ΩΡΑ 18:16! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ – ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚ@Τ@ ΤΟΥΣ… – ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ

    Κοινοποίηση:
    apostolakis-kammenos

    Συνεχίζουν οι ΕΔ το έργο της εξυπηρέτησης των παράνομων μεταναστών διαθέτοντας πόρους και ανθρώπινο δυναμικό, την ώρα που “βαπτίζουν” τους παράνομα εισερχόμενους στη χώρα αλλοδαπούς ως “πρόσφυγες” και “μετανάστες”.

    Έτσι το ΓΕΕΘΑ έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη μια εβδομαδιαία αναφορά για το «έργο» εξυπηρέτησης πάσης φύσεως αλλοδαπών στα κέντρα που διατηρούν οι ΕΔ, αναφέροντάς τους ως “πρόσφυγες” και “μετανάστες”.

    Τι και αν μπήκαν παράνομα στη χώρα χωρίς να υπολογίζουν τίποτα. Για το ΓΕΕΘΑ και τον πολιτικό προϊστάμενο, υπουργό Εθνικής Άμυνας Αποστολάκη αυτό δεν έχει καμία; απολύτως σημασία.

    Έτσι σύμφωνα με την ανακοίνωση στις 30 Μαΐου 2019 διέμεναν σε 32 «δομές» και «διαχείρισης» (δύο από τις αγαπημένες λέξεις της κυβέρνησης) 28.659 παράνομοι μετανάστες, με δυνατότητα παραμονής 26.447 ατόμων για να μας πουν ότι οι αλλοδαποί είναι… υπεράριθμοι.

    Και πώς να μην είναι αφού κάθε μήνα μπαίνουν παράνομα στη χώρα εκατοντάδες αλλοδαπών που ουδεμία σχέση έχουν πλέον με πρόσφυγες.

    Όλα αυτά σε κέντρα εξυπηρέτησης σε Λέσβου, Σάμου, Κω και Διαβατών. Ταυτόχρονα το ΓΕΕΘΑ μας πληροφορεί για τις μερίδες προς τους αλλοδαπούς οι οποίες έφτασαν τις 13.725.

    Παράλληλα για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.

    Για την ιστορία δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ με προσεκτικά επιλεγμένες και «όμορφες» λέξεις, εμπνεύσεως υπουργείου «μεταναστευτικής πολιτικής» για να ωραιοποιήσουν την δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού, μια κατάσταση που πριν από κάποια χρόνια θα έμοιαζε αποκύημα μυθιστορήματος πολιτικής φαντασίας.

    «Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, σας γνωρίζεται ότι για τις 30 Μαΐου 2019 διαμένουν σε 32 δομές διαχείρισης ΕΔ, 28.659 πρόσφυγες/μετανάστες, με δυνατότητα φιλοξενίας 26.447 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Κω και Διαβατών έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες/μετανάστες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς).

    Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 30 Μαΐου 2019 ανέλαβαν το έργο της παροχής 13.725 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 230 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ), λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους πρόσφυγες/μετανάστες. Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.»

    Έτσι την ώρα που ακόμη ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης τους αποκαλεί παράνομους μετανάστες, το ΓΕΕΘΑ υποτασσόμενο πλήρως στο σχεδόν ανεξέλεγκτο υπουργείο «μεταναστευτικής πολιτικής» συνεχίζει να αποκαλεί τους αλλοδαπούς «πρόσφυγες» και να λέει πόσες μερίδες φαγητού τους «μαγείρεψε» κάθε εβδομάδα. Με άλλα λόγια – πιο ξεκάθαρα – ο χαρτογιακάς προστατευόμενος του Βαρδή, Ε. Αποστολάκης χρησιμοποιεί το στράτευμα όχι για της άμυνα της χώρας αλλά για το ντάντεμα των “κατατρεγμένων”. Αυτά διαβάζουν οι γονείς και καταλαβαίνουν ότι στέλνουν τους γιους τους να υπηρετήσουν όχι τη θητεία τους αλλά γι α να καθαρίζουν τα σκ@τ@ των αλλοδαπών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ούτε το δεξί αρχιδι του Κουντουριώτη…… Φιλιππινεζα των πολιτικών..

    2. Αναρωτιέμαι αν κάτι τύποι σαν αυτόν Όταν αποσυρθούν από την ενεργό ζωή θα νιώθουν ντροπή που μια καρέκλα λίγων εβδομάδων άξιζε περισσότερο από το πατριωτικό τους καθήκον και την αγάπη τους για την χωρα μας

    3. Ρε τετοια παλικαρια βγαζουν οι σχολες?Για μια τριμηνητικη καρεκλα τα πουλαμε ολα?Που πανε οι ορκοι και η πιστη στην πατριδα?Νομιζω δεν ειναιο μοναδικος.Αυτος ειδικα στιγματισε την ΚΡΗΤΗ.

    4. Εχει σαλταρη και δεν ειναι και ο μονος . Οι προδιαγραφες αντοχης του μυαλου δεν ειναι σε ολους τους ανθρωπους ομοιες αλλονου μυαλο αντεχη λιγο αλονου περισοτερο μην ξεχνατε την εκπεδευση που αφινη αποδεδηγμενα ψυχολογικα προβληματα .

    5. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΦΑΡΑ . ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ . ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ .

    6. Τέτοια καθίκια βγάζει η ροζ πρασινορουφιάνα Κρήτη….
      Αλλά η ώρα σας είναι κοντά, προδότες, και να δούμε αν θα κρυφτείτε…..

