ΩΡΑ 19:43! ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ – ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ-ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ TINAΞΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΒΡΕΦΗ-ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΥΧΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    fvto2

    Μαχητικά αεροσκάφη της τουρκικής αεροπορίας βομβάρδισαν την Κυριακή κομβόι αυτοκινήτων με αμάχους, που μετακινούνταν από το Cezire στο Serekaniye, στη βόρεια Συρία.

    Τουλάχιστον 26 άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα στην βόρεια Συρία από τους βομβαρδισμούς και τα πυρά των τουρκικών δυνάμεων και των σύρων συμμάχων τους στην περιοχή, σύμφωνα με νέο απολογισμό του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Στην περιοχή Ρας αλ-Άιν της τουρκοσυριακής μεθορίου σκοτώθηκαν  άμαχοι κατά την διάρκεια επιδρομής της τουρκικής αεροπορίας, η οποία έπληξε φάλαγγα αμάχων και δημοσιογράφων, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

     

    «Βρισκόμασταν στην φάλαγγα κούρδων αμάχων που στόχευσαν οι τουρκικές δυνάμεις και οι σύμμαχοί τους στο Ρας αλ-Άιν. Η ομάδα μας είναι καλά, αλλά συνάδελφοί μας είναι νεκροί», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η Στεφανί Περές, δημοσιογράφος της France Télévisions χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία.

     

    Λίγο αργότερα το συριακό πρακτορείο ειδήσεων ANHA (Hawar News) ανακοίνωσε ότι ο ανταποκριτής του Σαάντ αλ Αχμάντ σκοτώθηκε κατά την αεροπορική επιδρομή. Βρισκόταν στο κομβόι αμάχων από το Τελ Ταμέρ για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για την τουρκική εισβολή. Επίσης, ο έτερος ανταποκριτής του ΑΝΗΑ Μουχαμάντ Ακιντζί τραυματίστηκε από τα βλήματα.

     677940_b35a3d63ce-bdd75abbd9465000

    Η Τουρκία και οι συμμαχικές της δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση στην βόρεια Συρία για να απωθήσουν από την τουρκοσυριακή μεθόριο τις δυνάμεις των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG), η οποία θεωρείται από την Αγκυρα «τρομοκρατική οργάνωση».

    Σε διάστημα πέντε ημερών, τουλάχιστον 104 κούρδοι μαχητές, καθώς και περί τους εξήντα άμαχοι έχουν σκοτωθεί κατά τις εχθροπραξίες, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του Παρατηρητηρίου. Οι συγκρούσεις έχουν προκαλέσει την έξοδο 130.000 ανθρώπων, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

    Το βίντεο από την εν ψυχρώ εκτέλεση Κούρδων αμάχων
    Οπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο, οι σύμμαχοι των τουρκικών δυνάμεων συνεχίζουν να πυροβολούν άμαχους, ενώ αυτοί είναι ήδη νεκροί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Παιδες μην ψαρωνεται Εβραιος της νεας ταξης ειναι και ο Ερντογαν και κανει ακριβως οπως τον διεταξαν να κανει… Βγηκε δηθεν Τραμπ και Νεντανιαχου να δηλωσουν οτι ειναι εναντιον της καταστασης… ΧΑΧΑΧΑΧΑ Νομιζουν οτι ολοι ειμαστε προβατα και χαυτουμε τα παραμυθακια τους. Ο πολεμος εναντιον του Χριστιανισμου αρχισε και πολυ συντομα θα βρισκεται και στην Ελλαδα. Ετοιμαστειτε για πολυ δυσκολους καιρους.. Μην τολμησετε ομως να απαρνηθειτε τον Χριστο οτι και να γινει, αφηστε τους αυτους να πανε στην Κολαση, εμεις θα παμε στον Παραδεισο.

    2. Το αιωνιο παρασιτο του ανθρωπινου γενους , ο τουρκομογγολος, εδω και λιγες μερες ξεκινησε παλι να κανει αυτο που αιωνες ξερει καλα,δηλ. να σπερνει το θανατο και την καταστροφη…Παρακολουθω τα γεγονοτα και εχω να κανω καποιες χαζες ερωτησεις…Που ειναι ολοι αυτοι οι ευαισθητοι και ανθρωπιστες να αντιδρασουν??? Ειδε κανεις μια δηλωση του Παπα, του Πατριαρχη, των ευαισθητων ακτιβιστων για τα ανθρωπινα δικαιωματα??? Ακουσε κανεις ολους αυτους τους επαγγελματιες ανθρωπιστες του Χολυγουντ, ή αυτους που ειναι εδω στην Ελλαδα και γαυγιζουν σαν τα σκυλια αν φαει μια φαπα-κακως-ενας πακιστανος ???? Που ειναι οι ευαισθητοι των κεερφα??? που ειναι οι ευαισθητοι των αριστερων εφημεριδων-φυλλαδων ??? Η Αντζελινα Τζολι φανηκε πουθενα ???? Ο κυριος Κλουνει??? Ο αγιοτατος Παπας που φτιαχνει αγαλματα για τους λαθρο και κλαψουριζει γι’αυτους που κρυβεται???? Υ Π Ο Κ Ρ Ι Τ Ε Σ !!!!!!!!

    3. ΣΩΣΤΑ ΚΑΛΛΙΜΑΧΕ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕς ΚΑΤΙ…………………………………………………
      ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΕΜΕΣΗΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΦΑΞΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ-ΦΟΝΟΥΣ 500.000 ΠΕΡΙΠΟΥ
      ΕΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ…. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ..ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕς !!!

      ΝΑ ΕΥΧΕΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΗ ΝΕΜΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΕΙ
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΑΣΤΟΙ………………………….

      ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΕΔΩ ΚΟΙΤΑ …………………

    4. Η Νεμεσις τους χτυπησε την πορτα για την υβρη που διαπραξαν το 22 οπου εσφαζαν Ελληνες ,Αρμενιους Ασσυριους και Γιαζιντι.Ας πανε απο του χερι του Σουλτανου

    Comments are closed.