ΩΡΑ 23:44! ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ΣΟΚ

    Τροχαίο δυστύχημα με βαν το οποίο μετέφερε πρόσφυγες και μια νταλίκα σημειώθηκε στις 8:50 το βράδυ της Παρασκευής

    (09/11) στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου των Βρασνών, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

    Ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός είναι ένας νεκρός και 19 τραυματίες.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας με την Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο των Βρασνών.

    Όπως έγινε γνωστό, το βανάκι μετέφερε περίπου είκοσι πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ αυτών και ανήλικους.

    Πιθανολογείται δε ότι ο οδηγός του, ο οποίος είναι αλλοδαπός και συνελήφθη, είχε αναλάβει να τους μεταφέρει παράνομα από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη.

    Στο σημείο έσπευσαν δώδεκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο Κινητές Μονάδες, όπως επίσης πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της Τροχαίας.

    Εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ ανέφερε ότι από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ένας έφηβος, ενώ σε διάφορα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης διακομίστηκαν τραυματισμένα 14 άτομα, μεταξύ αυτών και δύο ανήλικα. Ένα από αυτά φέρεται να έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

    Κατά την ίδια ενημέρωση, άλλα πέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μαδύτου.

    Ο δρόμος στο σημείο του τροχαίου παραμένει κλειστός, ενώ η Αστυνομία διεξάγει προανάκριση.

    Το ΕΚΑΒ απηύθυνε μάλιστα έκκληση μέσω των ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης όσοι είχαν πρόβλημα υγείας και μπορούν να μεταβούν με δικά τους μέσα στα νοσοκομεία να μην καλούν για ασθενοφόρο, καθώς τα διαθέσιμα κατευθύνονται στην Ασπροβάλτα για να παραλάβουν τους τραυματίες από τη σύγκρουση.

    Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το βανάκι που μετέφερε τους μετανάστες καταδιωκόταν από ένα περιπολικό της αστυνομίας, όταν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη διερχόμενη νταλίκα.

    4614072

    4614078

    4614084

    4614096

    4614097

    4614101

    4614102

    4614104

    4614105

    4614106

    4614107

    4614115

    4614118

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Ποσο θα ηθελα να μπορουσαν οι λαθρο να μπουν στα σπιτια των πολιτικων..να τους καταστρεψουν περιουσιες κ να τους βιασουν..μονο αυτους..κανεναν αλλο..φοβομαστε να βγουμε απ τα σπιτια μας..φοβομαστε να τους πουμε μια κουβεντα γιατι δεν ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε κ αυτοι τα δικα τους…

    2. Δεν αρνούμαι ότι πρέπει να σπεύσουν τα ασθενοφόρα προκειμένου να σώσουν τους λαθρομετανάστες. Αλλά ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ + 2 δηλαδή ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ!
      Οι νομιμόφρονες πολίτες δεν έχουν ανάγκες νοσηλείας; Προς τι οι λαθρομετανάστες έχουν προτεραιότητα νοσηλείας έναντι των φορολογουμένων;

    3. Δεν προλαβαν να μπουν στην Ελλαδα μετο καλημερα ζημια εκαναν μεσα σε δυο που μας ηρθαν….αυτα τα 30 40000 ευρω ζημια που κανανε με το που ηρθαν… γραψε αλλα 30.000 ευρω στο χρεος που θα πληρωσεις με δανεια δηλ τοκους….τα παιδια σας…να ξερετε οτι εσεις θα στερηθειται απο τα παιδια σας αυτα τα λεφτα….ο Τσιπρας στα αρχιδια του και ο καθε βολεμενος τα δικα τους τα παιδια δεν θα τα πληρωσουν ουτε θα τα στερηθουν γιατι και αυτος τα αρπαζει ….εσεις οι φτωχοι Ελληνες θα τα πληρωσετε οι γονεις που δεν ειναι καβατζομενοι αριστερα και δεξια ουτε απο το κρατος τα αρπαζουν θα τα στερησουν απο τα παιδια τους για να τα πληρωσουν….. Ο Τσιπρας θα περνει συνταξη πρωθυπουργου για τα καλα που σας εκανε….οπως σας εκανε αυξηση ..χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχλχαχαχαχαχαχααχαχ

