ΩΡΑ 20:15! ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ – ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, “ΒΡΟΧΗ” ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ 112 – ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ

    Κοινοποίηση:
    Loutraki-1

    Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η φωτιά στο Αίγιο που εκδηλώθηκε το μεσημέρι. Οι νέες εικόνες δείχνουν τις φλόγες να πλησιάζουν τα πρώτα σπίτια της περιοχής…

    Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο δόθηκε η εντολή για εκκένωση του οικισμού Κάστρο προς το Καθολικό καθώς οι φλόγες πλησιάζουν τα πρώτα σπίτια.

    Το ακριβές σημείο φωτιάς , σύμφωνα με το Συντονιστικό της Περιφέρειας είναι η Αγία Ειρήνη προς Ζαχλωρίτικα Αιγιαλείας. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που ήδη επιχειρούν στο σημείο να δίνουν μάχη για να την περιορίσουν.

    Η φωτιά που καίει σε χαμηλή βλάστηση, κοντά στην γέφυρα Τσαγρή, ξεκίνησε το μεσημέρι και πλέον είναι ανεξέλεγκτη.

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν κινδυνεύει προς το παρόν οικισμός, ωστόσο μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής καθώς πλησιάζει σε σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 16 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τρία αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

     

    Μάλιστα, λόγω της φωτιά, η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο 162,5 χιλιόμετρο, στο ύψος της Γέφυρας Τσαγρή, και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

    Διακοπή των δρομολογίων του οδοντωτού

    Την προσωρινή διακοπή των δρομολογίων στη γραμμή Διακοπτό – Καλάβρυτα – Διακοπτό, ανακοίνωσε η Hellenic Train. Τα δρομολόγια διακόπηκαν προσωρινά με εντολή της πυροσβεστικής, λόγω πυρκαγιάς. Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 1337 θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Εκεί θα έχει βαρκούλες με ταρίφα? Ξεφτίλες και ξετσίπωτοι !!!

    2. ΕΤΣΙ ΣΚ@Τ@ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η Π@ΥΣΤΟΙΤΑΛΙΑΝ ΤΡΕΙΝ θα μπορουσε να περασει μεσα απο τις φλογες τους Ελληνες!!! Για να μην ξεχνιομαστε!!!

    3. Μην ανησυχείτε, όπως είπαν είναι πανέτοιμοι για την αντιπυρική περίοδο, έχουν νοικιάσει καμιά 40αριά αεροπλανάκια τα οποία αφού τους έκραξαν όλοι, δεν τα δείχνουν καν στην τηλεόραση (για όποιον το πρόσεξε, εδώ και λίγες μέρες δείχνουν στις κάμερες μόνο τα βαριά ελικόπτερα και 2-3 Canadair που λειτουργούν) για να μην τα θυμηθεί κανείς και ψάξει τι πως και γιατί νοικιάστηκαν αυτά.

      Ποιό γατόνι έκανε αυτή την προμήθεια και ποιός πήρε τα λεφτα? Και πόσο βοήθησαν?

    4. 112 : Μπιπ μπιπ! Σκαστε και κολυμπατε στο Κορινθιακο! Γεθα σιυ ρε ψηφιακη Κουλαρα!

    5. Εντυποση το οικόσημο η ελληνική σημαία στην Σαρδηνία επαρχία Σασσαρι οπότε έψαξα την γλώσσα τα Σαρδινιακα κλπ είναι σμιξη πολλών γλωσσών αλλά η πιθανή προέλευση της είναι τα Ηλληρικα και πιθανών τα Βάσκικα γράφει η βικιπεδια κλπ τα Βασκικα είναι σμιξη Ηλληρικη και ισπανικής αρχαίας γλώσσας κλπ η πιθανότερη είναι η Ηλληρικη Αρχαία η εκλεκτισμενη γλώσσα των Ηλληρων τονίζω δεν είναι η Αλβανική

    Comments are closed.