ΩΡΑ 19:50! ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΝΣΟΦΟΒΙΑΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    λ΄κνλκνκλ

    Ένταση δημιουργήθηκε πριν από λίγη ώρα στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της τρανσοφοβίας στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, μετά την επίθεση περίπου 50 κουκουλοφόρων στο πλήθος των διαδηλωτών.

    Σύμφωνα με το thestival.gr, οι άγνωστοι επιτέθηκαν στο σώμα της συγκέντρωσης αντιεξουσιαστών και συλλογικοτήτων στην πλατεία Αριστοτέλους, που διαμαρτύρονταν για την επίθεση κατά δύο ΛΟΑΤΚΙ ατόμων το βράδυ του Σαββάτου (9/3).

    Όπως αναφέρει η εφημερίδα Καρφίτσα, η ένταση διήρκεσε για λίγα λεπτά. Οι διαδηλωτές αντιλήφθηκαν την παρουσία τους και τους απώθησαν. Αυτή τη στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούν την κινητοποίηση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Όταν διαβάλλεται με πραγματικό ΜΙΣΟΣ η ιερή βιολογικά μητρότητα, και η ένωση αρσενικού με θηλυκό, δεν μπορούμε να μιλάμε γιά -φοβία, κανενός είδους: Μιλάμε απλά γιά αηδία!

    2. Σιγά τα επεισόδια…
      20 άτομα άρχισαν ξαφνικά να τρέχουν και… χ@στηκε η φοράδα στ’ αλώνι. Έτσι ρε γίνονται οι επαναστάσεις?

    3. ο κασσελακης ειναι απεσταλμενος απο ΗΠΑ..για αυτη την δουλεια…να προωθησει την ομοφυλοφιλια στην Ελλαδα!σιγα σιγα αποκαλυπτεται στις προσφατες δηλωσεις του…επισης το νομοσχεδιο που ψηφισανε οι 175 ηταν εντολη απο ΗΠΑ! ειναι εντολες της ΝΤΠ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! εχει ηδη αρχιζει..η Αντιδραση των Ελληνων..εναντια σε καθε τι ανωμαλο και αντιχριστιανικο…Κασσελακη ανωμαλε της ΝΤΠ…καλυτερα παρε τον γκομενο σου..και στα τσακιδια απο την ΕΛΛΑΔΑ!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.. ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ…

    4. Το ότι η αστυνομία προστατεύει τους αναρχικούς … το φτάσαμε σε άλλο έπιπεδο.
      Ξύλο στους ομοφοβικούς μήπως και ξεβρωμίσουμε!

    5. Εγώ δεν έχω τρανσοφοβια.θα ήθελα να γαμησω έναν πουστειιιιιιι

    6. Π@@στ@δες και παλικάρια γίνανε μαλλιά Κουβάρια

    7. ΕΤΣΙ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ. Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ

    8. Αχ καλε πουσται τι τραβατε ? Λατσοτεκνα κατω τα χερια απο τη ψαροπρωτεινουχα κασσελα! Μπορω να βοηθησω? Κουλαρα γης μαδιαμ εχεις κανει τη Σαλονικη για τα ζαβα σου ματια!

    9. Μπράβο στους αντιεξουσιαστές τους έσπασαν στο ξύλο έφευγαν έτρεχαν σαν λαγοί ,,,, τα μαγκακια ,,,

    10. Μπράβο τους. Και οι σκατοπουστάρα η ψαροκασέλα κάνει πορεία με τους ανώμαλους για συμπαράσταση.
      Κολοκοτρωνη βγες από το μνήμα. Παπαδόπουλε που είσαι ρε;;;;;;;;

    Comments are closed.