ΩΡΑ 20:57! ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΦΑΛΑΓΓΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ! ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΟ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΙΣ – ΝΕΑ “ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ” ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ – ΦΑΕ… ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ [ΧΑΡΤΗΣ ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    nb_greece_vs_turkey1-1-1068x550

    Μπορεί εδώ και αρκετές ώρες να έχει χαθεί το στίγμα του Ορούτς Ρέις αφού οι τούρκοι έχουν κλείσει τον πομπό, ωστόσο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ εντοπίσαμε το ερευνητικό πλοίο.

    Στον παρακάτω χάρτη από το marinetraffic.com θα δείτε που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το ρυμουλκό του ερευνητικού πλοίου Cengiz Han.

    Όπως μπορείτε να δείτε, το ρυμουλκό και κατά συνέπεια και το Ορούτς Ρέις βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στο Καστελλόριζο μόλις 30 ν.μ και φυσικά εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Τόσο το ερευνητικό όσο και τα πολεμικά πλοία των τούρκων έφτασαν εκεί ανενόχλητα αφού κανείς από την πολιτική ηγεσία αυτής της χώρας έχει το σθένος να αντισταθεί και να τους διώξει από τα ελληνικά νερά.

    Διακινδυνεύουμε μία πρόβλεψη. Για 2η φορά μέσα σε 2 μήνες, οι τούρκοι θα σουλατσάρουν στα ελληνικά νερά για εβδομάδες χωρίς να υπάρχει αντίδραση την ώρα που ο Κούλης θα εξακολουθεί να μιλάει, υπό αυτές τις συνθήκες, διερευνητικές επαφές…

    Το στίγμα του Cengiz Han που βλέπετε παρακάτω είναι στις 20:57 της 12ης Οκτωβρίου.

    φφφ

    Είτε είναι αληθινό το στίγμα είτε πρόκειται για ένα ακόμα τερτίπι τον Μογγόλων, η Κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει το λαό για το που ακριβώς βρίσκεται το ερευνητικό πλοίο. Εκτός κι αν η πηγή ενημέρωσης και του στρατεύματος είναι το… marinetraffic.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ-ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ.ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΟΣ.

    2. Μόνο ένας Παπανδρέου θα το είχε βυθίση είδη άρε Αντρεα που είσαι Ηγέτης με παπάργια

    3. Κουλη πρωτα να προσπαθησουμε μετα κοκκινα τηλεφωνα μην μας μαλωσει η θεια..

    4. ο κεριδης ηδη το δηλωσε..στην τιβι., μια απο τα ιδια θα γινουν.. με διπλωματια… και ο στολος σε αναμονη…αλλα σε αποσταση…..

    5. Άντε παλικάρια, ψηφοφοροι της νουδουλας και του ΣΥΡΙΖΑ να μαζευτείτε όλοι σας να πάτε να πολεμήσετε τον Τούρκο !!! Μην ξεχάσετε να πάρετε και τα αναρχοκουμμουνια μαζί σας για σιγοντο. Άντε και καλό βόλι.

    6. Εγω για το γιο του πλευρη ΔΕΝ πολεμαω. Ουτε για την αριστερα που προδιδει την πατριδα. Ας πανε να πολεμησουν οι γιοι των νδκρατων αφου ειναι και πατριωτες και δημοκρατες! Εγω τελειωσα με την ψευτικη πατριδα των κομματων!

    7. Ο Τουρκος αρμενιζει στα Ελληνικα νερα παλι και οι μαριονετες των Αθηνων του κουνουν το μαντιλι!!!!!! Σε λιγο θα τρεχουν στο αφεντικο τους την Μερκελ να κλαψουριζουν να κανει ντα τον Ερντογαν!!!!!! Αντε ρε και το ξευτιλισατε να ζητατε διαλογο και διερευνητικες και πρασινα αλογα!!!!!!!! Ο Τουρκος δεν καταλαβαινει απο λογια, θελει κοπανισμα και στο Αιγαιο και στην Κυπρο, γι’ αυτο και πρεπει η χωρα να εχει ισχυρες ΕΔ και οποιος δεν το καταλαβαινει συντομα θα το καταλαβει, εκτος και ξεπουληθει και παραχωρησει κυριαρχικα δικαιωματα!!!!!!!!

