ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ!! ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ… O ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΖΑΚΟΣ: «ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ» (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    ΚΚΕ

    Έτσι μίλησε για τους άνεργους… για τα παιδιά μας, τα παιδιά των αδερφών μας, τα εγγόνια που ξενιτεύτηκαν γιατί είχαν αξιοπρέπεια και δεν ήθελαν να ζουν απ τις συντάξεις γονιών και των παπούδων!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    59 Σχόλια

    1. Με κανονικο στρατιωτικο στη λεσβο, πληρωμη ολων των φορων μου απο τα 16 μου μεχρι το 2013 εφυγα απο την Ελλαδα ακριβως για το λογο που γραφει ο συντακτης. Γιατι ουτε ηθελα ουτε θα μπορουσαν οι δικοι μου να με συντηρησουν. Μου λειπει η Ελλαδα κ τα δικα μου ατομα. Δεν ειναι ευκολα εξω. Τα το γνωριζουν οσοι ενδιαφερονται. Υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ των Ελληνων που εφυγαν τωρα λογω κρισης κ οσων ειναι παιδια μεταναστών τα οποια πραγματικα δεν εχουν ζησει την Ελλαδα ποτε.

    2. Ελληνας σημαινει να εισαι Ελληνας στην ψυχη οχι να εισαι απλα ελληνοφωνος.Δυστυχως οι νεοραγιαδες στερουνται πατριωτισμου.Και ακομα χειροτερα ειναι οι νεολαιοι.Βλαμμενα κωλοπαιδα με ενα κινητο στο χερι και μονιμως στα social media.Και βεβαια κολλημενοι απαντες με τα κωλοριαλιτι.Οι γυναικες ολες εχουν κ απο ενα σκυλι και το μονο που τις νοιαζει ειναι να βγαλουν καμια σελφι…και γενικως ο μισθος κ η συνταξη να πεφτει κ ολα καλα.Το αριστεριστικο καρκινωμα κ οτι αντιπροσωπευει αυτο εαν δεν ξεριζωθει απο την κοινωνια δεν εχουμε καμια ελπιδα σαν εθνος θα εξαφανιστουμε.Μην δινετε μεροκαματα σε αλβανομπασταρδους και γενικως σε ξενους.Αγοραζετε ελληνικα προιοντα βοηθηστε ΕΛΛΗΝΕΣ αναξιοπαθουντες.Μην νοικιαζετε τα σπιτια σας στα λαθροσκουπιδια της κωλογριας του συριζα,οργανωθειτε απεναντι στους αναρχοαπλυτους κ ολο αυτο το πουσταριο σκιστε τις αφισες τους και κλωτσιες οπου τους πετυχαινετε.Και να ετοιμαστειτε θα ερθει η στιγμη οπου θα χρειαστει να υπερασπισουμε τα σπιτια μας και τις γειτονιες μας με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.Ο εχθρος ειναι εντος των τειχων και δεν πρεπει να υποτιμηθει ουτε να υπαρξει οικτος.

    3. ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΕΔΩ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

    4. Φιλε ΠΑΡΤΑ εισαι καταλυτικος! Εχεις την οξυνεια να αναλυεις τα οσα διαδραματιζονται στο περιβαλλον σου και να βγαζεις σωστα συμπερασματα!!! Μιλας επισης και γραφεις καλα την ελληνικη!!! Αυτα τα προτερηματα τα εχουν δυστυχως σε αδρανεια οι περισσοτεροι!! Αλλα για πες μου, εισαι κι εσυ ενας “αστικοποιημενος” (κι οχι αγροτης η εργατης οικοδομος), σαν τους περισσοτερους, που η οργη τους εκτονωνεται σ’ ενα κειμενο και στις μεταξυ φιλων συζητησεις, η κανεις κατι παραπανω??? Γιατι η κατανοηση της καταστασης μας ειναι θεμελιωδης αρχη μεν, αλλα μονο ΑΡΧΗ, χωρις ΜΕΣΗ και ΤΕΛΟΣ!!!! Και μην το εκλαβεις σαν προσωπικη “επιθεση”, δεν εχω τιποτα μαζι σου, αλλα μιλαω για ολους οσους βρισκομαστε σε παρομοια “φαση κουραδιαρικη” !!!

