ΩΡΑ 23:47! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ. ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ…

    Κοινοποίηση:
    tora

    Αναλυτικά όλα τα ευρήματα από τη μεγάλη δημοσκόπηση του OPEN, η οποία παρουσιάστηκε στην εκπομπή Open Mind με την Ελλη Στάη

    Στο 8,5% είναι η διαφορά Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ, με τη συσπείρωση όμως του κυβερνώντος κόμματος να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα συγκριτικά με τη Ν.Δ. Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου όλα δείχνουν ότι το κλειδί των εκλογών θα είναι η ψήφος των αναποφάσιστων, μιας και το ποσοστό τους φτάνει το 13,9%.

    Αυτό προκύπτει από το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης της Αlco που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Open TV «Open Mind» με την Ελλη Στάη. Η δημοσκόπηση διεξήχθη από τις 13 μέχρι τις 19 Ιουνίου σε δείγμα 1.000 ατόμων και ηλικίας από 17 και πάνω σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο τύπος της έρευνας ήταν ποσοτική.

    Παράλληλα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το 55% των ερωτηθέντων ανησυχεί για επεισόδιο ή ατύχημα στο Αιγαίο, λόγω της αυξημένης προκλητικότητας στο Αιγαίο.  Την ίδια ώρα το 50% των ερωτηθέντων εκφράζει την ανησυχία του για τη συνέχεια της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 44% εμφανίζεται ανήσυχο για τη διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.

    Παράλληλα η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι 83% την ώρα που η συσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας φτάνει το 89%. Επιπλέον το 50% εκτιμά ότι πρέπει να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση μετά τις εκλογές ενώ το 38% τάσσεται κατά αυτού του ενδεχόμενου.

    Ακόμη το 30% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η οικονομική κατάσταση της οικογένειας θα βελτιωθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ το 19% εκτιμά ότι θα υπάρξει βελτίωση με τον Αλέξη Τσίπρα. Επιπρόσθετα το 34% των ερωτηθέντων εμπιστεύεται περισσότερο ως πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το 26% τον Αλέξη Τσίπρα.

    Πρόθεση ψήφου 

    Στην πρόθεση ψήφου η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι 8,5%, (29,8% και 21,3% αντίστοιχα) ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΚΙΝΑΛ με 6%. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 4,4%, η Χρυσή Αυγή με 3,5%, το ΜέΡΑ 25 με 3,2%. Εκτός Βουλής μένουν η Ελληνική Λύση, η Πλεύση Ελευθερίας και η Ένωση Κεντρώων. Στο 13,9% φτάνει το ποσοστό των αναποφάσιστων.

    Δείτε αναλυτικά τις κάρτες της δημοσκόπησης

    1.jpg
    capture.jpg
    capture.jpg
    capture.jpg
    1.jpg
    capture.jpg
    capture.jpg
    capture.jpg
    capture.jpg
    capture.jpg
    capture.jpg
    capture.jpg
    capture.jpg
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Μπoυρδες οι δημοσκοπησεις!…Για να ειναι φερεγγυα τα αποτελεσματα της δημοσκοπησης,αποδεικνυεται στα μαθηματικα,οτι το δειγμα πρεπει να ειναι ,τουλαχιστον ,το 10% του εκλογικου σωματος.Οι δημοσκοποι χρησιμοποιουν το 1 χιλιοστο και μαλιστα με τηλεφωνικες ερωτησεις!..Απορω ,πως καταληγουν σε τετοια φανταστικα αποτελεσματα..

    2. Καλή δημοσκόπηση η κάλπη και αλάνθαστη.

