“ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α”. ΑΠΟ PR ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΦΕΣΙΑ

    Κοινοποίηση:
    papageorgiou-varvitsiotis

     

     

    Καταγγελία που θα δημιουργήσει ζήτημα όσον αφορά την αξιοπιστία μαρτύρων που κατέθεσαν κατά την ανακριτική διαδικασία κατά της Χ.Α δημοσιεύει σήμερα στο κομματικό της φύλλο ο Λαικός Σύνδεσμος. Στην καταγγελία εμφανίζεται ο πρώην υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων σε κλαμπ β κατηγορίας, (ο οποίος έχει αγαστές σχέσεις με την ασφάλεια) σε Μπουρνάζι και στην νότια Αθήνα, πλαι-πλαι με τον υπουργό Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτη.

    Η καταγγελία που κάνει η Χ.Α, είναι η εξής:

    “Ένας από τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες στην άθλια σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής ποζάρει στην παραπάνω φώτο μαζί με εν ενεργεία υπουργό της ΝΔ. Υπενθυμίζουμε ότι ο ψευδομάρτυρας  αυτή την στιγμή βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας για οικονομικά εγκλήματα.

    Όλος ο κόσμος έχει καταλάβει πώς στήθηκε το σαθρό κατηγορητήριο κατά του Λαϊκού Συνδέσμου και τι είδους άνθρωποι στρατολογήθηκαν από το καθεστώς για να… “δώσουν βάση” στις κατασκευασμένες κατηγορίες. ”

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Σύνταγμα,στο κτίριο πάνω από τον άγνωστο στρατιώτη…
      Έχει μπόλικους κλέφτες και δοσίλογους..
      Μη σας πω και ίσα με 300!!!
      Κυρ αστυνόμοι κρίμα τα γαλόνια σας..
      Καταντήσατε πιόνια και συμμέτοχοι..
      Να δω τι ψυχή θα παραδώσετε όλοι εσείς ,δικαστικοί,γαλονάδες..

    2. Γιατί δεν θεωρείτε εγκληματική οργάνωση η ΝΔ?αφού εδώ βλέπουμε καθαρά ποιος είναι στη φωτογραφία.Αλλά και το πασοκ που <> κοντά στις 5000 Έλληνες (αυτοκτονίες) ως ηθικοί αυτουργοί . ως ηθικούς αυτουργούς δεν βάλανε μέσα τους βουλευτές της Χ.Α? τα ποσοστά της Χ.Α θα μεγαλώσουν και άλλο .πολλοί από αυτούς που λένε δεν ξέρω δεν απαντώ θα την ψηφίσουν

    3. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΟΝ Π.ΦΥΣΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
      ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
      ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ,ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΕΡΓΑΤΕΣ.
      ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΝΗΣΟΥΝ ΛΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.
      ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.

      1. ΡΕ ΑΡΗ (ΠΑΠΑΡΗ ) ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Γ….. ΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΚΕ ΣΟΥ ,,,,,, ΛΑΙΚΕ ΜΑΛ….Α Ε ΜΑ…ΚΑ. ΡΕ ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 902 ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ???? …. ΑΝΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡ…..ΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΛ….ΕΣ ΣΑΣ…..

        1. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΔΡΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.
          ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕΛΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΟ.
          ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΙΑ 5 ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ.
          ΣΥΝΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ.

      2. ΡΕ ΠΑΠΑΡΗ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ;;; ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ Ο ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΖΑΡΕΙ ΣΑΝ ΣΤΑΡ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΗΣ πχ ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ (ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ),ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΤΟ 15ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ WARHOL

    4. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣ ΚΥΡΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ Ο ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

    5. Ότι και να κάνει η ΝΔ πήρε τις απαντήσεις της από τις δημοσκοπήσεις. Αν κάνει το λάθος και δικαστούν πριν τις εκλογές, αυτό διατυμπανίζουν άλλωστε,τότε θα δουν πόσα απίδια έχει ο σάκος , Από τη μία η περίεργη σκευωρία περί εγκληματικής οργάνωσης από την άλλη η στήριξη στον χοντρόπετσο για να μην χάσετε την εξουσία κε Σαμαρά τι άλλο θα κάνεις για να μείνεις γαντζωμένος στην καρέκλα; Έτσι κι αλλιώς το τρένο το έχεις χάσει οι Νεοδημοκράτες δεν γυρίζουν πίσω κατάλαβε το.Τουλάχιστον δείξε αξιοπρέπεια και τόλμη έστω και τώρα μήπως και σωθεί η παρτίδα για την Ελλάδα μας γιατί για τη ΝΔ άστο καλύτερα.

    6. Τωρα γιατι εμενα μου παει η υποψια πως ο αποκαλουμενος ‘προστατευμενος’ μαρτυρας οπου εχει δωσει ορκο να καταθεσει εναντια σε Ελληνες βουλευτες, ειναι και….. πως να το πω….να ρε παιδι μου κανει και ‘βιζιτες’…..εε;; πως;; οοοοχι…αληθεια;;

      Υ.Γ. Παντως μακελειο μπραβο ειστε μεχρι στιγμης απο τους λιγους μη ταγμενους προς καποιο αποκομμα που βγαλατε την ειδηση…..

      Και ενα τεραστιο ευγε για την τελευταια σας εκπομπη. Αριστοι εσεις και τα θεματα πραγματι απο δημοσιογραφους. Μαζι σου ετσι μακελειο.

    7. Λογικά ο μάρτυρας που αναφέρεται είναι ο ξυρισμένος και πρέπει να ‘ναι αυτός που έβγαλε ο ALPHA, αν παρατηρήσει κανείς το κεφάλι του μοιάζει.

    8. Ο εν λογω μαρτυρας ειναι φυλακη…η αξιοπιστια σε ολο της το μεγαλειο δηλαδη..δεν ηταν μονο στο Μπουρναζι,εχει περασει και απο πασιγνωστο club της παραλιακης…εχει κατηγορηθει για παιδεραστια και η δραση του επεκτεινεται και αλλου γιαυτο και διαγραφηκε απο την τοπικη Ν.Προαστιων οταν ξεσκεπαστηκε…Να τους χαιρεστε τους μαρτυρες σας “κυριοι”…..

    9. Μαλιστα, αυτος ο τουρκογυφτος ψευτομαρτυρας της νεας δημοκρατιας εκλεισε την ηγεσια της χρυσης αυγης στη φυλακη.,……………..ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ?????????? ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΞΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΩΡΑ! ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ??????????!!!!!!!!!!!111

    10. Σαν τον Γαβαλα ειναι στο πιο νεο…Ο κυριος ¨πουληστε τα σπιτια σας για να πληρωσετε φορους¨ μαλλον σε ειδος τον πληρωσε για να ψευδορκησει….

        1. Σαν τον Μουρατιδη τοτε….Αλλα τι σημασια εχει…Ολοι οι ΚΩΛΟΙ το ιδιο ειναι για τον Βαρβιτσιωτη….

    11. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ
      ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.
      ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕΙΤΕ.
      ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ……

    12. Η ξεφτυλα του σαμαρα δεν εχει τελειωμο…σας πηραν χαμπαρι ρε ξεφτυλες και τα 5 χρονα σταματηστε εκτιθεστε πλεον στο foul

    Comments are closed.