      1. γεια σου φιλε
        φυσικα και δεν εκλαμβανω το σχολιο σου σαν προσωπικη ΄΄επιθεση΄΄…και εχεις απολυτο δικαιο οταν λες οτι η κατανοηση της καταστασης μας ειναι θεμελιωδης αρχη μεν, αλλα μονο ΑΡΧΗ, χωρις ΜΕΣΗ και ΤΕΛΟΣ..η εποχη μας ειναι δυστυχως πολυ περιεργη και ο εχθρος δρα υπουλα σε ολα τα επιπεδα..αρα η αντιδραση πιστευω οτι πρεπει να γινεται σε οποιο επιπεδο κινειται ο καθε Ελληνας…αν ειναι καποιος εκπαιδευτικος δηλαδη..οφειλει να εμποτιζει στα παιδια τα ιδανικα που το εκπαιδευτικο συστημα πολεμαει..αν ειναι δημοσιος υπαλληλος οφειλει να δειχνει στους συναδελφους του
        οτι πρεπει να υπηρετουν με σεβασμο και οχι να αντιμετωπισουν υπεροπτικα τον πολιτη….αν ειναι γονιος οφειλει να μεγαλωνει τα παιδια του με τις Ελληνικες αξιες..αν ειναι αστυνομικος οφειλει να πει στους συναδελφους του..παμε να μπαγλαρωσουμε τα αλβανα που καινε την σημαια…και ας απολυθουμε..αν ειναι αγροτης πρεπει να κοψει τον κ@λο του να βρει Ελληνες εργατες και οχι τηγανοκεφαλους και ας πληρωσει και λιγο παραπανω..δηλαδη πρεπει ολοι οσοι ακομα εχουμε μια σπιθα πατριωτισμου μεσα μας να βαλουμε στην πραξη το εθνικο πανω απο το ατομικο συμφερον σε καθε εκφανση της ζωης μας και αυτο να προβαλλουμε ως καλο και αγαθο στους γυρω μας..αυτο μονο μπορουμε να κανουμε ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…και αυτο κανω και εγω (για να απαντησω στην ερωτηση σου)..τελος πρεπει να φροντισουμε οσοι δεν καναμε ακομη..να κανουμε καβαντζες στα χωρια μας…ωστε σε μια στιγμη που τα πραγματα παρουν ασχημη τροπη στις αλλοδαποκρατουμενες πολεις..να οργανωθουμε αυταρκεις στην επαρχια.

    5. OMOΡΦΕ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ MAΛAKIA ΣΟΥ.
      ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ Ε:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    6. Αντε μου στον διάολο βρωμο κουμουνι. Τολμάτε και μιλάτε;; Εσεις και οι όμοιοι σας τα διωχνουν τα παιδια μας. Αλήτες!!!! Αλλα παντα προδοτες ήσασταν, τωρα θα αλλάξετε;;;

