει η κουβέντα…”!

    Kόντρα σε όσα ακούγονται τελευταία από το “πράσινο” στρατόπεδο, ο Διονύσης Δεσσύλας βλέπει από άλλη οπτική τον τραυματισμό του προπονητή του ΠΑΟΚ, ενώ ασκεί κριτική στη διοίκηση του Τριφυλλιού.
    Την ώρα που όλα τα πράσινα ρεπορτάζ και κυρίως οι άνθρωποι του Τριφυλλιού στέκονται πολύ στη συμπεριφορά του Βλάνταν Ίβιτς μετά το χτύπημα από κουτάκι μπύρα που δέχτηκε, ο Διονύσης Δεσσύλας επικεντρώνεται στον …ανεγκέφαλο της κερκίδας που πέταξε το αντικείμενο και τίναξε το ματς στον αέρα, προκαλώντας τεράστια προβλήματα στην ομάδα του.

    “Μπορεί να ήταν και υπερβολικός ο Ίβιτς, αλλά η κουβέντα τελειώνει από τη στιγμή που έπεσε αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο, έριξε τον αντίπαλο προπονητή κάτω και τον τραυμάτισε”, τονίζει χαρακτηριστικά ο διευθυντής του panathinaikos24.

    Παράλληλα, ο γνωστός “πράσινος” ρεπόρτερ άφησε σαφείς αιχμές για τη διοικητική αδυναμία που παρουσιάζει φέτος ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα να μην έχει την ίδια αντιμετώπιση σε σχέση με τους υπόλοιπους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ μίλησε στην κάμερα του SportDog και την επόμενη μέρα μετά τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο.

    ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ! Κουτί μπίρας στο κεφάλι του Ιβιτς! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΥΛΟ οι παίκτες (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Είμαι Παναθηναϊκός, κ θέλω να δώσω περάστηκα στον Ίβιτς, ο οποίος χωρίς να προκαλέσει δέχτηκε στο κεφάλι αντικείμενο από έναν ανεγκέφαλο, που το ποσό ανεγκέφαλος είναι φαίνεται από το ότι είναι από εκείνους που κάθονται κ στηρίζουν την ομάδα να μικραίνει…
      Είτε σας αρέσει, είτε όχι, όσα σχόλια κ να κόβουν από τους εξαγριωμένους Παναθηναϊκούς από αθλητικές ιστοσελίδες, οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί δεν στηρίζουμε αυτό το ύποπτο σχέδιο που έχει στηθεί εις βάρος της ομάδας που Αγαπάμε…
      Εκτός ότι μικραίνουν τον Παναθηναϊκό Μας, προσπαθούν να αλλάξουν κ την νοοτροπία μας, προσπαθούν να παίξουν με την νοημοσύνη μας κ νομίζουν ότι θα μας πείθουν …Δεν έχουν καταλάβει ότι οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί είμαστε σκεπτόμενος Λάος… Σηκωθείτε φύγετε βολεμένοι, πριν σας φωνάξουμε προδότες…

    Comments are closed.