ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο “ΨΗΛΟΣ” ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ – ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΔΕΙΤΕ ΑΙΣΧΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    mitarakis

    Δυο μέτρα και δύο σταθμά για μια ακόμη φορά από την ελληνική κυβέρνηση.

    Σαν τις σαρδέλες, ο ένας κολλητά στον άλλον, οι λ@θρομετανάστες παλεύουν για να κάνουν αίτηση για άσυλο ώστε να κονομάνε επιδόματα!

    Κατά τα άλλα Έλληνες μην συνωστίζεστε, θα κολλήσετε κορωνοϊό…

    Η κατάσταση αυτή επικρατεί καθημερινά εδώ και πολλές ημέρες και όποια επέμβαση της αστυνομίας έγινε από χθες λίγα αποτελέσματα είχε…ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις οι αστυνομικοί απλά παρακολουθούσαν τον συνωστισμό!

    Όπως όπως πήγε στο σημείο ο Υπ.Μετανάστευσης Μηταράκης μετά την έκταση που πήρε το θέμα στα Μέσα Ενημέρωσης για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

    To ΜΑΚΕΛΕΙΟ ήταν εκεί και ο ρεπόρτερ μας Νίκος Τσιαμτσίκας κατέγραψε τα πάντα!

     

    Δείτε τις εικόνες:

    1οκ 2ok 3ok

    4ok 5ok 7ok 6ok

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Αυτό το κατέγραψε η Ζέτα Δούκα και τα λαγωνικά της ή της ξέφυγε..;;;

    2. Ολες οι ενέργειες οι ελπίδες καί τά υψηλότερα ιδανικά τής Μητσοτέικης φάρας έχουν έναν όχι εγωιστικό ευγενή σκοπό:ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ.Είναι οι μοντέρνοι Ανάργυροι.
      Γιάννης Λάκων

    3. Αντε να χαθειτε Ενα χρονο εχει πεθανει οσυζυγοςμου αποστρατος αξιωματικος και απο το Γ Λ Κ =μου λενε οτι ακομη δεν εχει μπει στο συστημα το ποσα θα παιρνουν οι χηρες οσων πεθαναν απο τον Μαιο του 19 και μετα Ο υπουργος μας κοροιδευει για τους λαθρο εχουν και χρηματα και τα δινουν αμεσα ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ και στα δικα σας αυτα που τραβαμε

    4. Ηλία ήμουν στην απέναντι πλευρά από εσένα μέχρι πριν λίγο καιρό αλλά με αυτά που βλέπω δαγκοτω ΗΛΙΑΣ , ξεκίνησε το καλά με καλούς και μορφωμένους συνεργάτες και χωρίς ψευτιτσαμπουξαδες και εγώ μαζί σου!!!

    5. Πώς σε κατάντησαν έτσι ρε Ελλαδα οι αληταραδες οι πολιτικοί !!!!!!!! Τρέξτε ρε πρόβατα να τους ξαναψηφισετε όλους αυτούς τους πολιτικους απατεώνες και στο τέλος όλοι αυτοί που βλέπετε τώρα στις ουρες θα σας πηδάνε όρθιους στους δρόμους !!!! …..αμετανόητοι νεοέλληνες !!!!!!

    6. Ο λαθροκούλης πήρε το σκαλπ του τσίπρα

      τι κυρα τασία κ μουζάλας,
      ο κούλης τους ξεπέρασε όλους,
      μυρια λαθροεισβολέων με επιδόματα hotel επιπλωμένα διαμερίσματα
      όλα προσφορά νδ κούλη μπακογιάννη μηταράκη σε βάρος των Ελλήνων.

      Ο εποικισμός συνεχίζεται σε high level…..

    7. Έκανα αίτηση για σύνταξη τον Οκτώβριο του 2016. Έχουν περάσει 3 χρόνια και 8 μήνες και ακόμα να βγει η σύνταξη. Παίρνω την προσωρινή που δεν φτάνει ούτε για ζήτω. Πριν τον κορωνοιό είχανε βρει την δικαιολογία “Δεν έχουμε υπαλλήλους” τώρα λένε “Λόγω του κορωνοιού έχουμε πάει πίσω”. Βλέπω τα καθίκια τους λάθρο κάθονται και ξύνονται και παίρνουν όσα παίρνω εγώ μετά από 40 χρόνια δουλειάς. Σε 4 μήνες τον Οκτώβριο θα κλείσω 4 χρόνια. Πρέπει να πάρω καραμπίνα για να βρω το δίκιο μου?

