ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΦΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ! ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΙ “ΡΑΜΠΟ” ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

    Κοινοποίηση:
    166

    Όλες οι λεπτομέρειες για το “ντου” του ΣΔΟΕ στην Καλλιθέα…

    Σύμφωνα με πληροφορίες του “Makeleio.gr”, πριν μια εβδομάδα έγινε “ντου” του ΣΔΟΕ στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ που εδρεύουν στην οδό Εσπερίδων στην Καλλιθέα.

    Η έρευνα του Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος έχει να κάνει με όλα όσα έχουν δει τον τελευταίο καιρό το “φως” της δημοσιότητας.

    Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο…

    Σας υπενθυμίζουμε:

    Εισαγγελική παρέμβαση για το «χαμένο» εκατομμύριο που έδωσε το 2009 στο Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ζητά ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Παναγιώτης Αποστόλου…

    Μετά τις αποκαλύψεις, μεγάλης καθημερινης εφημερίδας, σύμφωνα με το 1ki1news.blogspot.gr/,ότι offshore εταιρείες που ανήκουν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ είναι πιθανό να εμπλέκονται σε σκάνδαλο εξοπλιστικών προγραμμάτων, και πιο συγκεκριμένα στην προμήθεια των ελικοπτέρων Super Puma, ο Π. Αποστόλου κάνει λόγο για «ένοχη σιωπή» του Γ. Καρατζαφέρη, τόσο γύρω από την «τύχη» του 1 εκατ. ευρώ το οποίο δόθηκε από τα ταμεία του κόμματος, όσο και γύρω από τη διαχείριση επιχορηγήσεων ύψους άνω των 25 εκατ. ευρώ που έλαβε ο ΛΑΟΣ τα τελευταία χρόνια από τη συμμετοχή του στην ελληνική Βουλή και την Ευρωβουλή.

     Οι επιχορηγήσεις

    «Ζητώ την παρέμβαση του εισαγγελέα για να δούμε πού πραγματικά πήγε το 1 εκατ. ευρώ μετά την κατάργηση του ταμείου, τον Ιανουάριο του 2010. Τα χρήματα αυτά προέρχονταν από τις κρατικές επιχορηγήσεις του ΛΑΟΣ, δηλαδή από το υστέρημα των Ελλήνων. Η Δικαιοσύνη πρέπει να ερευνήσει, παράλληλα, και τις καταγγελίες μου σχετικά με τις κρατικές επιχορηγήσεις που έλαβε το κόμμα και για ποιους σκοπούς διατέθηκαν. Με επιστολή μου προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ είχα ζητήσει να γίνει οικονομικός έλεγχος, προκειμένου να φανεί η χρηστή διαχείρισή τους. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αρνήθηκε πεισματικά να απαντήσει», τονίζει ο Π. Αποστόλου.

    Οπως αποκαλύπτει ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και ένα από τα παλαιότερα στελέχη του κόμματος, καθώς και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ Μιχάλης Βάρδας, ήδη από το 2007 είχαν ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο στα ταμεία του κόμματος, χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει ποτέ επίσημη απάντηση. Οι πιέσεις, μάλιστα, που άσκησε στη συνέχεια ο Π. Αποστόλου είχαν ως αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, τη διαγραφή του. Αναφερόμενος, δε, στις offshore εταιρείες του Γ. Καρατζαφέρη, λέει ότι εδώ και χρόνια ήταν «κοινό μυστικό» στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

    Ο Γ. Καρατζαφέρης υποστηρίζει μέχρι σήμερα ότι αγνοεί την τύχη του 1 εκατ. ευρώ. «Δεν ξέρουμε ακόμα πού είναι η επιταγή. Την ψάχνουμε», δήλωνε στον Τύπο το 2010, ενώ σε άλλη δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ έδωσα το 1 εκατ. ευρώ πέρυσι στο ταμείο κατά της φτώχειας και το ψάχνω. Ρωτώ υπουργούς μέσα στη Βουλή. Εδώ όμως έφαγαν τα λεφτά της Siemens, δεν θα φάνε το εκατομμύριο αυτό;».