    8. Στα 4 Κούλη. Μήπως σε στραπονιάζει η Πολωνέζα;

    9. ρε παιδια αφου η γκιοσα η αδερφη του τα χει πουλήσει ολα.ο ερντυ τον παει πιπα κολο τον κουλη

    10. Έχει πολύ αέρα στο Καστελόριζο αυτήν την ώρα πάντως. Αν δεν με πιστεύετε, βάλτε τα κανάλια να δείτε ότι λέω αλήθεια

    11. ρε κουλη μαυρο στον εκανε τον σβερκο ο ερντο Οποτε γουσταρει σουλατσαρει

      Αλλα ξεχασα, αυτος ειναι ηγετης που τετραπλασιασε το αεπ της ανεξαρτητης χωρας του κανοντας την αυταρκη, και οχι υπαλληλακος προτεκτορατου

    12. Αδέρφια, τον χάσαμε τον πόλεμο ήδη με τον θάνατο του Μεταξά! Από τότε δεν υπήρξε ποτέ κανένας πραγματικός πατριώτης! Οι μετέπειτα ήταν μαριονέτες είτε των Γερμανών, είτε των Αμερικάνων, είτε των Άγγλων και προφανώς υπήρξαν και άλλοι που ήταν υπερ του Πανσλαβισμού! Ένας στους τρεις που βλέπετε στο δρόμο είναι αλλοδαπός, σας αρέσει δεν σας αρέσει η ιδέα! Η χώρα έχει κατακτηθεί εκ των έσω, απλά η Τουρκία βρήκε την ευκαιρία ν’ αρπάξει ότι μπορεί αφού στο τέλος δεν θα μπορέσει ν’ αρπάξει το φυσικό αέριο που υπάρχει κάτω από την Κρήτη! Αυτά τα κοιτάσματα τα έχουν κλείσει Γάλλοι και Αμερικάνοι, οπότε και μας εξωθούν σε πόλεμο από τον οποίο το μόνο που θα κάνουμε είναι να χάσουμε αφού θα είμαστε μόνο αμυνόμενοι και χωρίς να έχουμε εσωτερική βιομηχανία για να έχουμε την πολυτέλεια να τον συνεχίσουμε μέχρι τελικής φθοράς! Θα έχουμε “νέα Κύπρο” για χάρη των αλλοδαπών που θέλουν τον ορυκτό πλούτο και που ώθησαν την οικονομία μας στην καταστροφή γι’ αυτό το λόγο! Μην ξεχνάτε, κάποιοι από εμάς θα χρειαζόμαστε διαβατήρια για να επισκεφθούμε τα χωριά μας μετά από τον πόλεμο με τα μογγόλια….

      1. Και τι έγινε δηλαδή που θα θέλεις διαβατήρια για να επισκεφτείς το χωριό σου; Αφού και τώρα δεν το επισκέπτεσαι ποτέ. Αν ήσουν πραγματικός Ελληνας, θα ζούσες εκεί. Αντε μπράβο με τον κάθε “πρωτευουσιάνο” του λώλου…

    13. Μόνο από οικονομικές κυρώσεις που δαγκώνουν, μπορεί να καταλάβουν κάτι τα μεμέτια. Αν υπάρχει τσίπα στους συνευρωπαίους, θα παγώσουν την τελωνειακή ένωση, εφόσον κράτος – μέλος τους απειλείται. Εντάξει, λέμε και καμιά …βλακεία να περνάει η ώρα.