    8. Ντροπή σας ρε ξεφτυλισμένοι, έχει κατακτηθεί η χώρα. Γελάει όλος ο πλανήτης και περιμένετε να σας υπολογίσει ο τούρκος. Ισχύει ακόμη η συμφωνία για εικοσιπέντε μύρια πίθηκες ή την επεκτείνατε καρνάβαλοι. Γεια σου ρε πολυπολιτισμικέ έλα να καμαρώσεις τα χάλια σου τα μαύρα.

    9. Πρώτα στα πακια τα λεφτά και το επίδομα ακόμη στους Έλληνες

    10. Συνωστισμός για την παροχή ασύλου,άδειας παραμονής και επιδομάτων παράνομα εισαχθέντων στη χώρα, που κανείς δεν γνωρίζει από πού κρατάει η σκούφια τους,που καμία σχέση δεν έχουν με την ελληνική ιστορία τη γλώσσα και τον πολιτισμό. Την ίδια στιγμή πάνω από διακόσιες χιλιάδες έλληνες που ολοκλήρωσαν τον εργασιακό τους βίο προσφέροντας στην εθνική οικονομία περιμένουν μάταια να εισπράξουν τη σύνταξή τους μήνες και χρόνια. Άλλοι τόσοι και περισσότεροι θα περιμένουν ως τον αύγουστο μήπως τους δοθεί ένα 2μερο ή 4ήμερο από τον κοινωνικό τουρισμό,που τελικά κι αυτό θα πάει σε ελάχιστους. Πρώτα οι έποικοι και μετά οι γηγενείς. Πέτσα,Του βρούτση και του μηταράκη πρέπει να τους βαθμολογήσετε με δέκα και (αντί τόνου), περισπωμένη από πάνω!

    11. ΒλαμμενοΠετρο βλαμμεννοσυριζακια αντε κανε καμια φουντα με τον Καρανικα.

    12. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ Γ ΣΤΡΑΤΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΓΩ ΔΕ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Γ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΝΟ Γ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Κ Γ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ Κ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΞΕΝΟΥΣ Κ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    13. για αυτα τα επιδοματα ερχονται ολοι αυτοι τα παιρνουν και καθονταιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! οπως θα ελεγε ο φωτοπουλος κοροιδα ειναι να μην ερθουν σε αυτο το πορνειο την χωρα

    14. Τσάμπα φαγητό τζάμπα σπίτι τζάμπα νερό ρεύμα και χαρτζιλίκι . όσα περνώ εγώ αναπηρική σύνταξη με 8200ενσημα.Γιατι να μην έρθουν και άλλοι και άλλοι και άλλοι και άλλοι και τελειωμό να μην έχουν. Μπουρδελο

    15. ΝΔ το πατριωτικο κομμα με τις πολλες οικογενειακες ΜΚΟ που τα προβατα το βγαλανε και αυτοδυναμο οταν πριν περικα χρονια πηγε το ελειμμα 15% και μας εβαλε στα μηνημονια
      Θυμαστε τον καθηγητη Αλογοσκουφη και τον Παραλια της Ραφηνας
      Αμα εβαζε ο Αλογοσκουφης για βουλευτης θα εβγαινε και αυτος
      Την επομενη φορα οπως λεει ο Χιος κλειδωστε τους ηλικιωμενους στα σπιτια και νοικιαστε τους παλιες Ελληνικες ταινιες για να μην βλεπουν τους Γκαιμπελς του ΣΚΑΙ, ΑΝΤΕΝΝΑ ….
      Σε λιγο θα γεμισει η βουλη με δημοσιογραφους
      Σε κανενα αλλο μερος του πλανητη δεν βαζει δημοσιογραφος για βουλευτη …θα τον φτυνανε και οι πετρες…εδω κρατανε μεγαλη ομπρελλα

    16. Πληρώνει καλά ο Έλληνας φορολογούμενος… Όσο για τον κόβιντ19, εντάξει τώρα…. Όλος ο πλανήτης ξέρει πλέον πως είναι μούφα η ιστορία. Τόσους μήνες τώρα έπρεπε να είχαμε πεθάνει όλοι αν ήταν τόσο επικίνδυνος αυτός ο ιός.

    17. ο ραγιάς πιστεύει ότι όλοι αυτοί είναι κατατρεγμένοι.

    Comments are closed.