    «Ο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης διατηρεί λογαριασμό όψεως σε τράπεζα έχει την άμεση δυνατότητα να πληροφορηθεί εάν οι εκδιδόμενες επιταγές έχουν εισπραχθεί από τον δικαιούχο ή εάν έχουν επιστραφεί λόγω μη είσπραξης στον εκδότη. Εάν έχει εισπραχθεί, έχει τη δυνατότητα να μάθει από ποιον έχει εισπραχθεί και πότε. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν το έπραξε ο κ. Καρατζαφέρης και πλέον εγείρονται πολλά ερωτήματα», αναφέρει ο Π. Αποστόλου, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για κοροϊδία του ελληνικού λαού. Και συνεχίζει: «Οι εισαγγελικές Αρχές θα πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα, από τη στιγμή μάλιστα που ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει δηλώσει ότι κάποιοι φάγανε τα λεφτά».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    Μηνυτήρια αναφορά στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για τη “χαμένη επιταγή” του 1.000.000 ευρώ του Γιώργου Καρατζαφέρη(Βίντεο και φωτο)

    Άμεσα ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για το 1.000.000 Ευρώ της “ΔΩΡΕΑΣ” του Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ στο “Ταμείο των Φτωχών” που…χάθηκε στο ΔΡΟΜΟ! (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

    Βρήκαν 6 εκατ. ευρώ στις off shore του Καρατζαφέρη – Κάτοχος της Catalina Ltd το 1993

    Πάει για σκαμνί με βαρύτατα αδικήματα ο Γ.Καρατζαφέρης-”Πήρε μίζες από τα εξοπλιστικά και ελέγχεται και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος”-Τι απεφάνθη η ΒΟΥΛΗ

    ΤΟΝ “ΚΑΙΝΕ” ΟΙ ΔΥΟ ΟFF SHORE ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 1.65 ΕΚ ΕΥΡΩ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    “ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ” ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ!-Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ, ΟΙ OFF SHORE ΤΑ 8 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ 6.000.000 ΕΥΡΩ

    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ “ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ” ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ- ΤΟΝ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΟ “ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ΅-” ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ OFF SHORE ΜΕ ΤΑ 1.6 ΕΚ ΕΥΡΩ, TO 1 EKATOMMYΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 16 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ “ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ” (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ Μakeleio.gr)

    AΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ Στέφανου Χίου στον Γ.Καρατζαφέρη: “Να βάλει το κανάλι του στα οπίσθιά του…Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν παίζουμε!” (ΒΙΝΤΕΟ)

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Οι πληροφοριες αυτες του makeleio.gr ειναι ιδιες με εκεινες που ελεγαν οτι εξαγοραστηκε ο Καρατζαφερης με την αδεια του καναλιου ή ειναι ιδιες με εκεινες που ελεγαν οτι ο Καρατζαφερης κρυβεται στο Βελγιο; Αντι να ασχοληθειτε με ΝΔ , ΠΑΣΟΚ και ποταμι (για το οποιο εχω να δω ειδηση σε αυτο το σαιτ αρκετο καιρο) καθεστε και ασχολειστε με το ”τηλεπτωμα” .

    2. βασικά να πούμε πρέπει να τα χαλάσανε στη μοιρασιά και να τον έδωσαν οι δικοί του

    3. Η Κουραδοφοραδα παει για το μαντρι δεν την θελει και ο ΑΚΗΣ……μαλλον θα την μαντρωσουνε με την βικυ εχει και τρια κρεβατακια στην μαντρα…

    4. τον έχεις φάει τον “καρατζαφυρερ”! δεν ξέρω αν είναι ένοχος η όχι αλλά η εμμονή των κατοχικών δυνάμεων να τον εξοντώσουν χωρίς στοιχεία είναι πολύ ύποπτη!

      και κάτι ακόμη γιατί διαδίδεις φήμες ότι το έσκασε στο εξωτερικό και διάφορα τέτοια ενώ δεν ισχύουν? μήπως το μακελειό να το κάνεις σε κουτσομπολιό και φημολογία? γιατί άλλο πράγμα είναι είδηση και άλλο πράγμα η φαντασία

      1. E όχι και χωρίς στοιχεία – τι μ…κες είναι αυτές που πετάς αδιάντροπα

    5. Καρατζαφεριάδας συνέχεια!
      Ψάχνουν να βρουν τρόπους πως θα του κλάσουν για άλλη μια φορά….. τις μάντρες του!!!!

    6. Μασαμπούκας και μοναχοφάης ο Πρόεδρας.

      Καλά να πάθει να μάθει να μειράζει και κάτι.

    Comments are closed.