    4. Να πηγαίνεις κανονικά στον δρόμο σου και να πέσει πάνω σου ο λαθροταλιμπάν που πάει γαμιόντας και δεν ξέρει να οδηγάει. Πόσο υπομονή να κάνεις σε αυτή την χώρα! Πουθενά ασφάλεια, ό,τι θέλουν κάνουν τα πιθήκια. Συνέχεια τροχαία γίνονται με αυτούς.

    5. Αυτό είναι το έργο των δήθεν ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ.

      Είναι μέρος του θεατρικού του Ανηθικοποιού Αλέκσης που έδωσε στο Μαξίμου την ελληνική σημάια με τα μαγαρισμένα χέρια του στον νεαρούλη Πακιστανό (ένα παιδί θύμα εκμετάλλευσης του έμπορου Αλέκσης και της παρέας του) στο όνομα του “αντιρατσιστικού” ΚΕΡΔΟΥΣ.

      Ο Υπάλληλος του σ΄’ορρος και της Μέρκελ,γεμίζει τους λογαριασμούς του με ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ όπως και τα παραπλανημένα Τάγματα Εφόδου του Εθνομηδενιστικού Ναζισμού που διατηρεί για εκφοβισμό και εναντίωση σε κάθε Αξία που γέννησε αυτός ο Ιςρός Τόπος που λέγετα Ελλάδα.
      Πέρα από κάθε είδος ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

      Άλλωστε,η Ελληνική Σημαία δεν έχει να κάνει με τίποτα που να αφορά Ρατσισμό,Φασισμό και κάθε -ισμό που στυλιτεύει την Ανθρώπινη Υπόσταση.
      Η Ελληνική σημαία Μας,έλιναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.

      Οι 9 γραμμές της είναι η φράση που όπως οι περισσότεροι ξέρουμε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.
      πΟΤΙΣΜΈΝΕς ΜΕ ΠΟΤΆΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΔΕΩΔΕΣ.

      Κι όμως..ήρθε ο Κalergi ο Σόρρος,ηξ Ναζί Μέρκελ και όλα αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ να παρασύρουν και να παραπλανήσουν έναν λαό και να κάνουν την νεολαία του να πιστέψει στο ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ “ΑΝΑΡΧΙΑΣ” ΚΑΙ ΔΗΘΕΣΝ “ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣ” με μόνο ιδεολόγημα το ΧΑΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ.

      Σκοπός?Μα το ματαιόδοξο ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ ΧΡΗΜΑ…
      Λένετην Σημαία ότι είναι ένα πανί ,εδώ γελάμε,και ΠΡΟΣΚΥΜΟΥΝ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ….

      Αλήθεια,έχετε δει ποτέ να γίνει επίθεση με μπογιές και κρικάκια στην ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ??ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ?σε “Μαγαζια” με την ευρύτερη έννοια??
      Μα ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ..ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ????
      Μπαααααα!!!!

      ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΜΕ….

      Τι κατάντια,και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη όσο καθόμαστε και πληκτρολογούμε.

      ……έναν Ηγετη χρειαζόμαστε με την τρέλλα του Κώστα Κατσίφα,να κάνει τις ζωές μας ξανά σαν τις ασπόρομαυρες Ελληνικές ταινίες.

    6. Μην καλείτε το ΕΚΑΒ είπαν στους Θεσσαλονικείς γιατί όλοι είμαστε στο ατύχημα με τους λαθραίους. Στις επόμενες εκλογές όταν θα πάτε να ψηφίσετε αυτή τη φορά καλό είναι να μην κοιτάξετε το ατομικό σας συμφέρον και τα λίγα ψιχουλάκια που θα σας μοιράσουν, αλλά να ψηφίσετε με γνώμονα το γενικό καλό και την ευημερία του τόπου .

