ΩΡΑ 19:18 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΩΡΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1. ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

    Κοινοποίηση:
    νδ

    Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την νίκη που πέτυχε το κόμμα του στις Ευρωεκλογές, άνοιξε τα χαρτιά του» στον Νίκο Χατζηνικολάου.

    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βγήκε «κερδισμένος» από τις περιφερειακές, και τις δημοτικές εκλογές και μιλάει για πρώτη φορά, αμέσως μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα, στον δημοσιογράφο.

    Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση ότι η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών δεν έχει τεθεί μέχρι στιγμής στο τραπέζι της συζήτησης.
    Τι έγινε, θα το κάνει γαργάρα το θέμα ο Κυριάκος;
    Τι άποψη έχουν για αυτό οι περήφανοι Νεοδημοκράτες;
    Θα αποκαλεί ο λαός τον Τσίπρα προδότη για την συμφωνία των Πρεσπών και ο Κούλης δεν θα κάνει τίποτα να ανατρέψει την διακρατική συμφωνία Ελλαδας – Σκοπίων;

    Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη νίκη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις Ευρωεκλογές, αλλά και στις Περιφερειακές εκλογές, βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

    Στην ερώτηση αν αιφνιδιάστηκε από το αποτέλεσμα της κάλπης απάντησε ότι «είναι ένα αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί αλλά δεν αιφνιδιάστηκα. Έβλεπα στις περιοδείες ότι υπήρχε αίτημα για πολιτική αλλαγή, αυξανόμενη εμπιστοσύνη σε μένα προσωπικά και τη ΝΔ. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολιτική μετριοπαθή και να συμπιέσουμε τα άκρα.

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα: Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν ένα πρώτο βήμα. Θα αξιοποιήσω τον χρόνο μέχρι τις εκλογές για να πείσω όσους δεν μας ψήφισαν ώστε να το κάνουν. Αυτές τις 5 βδομάδες θα μιλήσω προγραμματικά. Και πιστεύω ότι οι καχύποπτοι θα μας δουν θετικά». «Θέλω να αξιοποιήσω το χρόνο μέχρι τις εκλογές και να πείσω τους συμπολίτες μας που επέλεξαν άλλα κόμματα».

    «Υπήρξε καταδίκη της κυβέρνησης στις κάλπες. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέχασαν τίποτα και δεν έμαθαν τίποτα», σχολίασε.

    Και σημείωσε ότι: «Η καταδίκη ενός κόμματος σημαίνει ότι υπάρχει και η άνοδος ενός άλλου κόμματος. Βγαίνουμε ανανεωμένοι από την κρίση. Ο αντίλογος στον λαϊκισμό δεν είναι περισσότερος λαϊκισμός. Η πορεία μου είναι μοναχική πορεία. Γιατί έλεγα ότι η ελληνική κοινωνία είχε αξιοπρέπεια και ωριμότητα να ακούσει το προγραμματικό μας πρόγραμμα.

    Εγώ δεν υποτιμώ κανέναν και δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ. Το πώς με αντιμετώπισε ο πολιτικός μου αντίπαλος δεν είναι δικό μου θέμα. Συγκρουστήκαμε σκληρά στη Βουλή. Οι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Ο κ. Τσίπρας ως απερχόμενος πρωθυπουργός έχει να εξηγήσει γιατί έχασε. Δεν με αφορά τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα. Θα ευχόμουν να γινόταν η πολιτική αντιπαράθεση σε ανθρώπινους όρους. Πρώτο μου μέλημα να έχω μία όσο το δυνατόν πιο ισχυρή εντολή. Τι αντιπολίτευση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν με απασχολεί και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ.

    Ο Κυρ. Μητσοτάκης απέφυγε να σχολιάσει, τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, ενώ τόνισε ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο κ. Βενιζέλος, ούτε υπάρχει θέμα συνεργασίας. Συγκεκριμένα είπε «σέβομαι κ. Γεννηματά και κ. Βενιζέλο. Δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε τον κ. Βενιζέλο στα ψηφοδέλτιά μας, ούτε περίπτωση αξιοποίησής του».

    Ο Κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε και για τη δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη ότι δεν θα απέκλειε συνεργασία με τη ΝΔ απάντησε: «Ο κ. Βαρουφάκης μας ρώτησε; Είναι συνυπεύθυνος για τη μεγάλη καταστροφή του 2015 με τον Αλέξη Τσίπρα και δεν θα το ξεχάσουμε. Έχουμε πει ότι θα διερευνήσουμε τι έγινε το πρώτο εξάμηνο του ’15. Φτάσαμε πολύ κοντά στην καταστροφή. Ο κ. Τσίπρας τη μεγαλύτερη, αλλά και ο κ. Βαρουφάκης έχει ευθύνη».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ψηφιστε κανένα πατριωτικό κόμμα μπας και σωθεί αυτή η χώρα. Πολύ φοβάμαι ότι ο Κούλης είναι αντίγραφο του Τσίπρα. Θα συνεχίσει το ίδιο δρόμο που χάραξε ο αρχιπροδοτοτης και μετά άντε γεια. Όλοι ακολουθούν εντολές από έξω. Νέα τάξη και παπαριές.

