ΩΡΑ 20.44! ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – “ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ” [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    war

    Εκτός ελέγχου έχουν βγει οι τουρκαλάδες που θεωρούν τον εαυτό τους δερβεναγάδες της Αν. Μεσογείου.

    Μετά και την στήριξη Τραμπ, τα μεμέτια βγήκαν από το καβούκι τους και παραληρούν εναντίον της Ελλάδας.

    Σε ένα κρεσέντο προκλητικότητας ο Ερντογάν προχώρησε ουσιαστικά σε πολεμικό ανακοινωθέν εναντίον της χώρας μας.

    Συγκεκριμένα, τους στίχους ενός τουρκικού λαϊκού τραγουδιού, που αναφέρει χαρακτηριστικά «θα ρίξω τους Έλληνες στη θάλασσα» απήγγειλε ο Τούρκος πρόεδρος.

    Η απαγγελία των εν λόγω στίχων έγινε κατά την ανακοίνωση των υποψηφίων του κόμματος του Ερντογάν στη Σμύρνη, για τις δημοτικές εκλογές της 31ης Μαρτίου.

    Όπως μεταδίδουν πολλά τουρκικά αλλά και κυπριακά ΜΜΕ, επικαλούμενα το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην ομιλία του στη Σμύρνη ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε: «Ο μακαρίτης Μουχαρέμ Ερτάς έχει ένα λαϊκό τραγούδι που μιλά για την κατοχή της Σμύρνης. Κοιτάξτε τα συναισθήματα δημιούργησαν στον λαό μας εκείνες οι μαύρες μέρες της κατοχής».

    Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, απήγγειλε τους στίχους του τραγουδιού: «Όμορφη Σμύρνη, δεν φεύγει ο καπνός. Την ημέρα στην φαντασία μου, το βράδυ στη σκέψη μου. Η αλεπού δεν μπορεί να μπει στο κρεβάτι του λιονταριού. O ποταπός Έλληνας δεν θα τα καταφέρει… Θα ρίξω τους Έλληνες στη θάλασσα».

    «Αυτή η πόλη ήταν πάντα στη φαντασία μας την ημέρα, και το βράδυ στη σκέψη μας», πρόσθεσε ο Ενρογάν. Και απευθυνόμενος στους συγκεντρωθέντες, είπε: «Σμύρνη, είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε κατά των αλεπούδων και των ποταπών που βρίσκονται εκτός και εντός και προσπαθούν να μπουν στο κρεβάτι του λιονταριού; Σμύρνη, είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε μέρα νύχτα για να μην αφήσουμε να πραγματοποιήσουν τους σκοπούς τους οι ποταποί που βρίσκονται εκτός και εντός; Σμύρνη, είμαστε έτοιμοι, όπως ακριβώς έκανε ο βετεράνος Πασάς, να ρίξουμε στη θάλασσα αυτούς που έχουν βάλει στο μάτι την ελευθερία και το μέλλον σου;».

    Δείτε το σχετικό βίντεο:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Σιγα μη μας ρίξατε εσεις οι άχρηστοι στην θαλαςςα. Χαχαχαχα, βρε άχρηστα μεμετια, εσεις δεν μπορειτε να ρίξετε ουτε μια βαρκούλα στην θαλαςςα, τους Ελληνε στα ρίχνατε;;;; Αυτοι που πραγματικά μας έριξαν στην θαλαςςα ειναι οι λεγόμενοι ταχα μου σύμμαχοι μας. Αυροι μας ξεπούλησαν, οπως θα κανουν και παλι, αυτοι μας πρόδωσαν, οπως θα κανουν και παλι, αυτοι μας εγκατέλειψαν, οπως θα κανουν και παλι. Οχι εσεις βρε ζωα. Εσεις αν δεν εχετε την βοηθεια όλων αυτών συν την βοηθεια απο τους …δικους μας…πολιτικους, δεν ειστε ικανοί να κάνετε τιποτα στους Ελληνες.

    2. Αυτα τα χαιβανια που χρυσοπληρωνονται απο την αιματηρη φορολογια του Ελληνα εχουν ποτε σκοπο να απαντησουν στον ημιτρελλο μεμετη και τον θιασο του ?

      Το να γραφεις στα αρχ@#α σου ενα τρελλο μπορει να το εκλαβει και ως αδυναμια .,.,.