    7. τα Ελληνοπουλα φευγουν και πηγαινουν σκλαβοι στους βελανιδοφαγους…για ενα καλυτερο μελλον…τα αλβανοπουλα και τα ισλαμοπιθηκια ερχονται εδω..για ενα καλυτερο μελλον…οι ραγιαδες ψηφισαν τα κομμουνια και ειναι ετοιμοι να ψηφισουν το μασονακι τον κουλη….και περιμενουν να παρουν επιδομα και συνταξουλες που θα τους πεταξουν οι ευρωπαιοι..ενω ταυτοχρονα κλειδωνουν 7 φορες την πορτα γιατι τα αλλοδαπα που ειναι ευρρωστα δυνατα και ενωμενα τους εχουν για πλακα…εχουν γινει πλεον τα αφεντικα των δρομων της Ελλαδος…οι ραγιαδες εχουν γινει κουραδες αφου εχουν ξεχασει πως ειναι να δουλευεις στην οικοδομη και στο χωραφι και εκτος των ομαδων δεν εχουν αλλο σημειο ενωσης(αλλα και αυτες εχουν αλλωθει απο τα αλβανα και τα ρωσσοποντια και πλεον και εκει οι Ελληνες κανουν τουμπεκι στα αλλοδαπα καθως ειναι πιο μαχητικα απο αυτους)…..ο ΣΤΡΑΤΟΣ και η ΕΛΑΣ εχουν αλωθει απο τα νεοταξιτικα κομμουνια και ξεσκατιζουν αδιακοπα τα λαθρομεμετια..και κουβαλαν καφεδες στους κατσαπλιαδες των μκο που τους ελεγχουν αν ξεσκατισαν καλα..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ..ΤΟ ΓΚΛΟΠ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΑΕΙ..ΑΥΤΟΜΑΤΑ..ΟΥΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ…..το τζαμι φυσικα χτιζεται και ο σταυρος απαξιωνεται….η εκκλησια σιωπα…για ενα καλυτερο πολυπολιτισμικο,πολυθρησκευτικο και διαφυλετικο μελλον…οι κομμουνιστες που στο ακουσμα της λεξης ΕΛΛΑΣ βγαζουν σπυρια,κυβερνουν και εμενα με λενε φασιστα και αυγο του φιδιου και μου βαζουν στρακια και τραβελια στα μεσημεριαναδικα να κανουν μαθηματα πολιτισμου και ανεκτικοτητας στο διαφορετικο..ο Ελληνας δεν κανει παιδια….και τα αλλοδαπα γεννοβολουν σαν κουνελια και μετα παιρνουν και υπηκοοτητα…και ψηφιζουν.. και ο ραγιας που δεν τολμαει να κυκλοφορησει εξω το βραδυ στο κεντρο της πρωτευουσας της χωρας του..ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα κανει οταν ΔΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΒΑΝΟ..ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ”ΟΜΟΓΕΝΗ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ..και προκειμενου να συνεχισει να παιρνει τα επιδοματα κληθει να ψηφισει ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ..μηπως σας φαινονται μακρινα αυτα ? και ομως,ετσι οπως παμε εκει οδηγουμαστε με μαθηματικη ακριβεια.προς το παρον παιρνουμε μικρες γευσεις του μελλοντος μας..ΒΛΕΠΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΟΡΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΕΣ,ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΟ ΜΑΟ να παρελαυνουν περηφανα με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ και τα δικα μας τα παιδια απο πισω να σερνονται…και οι ραγιαδες στην εξεδρα να χειροκροτουν αυτο το αισχος….Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΗΤΑΝ…ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ..ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΤΟΥ…ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΤΟΥ..για ενα καλυτερο μελλον…Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΡΑΓΙΑΣ.

    8. ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠ’ ΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ????

    9. ΑΜΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ,ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!!!

    10. ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΖΑΚΟΙ / ΚΑΖΑΚΟΙ. ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ.!!..ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΣ ΠΟΥ ΦΡΕΝΑΡΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΥΑΛΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΜΟΡΦΩΣΑΤΕ ΣΥΝΗΔΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ. ΟΟΛΟΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ 300 ΕΥΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΜΑΘΗ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ, ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΡΕΛΛΟΥΣ, ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΧΑΝΤΑΚΩΝΕΤΕ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΠΕΘΑΙΝΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΤΣΙΣΙ, ΦΕΡΑΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΣΑΣ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΚΩΝΕΙ ΑΛΛΟ..

    11. Είμαι προδότης γιατί δεν θέλω να συναναστρέφομαι με τεμπέληδες που διέλυσαν την χώρα με το να βολεύουν συνεχώς τους δικούς τους εις βάρος του συνολου…και είμαι τώρα εγώ υποχρεωμένος να παίρνω 600 ευρώ για να απολαμβάνει αυτός ο γέρος τους παχυλούς μισθους..Δεν γουστάρω ρε Καζακε, γι’αυτό πήρα τα μάτια μου και εφυγα…και έφυγα 10 Χρόνια πριν την κρίση γιατί το καράβι έβλεπα ότι βουλιαζε.

      1. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟς ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ..ΟΧΙ ΠΡΩΤΟς…ΕΚΤΟς ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΝΟΓΑΣΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥΤΣΟΣ

        1. Μεγάλε,χάρισμά σου το καράβι,το εμπόρευμα,τα κουπιά και οι λάθρο στο μπαλαούρο.Τα λέγαμε!

        2. Το καράβι ναι αλλιώς στο σαπιοκάραβο φευγει πρώτος.

