ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ, ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ- ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ- ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    UUU

    Απίστευτο το περιστατικό τη νύχτα στην οδό Πειραιώς. Οι άνδρες ενός περιπολικού σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα για έλεγχο καθώς κινούνταν περίεργα και με τη μουσική στη διαπασών. Μόλις το αυτοκίνητο σταμάτησε στη συμβολή της Πειραιώς με την Κηφισού άρχισε μια πραγματική μάχη. Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο άρχισαν να ρίχνουν στον αέρα με καραμπίνα, ενώ περίπου 25 άτομα βγήκαν από κοντινό καταυλισμό Ρομά και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες κατά των αστυνομικών.

    Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δεν σταμάτησε τους επιτιθέμενους που συνέχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τους αστυνομικούς στο κεφάλι, τα χέρια και το σώμα.

    Το πλήρωμα του περιπολικού κάλεσε ενισχύσεις και όταν έφτασαν στο σημείο περισσότεροι αστυνομικοί οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

    Ακολούθησε ολόκληρη επιχείρηση και οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν έξι άτομα. Αποδείχθηκε μάλιστα ότι ο ένας από αυτούς είναι παλιός τους… γνώριμος καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για επίθεση με μαχαίρι εναντίον Πακιστανού. Ο δράστης μάλιστα είχε καταδικαστεί, αλλά είναι πλέον ελεύθερος εκμεταλλευόμενος τα ευεργετήματα του νόμου Παρασκευόπουλου.

    Το απίστευτο είναι μάλιστα ότι οι συνδικαλιστές αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι ενώ οι αστυνομικοί δέχονταν επίθεση δεν μπορούσαν να ενημερώσουν το κέντρο, καθώς ήταν αδύνατη η επικοινωνία μέσω ασυρμάτου.

    44 46 55

    Ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, δυο αστυνομικοί, στην περιοχή του Ρέντη, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου.

    “Οι συνάδελφοι μου από την Άμεση Δράση, προσπάθησαν να σταματήσουν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Ο ένας από αυτούς είχε αποφυλακιστεί και επειδή αναγνώρισε στο πρόσωπο του ενός αστυνομικού αυτόν που τον είχε κλείσει φυλακή, κάλεσε σε βοήθεια και άλλους Ρομά και τους επιτέθηκαν” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαυρορειδάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

    “Προσπαθούσαν οι συνάδελφοι να διαβιβάσουν. Μόνο με το κινητό κατάφερε ένας από αυτούς να ζητήσει βοήθεια. Δεν λειτουργούσε ο ασύρματος. Ήρθαν οι συνάδελφοι μου από την ομάδα ΔΙΑΣ”, σημείωσε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών και πρόσθεσε:

    “Γλίτωσαν εξαιτίας της εκπαίδευσης τους και της ψυχραιμίας τους. Είναι απίστευτα τα περιστατικά που βιώνουμε. Ο ένας έχει χτυπήσει αρκετά στο χέρι και ο άλλος έχει γλιτώσει από θαύμα”.

    Νεότερη ανάρτηση
    Ληστεία με ομηρία στα διόδια της Τραγάνας – Σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών – ΒΙΝΤΕΟ
    Παλαιότερη ανάρτηση
    Εκδήλωση: «Η δολοφονία του Κ. Κατσίφα η ελληνική μειονότητα και οι ελληνοαλβανικές σχέσεις»
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments

    0 σχολια:

    Item Reviewed: Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών για την επίθεση σε αστυνομικούς: Δεν λειτουργούσε ο ασύρματος για να ζητήσουν ενισχύσεις – ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Αυτα που βλεπεις δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που θα πάθεις βλαντ

    2. η λολα που ειναι να τους κανει γλωσσοφιλα και να τους συλλαβει; Μακαρι να τους σκοτωσουν οι γυφτοι, αφου επελεξαν για τα 30 αργυρια να δουλευουν εναντια στον ελληνικο λαο, εγω που καποτε ημουνα υπερασπιστης της αστυνομιας θα χαιρομαι τωρα να σκοτωνονται οι πουλημενοι ξεφτιλες λοληδες και ανθελληνες αστυνομικοι του κολου..

    3. Αμα ηταν εθνικιστες ομως………………………..???????? οι δραστες ανετοτατα θα τους ειχατε συλαβει το λιγοτερο ΔΗΛΑΔΗ………οταν ειναι γυφτοι Αλβανοι απλα τους κοιτατε αυτες αλλοστε ειναι οι εντολες σας ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ

    4. ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ…..
      ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ,ΑΠΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΙΑΣ,ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΒΑ……
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !
      Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ….. ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ… Κ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ !!!! ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΚΟΜΑ…….. ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣΤΕ. Κ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ !

