ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ…

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες-620x345

    Μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ ότι κατέβασαν ελληνική σημαία από ελληνική νησίδα του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων Ικαρίας και την συγκέντρωση μεγάλου αριθμού σκαφών στην περιοχή των Ιμίων, υπάρχει κίνδυνος κλιμάκωσης της έντασης.

    Οι ισχυρισμοί των Τούρκων περί υποστολής της ελληνικής σημαίας δεν επιβεβαιώθηκαν και φαίνεται πώς είναι ένα παιχνίδι αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας το οποίο όμως θέτει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και γενικότερα τη χώρα σε κατάσταση συναγερμού, αφού επί της ουσίας προαναγγέλει τον βαθύτερο τουρκικό στόχο που είναι η πρόκληση μιας νέας κρίσης «Ιμίων» με άλλη νησίδα.

    Να τονίσουμε πως η συνεχόμενη επιφυλακή της χώρας προκαλεί φθορά και κόπωση και ίσως ο στόχος να είναι αυτός, ώστε όταν οι Τούρκοι θελήσουν να αναλάβουν την πρωτοβουλία για μια αποβατική ενέργεια, η ελληνική επαγρύπνηση να έχει «σβήσει» λόγω «μακρόχρονης συνεχούς ετοιμότητας».

    Τα μέτρα ετοιμότητας των Ένοπλων Δυνάμεων αυξήθηκαν περαιτέρω μετά την δήλωση Γιλντιρίμ, καθώς είναι η εφαρμογή της θεωρίας των «γκρίζων ζωνών»

    iellada.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Βυθίστε τους Τούρκους αν τολμήσουν να πλησιάσουν σε Ελληνικό έδαφος.

    2. Πρέπει να χτυπήσουμε πρώτοι προληπτικά όπως κάνουν οι Αμερικανοί & Ισραηλινοί.

    3. Οταν βάζεις την Ελληνικη σημαια σε ενα νησάκι, πρεπει να κάτσεις εκει να την υπερασπιστείς. Έστω και για λίγες μερες. Μετα την μαζεύεις ο ιδιος, παίρνοντας βιντεο που να αποδεικνύει πως εσυ ο ιδιος την κατέβασες και φεύγεις. Δεν την βάζεις και φεύγεις. Λες και δεν ξερουμε τους Τούρκους η λες και ξεχάσαμε τα Ιμια. Αλλιως μην το κανεις καθόλου.

      1. Κανεις πλακα φανταζομαι,οτι πρεπει να κατσουν εκει να την υπερασπιστουν τα παιδια. Αντι δηλαδη να πεις οτι το…..Ελληνικο κρατος πρεπει να προστατευει καθε σπιθαμη σε εδαφος,αερα,θαλασσα, απο τον καθενα που κανει παραβιαση. Και εσενα φιλε αμα σου κλεψουν το σπιτι μην καλεσεις την Αστυνομια μετα, γιατι με το δικο σου σκεπτικο θα πρεπει να σου πει η Αστυνομια, κακως φυγατε απο το σπιτι αγαπητε επρεπε να κατσετε μεσα 24ωρες να το υπερασπιζεστε! Ως λογικο οτι τα Εθνικα συνορα φυλασονται απο τις ενοπλες δυναμεις(γιατι αυτο ειναι το λογικο) δεν υπαρχει κανενας λογος να φυλασεται η σημαια στο νησακι. Και λες αλλιως μην το κανεις καθολου??? Ειλικρινα λυπαμαι το σκεπτικο σου

    4. ενα και ενα κανουν δυο .,.,.,

      Αυτα ,περι ειρηνικης χωρας και οτι δεν διεκδικουμε τιποτα .,.,.τα θεωρω πουτ@#ες μπλε .,.,

      Απο αυριο σε ολα τα τουρκονησα θα πρεπει να κανει περιπατο η ελληνικη αεροπορια και να μας κυνηγουν οι μογγολοι ….

      Η υποχωρητικοτητα εχει και ορια ,..,.,.ασε που θα τριζουν τα κοκκαλα των ελληνων ηρωων παλαιοτερων και πιο προσφατων

    Comments are closed.