    12. ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΑΠΛΥΤΕ ΚΑΖΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? , ΖΗΣΕ ΡΕ ΕΣΥ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 400 – 500 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΟΚΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 30 % , ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΕΙΣ ΠΑΛΙΟΞΕΥΤΗΛΑ

    13. Εσείς παράγεται πολιτισμό ;
      Το μόνο που παράγεται είναι η ψευτιά και η παραπλάνηση του κόσμου
      Ρε ανεγκέφαλε ρε ανόητε βολεμένε προδότες είναι τα παιδιά που ξενιτεύονται ;
      Προδότες είστε όλοι εσείς που συμβάλατε να φτάσει η Ελλάδα σε αυτό το χάλι
      Πετάτε μόνο κορώνες για να λέτε ότι κάτι λέτε
      Σα δεν ντρέπεστε
      Κάτσε στο θέατρο σου κάνε τον καραγκιόζη
      Πάντως επιβεβαίωσες ότι έχεις το ακαταλόγιστο και όσοι σε ψήφησαν είναι για φτύσιμο
      Να μείνουν οι νέοι και να κάνουν αγώνα στους χώρους δουλειάς όπως έκαναν όλα τα χρόνια με τους εργατοπατέρες .
      Και έρχονταν τα λαμογια πέταγαν ένα κόκαλο και βολεύονταν όλοι και εσείς το παίζατε αγωνιστές και τώρα τα παιδιά είναι προδότες και εσύ αγωνιστής
      Σα δεν ντρέπεσαι ρε προδότη

    14. Δεν ξέρω αν είναι προδότες αλλά έπρεπε νά μείνουν στην πατρίδα Και όλη μαζί, Όταν λέω όλη μαζί., Μαζί όλη ή εργάτες ιδιωτικό και δημόσιο συνταξιούχους στην βουλή να θέσουμε θέμα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ να μας πουν Το ΌΧΙ. γιατί το έκανε ναι.

    15. Δεν έχουν όλα τα παιδιά τους μέσο της Μπαζάνας για να διοριστούν, ούτε ένα κόμμα να τους ταΐζει όπως εσύ.
      Θλίψη και οργή για την ξεφτίλα σου.

    16. Ας του θυμήσουμε ότι ο Καποδίστριας ήταν απόδημος. Όπως κι ο Υψηλάντης οπως και αλλοι πολλοι.. Για τα συντρόφια του βέβαια που την κοπάνησαν στην Σοβιετική Ένωση, κουβέντα!Αυτοι δεν ηταν προδοτες???προδοσία είναι να κάνεις πολέμους μόνο και μόνο για να κυβερνήσεις παλιο κολογερε που τα αρπαζες απο τους συνταγματαρχες…!!

    17. xaxaaxxaaa το παιδι μασ επεσε κατω απο την βεσπα νταμπαντουμ ντα μπα ντα μπα ντουμ<,,,,,,, τι να πεισ

    18. ΚΑΖΑΚΟ ….ΜΗΝ ΛΕΣ …..ΜΠΟΥΡΔΕΣ…….ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ !!!!

    19. Δηλαδή ενας προδότης δεν του επιτρέπεται να μιλά για άλλους προδότες;;;αυτό εννοείται;;;
      Το τι έκανε ο καζάκος δεν το γνωρίζω…διαβάζω ότι γράφουν γι αυτόν…ωστόσο αυτό που λέει για τους νέους είναι πολύ δύσκολο να το κατακρίνεις….αν σκεφτείς ότι οι καινουργιες γενιές μεγάλωσαν με το μοτο…είμαστε ευρωπαίοι…σπίτι μας είναι η γή…σιγά μην πολεμήσουμε για την ελλάδα…και γιατί να μείνουμε ελλάδα αφού δεν έχει φράγκα ή τα παιδιά είναι το κέντρο του κόσμου..ότι θέλουν τα παιδιά..μη μαλώσεις τα παιδιά.. κ.λ.π
      Γιατί να μη μείνουν ελλάδα;;ποιος θα βοηθήσει να αλλάξει αυτός ο τόπος;;οι γέροι;; οι λαθρο;;;θα μου πείς οι παλαιότεροι που το επέτραψαν..συμφωνώ..και αυτοί αλλά χρειάζονται και οι νέοι..απλά όταν μεγαλώνεις τους νέους με την άποψη ..όλα για το παιδί..και τι θέλει το παιδί..πανε περιπατο οι αξίες και οι αρχές…οι νέοι νοιάζονται μόνο για την πάρτι τους…..ποιος νέος αγαπάει την πατρίδα του και Τον θεό..αυτό δείτε πρώτα και μετά πείτε γιατί φεύγουν..και δω να μένανε την τσέπη τους θα βοηθούσαν ..όχι την ελλάδα