    3. Η Σμύρνη μάνα καίγεται καίγεται και το βιος μας
      ο πόνος μας δε λέγεται δε γράφεται ο καημός μας

      Ρωμιοσύνη ρωμιοσύνη δε θα ησυχάσεις πια
      ένα χρόνο ζεις ειρήνη και τριάντα στη φωτιά

      Η Σμύρνη μάνα χάνεται τα όνειρά μας πάνε
      στα πλοία όποιος πιάνεται κι οι φίλοι τον χτυπάνε

      Ρωμιοσύνη ρωμιοσύνη δε θα ησυχάσεις πια
      ένα χρόνο ζεις ειρήνη και τριάντα στη φωτιά

    4. Έρχεται μοιρασιά πετρελαίων γατακια,ολα ειναι μοιρασμένα και απο πριν ξεπουλημένα.

    5. Σύντομα θα λαβουν ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝ,Η ΙΣΤΟΡΙΑ Κ Η ΑΚΑΤΑΒΛΗΤΗ ΟΡΜΗ (ΤΟΥ)ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ,Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ,Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ…!!!

      1. δηλαδη πρεπει να παμε να σκοτωθουμε επειδη μια ζωη στην ιστορια μας βγαζουμε προδοτες πολιτικους? το να βγουν οι σωστοι ανθρωποι στη πολιτικη δεν υπαρχει σαν ενδεχομενο? ξυπνατε κ αν δεν υπαρχουν σωστοι Ελληνες πολιτικοι ας βγουν μεσα απο το λαό μπροστά! η μεσα απο τη βουλη των Ελληνων…το θεμα ειναι να τολμησουν μερικοι κ να ειστε σιγουροι οτι θα ακολουθησει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

    6. Θα στειλουμε πρωτους τους λαγους συριζεους. ειρηνηστες να τους εμποδισουν και εμεις θα παμε μετα.

    7. Εγω να σας πω την αληθεια στα λογια του βλεπω φοβο ξερει οτι κατεχει κατι ξενο και φοβαται οτι θα επιστρεψει στους ιδιοκτητες του.

    8. Ελατε με την οπισθεν πολεμισταραδες της ΦΑΚΗΣ…..!!!!!

    9. Με τέτοιους προδότες που μας κυβερνάνε καλά και μας κάνουν… και που είσαι ακόμα, τα καλύτερα έρχονται !!!
      Συνεχίστε εσείς να κάθεστε στους καναπέδες…. ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ !!!!!
      Ειλικρινά απορώ τι στον μπουτσ@ σας έχουν ραντίσει !!
      ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΗ ΕΓΚΕΦΆΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

    10. Ο Μεμέτης για να απειλεί στηρίζεται σε ξένες πλάτες. Αυτές τις πλάτες φοβάμαι, όχι ότι θα με κτυπήσουν, μπορώ να τους κτυπήσω και εγώ δυνατά και ας λέγονται Αμερικανάκια, φοβάμαι τους δικούς μας αν μπορέσουν να ορθώσουν ανάστημα.

      1. Πάλι οι Αμερικανοί σου φταίνε έτσι? Πάντως για τους Ρώσους μεθύστακες που τα έχουνε βρει μία χαρά με τους Τουρκάλαδες παρόλο που τους ρίξανε μέχρι και πολεμικό αεροπλάνο δεν σε βλέπω να λες κάτι! μέχρι και S-400 θα τους δώσουνε και αν χρειαστεί θα τους βοηθήσουν κι άλλο!

    11. οταν λεει ποταπους τους σημερινους ελληνες δεν εχει και αδικο, παλι καλα που μας λεει και ελληνες..
      Βλεπει τους αντιπροσωπους μας να πουλανε τη μακεδονια και οι νεοελληνες κοιτανε σαν ηλιθιοι..τι να πει οτι ειμαστε ηρωες δηλαδη;;

    12. Ε αυτά να τα βλέπουν όσοι πίστευαν ότι ο Τραμπ μας υποστηρίζει

    13. κολυμπι μαθανε οι τουρκοι??….ο Ερντογαν ξερει να επιπλεει???……μου φαινετε οτι τα θελει η κολαρα του….θα τους ξαναπεταξουμε στο σαγγαριο….και εκει να δουμε τι κολυμπι μαθανε μετα το θερος του 1921…..εχε χαρη που μας κυβερνανε μαλακες….

    14. Βγάζουν και τραγούδια για την δήθεν δικιά τους Σμύρνη οι βάρβαροι, οι οποίοι είναι οι πραγματικοί ποταποί που έθεσαν δια της βίας σε κατοχή τα πανάρχαια Ελληνικά εδάφη της Μικράς Ασίας, ποιός άραγε θα τους απαντήσει κατάλληλα σ’ αυτή την ξεδιάντροπη και προκλητική τοποθέτηση??!!

    Comments are closed.