    5. εδω δεν τολμάει να τους σταματησει στο δρομο η τροχαία σε μπλοκο…οι περισσοτεροι απ αυτους δεν εχουν καν ασφαλεια στο αυτοκινητο και κυκλοφορουν με ολο το σόι στη καροτσα σαν να μη τρεχει τιποτα…και μολις περασεις εσυ, εγω, σε σταματανε και με το σοβαρο υπηρεσιακό υφος στο παιζουν αστυνομοι…τα μπλοκάκια γραφουν για να δικαιολογησουν το μεροκαματο και παει εφυγε και αυτη η κουραστικη μερα για τα παληκαρια μας…
      ……και μην ξεχασετε ρε τροχαίοι μολις βγουν στο δρομο γυφτοι,ρομα,λαθρομεταναστες για διαμαρτυρια επειδη ετσι τους καπνισε, να ανοιξετε εξτρα λωριδα για να περναει ο κοσμος….ξεφτίλες..
      Υ.Γ. ο σβερκος του αστυνομου στη παραπανω φωτογραφια ειναι ακουρευτος και δεν προβλεπετε…
      αλλα τι λεω..ο Λωλης να ναι καλα και ολα τ αλλα να πανε να g@mιτΗουνε

    6. Αν τους πεταγαν πετρες τιποτα Ελληνοπουλα σε καμια διαμαρτυρια για τη Μακεδονια, για τα μνημονια θα τα τσακιζαν στο ξυλο. Ας μη μιλησω για συνταξιουχους… Εκει η μαγκια της ΕΛ. ΑΣ ειναι τεραστια. Αυτα παθαινεις οταν προστατευεις προδοτες που προδιδουν μαζι με τη χωρα και την ιδια σου τη μανα.Τελος 7 κλοπες σε μια νυχτα στη περιοχη του κορυδαλλου, που μαζι με τη Νικαια εχουν γινει πλεον πακιστανικες κοινοτητες που δρουν ανεξελεγκτα μαζι με γυφτους αφου τη νυχτα για να βρεις αστυνομια να περιπολει πρεπει να εισαι… Πολυ τυχερος. Ποσο ντροπη θα αισθανομουνα σαν αστυνομικος, να μου τραβανε οπλα αλβανοι και ρομα και να φευγω αλλα να πουλαω νταηλικια σε συνταξιουχους και πατριωτες,ποσο ντροπη θα ενιωθα να ειχα αμετρητους νεκρους συναδελφους απο αλβανους κακοποιους κι εγω να πουλαω γαμπριλικια πανω σε μια μηχανη σαν σωτηρας αλλα να επεμβαινω μονο σε περιστατικα που με βολευει. Ευχαριστω το θεο που οταν μου δοθηκε η ευκαιρια δε μπηκα σ αυτο το σωμα γτ εγω ειμαι με τον Ελληνικο λαο οχι με ρομα και κακοποια στοιχεια.. Καλα γλωσσοφιλα με την Σημαια φοντο και ο νοων νοειτω.

    7. αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να υπερασπισθουν τον ευτο τους και εσεις περιμένετε να υπερασπισθουν εσας ?
      το κράτος εχει διαλυθεί , την αστυνομία την εχουν μόνο για να φυλάει τον Τσιπρα και τους ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ και απο εκεί και πέρα το χάος

    8. Μπουρδελοχωρα οπου οι γυφτοι και καθε λογης εισαγομενοι μαυριδεροι κανουν οτι γουσταρουν ατιμωρητα.Α ξεχασα ομως να συμπληρωσω ειναι ψηφοροροι του τσιριζα.

    9. Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
      Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ………………….
      στην ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩς ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ
      ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ………………..
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ…..

    10. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ……..Αφού τους έχουν στα ώπα-ώπα τους γύφτους – καλά να πάθουν!……

    11. “Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, χωρίς να καταφέρουν να αποτρέψουν την επίθεση.” Κύριοι αστυνομικοί, δεν αποτρέπονται οι γύφτοι αν πυροβολάτε στον αέρα. Μόνο με δόξα πατρί πυροβολισμό.

    12. ΕΤΣΙ.
      ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΡΟΜΑ, ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΜΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ

    13. φερτε την renea να καθαρισει. εχει παρει το οκ απο τον παγκαλο

    14. Ουτε τον σβερκο τους δεν ξερουν να ξυρισουν τα ορκ , ιδιοι με τους γυφτους ειναι.

    15. Παγκαλε κρατουσαν οπλο τα Ρομα να τους σκοτωσουμε συμφωνα με το σκεπτικο σου?

      Ανθελληνες οσοι τον εχουν ψηφισει.

    16. Τους ξερει καλα η Λολα αυτους εκει στη Πειραιως με Κηφισου…..σιγουρα τους γυαλιζει τα..πομολα συχνα τα βραδυα κατω απο τις γεφυρες… Της αρεσουν τα υπεραγρια γυαλισματα της Λολας…

    17. Οσο μενουν ατιμωρητοι οι διαφοροι εγκληματιες,που αφεθησαν ελευθεροι με τον νομο Παρασκευοπουλου,τοσο θα αποθρασινωνται.Αυτοι ολοι νομιζουν οτι το κρατος τους φοβαται.Εκει μας φθασατε δημοκρατες του κ…..υ.
      .

    18. Άρχισαν τα όργανα.Να στείλουν τη Λόλα να τους συλλάβουν.Τι κάνει τα ξύνει?

    Comments are closed.