      1. Εδώ ένα γαμωβέτο στις αποφάσεις που μάς αφορούν κατά της τουρκιάς δεν βάζουμε εμείς, παρά, μετά την κάθε πανωλεθρία, μάς ταράζει ο σκ@τόπο@στ@ς στα διαγγέλματα, παρουσιάζοντας την θρίαμβο!!! Περιμένεις εσύ τώρα τσίπα από ευρωπέους με οικονομικές διασυνδέσεις με την τουρκιά…

    14. Μολις ειδα τον Φλωρο σε περιπτερο,κρατουσε στο χερι του σπιρτα,ερχεται ο Στρατηγος να τους καψει ολους……………

    15. Μην ταραζετε τους κυκλους του Κουλη , αυτος ασχολειται μονο με την χρυση αυγη , δεν τον ενοχλουν οι Τουρκοι οπως και η αδελφη του του αρεσει να ειναι υποτακτικος των τουρκων και φροντιζει να μπουν στην ΕΕ ,ουτε κυρωσεις δεν ζητησε στην προσφατη συνοδο των ηγετων …τετοιος ξεφτυλας ειναι

    16. Υπό τις παρούσες συνθήκες ο πρωθυπουργός έπρεπε να είχε καλέσει συμβούλιο αρχηγών, να είναι κλεισμένος σε μια αίθουσα με τους αργηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και να παρακολουθούν την κάθε εξέλιξη και να είχε κάνει διάγγελμα στον Ελληνικό λαό όπως ό Α.Παπανδρέου. Και να αφήσει τις μαλακίες με τους φασίστες και τον κορωνοιό γιατί δεν τρώμε άχυρο.Εδώ πλέον έχει καραρρακωθεί η αξιοπρέπεια και η ένδοξη ιστορία του Ελληνικού λαού .Δεν πιστεύουμε αυτά που ζούμε.Οποια στιγμή ο Τούρκος θέλει μας υφαρπάζει και ένα κομμάτι της πατρίδος μας και εμείς καθόμαστε με την ουρά στα σκέλια.Οπως πάμε σε λίγο θα γίνουμε και πάλι σκλάβοι των Τούρκων.

    17. Πόσο διαφορετικά θα ήταν όλα αν είχαμε έναν ηγέτη σαν τον Κιμ γιον κουν.θα πατουσε αμέσως το κουμπί.
      Αντιθέτως εμείς έχουμε το κου λιν και για να πατήσει κάποιο κουμπί δεν μπορεί είναι κουλός.

      1. Ναι και μετά ο κιμ θα έβαζε τα κλάμματα. Μέγας ήρως…

    18. Προσοχή! Αν πάμε να πολεμήσουμε Τούρκους μπορεί να φάμε φυλακή όπως ο Εθνοφύλακας στον Έβρο. Ή να μας κάνει μήνυση ο Δημητράς!!

    19. Κούλη μαγκιές μόνο για τις μάσκες κάνεις κοπρίτη. Αλλά και εκεί ψεύτης είσαι. Μια ζωή κούλης θα είσαι. Τρέχα τώρα να κλάψεις στην Ε.Ε. και να σκουπίσεις τα δάκρυα στο βρακί της Μέρκελ. Ανίκανε.

    20. Οι Τούρκοι αφού δεν έχουμε ανακυρηξει ΑΟΖ έχουν το δικαίωμα στα 6νμ +1εκατοστο να κάνουν ότι γουστάρουν είναι σε διεθνή ύδατα τι δε καταλαβαίνετε μη μασάτε μόνο γεωτρύπανο δε μπορούν να βάλουν κ το ξέρουν γι αυτό κ δε το έχουν κάνει ότι άλλο έχουν δικαίωμα να κάνουν το κάνουν

    21. Όχι δεν κοιμάται όρθιος , παίζει με το ηλεκτρικό Tesla που του έδωσαν . Εκτός από τα πολλά άλλα καλούδια που έχει ,υπάρχει και σύστημα αυτόματου masturbation που τον έχει ξετρελάνει και το έχει συνέχεια στο φουλ.

    22. Γαμημενο κωλοσογο… Αλλά και οι ραγιάδες πολύ μαλακίες επιλογές κάνανε πάντα

    23. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα . Είναι όλα στημένα. Είναι όλα σικέ . Είναι στο κόλπο όλοι …

    24. Πυρποληστε το τώρα το μπουρδελ@…. Απατο να πάει ….

    Comments are closed.