ΩΡΑ 18:57 (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ: “Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ. ΤΟΝ ΔΕΣΑΜΕ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ”, ΛΕΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ. ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ “ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ”. ΝΤΡΟΠΗ. ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ, ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ;

    Κοινοποίηση:
    ektakti eidisi

    Ο σύζυγος της Καρολάιν ΔΕΝ έχει ομολογήσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, σε αντίθεση με όσα κυκλοφορούν από ενημερωτικές ιστοσελίδες ότι η υπόθεση των Γλυκών Νερών εξιχνιάστηκε και ο φονιάς είναι ο 32χρονος πιλότος.

    Διαρροές σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, αναφέρουν τον σύζυγο, ως δολοφόνο.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, θα αναμένει τις εξελίξεις και τις επίσημες ανακοινώσεις.

    Δεν μπορούμε για λόγους δεοντολογίας και ηθικής να κάνουμε είδηση, επιλεκτικές διαρροές.

    Ας βγει η αστυνομία να πει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος.

    Αναμένουμε τον χειρισμό τους. Για μία ακόμη φορά, κατώτεροι όλοι, των περιστάσεων. Κρίμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Πολλοί Πουαρώ κυκλοφορούν εδώ μέσα χαχαχαχα…..

    2. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί, ενώ ο υποτιθέμενος δολοφόνος -σύζυγος είχε οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, σχεδόν, κάτι τόσο ‘τρανταχτό’ όσο τα επιβαρυντικά για αυτόν μηνύματα της συζύγου του, δεν τα ‘εξαφάνισε’ μαζί με το κινητό της φυσικά, αλλά και το δικό του, προς το οποίο απευθύνονταν, και να έχει ένα δεύτερο κινητό δικό του για να κοπανήσει με την μύτη… Εκτός κι αν η δύστυχη είχε δίκιο που τον αποκαλουσε ηλίθιο…

    3. Άμα τα κυβερνητικά καθάρματα είχαν τόσα στοιχεία εδώ και μέρες γιατί τον άφηναν και μάλιστα με το μωρό παιδί του; Αν αποδειχτεί ότι ήταν αυτός τότε μιλάμε για κάθαρμα και ψυχάκια πέρα απ΄την φαντασία που μπορεί να σκότωνε ακόμα και το ίδιο του το παιδί.
      Είναι επικίνδυνοι οι παλιάτσοι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ. Παίξαν στα ζάρια τη ζωή του παιδιού για να κάνουν σόου με ελικόπετρα.

      1. Το ότι έπρεπε να είναι τα στοιχεία τέτοια ώστε να προκαλέσουν την ομολογία του και να μην ξεγλιστρήσει με ένα καλό δικηγόρο δεν σας περνάει από το μυαλό?

    4. Γι’αυτό έβγαλαν προχθές καρτούν που θύμιζε τη φάτσα του; Προετοίμαζαν το κόσμο; Κανονικά βέβαια στα δικαστήρια γίνονται οι καταδίκες.

    5. ακούστε κάτι, ο τύπος φαίνεται σκληρό καρύδι και ψυχρός σαν πάγος. Γιατί να ομολογήσει; έχει κάτι να κερδίσει απο την ομολογία; και εσείς στη θέση του αθώοι θα δηλώνατε και δε θα ομολογούσατε.

    6. Το να τσακώσουν μια μέρα νωρίτερα τον πιλότο, αν στα αλήθεια τελικά φανεί ότι είναι δολοφόνος δε λέει κάτι, μπροστά σε όλα αυτη την χολιγουντιανη μεταφορα του πισω στην Αθήνα…
      Για το τρίτο ή και τέταρτο άτομο κοπτονται(ΕΛΑΣ) που βοηθησε σε όλη τη διαδικασια στο σπιτι του πρωην ζεύγους, μη την κοπανησει στο εξωτερικο.
      40 μέρες για να παρατηρησουν τα <> ψηφιακα ιχνη στις συσκευες και να ταυτοποιησουν τις ωρες των κινησεων, παλμων και λοιπα, που έγιναν πριν πεθανει ενω εκείνος ηταν δεμενος… ναι ειναι περιεργο διοτι εκεινη ζουσε.
      Αλλά ακόμη πιο περιεργο ειναι ότι για να παρατηρησεις οσα εγραψα στην προηγουμενη παραγραφο δε χρειαζονται 40 μερες αλλα λιγες ωρες και κατ ευθειαν θα πρεπει να έχει τεθει υπο κράτηση μέρες τωρα ως κυριως υποπτος………..
      Οταν είσαι κράτος φίλε μου έχεις κονε με τις εταιριες κινητης και με την καθε εταιρια που πλασσαρει τις εφαρμογες μεσω του ψηφιακου της καταστηματος του εκαστοτε πολιτη και ξέρουν μεχρι και ποτε αεριστηκες.
      Εαν σας πω την δικια μου εκδοχη θα ξαναχτυπανε κινητα και θα μου λενε για υποτιθεμενα οχηματα που εχω στο ονομα μου και για άλλα πολλά.
      Ξέρουν εκεινοι.
      Μην πιστευετε τιποτα

    7. Διαβάστε αυτό και το προηγούμενο ρεπορτάζ και πέστε μου ότι δεν υποφέρετε από σχιζοφρένεια

    8. εσείς δεν αφηνατε υπονοουμενα ότι αυτος ειναι ? τωρα πανε να του τον φορτώσουν

    9. Γιατί ξέρετε πολλούς δολοφόνους να ομολογούν; Εδώ πέρα η βιτριολίστρια έκανε ένα χρόνο να ομολογήσει, παρότι την είχαν δέσει με στοιχεία και ήταν στη φυλακή…

      Το θέμα είναι το εξής: Στο σπίτι με τη νεκρή βρέθηκε μόνο αυτός. Από τη στιγμή που η αστυνομία αδυνατεί να βρει έστω και το παραμικρό ίχνος παρουσίας άλλου στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας, είναι ο νούμερο ένα ύποπτος, γιατί η μόνη μαρτυρία πως το έκαναν 3 ληστές, είναι η δική του…. 1 μάρτυρας= κανένας μάρτυρας, ειδικά όταν αυτός ο 1 μάρτυρας είναι ταυτόχρονα και ο κύριος ύποπτος. Δε νομίζετε;

      Δηλαδή άμα είναι έτσι, να πιάσουν όλοι οι σύζυγοι να πνίξουν τις γυναίκες τους, και μετά να πάρουν τηλ την αστυνομία και να πουν πως τους λήστεψαν, και οκ τη σκαπούλαραν; Αν η αστυνομία έχει στοιχεία από τα τεχνολογικά μέσα που εξέτασε πως ο πιλότος δε τα έλεγε σωστά, τότε τέλειωσε, τον έδεσαν, δε χρειάζονται ομολογία.

    Comments are closed.