      1. Οι μεγάλοι τα κάνανε έτσι,οι μεγάλοι ας τα λουστούνε.Εγώ σας χαιρέτισα και αντίος μουτσάτσος.Ας είμαι εγώ,η γυναίκα και το παιδί καλά και μαύρη πέτρα να πέσει.Έτσι κι αλλιώς ούτε σε θεούς πιστεύω,ούτε σε χώρες.Αρρίμπες!

    20. Δώσε ρε μπολσεβίκο Καζάκο, εσύ δουλειά με καλές αποδοχές στους νέους και να δεις που όλοι θα μείνουν εδώ.
      Λες να τους αρέσει να ξενιτεύονται?
      Ανήκεις στη γενιά των ψευτο-μπολσεβίκων του Πολυτεχνείου που κατέστρεψε τη χώρα εδώ και 40 χρόνια, και θέλεις να κάνεις και μαθήματα ηθικής και εθνικοφροσύνης.
      Ήμαρτον ρε, που λέει κι ο Γεωργίου.

    21. Καζακο…ΒΡΩΜΑΣ ΚΟΥ-ΜΟΥΝΙΛΑ ρε!!! Πες το μπροστά μου ρε ξεφτίλα,που για να με πάρουν για δουλειά σε εργοστάσιο έπρεπε να με στείλει βουλευτης ρε ξεφτίλα αλλιώς απαγορευόταν να δουλέψω…

    22. Κόψε τις μαλακίες εκεί στο μακελειό σε μερικά θέματα, είμαι ο πιο αντικομμουνιστής και όμως με αυτό που λέει ο άνθρωπος συμφωνώ !

    23. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ
      ΕΔΩ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΟΥ….ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ…
      ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΩΡΑ …
      ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ
      Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ…

    24. Την Πατριδα την καταστρεψαν και την σκλαβωσαν ΟΛΑ τα κ(Υ)νοβουλευτικα συμμοριτικομματα .
      Οι νεοι που εφυγαν , καλα θα ηταν να εμεναν και να ελευθερωναν την Πατριδα μας .
      Πολεμο εχουμε και οσοι εγκαταλειπουν την μαχη , ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ . Ειναι και ελεηνοι που εγκαταλειπουν τους γεροντες γονεις τους και τα αδελφια τους στην κατοχικη Πατριδα και στα διποδα που εφεραν οι αλητες πολιτικοι .

      Ο καζακος και ο καθε καζακος , απλα ειναι αλλο ενα καθηκι του συστηματος .

    25. Άρα δηλαδή ρε καζάκο (το -κ- επίτηδες όχι κεφαλαίο) και όλοι αυτοί οι λάθρο που έχουν έρθει και μας έχουν κάτσει στο σβέρκο στην Ελλάδα είναι προδότες γιατί έχουν φύγει από τις χώρες τους και έχουν έρθει εδώ να μας γίνουν τσιμπούρια. Εσείς όμως αναρχοκατσαπλιάδες κουμουνιστοσυμμορίτες τους ονομάζετε φουκαράδες μετανάστες τους καλωσορίζετε στην Ελλάδα και τους βάζετε πάνω από τους Έλληνες. Και μην πει κανένα μαλακισμένο αναρχοκουμούνι ότι κινδυνεύει η ζωή τους στις χώρες τους, γιατί το να γίνεις οικονομικός μετανάστης ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ και να φύγεις από την πατρίδα σου είναι και αυτό θέμα επιβίωσης.
      Τι έχουν κάνει οι Ελληνικές προδοτικές κυβερνήσεις ρε ηλίθιε καζάκο (το -κ- επίτηδες όχι κεφαλαίο) για να κρατήσουν αυτά τα Ελληνόπουλα στην πατρίδα τους; Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!!!!!!!!
      Άκου ρε καζάκο(το -κ- επίτηδες όχι κεφαλαίο) εσύ και όλα τα αναρχοκουμούνια σαν και σένα. Είσαι πολύ μικρός για να μιλάς εσύ για του Έλληνες μετανάστες η μη μετανάστες! Και αυτό για ένα και πολύ σημαντικό λόγο ! ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Κ Α Ν Ε Ν Α ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !! Κατάλαβες βλάκα καζάκο;

    26. Ξεκίνησαν να αγχώνονται τα κουμούνια για το ποιος θα τους πληρώνει τις συντάξεις αν μείνουν μόνο ιδιωτικοί υπάλληλοι και συνταξιούχοι.