    2. Aποσπασματικά άκουσα την “περίφημη”συνέντευξη Κούλη στον άλλο …”νονό” της δημοσιογραφίας Χατζηνικολάου και στο μόνο που τον άκουσα αποφασισμένο(!) ήταν ότι θα αγωνιστεί για να εξαφανιστούν κόμματα όπως της Χ.Α και του …Βελόπουλου που δεν πρόκειται λέει….να συνεργαστεί ποτέ μαζί του!! Γαργάρα η “Συμφωνία” της Προδοσίας στις Πρέσπες….γαργάρα και ο άκρατος και επικίνδυνος τα μάλα…λαθροεποικισμός μας!

    3. Συνεχίζουν το ίδιο βιολί και το ίδιο τροπάρι οι αμόρφωτες και αγράμματες με μονοψήφιο IQ αμοιβάδες των συριζαυγιτών.
      Υπό πλήρη κατάρρευση ο ψυριζα, υπό διάλυση τα χρυσά αβγά, κι ακόμη φταίει η νοθεία, ο Ρόθτσιλντ, οι εβραίοι, ο Νιμπίρου, οι Ελ και οι χειρόγραφες επιστολές του Χριστού που τις έχει ο Φελόπουλος!
      Τρώνε την μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη και νομίζουν οτι τους τσιμπάνε μύγες!!
      Τους φτύνει ο Ελληνικός λαός και νομίζουν πώς βρέχει!!!
      Χαμπάρι δεν πήρανε ακόμη οι μονοκύτταροι οργανισμοί τί ακριβώς έγινε τις 2 Κυριακές που μας πέρασαν, οι δε αναρχοκατσαπλιάδες ζούνε σε νιρβάνα από τα ψυχοφάρμακα και τους μπάφους,
      οι δε εθνοκομμουνιστές/εθνικοσοσιαληστές άρχισαν ξαφνικά να γαβγίζουν υπό τον ήχο ναζιστικών εμβατηρίων μετά από 4,5 χρόνια σιγής και πλάτης στους συριζοσυμμορίτες.
      Συνεχίστε έτσι, κάθε φορά που γράφετε τέτοιες γραφικές ηλιθιότητες, γελοιοποιείστε στον Ελληνικό λαό που διαβάζει τα σχόλια σας και αφαιρείτε ψήφους από τα κόμματα σας χαρίζοντας τες στη ΝΔ…

    4. ΡΕ ΑΝΤΙΓΥΦΤΩ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΛΕΜΕ- Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ 7 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΚΟΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΔΡΑΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΩΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΑΛΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ .ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΙΩΧΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

      1. Για τα 400εκ που χρωστάει το κόμμα σου θα μας πεις κάτι ρε μαλακομπούκωμα; Ή μήπως είσαι κανένα τρωκτικό σε καμιά τοπική και πληρώνεσαι από αυτά τα τελευταία 20 χρόνια; Αργόσχολο ρεμάλι μπήκες εδώ να μας πεις αν καταλάβαμε τι είπε το βαμπίρ ο πρόεδρός σου.

    5. Ο Έλληνας άλλαξε πρωθυπουργό. Οι εντολές έρχονται και εκτελούνται από το μεγάλο λόμπι και φάτε σανό Έλληνες.

    6. ο Junior δρακουμελ τι είπε στο εξωτερικό? πως θα σεβαστή την προδοσίας της Μακεδονίας, στην συνέχεια πήρε εντολές από το αφεντικό του των ρότσιλντ, μόνο και μόνο με νοθευμένα αποτελέσματα να μας των καπελώσουν πρωθυπουργό. και δίνουν παντού εντολή να λένε πως η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική, αυτή είναι η κατάντια μας,
      ακόμη και να είναι διαφορετικά τα αποτελέσματα ο κλήρος έπεσε στων junior δρακουμελ να διοικήσει την Ελλάδα
      πάρτε το χαμπάρι, εκτός αν είμαστε τόσο για τόσο ζώα και μαζοχιστές που τα λάθη του παρελθόντων δεν μας άνοιξαν τα μάτια, ακούς εκεί όλη η Ελλάδα έγινε νδ και τα αποτελέσματα τα ξέρανε πριν καλά καλά βγουν τα αποτελέσματα,
      καληνύχτα Ελλάδα με τα μυαλά που κουβαλάς

    7. Έφαγε τις σφαλιάρες του και τα ρούφηξε πίσω όλα. Λίγο πολύ μας είπε ότι ήμαστε ηλίθιοι και δεν ξέρουμε τι ακούμε. Δεν είπε για τις 7 ημέρες την εβδομάδα εργασία. Θέλουμε να τον κακολογήσουμε, αυτός άλλα είπε και άλλα καταλαβαίνει ο Ελληνικός λαός.

    8. Η γερμανική μίζενς siemens ξέρει σε ποιούς τα χώνει…

    9. Το εχω γραψει και θα το γραφω μεχρι τις εκλογες .,.,.

      Ο μητσοτακης θα ολοκληρωσει οτι δεν προλαβε ο ψευτοτσιπρας …..

      και οι δυο παιρνουν εντολες εκτος ΕΛΛΑΔΟΣ και σαν προθυμοι νενεκοι τα εφαρμοζουν μεχρι κεραιας …

      Αυτον θα ψηφιστε …?

      1. Πάντως όχι τον πιθηκομούρη ναζιστή μιχαλοβλάκο.

        1. Ta moderαtor του χιου σβηνουν σχολια για τον Κουλη σωρηδον,αχ κουλαααα χαραλαμπεεεεεε.

          Κ.Μητσοτάκης: Θα δημιουργήσω μουσουλμανικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργώ.

    Comments are closed.