    7. Επειδη ο Βαρδης εχει πρατηρια και συμφεροντα στα Σκοπια επρεπαι να βαλει αυτο το τομαρι στιν αναλογη θεση να ξεπουλησει τα παντα μαζι με τα αναλογα πολιτικα σκουπηδια……Επειδη ο Βαρδης ορεγεται μαζι με τους σιωνιστες επικυριαρχους τα πετραιλαια του Αιγαιου εβαλε αυτο το τσογλανι να τα μοιρασει με τους τουρκους με το αναλογο ποσοστο λες και ειναι περιουσια δηκια του….Αυτος κανει κουμαντο και ειναι αυτος που ειχε πεταξει το αισχρο οτι το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του ανηκει……απο που και ως που ρε φραγκοφονια…………του παππου σου ιδιοκτησια ηταν……..

    8. Αυτο το καθαρμα ο υπασποιστης του Πασοκοκλεφτη Γιαννου με υπογραφη δικη του ξεπουλησε τα ιερα χωματα ποτισμενα με αιμα αγωνιστων της Μακεδονιας μας λες και ητανε κανα οικοπεδο του παππου του…Αυτο το καθαρμα ακομα μας συκωνει το δαχτυλο για το ποσο πατριωτικη σταση εδειξε στο θεμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αυτο το καθαρμα το βαλανε οι Σιωνιστες να χαρισει Αιγαιο Θρακη Κυπρο στα Τουρκικα σκυλια ειναι το ειδιο καθαρμα που οταν οι τουρκοι σε μια μολις μερα κανουν 80 παραβιασεις στον κατα τα αλλα ελληνικο εναεριο χωρο μας βγαινει σαν καραγκιοζης παλιατσος χαρτογιακας και γλυφει τα ΜΟΓΓΟΛΙΑ να κατσουν στο τραπεζι των διαπραγματεψεων για το χαρισμα του Αιγαιου στους Τουρκους μαζι με τα Αμερικανικα αφεντικα του…..Αυτη η ξεφτυλα της Κρητης αυτο το τομαρι ποιος ξερει τη εχει υπογραψει εν κρυπτο μαζι με τους πολιτικους στο θεμα των μουσουλμανων λαθροεποικων που τοσο κοπτεται γι αυτο………………….

    9. Ό Αποστολάκης είναι ένας Συριζοφασίστας.Ξεπούλησε τα πάντα για την καρέκλα που του πρότειναν τα καθάρματα του ΣΥΡΙΖΑ.Κατάντησε τους Έλληνες στρατεύσιμους υπηρέτριες των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.Αποστολάκη προδότη άντε γ@μήσου.

    10. Καταρρακώνουν το ηθικό του στρατεύματος. Ξεεερουν αυτοι τι κανουν!! Αντε μετα αυτα τα παιδια να υπηρετήσουν την πατριδα. Ποια πατριδα;;;; Αυτη που τους εκανε νταντάδες των λαθρο;;; Βεβαια αλλο το ανθελληνικο κράτος και αλλο η πατριδα. Αλλα Αντε να το σκεφτεί αυτο κανεις απο αυτα τα παιδάκια!!

    11. Ο σκοπος του στρατου δεν ειναι να υπηρετουν λαθρομεταναστες η μεταναστες αλλα την πατριδα.
      Θα πρεπει να εκπεδευοντε για την καλιτερη αμυνα του κρατους ,οταν απειληται η ακεραιοτητα της πατριδος.
      Δεν θα εξαθλιωσουμε τους στρατιωτες για να μαγειρευουν και ξεσκατωνουν τους λαθρομεταναστες,δεν εχουν καμια υποχρεωση απεναντι τους.
      .Αντιθετως θα μπορουσαν να τεθουν στην καταπολεμηση της εγκληματηκοτητας που μαστιζει την κοινωνια απο κακαποια στοιχεια παντος ειδους και να βοηθησουν την αστυνομια στην παταξη των εγκληματικων στοιχειων.
      Δεν θα ταπηνωσουμε τον ελληνικο στρατο να κανει την υπηρετριουλα σε καθε καρυδιας καρυδι ,που μας κουβαλιουντε σαν λαθρομεταναστες .Τα παιδια μας διακινδυνευουνε την ακαιρεωτητα της υγειας τους ειναι εκτεθημενα να κολησουν μολυσματικες ασθενειες ,που κουβαλανε οι λαθρο.Δεν θα πεθανει ο στρατος γιαυτους,αλλα υπερ πιστεως και πατριδος.
      Η χρεισιμοποιηση του στρατου στην υπηρεσια λαθρομεταναστων ξεφευγει απο το υπουργημα τους,ειναι εξευτελιστηκο για τα στρατευμενα παιδια.
      Δεν τους καλεσαμε ,μετα φανων και λαμπαδων ,εχουμε πολλους Ελληνες αναξιοπαθουντας που πρεπει να στηριξουμε απο οικονομηκης αποψεως,δεν θα στερησουμε τους δικους μας απο τα προς το ζειν για να καλοπερνουν οι λαθρο.
      Εδω υπαρχει φτωχεια .Αν δεν τους αρεσει ας πανε σε μουσουλμανικες χωρες ,στα σαουδαραβικα εμιρατα για να καλοπερασουνε .
      Ας ξεποθυμπηστουν και να φυγουν απο δω ,αρκετα τους ανεχτηκαμε.

    Comments are closed.