      Σε παρακαλώ ΔΝΤ κόψε το δανεισμό για αν δω αυτά τα καθίκια να σαπίζουν.

    27. wre ragiades ti doulia exei to kke me ton siririza kai mperdevete tin loutsa me tin vourtsa ti to paralogo ipe o anthropo? kai to parapiite me ton titlo tou arthou ala etsi einai i parapliroforisi apo ta fasistaria pou theloun na parapioun ta legomena kai na ta parousiazoune opos theloune ti to kako ipe ipe na agonistoune gia aftin tin patrida kai na diekdikisoun afta pou prepi na sikothoune kapote apo to pliktrologio kai ton kanape kai na epanastatisoun gia ti zoi tous to melon tous kai tin patrida kai edo telika fenete pios einai patriotis kai pios prodotis ta simperasmata dika sas pseftopatriotes ragiades

    28. Ας του θυμήσουμε ότι ο Καποδίστριας ήταν απόδημος. Όπως κι ο Υψηλάντης οπως και αλλοι πολλοι.. Για τα συντρόφια του βέβαια που την κοπάνησαν στην Σοβιετική Ένωση, κουβέντα!Αυτοι δεν ηταν προδοτες???προδοσία είναι να κάνεις πολέμους μόνο και μόνο για να κυβερνήσεις παλιο κολογερε που τα αρπαζες απο τους συνταγματαρχες…!!

    29. Προδότης είσαι εσύ και ολο το ερυθροφασιτικό συνάφι σου κ. Καζάκο! Αν μπορείτε τωρα που είστε κυβέρνηση δημιοργείστε τις προϋποθεσεις να ξαναεπιστρεψουμε. Αλλα φυσικά αυτό είναι πρακτικά αδυνατο γιατί προταιρεότητα έχουν οι λαθροέπικοι. Διαλέξτε και πάρτε!

    30. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
      ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.
      ΣΑΝ ΧΑΜΕΛΑΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΛΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ
      ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
      ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ
      ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

    31. Κανενα σιχαμενο κομμουνι δεν πρεπει να μιλα για προδοσια ειναι οι πρωτοι διδαξαντες αλλωστε.Σκατα στα ορφανα του Σταλιν.

    32. Να πανε στον περσσο.θα τους προσλαβει ο κουτσουμπας και θα τους πληρωνει με σταλινικα ρουβλια.

      1. ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΚΟΦΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ.
        Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ —-ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ— ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
        ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΟΜΠΑΓΚΛΑΝΤΟΤΑΙΛΑΝΔΟ……..ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.
        ΑΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.

    33. Τι λεει ο βολεμενος ρε;
      Προδοτες ειστε εσεις ρε,που πουλησατε σανο στον κοσμο,οτι θα σκιζατε ταχαμου τα μνημονια και κανατε ακριβως το αντιθετο.Ειστε ιδιοι και χειροτεροι με τους προηγουμενους και πολυ καλα κανουνε οι νεοι που φευγουν εξω,αφου εδω ταχετε κανει ολα ρημαδιο και δεν εχουν καμμια προοπτικη για να ζησουν με αξιοπρεπεια.
      Κι εγω αν ημουν 20χρονος το ιδιο θα εκανα,οχι θα καθομουνα εδω,σε μια χρεοκοπημενη -απο εσας- χωρα που την εχετε κανει ενα τεραστιο μπουρδελο και ο κοσμος πειναει,ενω ολοι εσεις οι βολεμενοι ζειτε πλουσιοπαροχα,μες τη χλιδη.Αν καποιος ειναι προδοτης αυτος ειστε σεις και ολοι οι πολιτικαντηδες και θα επρεπε να σας ειχανε στησει στα 6 μετρα για εσχατη προδοσια αντι να καθονται να σας κοιτανε,σα μαλακες !

