Ω ΘΕΕ ΜΟΥ! Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ…ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ – ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ

Κοινοποίηση:
1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Μην ανησυχείτε ρε παιδιά, θα υποβάλει μήνυση κατά των λαθραίων ο Δημητράς και θα λυθεί το πρόβλημα. χαχαχαχαχαχαχαχα

  2. Να βαλει ο Παναγιωτοπουλος μια σκοπια 2 ατομων στην εκκλησια. Δυσκολο ειναι;

  3. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…?
    Ε ΒΕΒΑΙΑ…οταν…. δεσποτης…. δινει….300.000 ευρω για αγορα….MERCENTES…?
    που ναναι…

  4. Μονο λυπη, αγανακτηση και οργη προκαλουν αυτες οι εικονες και η κατρακυλα αυτης της χωρας δεν εχει ορια!!!!!!!! Κανενας δεν τους βλεπει να τους σπασει τα κοκαλα και να τους βαλει να τα φανε;;;;;;;; Αν κανεις το ιδιο σε ενα τζαμι στην χωρα τους, μαυρο φιδι που σ’ εφαγε!!!!!!!! Εδω εχουν ολοι και ολα εκφυλισθει, ενας λαος αδιαφορος που δεν αντιδρα σε οτι κι’ αν συμβαινει και κλαιει την μοιρα του και οι εχθροι της χωρας ντοπιοι και ξενοι… αλωνιζουν με το να εποικιζουν την χωρα με τετοια παρασιτα, που δεν σεβονται τιποτα και μεις τους εχουμε και τους νταντευουμε και τους δινουμε τα επδοματα!!!!!!!! Συνεχιστε την αδρανεια και ψηφιστε παλι τους ιδιους γιδοπροβατα!!!!!!!!!

  5. Τό πρώτο καί σπουδαιότερο.Ξύλο τής αρκούδας στούς ΜΚΟ ώστε νά μήν τολμούν νά κυκλοφορίσουν.Είναι αν-
    θελληνικά δηλητιριώδει φιδια πού πληρώνονται αδρά από τόν εβραίο Σόρος.Από 2,5 μεχρι 3 χιλιάδες ευρω τό
    μήνα.Οί “φιλάνθρωποι” πού κάνουν τά πάντα γιά τήν κονόμα.Οι ποιό επικίνδυνοι ΜΚΟ είναι οί Ισραηλινοι πού βρίζουν τούς Ελληνες ρασιστές.Αυτοί βάζουν τούς βάρβαρους εισβολείς να καίνε τίς εκκλησίες.
    Γιάννης Λάκων

  6. Λυπάμαι που το λεω γιατί σέβομαι τους νησιώτες, αλλά φταίτε σε πολύ μεγάλο βαθμό! Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών και δείτε τι ψηφίζουνε οι τύποι…αντί να πάρετε τα όπλα, να κάψετε τα γραφεία των ΜΚΟ και να τις πετάξετε με τις κλοτσιές, περιμένετε τον Κουλη να σας σώσει και χάνετε τις περιουσίες σας και τις ζωές σας….προσωπικά λυπάμαι την ιερή Ελλας και τους προγόνους μας και όχι εσάς πλέον , ότι ψηφίσατε αυτό θα πάρετε..!!!

    1. Ο/Η κάτι απόδημοι ψευτοέλληνες σαν εσένα θέλουν ειδική περιποίηση λέει:

      Βούλστο ρε ρίψασπη γερμανοτσολιά που έφυγες γερμανία για να κονομήσεις παλιοσκουπίδι και δίνεις και οδηγίες για το τι θα κάνουν οι νησιώτες. Ψευτόμαγκα της φάπας. Να έρθεις εσύ βλακόμουτρο να καθαρίσεις τη σκατίλα και μετά να “δείρεις” και να “κάψεις” και μετά να μπεις και φυλακή μεγάλε καθοδηγητή της ιερής ελλάδος…..

  7. κανονικα αυτος και μονο ο λογος -εαν ημασταν σοβαρη χωρα- θα ηταν αρκετος για να απελαθουν ολοι

  8. Ο Μυτιλήνης να στείλει μπογιατζήδες να το κάνουν καινούργιο. Να βάλει και σεκιούριτυ απέξω. Είναι χώρος Ιερός. Τι πάει να πεί δεν ασχολείται για δικούς του λόγους ?

  9. ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ Υ[ΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Κ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠ[ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ Κ ΜΠΑΚΛΑΒΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ….

  10. Οι ντόπιοι τι κάνουν? Γιατί δεν αντιδρούν στην αισχρή βλαστήμια? Σκοπιές και στιλιάρη σε όλα τα αποβράσματα που έχουν μαζευτεί….

  11. Έχουμε τα αρχίδια να κάνουμε τουαλέτα τα τζαμιά τους ή να τους σπάσουμε τα κόκκαλα; Νόμιμα και παράνομα; Τα έχω πάρει γιατί κάποιοι φοβούνται να υποστηρίξουν το δίκιο τους, έτσι περνάει το μήνυμα σε αυτές τις ανθρώπινες κουράδες πως τους φοβόμαστε και τους αφήνουμε να κάνουν ό,τι θέλουν. Βλέπεις κάποιον τζάμπα μάγκα να χτυπάει έναν αδύναμο στον δρόμο και δεν αντιδράς, βλέπεις να κλέβουν κάποιον δίπλα σου και δεν αντιδράς, βλέπεις γενικά αδικία και δεν αντιδράς Έλληνα, γιατί φοβάσαι για την ζωούλα σου. Ποιά ζωή ακριβώς, της κότας, του ατόμου που καταπίνει συνέχεια; Αυτός που καταπίνει πίκρες και υποτίμηση αρρωσταίνει σωματικά και ψυχικά, πρέπει να ξεσπάει. Να μαζευτούνε όλοι οι κάτοικοι και να τους στείλουνε πίσω με το ζόρι, να ακούνε Έλληνες και να κλάνουν μέντες, κλέψτε μια σκουπιδιάρα και πετάξτε τους μέσα να γίνουνε κιμάς, ξεκινώντας απο τις ΜΚΟ!

Comments are closed.