    7. Κανένας πατριώτης ακούει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Η Ελλάδα και οι Έλληνες ψυχοραγούν.

    8. καλουνται οι ελληνες να προστρεξουν στα κοντινα νοσοκομεια να δωσουν αιμα μονο για αλλοδαπους. οι δοτες θα εχουν μπονους 500 μορια στις επικειμενες προσληψεις.
      πληροφοριες γραφειο πρωθυπουργου θεσσαλονικης

    9. Τεταρτο βαν σε ενα μηνα.
      Συντομα θα εχουμε θυματα αθωους πολιτες . Ειστε ετοιμοι για απωλειες πολυ μεγαλυτερες απο τις οικονομικες ;;;;;;;;;
      θα αρνουνται να σας βαλουν σε ασθενοφορο μην τυχον και αδικηθει καποιος τζιχαντιστης που τραυματιστηκε και αυτος.
      Θα αιμοραγουν στην ασφαλτο οι οικογενειες σας και θα σας λενε οτι οι διασωστες δεν μπορουν να ασχοληθουν μαζι σας γιατι φροντιζουν τους τζιχαντιστες.

    10. Οι εξελιξεις οδηγουν σε μια Ελλαδα χωρις Ελληνες.

    11. ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟΣ!!!!!!!
      ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ.
      ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕΘ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
      ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΜΠΑΤ@@ΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΧΑΡ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ.
      ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.
      ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΗΛ ΗΛΙΘΙΩΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
      ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΟΡΟΪΔΑ

    12. ΑΙ ΣΤΑ ΣΚ…..Α ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Γ…….ΟΥ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑ..Α ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!ΚΛΩΤΣΗΔΩΝ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ!

    13. 1 περιπολικο καταδιωξη για 100 χιλιομετρα = βενζινη ποσο?
      4 αστυνομικοι τουλαχιστον= θα μπορουσαν να ηταν αλλου και να αποτρεψουν μια αλλη εγκληματικη ενεργεια που κοστιζει Χ
      Σπασμενα οδοφραγματα = ποσο
      Χαλασμενος δρομος επισκευες
      1ανθρωπινη ζωη απο 520 ευρω μισθο φορο μηδεν καταναλωση φπα 24% 124.8 ευρω το μηνα τον χρονο 1497.6 στο 50 χρονια ζωης -74880 ευρω εσοδα στο κρατος
      19 τραυματιες κοστος ασθενοφορων και μεταφορας 1000ευρω ας πουμε
      19 νοσηλεια σε εφημερευοντα νοσοκομεια απο 50 ευρω = 950 ευρω
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ” ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟ” ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ….ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ….ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ …..

    14. Να πεθανουμε δηλαδη εμεις για να μεταφερουν λαθρο;;; Αν συμβει κατι σοβαρο; Βλεπετε ρε ανικανοι οτι δεν μπορουμε να τους βαλουμε στην χωρα γιατι δεν εχουμε τα μεσα, ειμαστε παμφτωχοι; Μια χουντα θα μας σωσει μονο τελος! Να βαλει ταξη κ να διωξει τους κλεφτες κ τους απατεωνες!

    15. Ο Τραμπ το ειπε ξεκαθαρα στους Αμερικανους για τους Μεξικανους….μπαινουν στην Αμερικη με αποτελεσμα να καταναλωνουν οικονομικα τους πορους της οικονομιας για την υγεια την παιδεια και αλλα που πληρωνουν οι Αμερικανοι πολιτες σε βαρος της εθνικης οικονομιας…εμεις εδω απο την δεκαετια του 90 εχουμε πληρωσει ολη την κομουνιστικη ιδεολοψια του Τσιπρα και του Φιλη του Μπαφακια…ως ποτε η Ελλαδιτσα θα πληρωνει την Ιδεολογικη ιδεολυψια της μαστουρας τους….και στο τελος να. μας δολοφονουν και να μας λιστευουν

    Comments are closed.