    34. οταν ερθει ενας πολεμος θα ερθει κανεις απο αυτους στο πολεμο,,αρα κου κου ,90 τς εκατο προδοσια ειναι ,καταλαβες στεφανακο, καποια πραμματα πονανε,,δεν ειμαι κκε ελλιν πατριωτς ειμαι ,,και θα πολεμισο εκω να τους κλιτοσο τν περιουσιατους,,,

      1. Άντε μάθε να γράφεις Ελληνικά πρώτα ρε και μετά έλα να μας σώσεις και εσύ. Άκου “ελλιν”……

      2. Τι να σώσεις ρε αγράμματε;Ακόμα και στα όπλα πάνω οι ασφάλειες είναι στα αγγλικά.Εσύ δεν ξέρεις ούτε ελληνικά.Κιοφτέ!

    35. Εξαιρετικά επιπόλαιη αντίληψη… Τι εννοεί , δηλαδή; θέλει να πεινάσουν όλοι και να γραφτούν στο ΚΚΕ για να παλέψουν να ανατρέψουν το καπιταλιστικό σύστημα κλπ; Αυτές είναι οι γνωστές απόψεις του ΚΚΕ, που δεν τις πιστεύουν πλέον ούτε οι ίδιοι οι βουλευτές του. Ακόμα και αν το είπε στην ροή του λόγου και δεν το εννοούσε τόσο έντονα, η διαφορά, κε Καζάκο, με τους νέους είναι ότι ΟΙ ΙΔΙΟΙ φεύγουν στο εξωτερικό για να ζήσουν, ενώ οι πολιτικάντηδες, συμπεριλαμβανομένων και των περισσοτέρων ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ κλπ έμειναν εδώ, αλλά ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!! Τα λεφτά που βγήκαν στο εξωτερικό θεωρούνται ή όχι προδοσία; Τι πονάει πιο πολύ τη χώρα; να μην υπάρχει χρήμα στα ταμεία και τις τράπεζες ή να φύγουν π.χ. 200.000 άνθρωποι που ούτως ή άλλως θα ήταν άνεργοι;

    36. Όταν κάποιος καταργήσει το δημόσιο τότε θα γυρίσουν οι νέοι από το εξωτερικό. Όλοι εσείς τα ρεμάλια οι πολιτικάντηδες μόνο για το δημόσιο νοιάζεστε. Βάζετε τους δικούς σας και παίρνουν τζάμπα μισθούς.

      Καταστρέψατε τον ιδιωτικό τομέα και όλος αυτός ο κόσμος που είχε όρεξη για δουλειά σηκώθηκε και έφυγε έξω για να μπορέσει να ζήσει με αξιοπρέπεια. Τι να έκανε; Να γίνει δημόσιος υπάλληλος ; Σε κάποιους ανθρώπους αρέσει η δουλειά τι να κάνουμε ! Δεν θέλουμε να γίνουμε κοπρίτες του δημοσίου και ούτε θέλουμε να σας ψηφίζουμε ρε αλήτες.

    37. Αυτοι που μας διωχνουν ειναι ο Τσιπρας και οι Σαμαροβενιζελοι .Βαζουν εξοντωτικους φορους , κατεβαζουν τις απολαβες των εργαζομενων , ανεβαζουν ασφαλιστικες εισφορες οι συριζαιοι σε επιπεδο που δεν μπορει ενας νεος να κανει εστω μια δουλεια για να μπορει να ζησει. Ο Τσιπρας προσφατως μειωσε ακομα και το επιδομα στους ανεργους για τετοια αλητεια μιλαμε. Αρα ποιοι ειναι οι προδοτες λοιπον ?

    38. Η γενιά του και η γενιά του Πολυτεχνείου που κατέστρεψαν την χώρα δεν έχουν ευθύνη ε; Ρε δεν πάει να ψοφήσει που θα μας κάνει και σχόλια για εμάς που έχουμε φύγει έξω. Λες και όσοι έφυγαν ήταν καλοπληρωμένοι στην Ελλάδα και έφυγαν για χαβαλέ. Καραγκιόζηδες…

    39. Ειναι οντως προδοσία.Αλλα όχι από τα παιδια!Απο τους πολιτικούς μας είναι αυτή η προδοσία,που δεν κάνουν τιποτα για να φερουν επενδυσεις και η χωρα να αξιοποιηση το ανθρωπινο δυναμικο της.

    Comments are closed.