    3. Με την κρίση και τα μνημόνια ο Ελληνικός λαός, λόγω οργής και θυμού, άρχισε να ψηφίζει και να βάζει στην Βουλή το κάθε καρυδιάς καρύδι:
      ΧΑ (7%), σΑΝΕΛ (7,5%), ΡΗΜΑΔ (6,3%), Ποτάμι (6%), Λεβέντης (3,5%), ΛΑΕ (2,9%), ΟικΩλόγοι Πράσινοι (2,95%), ΚΙΔΗΣΟ (2,5%), ΔΗΞΑ (2,2%), ΑνταρCIA (1,2%), Τελεία/Γλέτσος (1,8%) κλπ.
      Όλα αυτά τα κομματίδια της κρίσης και της οργής, πατούσαν πάνω στο θυμικό του νεοέλληνα και στο δίλημμα “μνημόνιο vs αντιμνημόνιο”.
      Δεκάδες ψευδοπροφήτες και ψευτοΜεσσίες ανέβηκαν στο πολιτικό πάλκο αυτά τα χρόνια, ο Ελληνικός λαός επιδοκίμασε πολλούς από αυτούς και στο τέλος εξέλεξε ως Κυβέρνηση αυτόν που του έταξε τους περισσότερους λαγούς με πετραχήλια, τον μεγαλύτερο ψεύτη και απατεώνα όλων των εποχών που θα έσκιζε τα μνημόνια, την ΜΟΝΑΔΙΚΗ αριστερή κυβέρνηση στην Ευρώπη, την πρώτη φορά Φασιστερά!
      Αφού τα είδε όλα (ή σχεδόν όλα) μετά από 10 χρόνια οικονομικής κρίσης και 8 χρόνια μνημονίων, αφού δοκίμασε πολλούς εντός κι εκτός Βουλής, άρχισε να καταλαβαίνει πλέον πως δεν υπάρχει “αντιμνημόνιο”.
      Άρχισε να καταλαβαίνει οτι “αντιμνημόνιο” σημαίνει έξοδος από ΕΕ, ευρώ και ΝΑΤΟ, φυσική χρεοκοπία, διεθνής απομόνωση και παραγκωνισμός, ανύπαρκτη Οικονομία, βιοτικό επίπεδο Κούβας, Βενεζουέλας και Β.Κορέας και σίγουρη απώλεια εδαφών!
      Οπότε ξαναγύρισε στον Ευρωπαϊκό (Οικονομικό) “Διαφωτισμό” και Φιλελευθερισμό, στην ασφάλεια της ΕΕ και του ευρώ με το ανάλογο κόστος.
      Κατάλαβε πλέον οτι ΔΕΝ υπάρχουν λεφτόδεντρα κι οτι “ο Σοσιαλισμός τελειώνει όταν τελειώνουν τα δανεικά”, όπως έλεγαν οι Δεξιοί Συντηρητικοί Νεοφιλελεύθεροι Πατριώτες Ρήγκαν και Θάτσερ.
      Κατάλαβε οτι η χώρα πρέπει σιγά-σιγά να αλλάξει οικονομικό μοντέλο διακυβέρνησης κι από τον Σοσιαλισμό/Σοσιαλδημοκρατία να περάσουμε στον σύγχρονο και υγειή Ευρωπαϊκό (και Κοινωνικό) Φιλελευθερισμό (Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία κλπ).
      Είδε κι έζησε επί 4,5 χρόνια την Αριστερά και συνειδητοποίησε πως άδειασε περαιτέρω η τσέπη του από εκεί που πίστευε/νόμιζε/θεωρούσε οτι θα έτρωγε με χρυσά κουτάλια.
      Έτσι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την Αριστερά, τον Σοσιαλισμό και την ΣοσιαλΔημοκρατία, και για τα περισσότερα αντιμνημονιακά, δραχμολαγνικά κι αντιευρωπαϊκά κόμματα.
      Η ΧΑ είναι ένα από αυτά, είναι υπέρ της εξόδου από την ΕΕ, το ευρώ και το ΝΑΤΟ, οι ίδιοι διατυμπανίζουν πως είναι Εθνικο-Σοσιαληστές, δηλαδή φουλ Κρατιστές με εθνικιστικό πρόσημο, σαν την Λεπέν περίπου η οποία δήλωσε οτι “Με τη Χρυσή Αυγή ούτε έχουμε σχέσεις, ούτε θέλουμε να έχουμε”.
      Αν και στην πραγματικότητα η ΧΑ είναι ένα Εθνο-Κομμουνιστικό κόμμα, το πρόγραμμα διακυβέρνησης της το ζηλεύει ακόμη και ο Κιμ Γιόνγκ-ουν, τρελοΖωή και Δραχμαζάνης έχουν κατά 90% ΟΛΟΪΔΙΟ οικονομικό πρόγραμμα, η μόνη διαφορά με την ΧΑ είναι οι λάθρο και τα εθνικά θέματα!
      Μιλά για κρατικά σουπερμάρκετ και προχθές σε ομιλία του ο σκούρος Μανιάτης έλεγε οτι θα βάλει 250 χιλιάδες Έλληνες να δουλεύουν στα χωράφια για να στέλνουμε προϊόντα στην Κίνα και το Ιράν, ό,τι κάνει δηλαδή η Β.Κορέα για να επιβιώνει ως χώρα στοιχειωδώς!!
      Η ΧΑ επίσης, 4,5 χρόνια με αριστερή Κυβέρνηση, ΔΕΝ ακούστηκε καν, έκανε σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΗ Αντιπολίτευση, υποτίθεται ως ακροδεξιό κόμμα θα έπρεπε να μπένει στην Βουλή και να πίνει το αίμα των κομμουνιστών, για αυτό την ψήφισαν, για να ραπίζει τους αριστερούς,,,
      αντ’αυτού αυτή εξαφανίστηκε, κι από τους δρόμους, κι από την Βουλή, θαρρείς και ξεπλήρωναν πολιτικά γραμμάτια στον ψυριζα!
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ επί Δεξιάς ΝΔ με 1500 εγκλωβισμένους στην Αμυγδαλέζα να είσαι κάθε μέρα στους δρόμους κι επί αριστερού ψυριζα με 1,5εκ. λάθρο που πέρασαν και 300χιλ. στα hot-spots, να κουρνιάζεις στην φωλιά σου και να κλωσσάς τα αβγά σου αναλαμβάνοντας μάλιστα και την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας Φύσσα!!
      Κάτι τρέχει εδώ, ο κόσμος τα βλέπει αυτά και σου λέει οτι τα αβγά κατάντησαν γιουσουφάκια του ψυριζα.
      Κι έτσι οι μισοί σχεδόν ψηφοφόροι της ΧΑ, είτε απείχαν των εκλογών, είτε ως “τέρατα ευφυίας” πήγαν στο νέο αντιμνημονιακό “Μεσσία” και “Εθνοσωτήρα” με τις χειρόγραφες επιστολές του Χριστού και τις πλάκες του Μωϋσή!

      1. Ναι,και τωρα λογικευτηκε ο ελληνικος λαος και θα ψηφισει τον ενα τον μοναδικο τον ανεπαναληπτο το σωτηρα τον Κουλη γουρλοματακη.Κοψε τα ληγμενα και τους δονητες γιατι βλαπτουν στον εγκεφαλο.

      2. h χα κανει αγωνα εντος και εκτος βουλης, το οτι δεν τη βλεπεις πουθενα δεν ειναι δικο της θεμα αλλα των μμε που την εχουν αποκλεισμενη εντελως…οσο για το να βγαινουν στους δρομους οπως λες, μη ξεχνας οτι εχουν δικη στη πλατη τους..αυτα

    4. 15-20 έδρες στην Ελληνική Λύση…Και θα τρέμουν όλοι στο σάπιο σύστημα.

    Comments are closed.